Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canim benim nice guzel yillariniz olsun masallah size

Ay ne güzel maşallah nice nice senelere uzun yıllarınız olsun inş canım
ayy hemen evlenseymişik demekki senin kızın kadar büyük çocuğum olacaktı bir yastıkta kocayın istemesekte bu adamlar bizi kocatıyor zaten boşuna adına koca dememişler
Maşallah kızlar.
Rabbim bir yastıkta kocatsin
Canim benim nice guzel yillariniz olsun masallah size
Tesekkur ederim kızlar hepimiz mutlu mesut olalım inşallah yıllar su gibi akıp gidiyor

Evet canim 300 gr i saymassam 12 kilo verdim ☺
süper verdin canım . çok iyisin . iyi gidiyorsun . devam . maşallah sana.
@Pamuk92 canım senin giden kilo geri geldi mi ben bugün abartmadım ama 700 g sabah geri gelmişti dün akşam 1 dilim tramisu yedim hemen etki edermi anlamadım bakalım yarın sabah durum ne olacak merak ediyorum
evet canım gelir . çünkü daha düzene oturmadı . çok hızlı veridğin gibi çok hızlı alman da normal .
o kadar zahmetten sonra neden tramisu yedin kuzum . keşke yemeseydin .
bu sabah seni merak ettim . umarım verdiğin kilolar yerinde durur .

adamlar gıcık . kadınlar değil adamlar kocasın . eskisin . yıpransınn..bağaane.

sen de çocukların biraz büyüyünce dediklerimi anlarsın . bunları biriktir . sonra acısı çıkartırsın .

dün kahvaltıdan önce
1 bardak kahve içtim .
geçen hafta perşembe günü soya sütü yapmıştım onu kullandım süt olarak .
bir kaç gündür ara ara süt yerine onu kullandığım oldu. arada gerçek süt . vazgeçilmiyor . gerçek süt başka.

neyse sonra kahvaltıda 1 dilim ekmek . peynir , tereyağı , bal , az yumurta, 1 portakal . 3 ceviz . 1 avuç çiğ fıstık .

ev işi . temizlik . wç çamaşır suyu . mutfak dolaplarını iyice sildim . beyaz olduğu için ne k adar silsen de detaylı bi temizlik lazımdı. fırça kullandım . ince girintiler var çünkü üzerinde.
sonra dışarı çıktım kızçemle. evden çıkmadan bol çay da içtim . çay olmadan olmaz . o 1 demlik içilecek illa. kahvaltıdan sonra

markete gittim . parka gittim . 2 saat dışarıda kaldık .
eşim çalıştı dün .

eve gelince yine çocuklara etli pilav ısıtırken biraz yedim . 2 kaşık falan . ısınmışmı derken .
sonra 3 dilim ekmek ile 4 yemek kaşığı ya da 5 kaşık tahin pekmez . bitter . 3-4 ceviz . kuru erik . gibi atıştırdım .

ne bulduysam . acıkmıştımm. ve canım bunları istedi. ıspanak yemeği vardı ama yiyemedim . canım çekmedi. havalar ısındı ya illa artık böyle şeyler canım ister .
ıspanak çöpe gitti malesef . 2 gün durdu çünkü. elim gitmedi.

akşam çay içmeye gittik bir yere . çocuklar pide yedi . ayran vs . ben toktum.

eve dönünce son makina çamaşır astım . ütü vardı yapılacak . ortanca ben ütü yapcağım dedi. o yapıyordu ütüyü . su akıttığını gördüm . çalışmıyordu en son . 2 tane okul forma ütülemiş neyse ki.
akşam bir kaç fıstık fındık . ve saat 12 ye doğru yatış . yoğun bi gündü dün .
cumartesi de öyleydi.
cumartesi sabah 10 da çarşıya indim .
kızım in okulundan seccade istediler . keçeden . biz yaptık . boyuna ve zevklerine göre keçe aldık .
oradan eczaneye gittik . küpe aldım . altın küpeleri de çıkarıp fıydırıyor oraya buraya . kreşte vs . kayıp kaç küpe.
ondan eczaneden kupe alıyorum . onları da atıyor . çıkarıyor .
bu kez aynı küpeden ben de taktım . ikimiz takalım diye . özendirme amaçlı. ne kadar dayanır bilmem . kapanmasa delikler.

Günaydın kızlaaaar;
Hafta sonu abartmasından sonra 70 dakikalık yürüyüşümü tamamlayıp geldim
Ne yedin derseniz ben de bilmiyorum evde ne varsa
Cumartesi sabah 600 ip atladım ne güzel sonrası kilom 69.70 ti ya bu sabah 71.30 u gördüm öyle düşünün
Neyse bugünden başlıyorum bu hafta hafif hafif beslenip hafifleyeceğime söz veriyorum

bi yerde yanlış var . o da akşam yemekleri.

çok şükür . geçti ya . o an rahatladım . ve kendimi dövcem.
Haklısın akşamları yemek yerine ip atlamalıyım

ekmeği hayatından çıkrmaya çalış miray cım . ve sadece 1 öğünde ye ekmek . kahvaltı ya da öğlen . kendine sınırlama getir . onun yerine haşlanmış yumurta ye 2 tane . tok tutar .
Daha önce çavdar ekmeğiyle kilo vermiştim ona başlıycam tekrar zaten birer dilim yiyordum

Sabah sabah güldürdün beni

Oooo dolu dolu haftasonu geçmiş soya sütünü nasıl yaptın canım yapılabilen birşey mi hiçbir fikrim yok

Ben de ben de S tişört alıcam kızıma da kendime de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…