Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bugünkü yediklerim
Sabah
2 yumurta
2 dilim kızarmış ekmek
Peynir zeytin

Oglen
1 tabak tavuklu salata

Arada
1 kupa sütlü nescafe

Aksam
1 kase toyga çorbası
5 kasik kıymalı türlü
1 kase yogurt
Az salata

Sabah
Çökelek kavurma 1 yumurtalı
1 dilim ekmek

Ara
1 kase nar
Kahve
1 gün kurusu

Akşam
Karnıbahar kisir
Turşu
Birkaç kaşık yoğurt
Sütlü kahve

Şimdi yeşilçay içeceğim. Bol su içerim.

Sabah
Çökelek kavurma 1 yumurtalı
1 dilim ekmek

Ara
1 kase nar
Kahve
1 gün kurusu

Akşam
Karnıbahar kisir
Turşu
Birkaç kaşık yoğurt
Sütlü kahve

Şimdi yeşilçay içeceğim. Bol su içerim.
Aksam yemegini hem az yemissin hem de erken yemissin canım bugun çok az kalori almis gibisin

Aksam yemegini hem az yemissin hem de erken yemissin canım bugun çok az kalori almis gibisin
Evet canim erken oldu bugün akşam yemeği. Saat 6 ya doğru yoğurt yedim ve sütlü kahve içtim, 6 da kapattım dükkanı artık.

Yatmaya doğru çok acikiyorum.
Buna alisamassam kefir içeyim diyorum 8-9 gibi.
Taze süt gelince kefir mayalayacagim. Şimdilik evde yok.

Adacigim 2 kaşık bulgurla salata yapsam. Çok çok canım istedi bugünü bekledim

Rumuz: zeze_35
Geçen haftaki kilom : 61.3
Bu haftaki kilom: 61.1
Aradaki fark: -- 200 gr

Dun aksam regl oldum sislige ragmen arti cikmaktan iyidir.
Canim masallah guzel hadi 59nlara
A aaadddaaa çığım. Ben karnıbahar kisiri yapayım en iyisi, doyasıya yiyeyim

Sen engel olmasan, yiyecektim kisiri
Uyardigin için sağol canim
Canimcim en guzelini yapmissim simdi bulgir yeseydin seni sisrecekti bir de sana bulgur fazla siskinlik yapiyordu sanki genelde tartiya yansiyor, simdi tartida onu goreceksin uzuleceksin en iyisini yapmissin fedakarlik olunca zayiflaniyormus ben bunu ogrendim
Ben de skersiz yersem yiyorum canim organik olanlardan kakao yagi olsun o onemli degil zaten cok tavsiye ediliyor sen icerigime bak seker yerine tatlandirici vardir yuzde 70 ustu kakaoyi rahatlikla yiyebilirsin canim kalorosine bakmadan

Şeker yok stevia tatlandırıcı varmış canim. Sütlü ve bitteri var, ama bitteri yüzde kaç olduğu yazmıyordu.

Yani alınıp arada yenebilir kahve yanına

kızlar selam nasılsınız yaa ben ara ara gidip geliyorum hep bir türlü istikrarlı yapamıyorum şu kilo verme işini ciddi kilo aldım vermem gerek yardımm edin :))) bu kız nasıl zayıflayacak
Hoşgeldin canım.
Düğün felan derken çok uzun zaman oldu seni listede görmeyeli.

Günlük yediklerini yazarak baslayabilirsin.
Buraya yazacak olunca insan yediklerini daha dikkat ediyor.

Merhabalar Bende katılayım aranıza kilo vermem lazım yaza kadar Evlenmeden önce 75 kilo idim evlendim çok hızlı kilo aldım 85 oldum sonra hamilelik doğum vs 90 olmuşum 2 haftadır diyet, leslie, bi kaç egzersiz uğraşıyorum sadece 2 3 kilo verebildim 1 hafta önce 88 idim. Arada kacamaklarda oldu Neyse şimdi evin içinde yürüyecem (ne kadar yürüyebileceksem ) 20 dk yürüyüş ardından 30 dk leslie yapayım diyorum şimdi sabah kahvaltımı 11 de yaptım 11 e kadar 1 lt su içtim sabah kahvaltı da yulaf ezmesi ile krep yaptım içine kibrit kutusu kadar peynir ile yeşil biber koyup yedim bi bardakta şekersiz çay içtim birazdan da türk kahvesi ile acıkırsam badem ya da ceviz yiyecegim ara öğün yemiyorum canım pek istemiyor akşamda napacagimda kararsizim

Hoşgeldiniz.
Boyunuz kaç ?

Dün gece 11 de eşim paça çorbası sipariş etmek istedi. Akşam yemeği kısır olunca kesmemis onu. Kızım da çok seviyor. Bende yağsız kısmından 5 kaşık içtim.

Kahvaltı

1 yumurtalı çökelekli omlet
1 dilim ekmek

Türk kahvesi
1 gün kurusu
1.5 elma

Akşam
Dünden kalan karnıbahar kisirimin için 2 kaşık bulgur kisiri da koydum
1 kase de yoğurt yedim.

Eklentiler

• IMG_20201212_165148.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 17
Bugün yediklerim
Sabah
1 yumurta+ 1 yumurta beyazindan omlet
2 dilim ekmek
Zeytin az peynir

Arada
1kupa sütlü nescafe
1krep arasi peynir

Aksam
1 tabak dolusu kiymali yesil mercimek yemeği
1 kase yogurt
1 2 catal firin makarna ( porsiyon yememek için kendimi zor tuttum )

Hoşgeldiniz.
Boyunuz kaç ?
Boyum 165.

Anca girebildim o yüzden bende yazayım

Sabah
Yulaf ezmesi ile krep yaptım içine kibrit kutusu kadar peynir ile yeşil biber koyup yedim bi bardakta şekersiz çay içtim

Öğlen
5 adet kuru uzum
Yeşil çay

Akşam
Kendi yaptığım tantuni yedim 1.5 dürüm ama lavaslar küçüktü çok canım cekmistide
Ayrıca 4 lt su
30 dk tempolu yürüyüş
30 squat
100 ip atlama

Kizlar yilbasina kadar kalan 3 haftalık süreçte en az 2 kg olmak uzere ( max 3kg) vermek gibi bir hedefim var zaten bu 3 haftanin 1 haftası regl ile geçer sonlara dogru sivi detokslar bile olabilir kendimi zorlicam bakalım ortaya ne gibi bir sonuc çıkacak

Aslinda sadece kilo da degil biraz degisiklik yapicam kendime yilbasina girmeden sacimi boyicam kestirirdim asilnda ama malum korona yüzüme maskeler yapicam spora baslicam Cloie Ting e baslicam olmez de devam edebilirsem tabi daha bakimli olcam mesela
Totem yapicam 2021 benim yilim olacak mesela ( tum isteklerim gerceklesecek gibi tek tek hayal kurun ) tavsiye ederim 2010 da yapmistim tutmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…