hoş geldin . ne öğretmenisin bensiz cimKahramanMaraş elbistanlıyım 174 boyum 72,2 kilo gibiyim bir çocuk annesiyim öğretmenim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
ideal diyorsan . tamamdır. 60 kiloda kaç beden giyorsundur . biliyor musun . bazıları 60 kilo olduğunda 36 beden giyiyor . kemikli ve kaslı oluyorlar . sen de öyle misin acaba.167 im :))
Yok onemli degil. Aynen bana 60 ideal.
He bir de 67-68 kilo olmak hedefim
Kızlar kaç yaşındasınız ben 43 üm de acaba o yüzden mi kilo veremiyorumdiyorum167 im :))
Yok onemli degil. Aynen bana 60 ideal.
40 giyiyorum :)) 38 zorlasam belki ama ben basenliyim alttan giyemem. Yapisal olarak oyleyim. Benm kas kemik yapim iri biraz.ideal diyorsan . tamamdır. 60 kiloda kaç beden giyorsundur . biliyor musun . bazıları 60 kilo olduğunda 36 beden giyiyor . kemikli ve kaslı oluyorlar . sen de öyle misin acaba.
30 yasimdayim :)) niye hicmi veremiyorsunKızlar kaç yaşındasınız ben 43 üm de acaba o yüzden mi kilo veremiyorumdiyorum
Evet yaaa benim 36 giyebilmem için 51-52 falan olmam lazım bir dolap kıyafetim 36-38 olsa da bu ihtimal bana çok uzakideal diyorsan . tamamdır. 60 kiloda kaç beden giyorsundur . biliyor musun . bazıları 60 kilo olduğunda 36 beden giyiyor . kemikli ve kaslı oluyorlar . sen de öyle misin acaba.
anladım . hele o 8 kiloyu ver . daha fazlasını da verirsin belki.40 giyiyorum :)) 38 zorlasam belki ama ben basenliyim alttan giyemem. Yapisal olarak oyleyim. Benm kas kemik yapim iri biraz.
Vucud kitle endeksi hesapkayinca gayet ideal gosteriyor zaten :))
canım ben de 170 boyunda ve 52 kiloyum . 43 yaşındayım .Evet yaaa benim 36 giyebilmem için 51-52 falan olmam lazım bir dolap kıyafetim 36-38 olsa da bu ihtimal bana çok uzak
Baya zayifsiniz siz. Kilomu vereceksiniz daha?canım ben de 170 boyunda ve 52 kiloyum . 43 yaşındayım .
yaş ile ilgisi yok . bence yeme alışkanlıkları ile ilgisi var .
sen de yeme alışkanlıklarını değiştirdin mi ..akşamları yiyor musun kalorili. o zaman olmaz .
yok . kilo verme durumu yok . çünkü hep aynı kilodayım . ama son yaptığım 2 doğum sonrası hep burda verdim fazla kiloları.Baya zayifsiniz siz. Kilomu vereceksiniz daha?
Anladim ne guzel..yok . kilo verme durumu yok . çünkü hep aynı kilodayım . ama son yaptığım 2 doğum sonrası hep burda verdim fazla kiloları.
yani 8 yıldır buralardayım .kilo versen de yazabiliyorsun . ideal kilona ulaşsan da gitmesen de oluyor . arkadaşlıklar var .
Hoşbuldum ilkokul öğretmeniyim canım valla zayıflık müthiş özgüven veriyor insana kendimi iyi hissettiğim kiloya inene kadar devamboylar uzun maşallah . kilo da kaldırıyor tabi.
hoş geldin . ne öğretmenisin bensiz cim
Merhabalar hb .32 yaşındayım izmirliyim evliyim 9 aylık oğlum var:)hoş geldiniz . kendinizi tanıtır mısınız .
yukardaki sorular sizler için de geçerli.
HoşgeldinEn şişkonuzda benim sanırım 99 kiloyla:)
Verecek kilo çok olunca verirlir de canım 5-6 kilo fazlası olan biri bir ayda değil 2 ayda bile veremezanladım . hele o 8 kiloyu ver . daha fazlasını da verirsin belki.
burda 1 ayda 10 kilo verdi arkadaş . geçen aydı sanıyorum . yanlış hatırlamıyorsam .
yeni gelenler çok hızlı kilo verdi.
resim ve menü paylaştılar . dikkatli gittiler .
günlük menü paylaşırsan . ne yedin ne içtin . daha kontrollü gidiyor gün içinde yemek alışkanlığı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?