Leslie ile baslicaz canim Cloie Ting de olabilirKızlaarr ben geldim 2 gündür yine menü yazamadım bir türlü düzen oturmuyor neyse bugün yazayım bari
Sabah 8:30
1 büyük dilim karpuz
10:00
1 fincan sade Türk kahvesi
12:00
1 küçük yerli muz
Bugün canım hep meyve istiyor hava sıcak yemek yemek istemiyorum sabahtan beri klima da açmadım deli gibi su içiyorum çocuklarla çok darlandım şimdi oğlanı uyutup evi silip çamaşırlar uğraşacam
Z zeze_35 canım spor candır hele başlayın kilolar daha kolay gider evde hangi sporu yapacaksınız ne güzel eşinde destek olacak ben lesli yaparken eşim bana ancak gülüyor oldu olmadı diye dalga geçiyordu
Canim sicaktandir meyve ye bisey olmaz kuzum yemek yemeyeceksenKızlaarr ben geldim 2 gündür yine menü yazamadım bir türlü düzen oturmuyor neyse bugün yazayım bari
Sabah 8:30
1 büyük dilim karpuz
10:00
1 fincan sade Türk kahvesi
12:00
1 küçük yerli muz
Bugün canım hep meyve istiyor hava sıcak yemek yemek istemiyorum sabahtan beri klima da açmadım deli gibi su içiyorum çocuklarla çok darlandım şimdi oğlanı uyutup evi silip çamaşırlar uğraşacam
Z zeze_35 canım spor candır hele başlayın kilolar daha kolay gider evde hangi sporu yapacaksınız ne güzel eşinde destek olacak ben lesli yaparken eşim bana ancak gülüyor oldu olmadı diye dalga geçiyordu
Yaa başladınız demek yarın bende vakit bulabilirsem yapayım iyi oluyor böyle siz yazınca benimde yapasım geliyorYazmayi unuttum bugun 30 dk leslie yaptım
Ben sabah yapiyorum kizimla esim de aksam yapiyor bakalim devam ettirebilursem esim kesin devam eder de ben tırtttYaa başladınız demek yarın bende vakit bulabilirsem yapayım iyi oluyor böyle siz yazınca benimde yapasım geliyor
Bayramdan sonra diyetisyene gitmeye niyetim vardı ama adanada koronavirüs vakaları çok arttı hastaneye gitmeye korkuyorum evimizin çevresi bile sürekli kıpkırmızı evden çıkmaya korkar olduk birsüre erteleyeceğim eşimin kuzeni hemşire abla sakın hastaneye gelme diyor çemberin çok daraldığını hissediyorum eşimin dairede bile koronalı personel çıkmış neysek bayramdan sonra izinliydi hiç işe gelmemişti
Gule gule kulkan canim markasi ne canim bi de kaca aldinSersumun aldigi robot supurgeden aldim kizlar supurup siliyor valla pek rahatmis yaa
Eminim çok rahattır iyi günlerde kullan canım bizim evin robotu(ben) bir türlü işleri bitiremiyor temizliyorum max 15 dk duruyor sonra yine birşeyler dökülüyor saçılıyor heryer oyuncak ev mayın tarlası gibiSersumun aldigi robot supurgeden aldim kizlar supurup siliyor valla pek rahatmis yaa
Cok haklisin ayni benn beni tarif ettin rssmenEminim çok rahattır iyi günlerde kullan canım bizim evin robotu(ben) bir türlü işleri bitiremiyor temizliyorum max 15 dk duruyor sonra yine birşeyler dökülüyor saçılıyor heryer oyuncak ev mayın tarlası gibi
sagol canim markasi xaoimi, valla gecen hafta 4.500 du bu hafta bi baktik 3 bin tl hemen aldik o nedenleGule gule kulkan canim markasi ne canim bi de kaca aldin
evet valla cocuk olunca anneler robaot oluyor cnm o kadar haklisin ki sagol kuzimEminim çok rahattır iyi günlerde kullan canım bizim evin robotu(ben) bir türlü işleri bitiremiyor temizliyorum max 15 dk duruyor sonra yine birşeyler dökülüyor saçılıyor heryer oyuncak ev mayın tarlası gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?