- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Eba da kızıma jimlastik dersi yüklenmiş. 3 er dakikalık 30 ders. Bizde her gün bir ders yapiyoz kızımla :)Cloe ting yapıldı cocuklarla yapmak zor oluyor ama gece bir set daha yapmayı düşünüyorum
Çok iyi edersin canim. Hedef belirlemek güzel.Aslinda sadece kilo da degil biraz degisiklik yapicam kendime yilbasina girmeden sacimi boyicam kestirirdim asilnda ama malum korona yüzüme maskeler yapicam spora baslicam Cloie Ting e baslicam olmez de devam edebilirsem tabidaha bakimli olcam mesela
Totem yapicam 2021 benim yilim olacak mesela ( tum isteklerim gerceklesecek gibi tek tek hayal kurun ) tavsiye ederim 2010 da yapmistim tutmustu
Her yeni gelin gibi kiko alman nir.al canmkızlar selam nasılsınız yaa ben ara ara gidip geliyorum hep bir türlü istikrarlı yapamıyorum şu kilo verme işiniciddi kilo aldım vermem gerek yardımm edin :))) bu kız nasıl zayıflayacak
Hosgeldin aramiza, sanirim bir surek karbonhidrati ve abur cuburu tamamen kesmen gerekecekMerhabalarBende katılayım aranıza kilo vermem lazım yaza kadar Evlenmeden önce 75 kilo idim evlendim çok hızlı kilo aldım 85 oldum sonra hamilelik doğum vs 90 olmuşum 2 haftadır diyet, leslie, bi kaç egzersiz uğraşıyorum sadece 2 3 kilo verebildim 1 hafta önce 88 idim. Arada kacamaklarda oldu Neyse şimdi evin içinde yürüyecem (ne kadar yürüyebileceksem ) 20 dk yürüyüş ardından 30 dk leslie yapayım diyorum şimdi sabah kahvaltımı 11 de yaptım 11 e kadar 1 lt su içtim sabah kahvaltı da yulaf ezmesi ile krep yaptım içine kibrit kutusu kadar peynir ile yeşil biber koyup yedim bi bardakta şekersiz çay içtim birazdan da türk kahvesi ile acıkırsam badem ya da ceviz yiyecegim ara öğün yemiyorum canım pek istemiyor akşamda napacagimda kararsizim
Ooo harikasin zezecim cok guzel kararlar vunlar degisime zaten direk kilodan degil once bu tarz seylerden baslamamiz gerekiyorAslinda sadece kilo da degil biraz degisiklik yapicam kendime yilbasina girmeden sacimi boyicam kestirirdim asilnda ama malum korona yüzüme maskeler yapicam spora baslicam Cloie Ting e baslicam olmez de devam edebilirsem tabidaha bakimli olcam mesela
Totem yapicam 2021 benim yilim olacak mesela ( tum isteklerim gerceklesecek gibi tek tek hayal kurun ) tavsiye ederim 2010 da yapmistim tutmustu
Çok güzel gözüküyor ben de özledim yapayım bari...Bu da yediğim miktar, turşunun hepsini yiyemedim.
Kızım bayılıyor tadına o çikolatanın..Alıyorum arada ben de...Bugün bim e gittim. Buono çikolataların şekersiz olanı çıkmış, kaç gündür şekersiz çikolata olsa da yesek diyordum, görünce çok şaşırdım
Arkasına baktım kalori miktarı 470 bir paket. Yani normal çikolata ile çokta bir fark yok
Sanırım kakao yağı ile kalori miktarı çokta düşmemiş.
Süpersin canım...Kizlar benim de glutensiz devam, bugun patlican izgara yaltim zeytinyaginda uzerine salcali kekiklo sos yanina suzme.yogurt oglen ve aksam yedim sabah meyve ve sekersiz fistik ezmesinden yedim arada bir sut azcik kahveli bitter
hadi hadi cicim günleri bitti gel de toparlan artıkkızlar selam nasılsınız yaa ben ara ara gidip geliyorum hep bir türlü istikrarlı yapamıyorum şu kilo verme işiniciddi kilo aldım vermem gerek yardımm edin :))) bu kız nasıl zayıflayacak
Harika..2. Gün yapıldı
Fırında makarna yapmayalı yıl oldu..bayılırım ben de ..Helal tutmuşsun kendini..Bugün yediklerim
Sabah
1 yumurta+ 1 yumurta beyazindan omlet
2 dilim ekmek
Zeytin az peynir
Arada
1kupa sütlü nescafe
1krep arasi peynir
Aksam
1 tabak dolusu kiymali yesil mercimek yemeği
1 kase yogurt
1 2 catal firin makarna ( porsiyon yememek için kendimi zor tuttum)
Hoşgeldin başarılar...Boyum 165.
