Canim benim nice guzel yillariniz olsun masallah sizeevet kızlar hepimizin kadınlar günü kutlu olsun hepinizi öptüm
Canım elimden geldiğince dikkat edicem karatay usulü yemeğe çalışıcam ama tam karatay yapabilirmiyim bilmiyorum nedense karatay hep benim gözümü korkutuyor sağlıklı ta ondan herhalde
Cuma günü eşimle birlikteliğimizin 15.yıldönümünü kutladık tramisu pasta yapmıştım pazartesi günü de evliliğimizin 7.yılını kutlayacağız eşim bir sürpriz yapabilir o yüzden söz veremiyorum henüz daha evlenmeden önceki süreyi aşamadık :)
Ay ne güzel maşallah nice nice senelere uzun yıllarınız olsun inş canım
ayy hemen evlenseymişik demekki senin kızın kadar büyük çocuğum olacaktı bir yastıkta kocayın istemesekte bu adamlar bizi kocatıyor zaten boşuna adına koca dememişlerSağol cnm
İyiyim ama yarın başlıcam inş.
Kutlarım cnm sizi
rabbim ömür boyu mutluluklar versin bizimde bu yıl 15.yıl dönümümüz nisanda tanışmıştık ama hangi gün hatırlamıyorum doğum günümde kutlarız bizde 20 nisanda evlilik yıl dönümümüz 24 Eylül
Maşallah kızlar.
Rabbim bir yastıkta kocatsin
Tesekkur ederim kızlar hepimiz mutlu mesut olalım inşallah yıllar su gibi akıp gidiyorCanim benim nice guzel yillariniz olsun masallah size
süper verdin canım . çok iyisin . iyi gidiyorsun . devam . maşallah sana.Evet canim 300 gr i saymassam 12 kilo verdim ☺
evet canım gelir . çünkü daha düzene oturmadı . çok hızlı veridğin gibi çok hızlı alman da normal .@Pamuk92 canım senin giden kilo geri geldi mi ben bugün abartmadım ama 700 g sabah geri gelmişti dün akşam 1 dilim tramisu yedim hemen etki edermi anlamadım bakalım yarın sabah durum ne olacak merak ediyorum
adamlar gıcık . kadınlar değil adamlar kocasın . eskisin . yıpransınn..bağaane.ayy hemen evlenseymişik demekki senin kızın kadar büyük çocuğum olacaktı bir yastıkta kocayın istemesekte bu adamlar bizi kocatıyor zaten boşuna adına koca dememişler
Tesekkur ederim kızlar hepimiz mutlu mesut olalım inşallah yıllar su gibi akıp gidiyor
canım .
akşamları kalori çok alıyorsun . gün içinde almadığın kaloriyi alıyorsun
6 yaprak sarması 160 Balık ekmek 250 Greyfurt 100
kalorinin 510 kalorisini akşam almısnı. ve çok gereksiz yere balık ekmek yemişsin . balık ye . ekmeği yeme. 6 tane sarma.
vs vs . bunlar seni sabit tutar kilo olarak .
Haklısın akşamları yemek yerine ip atlamalıyımbi yerde yanlış var . o da akşam yemekleri.
çok şükür . geçti ya . o an rahatladım . ve kendimidövcem.
Daha önce çavdar ekmeğiyle kilo vermiştim ona başlıycam tekrar zaten birer dilim yiyordumekmeği hayatından çıkrmaya çalış miray cım . ve sadece 1 öğünde ye ekmek . kahvaltı ya da öğlen . kendine sınırlama getir . onun yerine haşlanmış yumurta ye 2 tane . tok tutar .
Daha az yemek daha çok sporOlsun canım üzme kendini gelecek haftaya verirsin
Sabah sabah güldürdün benihe yaa. bazen gaz yapan ineklere gider eşim . büyükbaşın en büyük sorunu gaz . hep söyler .
iskembe tarafından deler . gazı çıkarrır öyle. bi an aklıma geldi. niye öyle oluyor inekler dediğimde bi şeyi yediklerined şuursuzca yiyorlar da ondan , dediydi.
inek gibi şiştim ben de.
