Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ellerine sağlık canım ama 1. ertugrulunhalimesi olmalı onun yüzdesi benden fazla

Ellerine sağlık canım ama 1. ertugrulunhalimesi olmalı onun yüzdesi benden fazla
Yüzdeye göre hesaplamamıştım cnm bidahaki seferde öyle yaparım
@Pamuk92 canım senin giden kilo geri geldi mi ben bugün abartmadım ama 700 g sabah geri gelmişti dün akşam 1 dilim tramisu yedim hemen etki edermi anlamadım bakalım yarın sabah durum ne olacak merak ediyorum
Ben dün baya kötüyüm ama devam ettim boğaz ağrısı vardı bugün tartılamadım bilmiyorum bugün serbest gündü yarın anlaşılır

Sabah 9.50
Haşlanmış yumurta
Zeytin peynir
Tereyağ kaymak
Ceviz fındık fıstık
Muz
Çay

Öglen
Türk kahvesi şekerleri yemedim arkadaşlar nasiplendi

Akşam 18.00
Köfte
Salata
Cızbız kapya biber domates
Salata Tere roka
Acıbiber
Közbiber
Ögleden sonra 1.5 saat yemekten sonra 1 saat yürüyüş yapıldı

Geçmiş olsun canım umarım tez atlatırsın
İnşallah cnm henüz başındayken hazır eczanede annemlerin dinindeyken boğaz, burun spreyi ağrı kesici aldım içtim dünden beri iyiyim şimdi burun akıntı var hurma diyetin deyken taze meyve, sebze yemediğim için hasta oldum hemen şifayı kaptım verdiğim kilonun yarısı geri geldi evet

Gecmiş olsun canım olsun yeniden verirsin kiloyu önemli olan sağlığın

Hepimizin dünya kadınlar günü kutlu olsun ❤
evet kızlar hepimizin kadınlar günü kutlu olsun hepinizi öptüm
N nnnadal karatay yapalımmı bu hafta geri gelmiyor hem verilen
Canım elimden geldiğince dikkat edicem karatay usulü yemeğe çalışıcam ama tam karatay yapabilirmiyim bilmiyorum nedense karatay hep benim gözümü korkutuyor sağlıklı ta ondan herhalde
Cuma günü eşimle birlikteliğimizin 15.yıldönümünü kutladık tramisu pasta yapmıştım pazartesi günü de evliliğimizin 7.yılını kutlayacağız eşim bir sürpriz yapabilir o yüzden söz veremiyorum henüz daha evlenmeden önceki süreyi aşamadık :)

Ay ne güzel maşallah nice nice senelere uzun yıllarınız olsun inş canım

Gecmiş olsun canım olsun yeniden verirsin kiloyu önemli olan sağlığın
Sağol cnm
İyiyim ama yarın başlıcam inş.
Kutlarım cnm sizi
rabbim ömür boyu mutluluklar versin bizimde bu yıl 15.yıl dönümümüz nisanda tanışmıştık ama hangi gün hatırlamıyorum doğum günümde kutlarız bizde 20 nisanda evlilik yıl dönümümüz 24 Eylül

Maşallah kızlar.
Rabbim bir yastıkta kocatsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…