hmm tamamdırYok canım sersum diyetisyen günü Çarşamba. O Çarşamba tartiliyor, bildirimi cuma günü yapıyor.
ay evet onlara alışmam lazım birde aahhhhCanim kuru kayısı kuru üzüm ceviz fındık bulundur çekmecende. Böyle öğlen doymadigim günler bunlarla ara yaparsın.
Kaç kilosun bu arada ?
Çok iyi canim. Fazla almamissinhmm tamamdır
ay evet onlara alışmam lazım birde aahhhh
61,75 kilo :))))))))))))))
Çok iyi canim. Fazla almamissin
Ohh misssSahilde 1 saat yuruyus yaptık hem hava aldik hem spor oldu iyi geldi
Daha fazla olmadan tedbirini al canim. Verilecek kilon çok değil nasıl olsa.ay bana çok yaa evlenirken 59 dum o halde şiştim yanii muhtemelen 57ydim ben şimdii 62 oldum yani bana fazla geliyor
Canim kacamak yaptigin icin mi o kilo geri geldi yoksa bu hafta diyetisyenin me usune dikkat ettigin halde mi geri geldi, eger o sekildeyse bu senin sucun degil, eger ki kacamagin coksa hemen nirmale don ki odem gibi gider o kilo degildir, 3 aydir diyettesin motivasyoninin dusmesi normal bir de 7 lere yaklastin ya bemce beynin yeter dedi seni kandirmak ostedi bunlar normal seylerSelam canlar...
Hafta sonu gelemedim nedensiz...Motivasyonumda düşme var azcık..Geçen hafta verdiğim 1.6 kg nin nerdeyse tamamı geri geldi..Azcık kaçamak da yaptım ama bana böyle sıvı beslenme yaramıyor bence..Normale döner dönmez vücut stokluyor..Çarşamba artıda olacağım sanırım..
Dün akşam
Eki Görüntüle 2739627
Kahvaltım
Eki Görüntüle 2739628
Kiz bem seni hep sandvicle hatirlayacagim yahayırlı sabahlar hayırlı haftalar olsun herkese
sabahları kendime evde sandwiç hazırlayıp getiriyorum kepekli dilim ekmek arasına peynir acuka domates salata koyuyorum 1 çay la içiyorum
çay kahve ve su ile öğlen yemeğine kadar gidiyor .
öğlen yemeğim 12.30da maalesef erken menüdeki yemekleri bildiğimden bugün çorba ve mantar yiyeceğim pilav yemicem artık ama muhtemelen acıkıcam öğleden sonra kek var ama kendime bir kepek sandwiç ayarlarım 4 gibi
doğru diyosun canım benimmDaha fazla olmadan tedbirini al canim. Verilecek kilon çok değil nasıl olsa.
ahahhahahhahah sabah sabah güldürdün benii aynen hee sandwiçlerle büyüdüm :)))))))))Canim kacamak yaptigin icin mi o kilo geri geldi yoksa bu hafta diyetisyenin me usune dikkat ettigin halde mi geri geldi, eger o sekildeyse bu senin sucun degil, eger ki kacamagin coksa hemen nirmale don ki odem gibi gider o kilo degildir, 3 aydir diyettesin motivasyoninin dusmesi normal bir de 7 lere yaklastin ya bemce beynin yeter dedi seni kandirmak ostedi bunlar normal seyler
Kiz bem seni hep sandvicle hatirlayacagim ya
canım 2 yeşil çay 1 er tane de kayısı ve kiraz sapı içiyorum birleştirip 1 litre..Bu da yeter sanırım ..Günde bir yeşil çay iciyorsan 2 ye çıkar canim. Hafta sonu topladigin ödemeleri atarsın.
Geçmiş olsun.Aman diyiim haklısın...Canim hic yumurtalı kahvaltı cekmedi tam bugday ekmegine küçük sucuklu kasarli tost yaptim cayla onu yedim
Bu arada aksam kötü oldum biraz rahatsizlandim vücudum ağrıdi biraz. Su an iyiyim. Cok dusuk kalorili beslenip hastaliga davetiye cikarmak da istemiyorum aslında bakalim.
Saçımı yeni kestirdim ..Hiç kıyafet alasım yok ama bakarım canım..Kendi modumu kendim düşürüyorumSersum kemdini motive edecek seyler yap, simart azcik kendini. Sacini boya. Alisveris yap istersen soyle guzel ciciler al. Bir beden kucuk al 1 ay sonra giyersin mesela.
