Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

deniz yildizi. ama cok cesidi var. bunu dun buldular.
bugun bulduklari daha baska bi seydi. atarim.resmini onun da. esimin telefonda
o da balik tutmaya gitti
evin önüu deniz hemen.
Harika ya demiri sevmek onla yaşamak benim.memeleketimdede deniz var Erzurum'da resmen boğuluyorum deniz kokusu almak istiyorum artık eşim işlerimi halledebilirsem gidelim biryerlere diyor inşallah memelekete gitsem bile razıyım

iyiyiz biz sükür. swn nasilsin .tatil nasil geciyor
canim iyiyim cok sukur guzel ama bu yil sanki buruk kalmis gibi koronadan dolayi, siz nasilsi iz apart tuttunuz mu, adil emir cok haketti tatili bol.bol.eglenesin
Sağolasın canım benim tatil nasıl gidiyor
cok sukur iyi gidiyor cnm, senin memeleetin neresiydi ben unutmusum oraya gtsem bile yeyer yazmissin ondan sordum cnm
harika bir su harika

Zonguldak ereğliliyim canım

Kizlar bugün diyetisyen randevum vardi 1.300 gr vermişim. 900 grmi yağdan gitmiş şükür. Kilom az oldugu icin bu verdigim cok normalmis. (Tadimlik lar olmasaydi daha iyi sonuc alirdim )
Kendimi çok zorlamadan böyle devam edicem inslalah

Tebrikler canim kilo az olunca azar azar gidiyor ne kadar surede verdin

canım iyiyiz mutluyuz . yarın kaynım , eltim geliyorlar .
deniz yakın .
gündüz yüzmeye gece de balık tutmaya gidiyoruz .
ben de gittim ama kızın uykusu geldi geri döndüm . ortanca baba ile şu an balıkta.
çok uzun saatler balık tutmak için bekliyor eşim . nasıl bi zevk anlamadım . sabaha kadar dur desen duruyor .
@demirleke ay canısı iti tatiller ama dikkat edin ya ben hala korkuyorum bir denize havuza tatile gitmeye girmeye
deniz daha güvenli bence.
sosyal mesafe sanki var gibi ama . çok ruzgarlı deniz kenarı . hep eser .
umarım bi şey olmaz . inşallah sağlıkla çıkarız bu salgından bizler de.

çook sevindim . maşallah . çok iyi . daha da devam edersin sanıyorum .
neler yiyorsun . takip edemedim . bi bakmaya çalışacağım .

inşaallah canım benim

Geçen haftaki kilom: 61.4
Bu haftaki kilom: 61.8
Aradaki fark: ++++400 gr

Regli bitmedi ondan mi yoksa bu hafta ketoyu bırakmıştım kafama gore diyetlik yiyordum ondan mi bilmiyorum belki regli bitince eksiye donerim
Canim sıkıldı keske ayni ciksaydim vermeyi gectim

Ketojenik diyet iyi de cok agiz kokusu ve agiz kurulugu yapti hatta bogazima kadar kuruydu belki yeniden yaparim bilmiyorum agiz kokusu icin hindistan cevizi yagi ile calkalama yapabilirim iyi geliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…