- 30 Haziran 2020
- 68
- 78
- 8
- 24
Aramıza hoş geldin bende bekarken senin gibi diyordum ama hamile olunca hormonlar beynini ele geçiriyor 3 hamilelikte de 25-30 arası kilo aldım ilk ikisinde emzirme döneminde verdim 3.nünkiler kaldı hoş doğrusu ne yapıyorsun gitmesi için dersen pek birşey yapamıyorum 3 çocukla çok yoğun bir hayatım oldu kendime özel birşey yapamıyorum elbet birgün o azim gelecek ümidiyle ve kızların hoş sohbeti için buradayımAaaaYa sizde hamileyken yiyosunuz,yiyosunuzzz sonra veremiyosunuz Hamilelik döneminde fazladan yemek yemeye gerek yok.Aynen her zaman ki yemeğinizi yiyin.Zaten bebek kendine yeteri kadarını alıyor biliyorsunuz ki.... :))) Çok fazladan yemezseniz en fazla 10 kilo fazlanız olur...
Hoşbuldum,merhabalar.Yani şöyle söyleyebilirim.2 tane teyzem var 30lu yaşlarda.Max. 10 kilo alıyorlar.Fazladan yemek yemiyorlar hamilelik döneminde.Bebekleri de gayet sağlıklı doğuyor.Emzirirken de kilo alma durumları olmuyor.2-3 ay içerisinde o fazladan 10 kiloyu da veriyorlar..Bence dilerseniz verebilirsiniz.Kilo vermek,özellikle ek bir şey yapmayı gerektirmiyor.Ben geçen sene YKS sınavına hazırlanırken diyete girmiştim 10 kilo fazlam vardı.Ne spor yapabiliyordum ne yürüyüş..Evde ne pişse büyük yemek kaşığıyla 2-3 kaşık yiyordum.Akşam sadece yoğurt yerdim.Ve 2 buçuk ayda 10 kiloyu vermiştim.Bi ara depresyona girdim 10 kiloyu yine aldımAramıza hoş geldin bende bekarken senin gibi diyordum ama hamile olunca hormonlar beynini ele geçiriyor 3 hamilelikte de 25-30 arası kilo aldım ilk ikisinde emzirme döneminde verdim 3.nünkiler kaldı hoş doğrusu ne yapıyorsun gitmesi için dersen pek birşey yapamıyorum 3 çocukla çok yoğun bir hayatım oldu kendime özel birşey yapamıyorum elbet birgün o azim gelecek ümidiyle ve kızların hoş sohbeti için buradayım
Bukadar ani kilo alıp vermen iyi değil dikkat etmelisin ben hamileyken dikkat ettim anca 12 kilo aldm şuan normalin ama yinede vermek istiyorum biz kadınların istekleri hiç bitmez çünküHoşbuldum,merhabalar.Yani şöyle söyleyebilirim.2 tane teyzem var 30lu yaşlarda.Max. 10 kilo alıyorlar.Fazladan yemek yemiyorlar hamilelik döneminde.Bebekleri de gayet sağlıklı doğuyor.Emzirirken de kilo alma durumları olmuyor.2-3 ay içerisinde o fazladan 10 kiloyu da veriyorlar..Bence dilerseniz verebilirsiniz.Kilo vermek,özellikle ek bir şey yapmayı gerektirmiyor.Ben geçen sene YKS sınavına hazırlanırken diyete girmiştim 10 kilo fazlam vardı.Ne spor yapabiliyordum ne yürüyüş..Evde ne pişse büyük yemek kaşığıyla 2-3 kaşık yiyordum.Akşam sadece yoğurt yerdim.Ve 2 buçuk ayda 10 kiloyu vermiştim.Bi ara depresyona girdim 10 kiloyu yine aldımŞimdi yine sınava hazırlanırken diyetteyim.Bugün başladım bende.Üstelik tam bugün regl oldum Her neyse..Ben atıma bindim Üsküdar'a gittim... Gerçekten kilo vermeyi kafaya koyunca verebiliyoruz Sizin de başarabileceğinizden eminim.
Canım bende çok kilolar alıp verdim lise döneminden beri 10 aşağı 10 yukarı gittim hatta 30 aşağı 30 yukarı dönemlerimde oldu ama şuan o diyet kafasını pek bulamıyorum eminim bu hep böyle gitmeyecek sanırım yine eşimin kilo konusunda damarıma basmasını bekliyorum öncekilerde öyle olmuştu hadi sen güzel kilolar ver bana da ilham olHoşbuldum,merhabalar.Yani şöyle söyleyebilirim.2 tane teyzem var 30lu yaşlarda.Max. 10 kilo alıyorlar.Fazladan yemek yemiyorlar hamilelik döneminde.Bebekleri de gayet sağlıklı doğuyor.Emzirirken de kilo alma durumları olmuyor.2-3 ay içerisinde o fazladan 10 kiloyu da veriyorlar..Bence dilerseniz verebilirsiniz.Kilo vermek,özellikle ek bir şey yapmayı gerektirmiyor.Ben geçen sene YKS sınavına hazırlanırken diyete girmiştim 10 kilo fazlam vardı.Ne spor yapabiliyordum ne yürüyüş..Evde ne pişse büyük yemek kaşığıyla 2-3 kaşık yiyordum.Akşam sadece yoğurt yerdim.Ve 2 buçuk ayda 10 kiloyu vermiştim.Bi ara depresyona girdim 10 kiloyu yine aldımŞimdi yine sınava hazırlanırken diyetteyim.Bugün başladım bende.Üstelik tam bugün regl oldum Her neyse..Ben atıma bindim Üsküdar'a gittim... Gerçekten kilo vermeyi kafaya koyunca verebiliyoruz Sizin de başarabileceğinizden eminim.
cnm ozledim seni neredesin
ben de bi kez yemiştim karides hayatımda. gece istifra etmiştim . ki yemekler çok karıştırsam da bana dokunmazdı.Evet canim karides yedikten hemen sonra oldu. Test yaptırmak istiyorum memlekete gidince randevu ayarlamam gerek.
ne kadar hızlı gelmiş 600 gr öyleGünaydın
Dün kacamakli bir gün oldu. Öğlen çiğ köfte yedim. Akşam bir kaç kaşık erişte ve biraz mısır patlağı. Derken bugün +600 Gr geldim
Sabah kalkıp lahana suyu içtim 1 bardak.
