Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Yok canım sersum diyetisyen günü Çarşamba. O Çarşamba tartiliyor, bildirimi cuma günü yapıyor.
hmm tamamdır
Canim kuru kayısı kuru üzüm ceviz fındık bulundur çekmecende. Böyle öğlen doymadigim günler bunlarla ara yaparsın.

Kaç kilosun bu arada ?
ay evet onlara alışmam lazım birde aahhhh

61,75 kilo :))))))))))))))

Sahilde 1 saat yuruyus yaptık hem hava aldik hem spor oldu iyi geldi
Ohh misss

Bizim sahilimiz olmasa da, evin yakınında küçük bir gol var. Bende onun etrafında yarım saat yürüyüş yaptım

Kahvaltim
Çift sarılı köy peynirli omlet
Yarım dilim ekmek

Öğlen
4 zeytin
Çeyrek dilim ekmek

Ara
Elma

Akşam
1 kase şehriyeli tavuk çorbası
3 kaşık ıspanak yemek
3 et köfte
1 kase yoğurt

Akşam yemegim doyurucu oldu. Yeşil çay kahve ile akşam kapatırım gunu

Eklentiler

• IMG_20201208_145533.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 29
Canim kacamak yaptigin icin mi o kilo geri geldi yoksa bu hafta diyetisyenin me usune dikkat ettigin halde mi geri geldi, eger o sekildeyse bu senin sucun degil, eger ki kacamagin coksa hemen nirmale don ki odem gibi gider o kilo degildir, 3 aydir diyettesin motivasyoninin dusmesi normal bir de 7 lere yaklastin ya bemce beynin yeter dedi seni kandirmak ostedi bunlar normal seyler
Kiz bem seni hep sandvicle hatirlayacagim ya

Sabah cevizli sucuk kahve yedim oglen karni ahar pilavi yaptim arada galeta yedim sarfancim sen gorme burayi peynirle cunku sabah ve oglen hic doymadim okulda bisey yoktu baska aksama bakacagim

Bugün yediklerim
Sabah
Tam buğday ekmeğinden sucuklu kasarli tost
5 zeytin

Arada
Yarım armut
Yarim dilim ekmek arasi peynir ( yürüyüş sonrasi cok acikmistim )
1 kupa sütlü nescafe

Aksam
1 tabak garniturlu misket kofte
Bi kac kaşık salata
1 kase yoğurt

Daha fazla olmadan tedbirini al canim. Verilecek kilon çok değil nasıl olsa.
doğru diyosun canım benimm
ahahhahahhahah sabah sabah güldürdün benii aynen hee sandwiçlerle büyüdüm :)))))))))

Günde bir yeşil çay iciyorsan 2 ye çıkar canim. Hafta sonu topladigin ödemeleri atarsın.
canım 2 yeşil çay 1 er tane de kayısı ve kiraz sapı içiyorum birleştirip 1 litre..Bu da yeter sanırım ..
Geçmiş olsun.Aman diyiim haklısın...
Sersum kemdini motive edecek seyler yap, simart azcik kendini. Sacini boya. Alisveris yap istersen soyle guzel ciciler al. Bir beden kucuk al 1 ay sonra giyersin mesela.
Saçımı yeni kestirdim ..Hiç kıyafet alasım yok ama bakarım canım..Kendi modumu kendim düşürüyorum
Cloei Ting yapıldı

ay bana çok yaa evlenirken 59 dum o halde şiştim yanii muhtemelen 57ydim ben şimdii 62 oldum yani bana fazla geliyor
Gider giider merak etme sen çok değil 3 kilocuk..
Ahhh ahh denizzz...Yerim onun scooter binişini..Cici kız..
Eki Görüntüle 2739896
Bu da benden olsun bugünkü yürüyüşten
Wayyy yunus diyorsun..Kıskandım...
Canım kaçamak ilk 2 gün yaptım sonra uydum diyete ..Onun da etkisi vardır belki ama..Evet haklısın beynim bana oyunlar oynuyor izin vermemeliyim..Beynimi yıkayayım kendim kendime...Yarın lasiks de içicem gider ödemin çoğu ama yine de artıda olucam eminim..Olsun napalım önümüzdeki günlere bakacağız...
Slm kizlar dirimda makarna mihabbeti gecmis benim de canim lazanya cekiyor yapacagim bir ara surekli erteledim
Ayy evet ben de eşim gelince yapıcam o da çok sever...

Selam...

Geçen cumartesi yatağımızı değiştirdim..Yataş kampanyasından ..120 gün deneme ve değiştirme hakkı var..Test yapıyorsun çıkanlardan birini seçiyorsun..Gittim ayrıca denedim ve oradaki görevlinin belime ve şikayetlerime önerdiği yatağı aldım..Eski yatağımın üzerine visko ped almıştım yumuşaktı..Ben belime iyi geliyor diyordum..Ama eşime hiç iyi gelmedi..Bu yataş atletic modeli..Kas ve bel ağrılarını giderme özelliği varmış bir sürü de ilave özellik..Neyse 3 gecedir yatıyorum tabii viskodan sonra sert geldi(orta sert) belim de ağrıyor..Görevli 21 gün vücudun alışma süresi vardır dedi..Bakalım 21 gün sonunda nasıl olacak umarım düzelir...

inşaallah kuzumm
oooo çok yararlı bir menü tebriklerr :)

inşaallah canımm benim eşimde visko yatak üretiyor dediğin gibi orta sertlik iyi oluyor ve bir süre alışman gerekiyor ama ters etki yapıyorsa alıştığında mutlaka değiştir

Tanıdığım 2 kişi şener önce visko yatak aldıkları için pişmanlık yaşadılar.

Yaylı yatak candır

Yataş maskasi güzel, umarım memnun kalırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…