Ne varsa yememekte var bir haftada 2 kilo verdin resmenEki Görüntüle 2601108
Rumuz= Ertugrulunhalimesi
Baslangıç tarihi= 10.12.2019
Baslangıç kilom= 70.3
Önce ki hafta kilom= 60.7
Güncel kilom= 58.6
Fark= 2.1
Yüzde= %3.45
Oooo dolu dolu haftasonu geçmiş soya sütünü nasıl yaptın canım yapılabilen birşey mi hiçbir fikrim yokdün kahvaltıdan önce
1 bardak kahve içtim .
geçen hafta perşembe günü soya sütü yapmıştım onu kullandım süt olarak .
bir kaç gündür ara ara süt yerine onu kullandığım oldu. arada gerçek süt . vazgeçilmiyor . gerçek süt başka.
neyse sonra kahvaltıda 1 dilim ekmek . peynir , tereyağı , bal , az yumurta, 1 portakal . 3 ceviz . 1 avuç çiğ fıstık .
ev işi . temizlik . wç çamaşır suyu . mutfak dolaplarını iyice sildim . beyaz olduğu için ne k adar silsen de detaylı bi temizlik lazımdı. fırça kullandım . ince girintiler var çünkü üzerinde.
sonra dışarı çıktım kızçemle. evden çıkmadan bol çay da içtim . çay olmadan olmaz . o 1 demlik içilecek illa. kahvaltıdan sonra
markete gittim . parka gittim . 2 saat dışarıda kaldık .
eşim çalıştı dün .
eve gelince yine çocuklara etli pilav ısıtırken biraz yedim . 2 kaşık falan . ısınmışmı derken .
sonra 3 dilim ekmek ile 4 yemek kaşığı ya da 5 kaşık tahin pekmez . bitter . 3-4 ceviz . kuru erik . gibi atıştırdım .
ne bulduysam . acıkmıştımm. ve canım bunları istedi. ıspanak yemeği vardı ama yiyemedim . canım çekmedi. havalar ısındı ya illa artık böyle şeyler canım ister .
ıspanak çöpe gitti malesef . 2 gün durdu çünkü. elim gitmedi.
akşam çay içmeye gittik bir yere . çocuklar pide yedi . ayran vs . ben toktum.
eve dönünce son makina çamaşır astım . ütü vardı yapılacak . ortanca ben ütü yapcağım dedi. o yapıyordu ütüyü . su akıttığını gördüm . çalışmıyordu en son . 2 tane okul forma ütülemiş neyse ki.
akşam bir kaç fıstık fındık . ve saat 12 ye doğru yatış . yoğun bi gündü dün .
cumartesi de öyleydi.
cumartesi sabah 10 da çarşıya indim .
kızım in okulundan seccade istediler . keçeden . biz yaptık . boyuna ve zevklerine göre keçe aldık .
oradan eczaneye gittik . küpe aldım . altın küpeleri de çıkarıp fıydırıyor oraya buraya . kreşte vs . kayıp kaç küpe.
ondan eczaneden kupe alıyorum . onları da atıyor . çıkarıyor .
bu kez aynı küpeden ben de taktım . ikimiz takalım diye . özendirme amaçlı. ne kadar dayanır bilmem . kapanmasa delikler.
Maaşallah ne güzel vermişsinBefore
10.12.2019 70.3 kilo başlangıç.
Eki Görüntüle 2601124
Eki Görüntüle 2601129
After=
06.03.2020 58.6 3. Hedefim 55.
Eki Görüntüle 2601128 Eki Görüntüle 2601127
Günaydın canım nasılsınGünaydın hanimlar
Ben de aldım 3 paket oğlum görmesin 1 lokma yemek yemiyor çikolataları görünceevde cikolata yeri.
4 tane daha vardi nestle. onlari yedik gecen hafta
a101 de 10 tl lisveris yapjnca 10 tl ye 4 lu nesstle alabiliyorsun. nesstle cik. lar ordan ...
Ben de ben de S tişört alıcam kızıma da kendime deSagolun kizlar sadece ben den bekliyorsunuz hic siz paylasmiyorsunuzeminim ki hepimiz buradan gule oynaya hedefimize ulasacagiz ❤
Demirleke canim boyum 1.57 cm hedefim 50 kilo insaAllah. Kv dem seviniyor hosuna gidiyor o da diyet yapiyor benimle ☺
Esim de cok mutlu haliyle gel alisveris yapalim diyor ben bekliyorum 50 olduktan sonra yapacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?