Şimdi yumurta salatası yiyeceğim.
Öğlen akşam da lahana çorbası içeceğim
hoş geldin .Ne konuda?
Sağol canımcım..Biz de seviyoruz seni
Canım ödemdir o takma..Yeme düzeni değişince hemen + olarak yansıyor sonra biliyorsun düzenleyince gider..Günaydın
Dün kacamakli bir gün oldu. Öğlen çiğ köfte yedim. Akşam bir kaç kaşık erişte ve biraz mısır patlağı. Derken bugün +600 Gr geldim
Sabah kalkıp lahana suyu içtim 1 bardak.
Şimdi yumurta salatası yiyeceğim.
Öğlen akşam da lahana çorbası içeceğim
Bulgur yedim yani çiğ köfte o böyle sisirdi sanırım.ne kadar hızlı gelmiş 600 gr öyle
ben yine aynı kiloda devam .
49.6 -50 arası git gel .
kahvaltı yapmadım . bir kaç kestane. bir kaç fındık . ve 1 kare bitter yedim çıktım .
yarı süt yarı su ile kahve içiyorum . 1 kaşık şeker atıyorum içine her zaman . bu aralar öyle. kahvaltı yapmadığımdan beni biraz ayakta tutması için .
kuru incir yerim birazdan .
öğlene 3 haşlanmış yumurta .
2 domates ve yarım bağ maydonoz ile salata. 1 limon dgetirdim . sıkacağım üstüne.
1 küçük armut.
öğlen bu .
akşam da buna benzer şeyler . çok bi yemek yediğim söylenemez . kavun karpuz peynir ekmek . sarelle . ve parka çıkıyoruz .
sonra gelince de kestane findik . abartmadan . çay içiyorum . yatış .
rutin gibi oldu beslenme.
eşim bal kabağı getirmiş köyden birinden . onu kesip yapmayı planlıyorum bu aralar .
ama ne zaman olur bilemedim .
Kullandığım kapya biber aciymis. Baya acılı bir çorba oldu. Acı tadı bastırdığı için başka tat almadım. Ama içerim damak tadına uygun güzel bir çorba oldu.Sağol canımcım..Biz de seviyoruz seni
Canım ödemdir o takma..Yeme düzeni değişince hemen + olarak yansıyor sonra biliyorsun düzenleyince gider..
Nasıl beğendin mi lahana çorbasını
Eki Görüntüle 2701228
Günaydın canlar kahvaltım
Bugün diyetisyende tartı günümdü 900 gr gitmiş ben daha fazla bekliyordum dedi..Ben de regl me 3 gün var deyince aaaa o zaman süpersiniz sersum hanım +1 kg bile gelebiliyor siz 900 gr vermişsiniz süppperrr dedi..Moral buldum..
Bugün tam 1 ay doldu ve ben toplamda 4.3 kg verdim kızlar..Benim için inanılmaz siz de biliyorsunuz ne kadar inatçı bir metom var ...41 kere maşallah
Tebrikler canım aynen devamEki Görüntüle 2701228
Günaydın canlar kahvaltım
Bugün diyetisyende tartı günümdü 900 gr gitmiş ben daha fazla bekliyordum dedi..Ben de regl me 3 gün var deyince aaaa o zaman süpersiniz sersum hanım +1 kg bile gelebiliyor siz 900 gr vermişsiniz süppperrr dedi..Moral buldum..
Bugün tam 1 ay doldu ve ben toplamda 4.3 kg verdim kızlar..Benim için inanılmaz siz de biliyorsunuz ne kadar inatçı bir metom var ...41 kere maşallah
Bulgur aşırı şişiriyor canım tabii o şişirmiştir..Bulgur yedim yani çiğ köfte o böyle sisirdi sanırım.
Kullandığım kapya biber aciymis. Baya acılı bir çorba oldu. Acı tadı bastırdığı için başka tat almadım. Ama içerim damak tadına uygun güzel bir çorba oldu.
Maşallah maşallah ayda 5 kilo da diyebiliriz reglden dolayı o zaman.
Bu çok güzel.
Sağol canımcımTebrikler canım aynen devam
Bende bulyon attım canim. 2 gün öğlen ve akşam içeceğim. Cumaya kadar - ye düşerim inşallah.Bulgur aşırı şişiriyor canım tabii o şişirmiştir..
Ben dediğim gibi içine bir de bulyon atmıştım bildiğin ezogelin..
Sağol canım..Çok mutluyum çookkk
Canım pek gelemiyorum ama sizi geçte olsa takip ediyorum eğitim öğretim başlayınca çok yoğun oldum meğer ben eskiden kendimi yoğun sanıyormuşum nasılsın sende yoğunsun bakalım haftaya nasıl olacağızcnm ozledim seni neredesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?