Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bu gün ki menüm cok duzenli olmadi . Bol meyveli bir gün oldu. Canim bisey istemeyince meyve yedim.

Kahvaltida
ceyrekten biraz fazla tost
1 kirmizi erik
bir seftali
Yarim salatalik

Ara
5 findik
4 kirmizi erik

Öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 dilim tahilli ekmek

Ara
1 kirmizi erik

Aksam

1 kase patates salatasi ( yagini cok az koydum )

Kizlar sabah ve ogleni yazmistim arada bikac cios yedim 2 kasik makarna bi dilim ekmek ve bi dilim kasar
2 isirik do durma
Benim menuye bakmayin siz bende yasaklar yok az az yerim demirleke gibi tam yemek degul atistirma seklinde olur benimki cok yuruyorum kilom gidiyor cok sukur

Bugünkü menüm
12.30 da
2 yumurtadan kaşarlı omlet
1 dilim ekşi maya ekmeği
1 küçük domates yarim salatalık

18.30 da
4 köfte
1 dilim ekşi maya ekmeği
Salata

Ev halkına firinda köfteli patates ile pilav yapmıştım ben sadece köftelerden yedim

Canim masallah menulerin guzel hedefin kacti zezecim

Keske bende yürüyebilsem. Cocuklarla olmuyo malesef

Canim masallah menulerin guzel hedefin kacti zezecim
Canim ilk hedef su 60 lardan kurtulmak 59.9 u bile gorsem iyi gelecek sonrasına bakarız tiroidlerden dolayi çok büyük hedefler koyamıyorum
Evlenmeden önce 48 dim evlendiğim ilk yıllar 52
cocuklari dogurduktan hemen sonra bile ilkinde 56 2. De 58 kiloydum 60 i hayatımda görmemiştim çok kilolu geliyorum kendi kendime

Bugün kü menüm
Sabah kıymalı menemen
İki dilim ekmek

Öğleden sonra biraz çayla atıştırdım karnım ağrıyor adet oldum ondan dolayı pek keyfim yok

Akşam 3 kaşık yoğurt
Kıymalı makarna yarım porsiyon

Hedefinde salata vardı ama yapamadm

Gecmis olsun canim. Nodül varmi ? Cocuk dogurunca insanin bedeni cok degisiyor. Bende 57-58 kilo arasiydim hic kilo problemim olmazdi.
Haklisim cocuklarla zor canim ben karantinada o kadar kistim bi gram veremedgim gbi almistim cok sasirmistim.hareket oomayinca gitmiyor
Ben bazen trambolinde calisiyorum ama oda kilo vermeden kas yapar diye korkuyorum. Baya yoruyor çünkü.

Gecmis olsun canim. Nodül varmi ? Cocuk dogurunca insanin bedeni cok degisiyor. Bende 57-58 kilo arasiydim hic kilo problemim olmazdi.

Ben bazen trambolinde calisiyorum ama oda kilo vermeden kas yapar diye korkuyorum. Baya yoruyor çünkü.
trambolimle ne kDar çalışıyorsun. kas olsun yaa güzel olur.
çokkas istemezssen daha az çalısıraın.
ben her gun 4 saat dışarıdauim. cocuklarla parkta . arkadaslarim da cocujlariyla geliyor.

Bu aralar bi arınma süreci yaşıyorum kendime değer vermem gerektigini başkalarından beklememeyi öğrendim
Bdv de bi kadin vardi 20 yillik evliliginde aldatilmis bosaniyordu cocuklari falan var kendini eşine cocuklarina adamış eşi de yapmasaydın demiş ne kadar basit demi bisey olsa es ve cocuklar yapmasaydin dese diye düşündüm yılların bi cümleyle cop
Hic olmadığı kadar kendime bakıyorum
Yüzüme maskeler uyguluyorum yeni jeller sipariş verdim falan falan

ya aslinda zor gorünmüyor ama kösmet.
yani saşırdım. ales sorulari da bu zorlukta mı oluyormuş
daha zorlarlar diye düsünmüstüm.
yuzeysel baktim. ama olmaz gibi değil.
kpss ye hazirlanirken 8 yil once bi calisma durumum oldu matematige.
sonra biraktim tabi ataninca. o zaman bu zaman matematik bakmadim.

Nodül varsa bunu dene canim. Facebookta bi grupta gordum. Gorumcem icin almistim resmini.

ee dogru.
neden kendimizi feda edelim.
önce ben. sonra cocuklar. en son eş elbette.
hepimiz icin gecerlidir.ama fedakarlik guzel değil.
bi sekilde yapmasaydin. ee sen de gez. vs vs gibi soylemler insani kendine getiren şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…