Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sagol canim markasi xaoimi, valla gecen hafta 4.500 du bu hafta bi baktik 3 bin tl hemen aldik o nedenle
evet valla cocuk olunca anneler robaot oluyor cnm o kadar haklisin ki sagol kuzim
İnşallah ilerde vizede nasip olur ne diyelim güle güle kullan her üründe Xiaomi markasını duyar olduk n11 de analiz yapan baskülü vardı alsammı almasammı derken kaldı öyle :)

Kahvaltım

6 zeytin
Süzme peynir
Abaza peynir
Domates salatalık
2 mantarlı 2 yumurta
2 dilim ekmek

1 fincan sade nescafe
1 fincan kiraz saplı mısır püsküllü çay
1 tane rulo kat

Öğle yemeği yemedim belki kuruyemişle bir ara öğün daha yaparım

İnşallah ilerde vizede nasip olur ne diyelim güle güle kullan her üründe Xiaomi markasını duyar olduk n11 de analiz yapan baskülü vardı alsammı almasammı derken kaldı öyle :)
kedi olumca evde zorunlu gibi bisey oldu canim, bu markayi ben de cok duduyordum esimden gercekten iyi markaymis canim
A aaadddaaa canim isim koydunuz mu koymadiysaniz koyun bence eglenceli olur forumdan biri pakize koymus cok gülmüştüm
Evet canim ya herkes koymus biz sebastian koyduk, annemin arkadadi katya koymis

kedi olumca evde zorunlu gibi bisey oldu canim, bu markayi ben de cok duduyordum esimden gercekten iyi markaymis canim

Evet canim ya herkes koymus biz sebastian koyduk, annemin arkadadi katya koymis
Katya mı çok komik ya güle güle kullan canım baktımda benim bile canım istedi güzel siliyor mu hangi modeli

Kızlar vücudum 3 kilo ödem biriktirmiş nasıl birşey ya bir haftada e kilo atılır mı ben şok :) kahvtıdan sonra dün 61.2 gelmiştim bugün kahvtıdan sonra 60.8 ben kilo almamışım nerde ödem varsa onları almışım ya

Kahvaltı mıda yazmayı unutuyordum
İki haşlanmış yumurta
Birtane domates yarısını yedim
Yarım salatalık
Çay
İki dilim ekmek
6 tane top peynir zeytin kadarlar

Şimdide ne yesem diye dolanıyorum fırına sebze atayım yoğurtla yerim çayda var

Öğle yemeği yemeye niyetim yoktu ama çocuklara yoğurtlu makarna yapmıştım az makarna kalmıştı onu kaşıkladım kuruyemiş ve çay niyetim vardı ondan vazgeçtim akşama ekşili kabak ve bulgur pilavı yaptım ama patlıcan tavada var ne yerim bilmiyorum ama az yerim

Katya mı çok komik ya güle güle kullan canım baktımda benim bile canım istedi güzel siliyor mu hangi modeli
Evet valla komikbenimki pro canim en ustun bir alt modeli, silmedim henuz 2 gun oldu sayilir ama insallah guzel siler silecek kismi da iyi cunki

Kahvaltim
Az kasarli 2 yumurtali omlet
1 dilim tam buğday ekmeği
Biraz bal
14.00 de
oglandan kalan sadece haslanmis yogurtlu makarnadan 3 kasik yedim atilmasin diye 50 kcal

18.00 de
Kizdan kalan pilavdan 4 kasik yedim o da en fazla 150 kalori
Kahvaltiyla beraber bugun en fazla 550 600 kalori almışımdır

Merhaba kizlar yazdiklariniza surekli bakiyorum. Azminize hayranim tebrik ederim hepinizi Bende durumlar pek parlak degil . Stresli günler geciriyorum buda diyete adapteyi zorluyor ne yazikki. Annemlerin yanina gidip dönene kadar ara vermeyi düşünüyorum. Arada gidip yazdıklarınızı okurum sohbetinize katilirim sizin icinde sorun olmazsa döndüğüm de sıfırdan baslarim insalah

Sersumun aldigi robot supurgeden aldim kizlar supurup siliyor valla pek rahatmis yaa
Hayirli olsun canım güle güle kullan

Gitme canim. Bende en son ki kontole gitmedim korkudan. Koruma listesi vercekti yalan oldu. İmkanin varsa online diyette baslayabilirsin . Aile hekiminde kan testlerini yaptirabilirsin ona göre liste yaparlar.

Evi toplayip süpüren robot cikinca aliriz bizde

Simdi kahvaltimi yaptim yazayim hemen
Kahvaltidan once
Kizcemle Leslie 2 mil
1 lt su

Kahvaltida
Az kaşarlı 2 yumurta
1 dilim kızarmış ekmek
2 ceri
yarim salatalık

Merhaba kızlar kilo bildirimine geldim :)
Rumuz Aytenazmi
Başlangıç yapmamıştım galiba şimdi yapaym
Başlangıç 60.4
Diyet dikkatli beslenme
Spor kadın egzersizleri uygulaması

Sabh 5 te kalkıp 4 kaşık makarna ve iki bardak su içtim o nedenle 60 civarıyım hala yoksa bu sabh 59 u görebilirsin akşam da doğum günü vardı eşimin kuzeninin bir dilimde pasta yedim :)) hızlı bir kilo verme yoluna girmişim sanırım diyet iietkili zaman diliminde başlamışım onada bağlı olabilir sanırım
Kahvaltı şimdi yapıcam kızım gece pek uyutmadı beni hastayken yanımda yatmaya alıştı şimdi yerine koyunca uyanıyor hemen

Kahvaltı da iki yumurta haşlanmış
Peynir topları
Bal kaymak
Çay
Ekmek

Kahvaltım

Kızımla beraber yedik o yüzden tabağı biraz şekilli yaptık hoşuna gitti ama o az yedi büyük çoğunluğunu ben yedim yanınada bitki çayı yaptım kahve zamanım geldi benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…