Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

4 yıl önce 52 leri gördüm sonra 58-68-78 derken oğlum doğdu sonra 68 de takıldım bir yıl bu kış 72 ye çıktım maalesef artık 52 lere dönme zamanı

Oooo dolu dolu haftasonu geçmiş soya sütünü nasıl yaptın canım yapılabilen birşey mi hiçbir fikrim yok
soya fasülyesini haşlıyorsun . 1 bardak haşlanmış fasülyeye 3 bardak su ekleyip smotthi mak . ya da robottan çekiyorsun . süzüyorsun . oluyor süt .

badem sütü çiğ badem . 1 avuç . 3 bardak , 4 bardak su . aynı şekilde çek . al sana badem sütü.

yulaf sütü de aynı şekilde yapılıyor . akşamdan suya koy . 4 yemek kaşığı mesela. sonra 4 bardak su . robotta çek . süz .

badem ve yulaf çiğden yapılıyor .

çok pratik ama badem ve yulaf sütü yapmadım daha hiç. aynı şekilde fındık sütü de yapılabilir bence.

evde fındık çok .

yaz geliyor ya . bunlar benlik işler . seviyorum antin kuntin şeyleri.

Maşallah kızlar.
Rabbim bir yastıkta kocatsin
Amin cnm
Günaydın cnm
Haftasonun dolu dolu geçmiş,ipek küpeden sıkılıyor anlaşılan, bende sıkılıyorum ama kulaklarım kapanmadan alayım bir tane bende çok kaybettim küpe.
havada güzeldi ılık esiyordu sanki biz cuma ctesi annemlerdeydik benimde orda dolu dolu geçti ne zaman gitsem annem çiğköfte yaptırıyor babam adıyamanlı bulgur gilleri çok sever bir kilodan yapıyorum kalanı dolaba koyuyor babam gidip gelip yiyormuş bende seve seve yapıyorum. C. Tesi akşam döndük ki kızın banyosu ütü vardı. Bugünde işlerimi bitirdim sade kahvem ile geldim
Günaydın hanimlar
Günaydını cnm
Ellerine sağlııık
Tşkler cnm

Kahvaltım bugün erken oldu eşim yalnız yemek istemedi bugünlük böyle olsun diğer öğünü 17 gibi yapmayı düşünüyorum dayanabilirsem
Saat 07.15
Domates, peynir, açbitir2 dilim, toka, zeytin 10 tane, 2 dilim ekmek unuttum karatayı çay,
Şuan sade Türk kahvesi
1 lt su

Günaydın kızlar hayırlı bereketli bir hafta olsun inşallah
Gelemedim bir kaç gündür
Bugün eşim le oğlum tost yedi gitmeden
Onlardan kalan yarınları yedim bende 1 tost etmez
Canım bişey istemedi 1 bardak köy sütü içtim
Öğle arası eşim gelirse onunla güzel bir kahvaltı yapacağım inşallah

çiğ köfteye hiç dayanamam
bulguru biz dede çok severler
bende ha bire kısır yapıyorum canım sürekli istiyor

Selamlar. Kilom 65 bugün öğlen saat 12.00 itibari ile zayıflama serüvenime başlıyorum. Hedefim temmuz ayına kadar 58 olabilmek. Öğlen yemeğim 1 fincan sade Türk kahvesi, İşyerinin kantininden de fındık fıstık alıp onları yemek.

Kızlar ben biraz Ahmet apa biraz Karatay takılıyorum ama bugün niyetliyim.sahurda 3 yumurta peynir zeytin domates yeşillik yedim çayı birlikte içtim normalde içmiyordum vakit azdı,gebelik planlıyorum öncesi biraz vermek istiyorum kaçamak yapmadım salı günü başlamıştım dün -1,1 çıktım dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…