- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
4 yıl önce 52 leri gördüm sonra 58-68-78 derken oğlum doğdu sonra 68 de takıldım bir yıl bu kış 72 ye çıktım maalesef artık 52 lere dönme zamanıCanım mercimekli kek/ekmek yaptın mı hiç ?
Bende 1 dilim kahvaltıda sadece yeme kararı aldım ekmeği. Bugün öyle yaptım.
Canım benim de hedef 55 sonra 50
Boy 1.60
Ama 55 i görmeyeli 4 sene oldu. 50 yıl de lisede görmüştüm en son.
Yapınca yemek lazım boşa gider malzemeler yememek daha iyiEvet tadı fena degil canım buzluga atmak gerekiyor günlük çıkarıyordum canım bende bi daha aramadıgım için yapmadım birazda üşengeçlik
İnşallah hep beraber görürüzİnşallah beraber görürüz :))
Ellerine sağlııık06 mart 2020 cuma kilo bildirimi
Kilo verenler
@nnnadal 2500 gr
@ertugrulunhalimesi 2100 gr
@Pamuk92 2000 gr
@mochachocolate 800 gr
miraycan84 100 gr
Aynı kalanlar
@demirleke
@aaadddaaa
Kilo alanlar
@zeze_35 700 gr
@Aytenazmi 400 gr
Safransari 200 gr
Ara verenler
@hayal_hatun
sersum
Svltr
Bildirim yapmayanlar
@okuyucuutelaşen var anlıyorum cnm
Unuttuğum varsa affola
ben aldım canımcım .Ben de ben de S tişört alıcam kızıma da kendime de
soya fasülyesini haşlıyorsun . 1 bardak haşlanmış fasülyeye 3 bardak su ekleyip smotthi mak . ya da robottan çekiyorsun . süzüyorsun . oluyor süt .Oooo dolu dolu haftasonu geçmiş soya sütünü nasıl yaptın canım yapılabilen birşey mi hiçbir fikrim yok
Güle güle giyin
Amin cnmMaşallah kızlar.
Rabbim bir yastıkta kocatsin
Günaydın cnmdün kahvaltıdan önce
1 bardak kahve içtim .
geçen hafta perşembe günü soya sütü yapmıştım onu kullandım süt olarak .
bir kaç gündür ara ara süt yerine onu kullandığım oldu. arada gerçek süt . vazgeçilmiyor . gerçek süt başka.
neyse sonra kahvaltıda 1 dilim ekmek . peynir , tereyağı , bal , az yumurta, 1 portakal . 3 ceviz . 1 avuç çiğ fıstık .
ev işi . temizlik . wç çamaşır suyu . mutfak dolaplarını iyice sildim . beyaz olduğu için ne k adar silsen de detaylı bi temizlik lazımdı. fırça kullandım . ince girintiler var çünkü üzerinde.
sonra dışarı çıktım kızçemle. evden çıkmadan bol çay da içtim . çay olmadan olmaz . o 1 demlik içilecek illa. kahvaltıdan sonra
markete gittim . parka gittim . 2 saat dışarıda kaldık .
eşim çalıştı dün .
eve gelince yine çocuklara etli pilav ısıtırken biraz yedim . 2 kaşık falan . ısınmışmı derken .
sonra 3 dilim ekmek ile 4 yemek kaşığı ya da 5 kaşık tahin pekmez . bitter . 3-4 ceviz . kuru erik . gibi atıştırdım .
ne bulduysam . acıkmıştımm. ve canım bunları istedi. ıspanak yemeği vardı ama yiyemedim . canım çekmedi. havalar ısındı ya illa artık böyle şeyler canım ister .
ıspanak çöpe gitti malesef . 2 gün durdu çünkü. elim gitmedi.
akşam çay içmeye gittik bir yere . çocuklar pide yedi . ayran vs . ben toktum.
eve dönünce son makina çamaşır astım . ütü vardı yapılacak . ortanca ben ütü yapcağım dedi. o yapıyordu ütüyü . su akıttığını gördüm . çalışmıyordu en son . 2 tane okul forma ütülemiş neyse ki.
akşam bir kaç fıstık fındık . ve saat 12 ye doğru yatış . yoğun bi gündü dün .
cumartesi de öyleydi.
cumartesi sabah 10 da çarşıya indim .
kızım in okulundan seccade istediler . keçeden . biz yaptık . boyuna ve zevklerine göre keçe aldık .
oradan eczaneye gittik . küpe aldım . altın küpeleri de çıkarıp fıydırıyor oraya buraya . kreşte vs . kayıp kaç küpe.
ondan eczaneden kupe alıyorum . onları da atıyor . çıkarıyor .
bu kez aynı küpeden ben de taktım . ikimiz takalım diye . özendirme amaçlı. ne kadar dayanır bilmem . kapanmasa delikler.
Günaydını cnmGünaydın hanimlar
Tşkler cnmEllerine sağlııık
çiğ köfteye hiç dayanamamAmin cnm
Günaydın cnm
Haftasonun dolu dolu geçmiş,ipek küpeden sıkılıyor anlaşılan, bende sıkılıyorum ama kulaklarım kapanmadan alayım bir tane bende çok kaybettim küpe.
havada güzeldi ılık esiyordu sanki biz cuma ctesi annemlerdeydik benimde orda dolu dolu geçti ne zaman gitsem annem çiğköfte yaptırıyor babam adıyamanlı bulgur gilleri çok sever bir kilodan yapıyorum kalanı dolaba koyuyor babam gidip gelip yiyormuş bende seve seve yapıyorum. C. Tesi akşam döndük ki kızın banyosu ütü vardı. Bugünde işlerimi bitirdim sade kahvem ile geldim
Günaydını cnm
Tşkler cnm
Yanliz biz pirince 1 e 2 oranında su koyuyoruz
pirinç ve japonlar . alışkanlıkları. takip ettiğim biri daha . ilk youtubee kurduğundan beri takipteyim . eğlenceli ve pozitif biri.
Elbistan da kıyma diyorlar, domates sosuyla yiguruluyor. Marasinki de öyle mi canım ?çiğ köfteye hiç dayanamam
bulguru biz dede çok severler
bende ha bire kısır yapıyorum canım sürekli istiyor
Ay evet güzel olur hergün yesem bıkmam ama yemeyimçiğ köfteye hiç dayanamam
bulguru biz dede çok severler
bende ha bire kısır yapıyorum canım sürekli istiyor
Ay ben de elbistanlıyımElbistan da kıyma diyorlar, domates sosuyla yiguruluyor. Marasinki de öyle mi canım ?
Canım madalya yoktur pek çiğ köfte kültürüElbistan da kıyma diyorlar, domates sosuyla yiguruluyor. Marasinki de öyle mi canım ?
bende bende bu ara zaten ekşi baharat olsun da ne olursa olsunAy evet güzel olur hergün yesem bıkmam ama yemeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?