Gunde 1 sefer yiyebiliriz o zaman. Zaten bu diyet işini tam anlamis degilim. O kadar farkli yontemler varki. Yontemin birinde onu yemeyin diyo ,öbürü onu yiyin kilo verin diyo.ama kili verme doneminde degilim.
söyleki koruma doneminde de olsam kilo veriyroum karpuz yersem. yaninda bol peynir .zeytin yemezsem veririm. kalori cok düsuk karpuzda. seker hastası değim ondan yerim.veganlari takip ederim yillardir. et sevmedigimden .
onlardan öğrendim karpuz kavunu cokca yemeyi
aslinda cok guzel beslenmissin.Bugün yediklerim
Sabah
Uyaninca kuru incir
3 dilim sucukla yumurta
1 dilim ekmek
3zeytin
Yarim salatalik
1 yk. Çökelek
Ara
Kahve yanında
2 hurma
1.5 ceviz
Öğlen
Karpuz ve kabak yemegi
Akşam
Yarim kase mercimek corbasi
1 kase kiymali bamya
4 yk. Yogurt
Utanarak yaziyorum 2 parca rulokatsonunda dibini gördü cocuklar. Sevdigim dayanamadım seyleri aldirmiycam birdaha eve.
evet canim kitabi var bende hatta dogru hatirliosunaidin salih i biliyorum.gecen yiilarda konu olmustu burda. aaddaaa da biliyirdu. genekde ayni seymeri takio ediyoruz onunla
Bide karpuzu günün ilk yarısında öğlene kadar yiyin diyorlar ben onu yapıyorum ama miktarı aşıyor olabilirim neyse ki bugün karpuz bitti yarın yemiyeceğimKizlar bu arada bugün okudum. Karpuzu sekerli oldugu icin diyette hergun yememek gerekiyormus. Ayrica 1 porsiyonu orta buyuklukteki bir kaseyi dolduracak kadarmis. Bugun bende yedim. Sonra araştırdım sonuc bu
Hiiçç şaşırmadımBen 2 top dondurma yedimm onu da ekleyelimmm
Günü kapattik şükür derken bende komsuda muhallebi yedimBen 2 top dondurma yedimm onu da ekleyelimmm
Akşam olmasaymış iyiymiş bizimde çocuklar puding istedi onlara puding yaptım kepçeyi parmakladım 1 tk yapmaz bile o yüzden listeye yazmadım ama Öğle saatlerindeydiGünü kapattik şükür derken bende komsuda muhallebi yedimye diye israr etti. İsrar edince aldim.Küçük oglum yer bende bi tadina bakarim diye dusunuyodum. oda fazla yemedi Banada iki kasik yetti aslinda çöpe gitcek ayip olcak diye yemek zorunda kaldim. Bu hafta yerimde saycam heralde bu gidisle
Günaydın canımgunaydin
Günaydınnnnngunaydin
Hadi inşallah canım bende sabahları biraz uyuyabilsem diyom kimse elindekinin değerini bilmiyorGunaydinn
Bugün kacamaksiz bir gün olucak insallah. Cumayada az kaldi. Kendi kendimi motive edoyorum. Bir haftadir diyete baslarken yapmadigim kacamaklari yaptim. Bugünden sonra eski düzene donucem insallah.
Detoks suyjmla güne başladım. Bide erken kalkabilsem cok daha iyi olcak
Şekeri en yüksek meyvelerden :)Kizlar bu arada bugün okudum. Karpuzu sekerli oldugu icin diyette hergun yememek gerekiyormus. Ayrica 1 porsiyonu orta buyuklukteki bir kaseyi dolduracak kadarmis. Bugun bende yedim. Sonra araştırdım sonuc bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?