Cloei Ting yapıldı
Gider giider merak etme sen çok değil 3 kilocuk..ay bana çok yaa evlenirken 59 dum o halde şiştim yanii muhtemelen 57ydim ben şimdii 62 oldum yani bana fazla geliyor
Ahhh ahh denizzz...Yerim onun scooter binişini..Cici kız..Ohh misss
Bizim sahilimiz olmasa da, evin yakınında küçük bir gol var. Bende onun etrafında yarım saat yürüyüş yaptım
Kahvaltim
Çift sarılı köy peynirli omlet
Yarım dilim ekmek
Öğlen
4 zeytin
Çeyrek dilim ekmek
Ara
Elma
Akşam
1 kase şehriyeli tavuk çorbası
3 kaşık ıspanak yemek
3 et köfte
1 kase yoğurt
Akşam yemegim doyurucu oldu. Yeşil çay kahve ile akşam kapatırım gunu
Wayyy yunus diyorsun..Kıskandım...
Canım kaçamak ilk 2 gün yaptım sonra uydum diyete ..Onun da etkisi vardır belki ama..Canim kacamak yaptigin icin mi o kilo geri geldi yoksa bu hafta diyetisyenin me usune dikkat ettigin halde mi geri geldi, eger o sekildeyse bu senin sucun degil, eger ki kacamagin coksa hemen nirmale don ki odem gibi gider o kilo degildir, 3 aydir diyettesin motivasyoninin dusmesi normal bir de 7 lere yaklastin ya bemce beynin yeter dedi seni kandirmak ostedi bunlar normal seyler
Kiz bem seni hep sandvicle hatirlayacagim ya
Ayy evet ben de eşim gelince yapıcam o da çok sever...Slm kizlar dirimda makarna mihabbeti gecmis benim de canim lazanya cekiyor yapacagim bir ara surekli erteledim
inşaallah kuzummcanım 2 yeşil çay 1 er tane de kayısı ve kiraz sapı içiyorum birleştirip 1 litre..Bu da yeter sanırım ..
Geçmiş olsun.Aman diyiim haklısın...
Saçımı yeni kestirdim ..Hiç kıyafet alasım yok ama bakarım canım..Kendi modumu kendim düşürüyorum
Gider giider merak etme sen çok değil 3 kilocuk..
Ahhh ahh denizzz...Yerim onun scooter binişini..Cici kız..
Wayyy yunus diyorsun..Kıskandım...
Canım kaçamak ilk 2 gün yaptım sonra uydum diyete ..Onun da etkisi vardır belki ama..Evet haklısın beynim bana oyunlar oynuyor izin vermemeliyim ..Beynimi yıkayayım kendim kendime. ..Yarın lasiks de içicem gider ödemin çoğu ama yine de artıda olucam eminim..Olsun napalım önümüzdeki günlere bakacağız...
Ayy evet ben de eşim gelince yapıcam o da çok sever...
oooo çok yararlı bir menü tebriklerr :)Günaydın canlar...
Dün öğlen
Eki Görüntüle 2740329
Akşam
Eki Görüntüle 2740330
Kahvaltım
Eki Görüntüle 2740331
inşaallah canımm benim eşimde visko yatak üretiyor dediğin gibi orta sertlik iyi oluyor ve bir süre alışman gerekiyor ama ters etki yapıyorsa alıştığında mutlaka değiştirSelam...
Geçen cumartesi yatağımızı değiştirdim..Yataş kampanyasından ..120 gün deneme ve değiştirme hakkı var..Test yapıyorsun çıkanlardan birini seçiyorsun..Gittim ayrıca denedim ve oradaki görevlinin belime ve şikayetlerime önerdiği yatağı aldım..Eski yatağımın üzerine visko ped almıştım yumuşaktı..Ben belime iyi geliyor diyordum..Ama eşime hiç iyi gelmedi..Bu yataş atletic modeli..Kas ve bel ağrılarını giderme özelliği varmış bir sürü de ilave özellik..Neyse 3 gecedir yatıyorum tabii viskodan sonra sert geldi(orta sert) belim de ağrıyor..Görevli 21 gün vücudun alışma süresi vardır dedi..Bakalım 21 gün sonunda nasıl olacak umarım düzelir...
Tanıdığım 2 kişi şener önce visko yatak aldıkları için pişmanlık yaşadılar.Selam...
Geçen cumartesi yatağımızı değiştirdim..Yataş kampanyasından ..120 gün deneme ve değiştirme hakkı var..Test yapıyorsun çıkanlardan birini seçiyorsun..Gittim ayrıca denedim ve oradaki görevlinin belime ve şikayetlerime önerdiği yatağı aldım..Eski yatağımın üzerine visko ped almıştım yumuşaktı..Ben belime iyi geliyor diyordum..Ama eşime hiç iyi gelmedi..Bu yataş atletic modeli..Kas ve bel ağrılarını giderme özelliği varmış bir sürü de ilave özellik..Neyse 3 gecedir yatıyorum tabii viskodan sonra sert geldi(orta sert) belim de ağrıyor..Görevli 21 gün vücudun alışma süresi vardır dedi..Bakalım 21 gün sonunda nasıl olacak umarım düzelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?