Anca girebildim o yüzden bende yazayım
Sabah
Yulaf ezmesi ile krep yaptım içine kibrit kutusu kadar peynir ile yeşil biber koyup yedim bi bardakta şekersiz çay içtim
Öğlen
5 adet kuru uzum
Yeşil çay
Akşam
Kendi yaptığım tantuni yedim 1.5 dürüm ama lavaslar küçüktü çok canım cekmistide
Ayrıca 4 lt su
30 dk tempolu yürüyüş
30 squat
100 ip atlama
Harika bir totem bence..Bu aralar biraz benim motivasyonumda da düşme var bana da lazım bundan...Aslinda sadece kilo da degil biraz degisiklik yapicam kendime yilbasina girmeden sacimi boyicam kestirirdim asilnda ama malum korona yüzüme maskeler yapicam spora baslicam Cloie Ting e baslicam olmez de devam edebilirsem tabidaha bakimli olcam mesela
Günde bir yeşil çay iciyorsan 2 ye çıkar canim. Hafta sonu topladigin ödemeleri atarsın.Selam canlar...
Hafta sonu gelemedim nedensiz...Motivasyonumda düşme var azcık..Geçen hafta verdiğim 1.6 kg nin nerdeyse tamamı geri geldi..Azcık kaçamak da yaptım ama bana böyle sıvı beslenme yaramıyor bence..Normale döner dönmez vücut stokluyor..Çarşamba artıda olacağım sanırım..
Dün akşam
Eki Görüntüle 2739627
Kahvaltım
Eki Görüntüle 2739628
Hoşgeldin canım.
Düğün felan derken çok uzun zaman oldu seni listede görmeyeli.
Günlük yediklerini yazarak baslayabilirsin.
Buraya yazacak olunca insan yediklerini daha dikkat ediyor.
hiç sorma ya ben almam diyordum yinede aldımmHer yeni gelin gibi kiko alman nir.al canm
Hosgeldin aramiza, sanirim bir surek karbonhidrati ve abur cuburu tamamen kesmen gerekecek
Ooo harikasin zezecim cok guzel kararlar vunlar degisime zaten direk kilodan degil once bu tarz seylerden baslamamiz gerekiyor
Çok güzel gözüküyor ben de özledim yapayım bari...
Kızım bayılıyor tadına o çikolatanın..Alıyorum arada ben de...
Süpersin canım...
hadi hadi cicim günleri bitti gel de toparlan artık
Harika..
Fırında makarna yapmayalı yıl oldu..bayılırım ben de ..Helal tutmuşsun kendini..
Hoşgeldin başarılar...
Harika bir totem bence..Bu aralar biraz benim motivasyonumda da düşme var bana da lazım bundan...
Sersum kemdini motive edecek seyler yap, simart azcik kendini. Sacini boya. Alisveris yap istersen soyle guzel ciciler al. Bir beden kucuk al 1 ay sonra giyersin mesela.Selam canlar...
Hafta sonu gelemedim nedensiz...Motivasyonumda düşme var azcık..Geçen hafta verdiğim 1.6 kg nin nerdeyse tamamı geri geldi..Azcık kaçamak da yaptım ama bana böyle sıvı beslenme yaramıyor bence..Normale döner dönmez vücut stokluyor..Çarşamba artıda olacağım sanırım..
Dün akşam
Eki Görüntüle 2739627
Kahvaltım
Eki Görüntüle 2739628
Geçmiş olsun canim.Canim hic yumurtalı kahvaltı cekmedi tam bugday ekmegine küçük sucuklu kasarli tost yaptim cayla onu yedim
Bu arada aksam kötü oldum biraz rahatsizlandim vücudum ağrıdi biraz. Su an iyiyim. Cok dusuk kalorili beslenip hastaliga davetiye cikarmak da istemiyorum aslında bakalim.
Yok canım sersum diyetisyen günü Çarşamba. O Çarşamba tartiliyor, bildirimi cuma günü yapıyor.bu arada çarşamba günleri mi artık tartı günü ?
Canim kuru kayısı kuru üzüm ceviz fındık bulundur çekmecende. Böyle öğlen doymadigim günler bunlarla ara yaparsın.hayırlı sabahlar hayırlı haftalar olsun herkese
sabahları kendime evde sandwiç hazırlayıp getiriyorum kepekli dilim ekmek arasına peynir acuka domates salata koyuyorum 1 çay la içiyorum
çay kahve ve su ile öğlen yemeğine kadar gidiyor .
öğlen yemeğim 12.30da maalesef erken menüdeki yemekleri bildiğimden bugün çorba ve mantar yiyeceğim pilav yemicem artık ama muhtemelen acıkıcam öğleden sonra kek var ama kendime bir kepek sandwiç ayarlarım 4 gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?