Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ideal diyorsan . tamamdır. 60 kiloda kaç beden giyorsundur . biliyor musun . bazıları 60 kilo olduğunda 36 beden giyiyor . kemikli ve kaslı oluyorlar . sen de öyle misin acaba.
40 giyiyorum :)) 38 zorlasam belki ama ben basenliyim alttan giyemem. Yapisal olarak oyleyim. Benm kas kemik yapim iri biraz.
Vucud kitle endeksi hesapkayinca gayet ideal gosteriyor zaten :))

ideal diyorsan . tamamdır. 60 kiloda kaç beden giyorsundur . biliyor musun . bazıları 60 kilo olduğunda 36 beden giyiyor . kemikli ve kaslı oluyorlar . sen de öyle misin acaba.
Evet yaaa benim 36 giyebilmem için 51-52 falan olmam lazım bir dolap kıyafetim 36-38 olsa da bu ihtimal bana çok uzak

40 giyiyorum :)) 38 zorlasam belki ama ben basenliyim alttan giyemem. Yapisal olarak oyleyim. Benm kas kemik yapim iri biraz.
Vucud kitle endeksi hesapkayinca gayet ideal gosteriyor zaten :))
anladım . hele o 8 kiloyu ver . daha fazlasını da verirsin belki.
burda 1 ayda 10 kilo verdi arkadaş . geçen aydı sanıyorum . yanlış hatırlamıyorsam .
yeni gelenler çok hızlı kilo verdi.
resim ve menü paylaştılar . dikkatli gittiler .
günlük menü paylaşırsan . ne yedin ne içtin . daha kontrollü gidiyor gün içinde yemek alışkanlığı.

Evet yaaa benim 36 giyebilmem için 51-52 falan olmam lazım bir dolap kıyafetim 36-38 olsa da bu ihtimal bana çok uzak
canım ben de 170 boyunda ve 52 kiloyum . 43 yaşındayım .
yaş ile ilgisi yok . bence yeme alışkanlıkları ile ilgisi var .
sen de yeme alışkanlıklarını değiştirdin mi ..akşamları yiyor musun kalorili. o zaman olmaz .

Baya zayifsiniz siz. Kilomu vereceksiniz daha?

Baya zayifsiniz siz. Kilomu vereceksiniz daha?
yok . kilo verme durumu yok . çünkü hep aynı kilodayım . ama son yaptığım 2 doğum sonrası hep burda verdim fazla kiloları.
yani 8 yıldır buralardayım .kilo versen de yazabiliyorsun . ideal kilona ulaşsan da gitmesen de oluyor . arkadaşlıklar var .

Anladim ne guzel..
Yok bende 5 senedir burdaym :))
Ama bireysel kafa daha rahat oluyor ben bi grupta yaziyorum ne yedim yemedim.
Kimse niye sunu yedin demiyor. Zaten duzeyli istikrsrli gidiyorum.

10 dk kadar kardiyo yaptım az ama hiç yoktan
Menemen 1 domates 2 biber 2 yumurta ile, 3 zeytin, 2 kaşık yoğurtlu pancar, 1kk peynir, çay, yarım mandalina, 2 tam ceviz

Verecek kilo çok olunca verirlir de canım 5-6 kilo fazlası olan biri bir ayda değil 2 ayda bile veremez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…