Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Esinin kuzeninin dogum gunune mi gittiniz evde mi oldu

Kahvaltın güzel sabah kahvaltısı çok önemli sağlam yapmak lazım sonra akşama kadar insan doymuyor habire birşey yemek istiyor

Kahvaltın güzel sabah kahvaltısı çok önemli sağlam yapmak lazım sonra akşama kadar insan doymuyor habire birşey yemek istiyor
Kahvaltı yapmayı çok aramam ama gün içinde sürekli birşeyler yeme isteğim olmasın diye güzel kahvaltı yaptım kahvaltıyı öğlen gibi keyifle yapmayı seviyorum

Akşam yemeği fasulye tava:)) görümcem istemişti ona yaptm saat 6 da yedim çok fazla değil di ama yinede tok tuttu

Sabah kahvaltısı
Kavurmalı yumurta
4 adet top peynir
Çay bir dilim ekmek
Biraz helva
Çay

Şimdi yeşil çay icicem

Bugun kahvaltiya gttik arkadasla, 4 5 isirik borek cesidi yarim omlet 1 dilim peynir 1 cay kasigi bal kaymak ve 2 cay kasifi cikolata
Aksam yarim adana 1 dilim ekmek
1 fincan kahve ve 1 minik cikolata

Bugün sabah kahvaltısı pek birşey yiyemedim :)
Sucuklu yumurta eşimle yedim bitiremedik duruyor hala bir bardak anca çay içebildim kız kalktı birazdan birşeyler atıştırıcam tekrar

Kislik hazirliklardan pek giremedim 2 gundur annemlerdeydik menemen ve salca yaptik 250 kilo domatesten

Dünku menüm

Sabah
1 tane haşlanmış yumurta
Domates salatalık peynir

Aksam
1 tabak haslanmis et suyu çorbası

Gun boyu bu kadar az yemis olmama ragmen kilo verecegime 100 gr almisim (hos regl de 12. gun ve devam )
annem ayrica 1 tabak bulgur pilavi da yemis olmasina ragmen 400 gr vermis saka gibi ikimiz de diyetteyiz ah benim metabolizmam spor olarak da gece gec saate kadar domates soyup dogramaca

Bugun yediklerim

Sabah
1 dilim el acmasi ıspanakli börek
2 yumurta
Az domates salatalık peynir

Arada 90 kcal diyet büsküvi

Aksam

4 yk kiymali türlü patatessiz
1 kase cacık
3 4 ısırık pizza ( cocuklara yapinca dayanamadım)

250 kg nedir ya yazın mevsiminde o kadar yemiyoruz ki 2 eve mi yaptınız ama yinede çok değil mi ya Allah yardımcınız olsun

Bende 2 gündür haftasonu olunca yoğunluktan gelemedim dün hep kalorili şeyler yedim bugün telafi yaptım sözde ama akşam yemeğinde bir kase kısır yedim neyse haftaiçi daha düzene girerim inşallah

250 kg nedir ya yazın mevsiminde o kadar yemiyoruz ki 2 eve mi yaptınız ama yinede çok değil mi ya Allah yardımcınız olsun
2 ev icin canım annemler 1 senede 15 kilo salca tüketir
125 kilosu salca icin 20 25 kilo salca cikar sanırım
125 kilosu ile de menemen ( kabugu soyulup siselendi sonra kaynatildi) ve yemeklik rondodan gecirip kaynatip siseledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…