Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Şimdiye kadar yediklerimi yazayım sonra unutuyorum akşam dönüp bakıp öyle tüm günü yazıyorum sabah yediğini unutanlardanım

Sabah
500 cc detoks suyu

Kahvaltı
Yarım domates
2 dilim salatalık
1 kk peynir
Yarım krep

Küçük çerez kasesiyle 1 kase puding
1 sade nescafe

Öğle yemeği yemedim açlık hissetmiyorum çok tatlı ihtiyacı vardı onuda pudingle hallettim şimdi yarım saat leslie yapacağım sabahtan beri temizlik yaptım inşallah tatlıyı da yakmışımdır

güzel . 300 iyidir .
detoks yapmış mıydın geçen hafta.
Her hafta 2 gun yapıyorum canım ama bu hafta aşırı kacamak yaptim neredeyse her gün o yüzden benim için iyi sonuç. Sabote çıksaydım sorun değil. Kiyafetlerden hissediyorum inceldigimi

nadal canim cok iyi gisiosun sakin ama sakin bozma regl gecsin aninda duscek 1 kilo ve civari bu hep boyle olmustur insan o anda cok si irle iuor ama senin sanssizligin bu dobeme den gelmesi sakin bozma diyeti
canim yaa strest olmsutir cok, cocuklari gorunce bende o sekilde heyecanlaniyorum yarin benm de sinav girevi var demistim zati, simdiden basarilar canim yarin haber verirsin nasil gectigini

Ev yapımı krem peynir
Malzemeler

Tuzsuz kaşar lori
Çok az tuz
Karabiber (istediğiniz baharatlardan koyabilirsiniz)
1 ck Zeytinyağı
1tk su
Hepsini blenderda bızlatıyoruz
(Kızlar benim kaşar lorum çok çok azdı. Yani siz malzeme miktarına göre oranı ayarlayın)

Bu kadar az değildi tabiki bir kısmını 2. Tarifte kullandım

2.tarif
Sağlıklı pankek (ismini ben uydurdum)
malzemeler

1 yumurta
1yk labne (ben yaptığım krem peynirden koydum)
Tuz
Yapılışı
Öncelikle yumurtanın beyazi ile sarısını ayıralım. Beyazini bir fiske tuz ile mikserde köpük olana kadar cirpalim. Diğer tarafta yumurta sarısı ile krem peyniri karistiralim. Yumurta beyazini sondurmeden sarısı ile spatula yardımıyla birlestirelim . Yağsız tava da kaşık ile koyarak pişirelim. Bu ölçüde 5 tane çıktı. (Çok karışık anlatmış olabilirim)

1.resim yapılışı

2.resim benim yaptığım kızlar

şimdi işlere dönüyorum kuzular .
öpüyorum .

@Pamuk92 kuzum neredesin .
Nasilsin dilekcim, biliyosun telden baglaniyorum oda evde cekmiyor o yüzden pek giremiyorum bu hafta lgs son çalışmaları yaptirdim kiza Rabbim tum lgsye girecek genclere başarılar versin dun gece dua ettik kizimla senin oglaninda adini verdim inşallah emeklerinin karsiligini alir kuzular

Bugün sabah
1 kaşarlı tost
Suyumu içiyorum hergünü gibi
Akşama ne yerim inanın bilmiyorum henüz fikrim yok
Geçen hafta 67.2 gelmiştim
Malûm döneme yaklaştı
Sabah tartıda 68 geldim
+600 gr umarım şişkinlik geçince düzelir
Ama inanılmaz karnım acıkıyor durmadan birşeyler yemek istiyorum kendime engel olmakta zorlanıyorum durmadan meyve yemek istiyorum ne yapacagimi bilmiyorum
Hayırlısı bakalım moralimi bozmak istemiyorum ama zorlanıyorum

Yerinde sayan ,tartida arti gören ler moral bozmadan devam edicez. Bu haftayi unutup gelecek haftaya odaklanalim. Birbirimize destek olalim

Sabah uyaninca 1 tatli kasigi zeytinyagli incir ve 1tane incir yedim
kahvaltida
Yesilsoganli yumurta
Cokelek
Salatalik
1 dilim tahilli ekmek

Ara 4 parca kavun
1 kayisi

Oglen
6 kasik fasulye piyazi

Birazdan keten tohumu kefir icicem. Bu arada cocuklarin dondurmasindan bir kere yaladim
Aksama kabak yogurt ve salata yiycem. Kabagi nasil pisircem karar vermedim simdilik

Canım kabagi öncelikle soyacak ile önce uzun soy tavada az yağ ve tuz ile sotele. Üzerine yoğurt. Yogurdun üzerine de kıymalı şalçalı sos yap.

Rumuz Aytenazmi
Başlangıç 61.8 yanlış hatırlamıyorsam
Güncel 61.0
Bu hafta temizlek yoğun olarak yapoyorum hala devam mutfak dolabı vestiyer köşe koltuk temizlendi yarına camlar genel ev temizlenecek ayrıyeten pasta falan yapmam lazım kızımın doğum günü var :) o nedenle menü paylasamıyorum çok yoğunum :)

bende spagetti kabak yapma aparati var onunla yapiorum uzerine yogurt ve pul biber esime de uzerine kiymali sos yapiorum
bugün ;
sabah ;
sandwiç ( peynir zeytin salat marul domates )
1 çay

1.250 ml su

öğlen ;
1 kaşık nohutlu pilav
2 kase salata
1 adet köfte

700 ml su
Haa soyle menuleri paylas bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…