kuzim gecmis olsun antibiyoyik iyi gelir diye dusunuyorum insallah canimLenf bezlerim sisti kızlar dislerime ve kulagima vuruyor agrisi of offf antibiyotik kullanmaya basladim inşallah iyi gelir
cok uzuldum canim ust komsumun da oldu ciglik cigliga kadin apartmanda hemen kostuk cataligme yutmus bisey olmamisti ayy cok zor elim ayagim titredi o gubBende gelemedim kızlar kilo aldm sanki gelemedim diye ama ayın 28 inde hem cildiye hemde ortopedik uzmanına gidicem araştırma hastanesinden randevu aldm dizim iyi olursa hareketinde artar inşallah sani kopuyor ya kızımda bir boğulma vakası yaşadı hic olmıycak şey kimsenin aklına gelmiycek birşeyi ağzına aldı herşeyi alıyor bütün çocuklar böyle mi yoksa bizimkindemi sorum var anlamadm
nadalcim okurken titredim.sem de cok kotu bir olay atlatmissin cnmSanada geçmiş olsun canım tüm çocuklarda herşeyin ağıza alma var şuan onların tadarak tanıma dönemi benim kızda öyle olmayacak şeyler atıyor ağzına 2 abi olunca tüm gün gözüm üzerlerinde amann dikkat et rabbim evlatlarımızla sınamasın ben o boğulma olayını 2.de yaşadım ömrümden kaç yıl gitti bilmiyorum ama bizimki şurupla boğuldu morarana kadar nefes alamadı gözler kaydı rabbim kimseye yaşatmasın
oooo zayiflamissin cnm malum adana sicagi zaten harika hadi 7 ler ve 6 lar gelsin artik daha birakma nolurDiyet konusunda bu kadar aranın yeterli olduğunu düşünüyorum artık bir yerlerden başlamak gerekiyor 2 ay önce bildirim yapmayı bıraktığımda 83 kiloydum bu sabah tartıldım 81,8 ile yeni bir başlangıç yapıyorum mümkün oldukça menü bildirimi yapacağım
Kızlar hadi sizde gelin hep beraber eğlenerek zayıflayalım![]()
masallah canm sen de vererek baslamissinAllah korumuş canim. Cocuklarin ne zaman ne yapacagi belli olmuyor.
Benim diyette cok parlak gitmiyor ama genede az az da olsa eksi görüyorum şükür.
En son bildirim yaptigimda kilom 62.400 du galiba
Bu sabah 61.700 ciktim.