Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Maşallah canım senin için dopdolu bir gün olmuş

pirinç ve japonlar . alışkanlıkları. takip ettiğim biri daha . ilk youtubee kurduğundan beri takipteyim . eğlenceli ve pozitif biri.
Aa melike uysal son videosuna bakamamıştım sayende görmüş oldum canım bende severek takip ediyorum çok tatlı kadın

Son düzenleme:
Merhaba kızlar bende kilo vermek istiyorum 120 kilodan 103 kiloya düşüp hamile kaldım doğurdum şimdi 100 kiloyum nasıl gidicek bu kilolar
Merhaba kızlar hoşgeldiniz herkese başarırlar inş herkes istedigi kiloya inersiniz

Günaydın hanımlar
Gününüz güzel geçsin inşallah
Bugün eşimle kahvaltı yapmadım sade çay içtim gönderdim kızımıda gönderip spor yapıcam uyumayı düşünüyordum aslında hava birden soğudu İstanbul da dün öğlen ilkbahar akşam sonbahar
Neyse spor yapıyım belki uyurum oğlum 11 gibi kalkıyor içimde yok dün baya temizlik yaptım ç. Suyu ile günüm bitti
Kahvaltı yaparsam yazarım şimdilik düşünmüyorum

Aa melike uysal son videosuna bakamamıştım sayende görmüş oldum canım bende severek takip ediyorum çok tatlı kadın
hoş kadın demi. çok da pozitif. maşallah
Bende 18 gundur sekeri abur cuburu tatliyi matliyi biraktim.
3 bucuk kilo.verdim 1 ay devam ettirmeyi dusunuyorum yada surekli. Sekersiz hayat harika:)
merhaba . kimlerdensin . ne iş yaparsın . çocuk var mı , evli misin , çalışıyor musun .

Merhaba kızlar bende kilo vermek istiyorum 120 kilodan 103 kiloya düşüp hamile kaldım doğurdum şimdi 100 kiloyum nasıl gidicek bu kilolar
hoş geldiniz . kendinizi tanıtır mısınız .
yukardaki sorular sizler için de geçerli.

Ben burda takimlarda kilo verdim. 10 kilo kadar. Ama düsük surecim oldu saldım biraz biraz. Seker filan hak getire yani...
68 de gidip geliyorum 8 kilo versem iyi:))
60 kilo olmak istiyorsun değil mi. hayırlısı .olur verirsin . burda güzel kilo verdi arkadaşlar .
boyun kaçtı. çok soru sordum ama.

Hoşgeldiniz hoşgeldiniiiiiz havalar ısındı tabii tişörtler şortlar giyilecek artık sağdan soldan çıkmasın yağlar dimi verelim hep birlikte yarışarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…