Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Dün 70 squat yaptım. Belim çok ağrıyordu bacaklarım kalcam. Kaç gündür yaptığım squatlarin acısı dün çıkmaya başladı. Akşam ancak güç bulup yapabildim. Üstüne duş aldım bugün daha az ağrım. Ama reglim başladı onun da bir agrisi var.

Bu dünün programiydi, bugunkuni de akşama ancak yapınca atarım.

Eklentiler

• IMG_20201215_121737.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 16
hayırlı olsun canım .
bizim yatak da çok kötü . ama yatılıyor işte.
idaşş dan almıştık . ortopedik yatak . ama çocuklar trambolin diye hala kullandıklarından yatak dışa doğru esneme yaptı yanlardan .y
memnun kalacak mısın bakalım . fiyatlar ne civarda sersum cum .

maşallar arkadaşıma. bildirim gelmediğinden kimsecikler yazmıyor sandım 2 gündür yaaaa
inşaallah canımm benim eşimde visko yatak üretiyor dediğin gibi orta sertlik iyi oluyor ve bir süre alışman gerekiyor ama ters etki yapıyorsa alıştığında mutlaka değiştir
hangi yatağı aldınız canım siz . mennun musun .

Benim kızda çok zıplıyor. Kanepe bizim yatak kendini yatağa olunca zıplama 3 e bölündü henüz bir zararı olmadı. Ama seninki *3 olunca baya zarar gormustur.

Bugün yediklerim
Sabah
1 yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
Peynir zeytin

Arada
1 minik yerli muz
1 kupa sütlü nescafe

Akşam
1 tabak salata uzerine parçalanmış 4 5 tane sardalye

Evdekiler ekmek arasi yediler ben de balık salatası yaptım

Kahvaltim
Çift sarılı peynirli omlet
1 dilim ekmek

Öğlen
1 ev yapımı poğaça
Yarım dilim kek

Ara
1 elma
1 gün kurusu

Akşam
1 kase tavuklu şehriye çorbası
1 tabak ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt

Akşam yeşilçay ve kefir içerim

sabah;
sandwiç
çay

300ml su
çay

öğlen;
çorba
bulgur pilavı çok az
cacık

su
çay

3 mandalina
500ml su

akşam;
çorba 1 kepçe
yeşil mercimek yemek olrak yedim
1 dilim kepek ekmek

gece eşim süt mısır yaptı baharatlı dayanamadım 1 kase yedim bunu yemeseydim çok rahattım

Bugün daha rahat kalktım..Bakıcaz artık...Kaliteli bir yatak evet.3400 tl ye aldık..
inşaallah canımm benim eşimde visko yatak üretiyor dediğin gibi orta sertlik iyi oluyor ve bir süre alışman gerekiyor ama ters etki yapıyorsa alıştığında mutlaka değiştir
Canım bana iyi geldi de visko eşime yaramadı..Onun için değiştirdik..Umarım düzelecek bugün daha iyiydi..
Tanıdığım 2 kişi şener önce visko yatak aldıkları için pişmanlık yaşadılar.

Yaylı yatak candır

Yataş maskasi güzel, umarım memnun kalırsın.
Visko eşime hiç iyi gelmedi ..Yaylı aldık canım zaten..120 gün deneme süresi olması da güzel..Daha iyi olacak inşallah..

Günaydın canlar...

Bugün benim tartı günüm vee artı 1 kilodayım..Demiştim artı olacak diye..Geçen hafta tartıldığım gün kaçamak yapmıştım bu hafta onu bile yapmıyacağım..Bakalım nasıl olacak...

Dün akşam

Sabah aynı yumurta 1 dilim ekmek yeşillik lor..

Bende tartı sonucunun merakıyla girdim kk ya.
Olsun canim, önemli olan istikrarı sağlamak, sen devam et 5 adım ileri 1 adım geri olacak bir şekilde

Kahvaltim
1 ev yapımı poğaça
2 çatal süt kaymağı

Uzun zamandır yumurta yemekten sıkıldım. Bugünkü kahvaltı da böyle olsun. Ekmek hakkım bitmiş oldu bugün

Kahvaltim
1 ev yapımı poğaça
2 çatal süt kaymağı

Uzun zamandır yumurta yemekten sıkıldım. Bugünkü kahvaltı da böyle olsun. Ekmek hakkım bitmiş oldu bugün
iyi yaptın canım .

ben de domatesli omlet yedim .
bol peynir . dereotu . taze nane

kardeşim covit oldu . kocası ile yazmış mıydım . 8 gündür karantinadalar . ikinciye yakalandılar . ama ağır geçiyor .

iyi yaptın canım .

ben de domatesli omlet yedim .
bol peynir . dereotu . taze nane

kardeşim covit oldu . kocası ile yazmış mıydım . 8 gündür karantinadalar . ikinciye yakalandılar . ama ağır geçiyor .
Geçmiş olsun canim.
Hangi kardeşin ? Erkek olan mi ?
2.ye de yakalaniliyor demek

erzurumdaki kız kardeş.
yaani bu kez çok başka diyor . ağrıları . öksürüğü halsizliği ateşi. çok oldu. eşi de aynı. bugün küçük oğlan ateşlenmiş biraz .
Rabbim şifa versin. Hastaneler de dolu. Çok çok ağırladı ancak alıyorlar.

Kaç ay arayla 2. Ye yakalandılar ?

Rabbim şifa versin. Hastaneler de dolu. Çok çok ağırladı ancak alıyorlar.

Kaç ay arayla 2. Ye yakalandılar ?
öbürünü hatırlamıyorum . buna yakalandıkları işte 8 gün oldu. kardeşim test yaptırmadı.
eşi yaptırdı sadece. ama belirtileri aynı . eşi ilaç kullanıyor . kardeşim korkuyor testten de ilaçtan da . parooll . ve vitaminlerle atlatmaya çalışıyor . doğal üürnler ile. dut pekmezi. kozalak pekmezi vs .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…