Aksam yemegini hem az yemissin hem de erken yemissin canım bugun çok az kalori almis gibisinSabah
Çökelek kavurma 1 yumurtalı
1 dilim ekmek
Ara
1 kase nar
Kahve
1 gün kurusu
Akşam
Karnıbahar kisir
Turşu
Birkaç kaşık yoğurt
Sütlü kahve
Şimdi yeşilçay içeceğim. Bol su içerim.
Evet canim erken oldu bugün akşam yemeği. Saat 6 ya doğru yoğurt yedim ve sütlü kahve içtim, 6 da kapattım dükkanı artık.Aksam yemegini hem az yemissin hem de erken yemissin canım bugun çok az kalori almis gibisin
Adacigim 2 kaşık bulgurla salata yapsam. Çok çok canım istedi bugünü bekledim
Canim masallah guzel hadi 59nlaraRumuz: zeze_35
Geçen haftaki kilom : 61.3
Bu haftaki kilom: 61.1
Aradaki fark: -- 200 gr
Dun aksam regl oldum sislige ragmen arti cikmaktan iyidir.
Canimcim en guzelini yapmissim simdi bulgir yeseydin seni sisrecekti bir de sana bulgur fazla siskinlik yapiyordu sanki genelde tartiya yansiyor, simdi tartida onu goreceksin uzuleceksin en iyisini yapmissin fedakarlik olunca zayiflaniyormus ben bunu ogrendim
Ben de skersiz yersem yiyorum canim organik olanlardan kakao yagi olsun o onemli degil zaten cok tavsiye ediliyor sen icerigime bak seker yerine tatlandirici vardir yuzde 70 ustu kakaoyi rahatlikla yiyebilirsin canim kalorosine bakmadanBugün bim e gittim. Buono çikolataların şekersiz olanı çıkmış, kaç gündür şekersiz çikolata olsa da yesek diyordum, görünce çok şaşırdım
Arkasına baktım kalori miktarı 470 bir paket. Yani normal çikolata ile çokta bir fark yok
Sanırım kakao yağı ile kalori miktarı çokta düşmemiş.
Şeker yok stevia tatlandırıcı varmış canim. Sütlü ve bitteri var, ama bitteri yüzde kaç olduğu yazmıyordu.Canim masallah guzel hadi 59nlara
Canimcim en guzelini yapmissim simdi bulgir yeseydin seni sisrecekti bir de sana bulgur fazla siskinlik yapiyordu sanki genelde tartiya yansiyor, simdi tartida onu goreceksin uzuleceksin en iyisini yapmissin fedakarlik olunca zayiflaniyormus ben bunu ogrendim
Ben de skersiz yersem yiyorum canim organik olanlardan kakao yagi olsun o onemli degil zaten cok tavsiye ediliyor sen icerigime bak seker yerine tatlandirici vardir yuzde 70 ustu kakaoyi rahatlikla yiyebilirsin canim kalorosine bakmadan
Hoşgeldin canım.kızlar selam nasılsınız yaa ben ara ara gidip geliyorum hep bir türlü istikrarlı yapamıyorum şu kilo verme işiniciddi kilo aldım vermem gerek yardımm edin :))) bu kız nasıl zayıflayacak
Hoşgeldiniz.MerhabalarBende katılayım aranıza kilo vermem lazım yaza kadar Evlenmeden önce 75 kilo idim evlendim çok hızlı kilo aldım 85 oldum sonra hamilelik doğum vs 90 olmuşum 2 haftadır diyet, leslie, bi kaç egzersiz uğraşıyorum sadece 2 3 kilo verebildim 1 hafta önce 88 idim. Arada kacamaklarda oldu Neyse şimdi evin içinde yürüyecem (ne kadar yürüyebileceksem ) 20 dk yürüyüş ardından 30 dk leslie yapayım diyorum şimdi sabah kahvaltımı 11 de yaptım 11 e kadar 1 lt su içtim sabah kahvaltı da yulaf ezmesi ile krep yaptım içine kibrit kutusu kadar peynir ile yeşil biber koyup yedim bi bardakta şekersiz çay içtim birazdan da türk kahvesi ile acıkırsam badem ya da ceviz yiyecegim ara öğün yemiyorum canım pek istemiyor akşamda napacagimda kararsizim
Boyum 165.Hoşgeldiniz.
Boyunuz kaç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?