Alışırsın ilkten öyle olur afiyet olsun canımTam olarak yapamadım ya canım çok tatlı istiyor bugün hiç keyfim yok öğlende karpuz ve elma yedim 1 kaşık ta pudingten aldım öğleden sonra detoks suyu içtim tadı fena değil ben ekstradan içine zerdeçal da ekledim
Rabbim kolaylık ihsan etsin inşallah canımcumaryetesi lgs var. ben anne olarak heyecanliyim. ama oglumda o heyecan yok.
O içinde yaşıyordur her çocuk belli edemez hele erkek çocukları daha çok duygularını saklıyor sen ondaki heyecanı cumartesi sabahı görürsün şuan endişesi heyecanını saklıyordur sende rahat ol pozitif ol onun ihtiyacı olan sakin bir anne şuandacumaryetesi lgs var. ben anne olarak heyecanliyim. ama oglumda o heyecan yok.
Gelmene çok sevindim canım herşeyi düzene koyman çok güzel kocaman öpüyorum hayırlı işlerGünaydın canlarım..
Yeni gelenler hoşgelmişler..
Nasılsınız ..Ben sınav stresiyle gerginim..Ama ilginçtir diyetime dikkat ve spor tam..Ters tepti bu sefer..
Yarın minikler LGS ye girecek..Allah yardımcıları olsun..haftaya da bizimkilerin inşallah..
Bu hafta da düzenli olmasa da gelebilirim sanırım ..Menü yazayım artıkın
Sabah
menemen
4-5 zeytin
peynir çay
Yaklaşık 10 gündür her akşam 2 km yürüyüş(koşu bandında)Üstüne de 1 mil leslie yapıyorum kendimi daha mutlu ve umutlu hissediyorum..Haftaya diyet merkezinde kontrolüm de var..Tabii bunun da korkusu beni düzene itti. .Covid dolayısıyla tüm randevular iptaldi açıldı ve düzen gelmek zorunda..İnşallah böyle devam edecek..
Şimdi ben işe gider öpüldünüz..
Aminnnn inşallah . sağ ol .Rabbim kolaylık ihsan etsin inşallah canım
evet çok haklısın .O içinde yaşıyordur her çocuk belli edemez hele erkek çocukları daha çok duygularını saklıyor sen ondaki heyecanı cumartesi sabahı görürsün şuan endişesi heyecanını saklıyordur sende rahat ol pozitif ol onun ihtiyacı olan sakin bir anne şuanda
evet kabızlık sıkıntı . bol çiğ sebze özellikle marul yemelisin . marul salatası çok işe yarar .Günaydın ayni şişlik bendede var ama benimki kabizliktan. İlac kullanmayim probiyortikle falan cozeyim dedim olmadi. Sonuc tartidada belli zaten.
Gecen hafta 65.700
Bugun :65.700
canım olsun . sıkma canını . kıracaksın inşallah . çok inat senin bünye . direniyor . sen direniyorsun . o da aynı şekilde.Sanki çok vermişim gibi ilk bildirimi yapayım
Rumuz : nnnadal
Başlangıç tarihi 29 mayıs
Başlangıç kilom 83,5
Geçen hafta 83,5
Güncel kilom 83,5
Detoksta yaptım yine kıramadım bugün regl olacağım kendimi çok şiş hissediyorum ondandır diyorum yoluma devam ediyorum umarım sizde sonuçlar güzeldir
hoş geldin kuzum . özlettin kendini.Günaydın canlarım..
Yeni gelenler hoşgelmişler..
Nasılsınız ..Ben sınav stresiyle gerginim..Ama ilginçtir diyetime dikkat ve spor tam..Ters tepti bu sefer..
Yarın minikler LGS ye girecek..Allah yardımcıları olsun..haftaya da bizimkilerin inşallah..
Bu hafta da düzenli olmasa da gelebilirim sanırım ..Menü yazayım artıkın
Sabah
menemen
4-5 zeytin
peynir çay
Yaklaşık 10 gündür her akşam 2 km yürüyüş(koşu bandında)Üstüne de 1 mil leslie yapıyorum kendimi daha mutlu ve umutlu hissediyorum..Haftaya diyet merkezinde kontrolüm de var..Tabii bunun da korkusu beni düzene itti. .Covid dolayısıyla tüm randevular iptaldi açıldı ve düzen gelmek zorunda..İnşallah böyle devam edecek..
Şimdi ben işe gider öpüldünüz..
hahah. hoş geldin . nasılsın .yakaldım kızlar sizleriii :)))) nasılsınız bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?