Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Cloe ting yapıldı cocuklarla yapmak zor oluyor ama gece bir set daha yapmayı düşünüyorum
Eba da kızıma jimlastik dersi yüklenmiş. 3 er dakikalık 30 ders. Bizde her gün bir ders yapiyoz kızımla :)

Esneme hareketi gibi oluyor bana.
Ocak 19 da kızımın doğum günü. Kaynanam gittiğinde doğum gününe geleceğini söylemişti. Evde misafir olunca diyet zor olacak benim için. O süreçte kilomu korumaya çalışacağım sadece. Bende Ocak 19 a kadar haftalık 500 Gr dan 2 kg vermeyi hedefledim. Hedefi buzdolabı üzerine de yazdım.

Çok iyi edersin canim. Hedef belirlemek güzel.

kızlar selam nasılsınız yaa ben ara ara gidip geliyorum hep bir türlü istikrarlı yapamıyorum şu kilo verme işini ciddi kilo aldım vermem gerek yardımm edin :))) bu kız nasıl zayıflayacak
Her yeni gelin gibi kiko alman nir.al canm
Hosgeldin aramiza, sanirim bir surek karbonhidrati ve abur cuburu tamamen kesmen gerekecek
Ooo harikasin zezecim cok guzel kararlar vunlar degisime zaten direk kilodan degil once bu tarz seylerden baslamamiz gerekiyor

Bugun yediklerim
Kahvaltıda
1.5 yumurta
1.5 dilim kızarmış ekmek
Az peynir salatalık

Arada
Yarım dilim ekmek arasi peynir ( yemeyeydim iyiydi bi anlık gaflet iste)
6 7 adet kuruyemiş

Akşam
1 tabak kıymalı yeşil mercimek yemeği
1 kase yoğurt
Az salata

Bu da yediğim miktar, turşunun hepsini yiyemedim.
Çok güzel gözüküyor ben de özledim yapayım bari...
Kızım bayılıyor tadına o çikolatanın..Alıyorum arada ben de...
Kizlar benim de glutensiz devam, bugun patlican izgara yaltim zeytinyaginda uzerine salcali kekiklo sos yanina suzme.yogurt oglen ve aksam yedim sabah meyve ve sekersiz fistik ezmesinden yedim arada bir sut azcik kahveli bitter
Süpersin canım...
kızlar selam nasılsınız yaa ben ara ara gidip geliyorum hep bir türlü istikrarlı yapamıyorum şu kilo verme işini ciddi kilo aldım vermem gerek yardımm edin :))) bu kız nasıl zayıflayacak
hadi hadi cicim günleri bitti gel de toparlan artık
2. Gün yapıldı
Harika..
Fırında makarna yapmayalı yıl oldu..bayılırım ben de ..Helal tutmuşsun kendini..
Hoşgeldin başarılar...
Harika bir totem bence..Bu aralar biraz benim motivasyonumda da düşme var bana da lazım bundan...

Selam canlar...
Hafta sonu gelemedim nedensiz...Motivasyonumda düşme var azcık..Geçen hafta verdiğim 1.6 kg nin nerdeyse tamamı geri geldi..Azcık kaçamak da yaptım ama bana böyle sıvı beslenme yaramıyor bence..Normale döner dönmez vücut stokluyor..Çarşamba artıda olacağım sanırım..

Dün akşam

Kahvaltım

Son düzenleme:
Günde bir yeşil çay iciyorsan 2 ye çıkar canim. Hafta sonu topladigin ödemeleri atarsın.

Canim hic yumurtalı kahvaltı cekmedi tam bugday ekmegine küçük sucuklu kasarli tost yaptim cayla onu yedim
Bu arada aksam kötü oldum biraz rahatsizlandim vücudum ağrıdi biraz. Su an iyiyim. Cok dusuk kalorili beslenip hastaliga davetiye cikarmak da istemiyorum aslında bakalim.

Hoşgeldin canım.
Düğün felan derken çok uzun zaman oldu seni listede görmeyeli.

Günlük yediklerini yazarak baslayabilirsin.
Buraya yazacak olunca insan yediklerini daha dikkat ediyor.

aynen öyle yapmaya başlayayım ya koşturmadan yazamadığım oluyor ama akşiamları toplu yazayım
hiç sorma ya ben almam diyordum yinede aldımm

kesinlikle sersum cummm başlayalım

Sersum kemdini motive edecek seyler yap, simart azcik kendini. Sacini boya. Alisveris yap istersen soyle guzel ciciler al. Bir beden kucuk al 1 ay sonra giyersin mesela.

hayırlı sabahlar hayırlı haftalar olsun herkese

sabahları kendime evde sandwiç hazırlayıp getiriyorum kepekli dilim ekmek arasına peynir acuka domates salata koyuyorum 1 çay la içiyorum
çay kahve ve su ile öğlen yemeğine kadar gidiyor .
öğlen yemeğim 12.30da maalesef erken menüdeki yemekleri bildiğimden bugün çorba ve mantar yiyeceğim pilav yemicem artık ama muhtemelen acıkıcam öğleden sonra kek var ama kendime bir kepek sandwiç ayarlarım 4 gibi

Geçmiş olsun canim.
Meyveni de ye mutlaka.

Canim kuru kayısı kuru üzüm ceviz fındık bulundur çekmecende. Böyle öğlen doymadigim günler bunlarla ara yaparsın.

Kaç kilosun bu arada ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…