İnşallah ilerde vizede nasip olur ne diyelim güle güle kullan her üründe Xiaomi markasını duyar olduk n11 de analiz yapan baskülü vardı alsammı almasammı derken kaldı öyle :)sagol canim markasi xaoimi, valla gecen hafta 4.500 du bu hafta bi baktik 3 bin tl hemen aldik o nedenle
evet valla cocuk olunca anneler robaot oluyor cnm o kadar haklisin ki sagol kuzim
kedi olumca evde zorunlu gibi bisey oldu canim, bu markayi ben de cok duduyordum esimden gercekten iyi markaymis canimİnşallah ilerde vizede nasip olur ne diyelim güle güle kullan her üründe Xiaomi markasını duyar olduk n11 de analiz yapan baskülü vardı alsammı almasammı derken kaldı öyle :)
Evet canim ya herkes koymus biz sebastian koyduk, annemin arkadadi katya koymis
Katya mı çok komik ya güle güle kullan canım baktımda benim bile canım istedi güzel siliyor mu hangi modelikedi olumca evde zorunlu gibi bisey oldu canim, bu markayi ben de cok duduyordum esimden gercekten iyi markaymis canim
Evet canim ya herkes koymus biz sebastian koyduk, annemin arkadadi katya koymis
Evet valla komikKatya mı çok komik ya güle güle kullan canım baktımda benim bile canım istedi güzel siliyor mu hangi modeli
Sildiğinde tekrar bize anlat olurmu bellimi olur bizde bir tatyana alırızEvet valla komikbenimki pro canim en ustun bir alt modeli, silmedim henuz 2 gun oldu sayilir ama insallah guzel siler silecek kismi da iyi cunki
Ahah tamam canimSildiğinde tekrar bize anlat olurmu bellimi olur bizde bir tatyana alırız
14.00 deKahvaltim
Az kasarli 2 yumurtali omlet
1 dilim tam buğday ekmeği
Biraz bal
Hayirli olsun canım güle güle kullanSersumun aldigi robot supurgeden aldim kizlar supurup siliyor valla pek rahatmis yaa
Gitme canim. Bende en son ki kontole gitmedim korkudan. Koruma listesi vercekti yalan oldu. İmkanin varsa online diyette baslayabilirsin . Aile hekiminde kan testlerini yaptirabilirsin ona göre liste yaparlar.Yaa başladınız demek yarın bende vakit bulabilirsem yapayım iyi oluyor böyle siz yazınca benimde yapasım geliyor
Bayramdan sonra diyetisyene gitmeye niyetim vardı ama adanada koronavirüs vakaları çok arttı hastaneye gitmeye korkuyorum evimizin çevresi bile sürekli kıpkırmızı evden çıkmaya korkar olduk birsüre erteleyeceğim eşimin kuzeni hemşire abla sakın hastaneye gelme diyor çemberin çok daraldığını hissediyorum eşimin dairede bile koronalı personel çıkmış neysek bayramdan sonra izinliydi hiç işe gelmemişti
Evi toplayip süpüren robot cikinca aliriz bizdeEminim çok rahattır iyi günlerde kullan canım bizim evin robotu(ben) bir türlü işleri bitiremiyor temizliyorum max 15 dk duruyor sonra yine birşeyler dökülüyor saçılıyor heryer oyuncak ev mayın tarlası gibi
Ha gayret canim az kalmışRumuz : nnnadal
Başlangıç tarihi :14 Ağustos
Başlangıç kilom: 81,8
Güncel kilom:81,4
Fark: - 400 g
Boy :163
Bende artık şu 79u görmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?