- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
hayırlı olsun canım .Selam...
Geçen cumartesi yatağımızı değiştirdim..Yataş kampanyasından ..120 gün deneme ve değiştirme hakkı var..Test yapıyorsun çıkanlardan birini seçiyorsun..Gittim ayrıca denedim ve oradaki görevlinin belime ve şikayetlerime önerdiği yatağı aldım..Eski yatağımın üzerine visko ped almıştım yumuşaktı..Ben belime iyi geliyor diyordum..Ama eşime hiç iyi gelmedi..Bu yataş atletic modeli..Kas ve bel ağrılarını giderme özelliği varmış bir sürü de ilave özellik..Neyse 3 gecedir yatıyorum tabii viskodan sonra sert geldi(orta sert) belim de ağrıyor..Görevli 21 gün vücudun alışma süresi vardır dedi..Bakalım 21 gün sonunda nasıl olacak umarım düzelir...
maşallar arkadaşıma. bildirim gelmediğinden kimsecikler yazmıyor sandım 2 gündür yaaaaDün 70 squat yaptım. Belim çok ağrıyordu bacaklarım kalcam. Kaç gündür yaptığım squatlarin acısı dün çıkmaya başladı. Akşam ancak güç bulup yapabildim. Üstüne duş aldım bugün daha az ağrım. Ama reglim başladı onun da bir agrisi var.
Bu dünün programiydi, bugunkuni de akşama ancak yapınca atarım.
hangi yatağı aldınız canım siz . mennun musun .inşaallah canımm benim eşimde visko yatak üretiyor dediğin gibi orta sertlik iyi oluyor ve bir süre alışman gerekiyor ama ters etki yapıyorsa alıştığında mutlaka değiştir
Benim kızda çok zıplıyor. Kanepe bizim yatak kendini yatağa olunca zıplama 3 e bölündü henüz bir zararı olmadı. Ama seninki *3 olunca baya zarar gormustur.hayırlı olsun canım .
bizim yatak da çok kötü . ama yatılıyor işte.
idaşş dan almıştık . ortopedik yatak . ama çocuklar trambolin diye hala kullandıklarından yatak dışa doğru esneme yaptı yanlardan .y
memnun kalacak mısın bakalım . fiyatlar ne civarda sersum cum .
maşallar arkadaşıma. bildirim gelmediğinden kimsecikler yazmıyor sandım 2 gündür yaaaa
hangi yatağı aldınız canım siz . mennun musun .
Bugün daha rahat kalktım..Bakıcaz artık...Kaliteli bir yatak evet.3400 tl ye aldık..hayırlı olsun canım .
bizim yatak da çok kötü . ama yatılıyor işte.
idaşş dan almıştık . ortopedik yatak . ama çocuklar trambolin diye hala kullandıklarından yatak dışa doğru esneme yaptı yanlardan .y
memnun kalacak mısın bakalım . fiyatlar ne civarda sersum cum .
Canım bana iyi geldi de visko eşime yaramadı..Onun için değiştirdik..Umarım düzelecek bugün daha iyiydi..inşaallah canımm benim eşimde visko yatak üretiyor dediğin gibi orta sertlik iyi oluyor ve bir süre alışman gerekiyor ama ters etki yapıyorsa alıştığında mutlaka değiştir
Visko eşime hiç iyi gelmedi ..Yaylı aldık canım zaten..120 gün deneme süresi olması da güzel..Daha iyi olacak inşallah..Tanıdığım 2 kişi şener önce visko yatak aldıkları için pişmanlık yaşadılar.
Yaylı yatak candır
Yataş maskasi güzel, umarım memnun kalırsın.
Bende tartı sonucunun merakıyla girdim kk ya.Günaydın canlar...
Bugün benim tartı günüm vee artı 1 kilodayım..Demiştim artı olacak diye..Geçen hafta tartıldığım gün kaçamak yapmıştım bu hafta onu bile yapmıyacağım..Bakalım nasıl olacak...
Dün akşam
Eki Görüntüle 2740973
Sabah aynı yumurta 1 dilim ekmek yeşillik lor..
iyi yaptın canım .Kahvaltim
1 ev yapımı poğaça
2 çatal süt kaymağı
Uzun zamandır yumurta yemekten sıkıldım. Bugünkü kahvaltı da böyle olsun. Ekmek hakkım bitmiş oldu bugün
Geçmiş olsun canim.iyi yaptın canım .
ben de domatesli omlet yedim .
bol peynir . dereotu . taze nane
kardeşim covit oldu . kocası ile yazmış mıydım . 8 gündür karantinadalar . ikinciye yakalandılar . ama ağır geçiyor .
erzurumdaki kız kardeş.Geçmiş olsun canim.
Hangi kardeşin ? Erkek olan mi ?
2.ye de yakalaniliyor demek
Rabbim şifa versin. Hastaneler de dolu. Çok çok ağırladı ancak alıyorlar.erzurumdaki kız kardeş.
yaani bu kez çok başka diyor . ağrıları . öksürüğü halsizliği ateşi. çok oldu. eşi de aynı. bugün küçük oğlan ateşlenmiş biraz .
öbürünü hatırlamıyorum . buna yakalandıkları işte 8 gün oldu. kardeşim test yaptırmadı.Rabbim şifa versin. Hastaneler de dolu. Çok çok ağırladı ancak alıyorlar.
Kaç ay arayla 2. Ye yakalandılar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?