Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canim kovid doneminde almadin esin geldi yine kiko almadin cok sukur geriye gitmedin bunlar cok guzel gelismeler simdi kaldigin yerden devam edersin bazen beynimiz de vir kiloyu takiyor kafaya gitmiyor asagisi ben ilk 64 lere duserken gecen yillardan aylarca ben burdan dusemiyorum deyip kilo verememistim zohnimce ama sen suanda bircok seyi degistirdin masallah aynen devam
Hosgeldiniz aramiza saglikli beslenip kacamaklari da azar azar yaparsak gider hepsi

Sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta yesillik ve domatesten salaya yaptim 1 dilim peynir
Oglen gronola 3 kasik yarim.bardak badem sutu yarim elma 1 kasik tatli kasigi yani tahin
Ara arkadas pasta getirdi onun ic kremalarindan yedim
Aksam firinda kabak patlican biber 1.5 dilim ekmek ve 3 kasik yogurt azcik da yine pastanin kremalarindan yedim

Tam Karatay tabağı olmus afiyet olsun...
Sağol zezecim
Süpersin canım
Rumuz sarfansari
Geçen hafta 61.5
Bu hafta 60.4
Fark 1.1 kg
Süpersin canım
Bu arada ben incelmişim gecen annemlere giderken bikac aydır giymedigim bi kotumu giydim belim bollasmis, bacak ve basen kısmı oturuyordu oralar da bollasmis sok oldum
Darısı hepimize
Kilo bildirimi
Başlangıç tarihi 8 ocak
Başlangıç kilom 83
Geçen hafta kilom 83
Güncel kilom 82,4
Fark 600 g
Çok güzel canım devamı gelsin inşallah

Haftaya eksileri görürsün sen de canım inş

Sağol canım
Ben de pazartesi tartılacağım ,hafta ortası bi çıktım tartıya çok fark yok gibiydi bakalım
selamlar arkadaşlar. herkes iyidir umarım, özledim sizleri❤
Hoş geldin canım

Canım süpersin ne güzel verdin gelir arkası da,çok şükür atlattın

İyi akşamlar kızlar
Dün sabah menemen turp pancar peynir zeytin maydanoz
Arada sade kahve 1 er adet kestane ve kumkuat
Akşam 1 kase kuru fasulye haşlanmış lahana yaprakları güllaç

Bu sabah mücver(un eklemedim omlet gibi pişirdim tavada),turp havuç pancar maydanoz peynir zeytin ceviz 2 lahana sarma 1 çay kaşığı ayva marmelatı
Arada kahve bitter çikolata ile
Yemekte 1 köfte salata
Sonra bozuldu evdekilerle diyet yapmak zor kaçamak yaptım

Ahh bu evdekiler insanı baştan çıkarıyor istekleri
Hoşgeldin başarılar
Canım misafir gelince işler daha zorlaşıyor..Dgs de de başarılar seninle olsun inşallah....
Vayy prensese bak benim kızım da bayılır benim diyet yemeklerime kurabiyelerime...
selamlar arkadaşlar. herkes iyidir umarım, özledim sizleri❤
Hoşgeldin canım...ne iyi ettin özlemiştik
biraz kendimi bıraktığım bir dönem oldu, buraya da gelemedim. yoksa aklımdasınız, hep güzellikle anıyorum, gönül bağımız var ❤
Oluyor hepimizde öyle dönemler ...Gönül bağımız hiç bitmesin
Çok şükür canım haklısın almamak bile benim için bir mucize...Bu hafta regl yim o da bitince daha da iyi olacak...O beynimiz varya o beynimiz
Devammm
Kizlar bence bu yaza heoimiz istedigimizngibi girecegiz icime oyle doguyor birbirimize destegi hic birakmaylim
İnşallah canımmm bana da öyle geliyorrr
Vayyy krema canavarı...ben de kremalarını yiyorum pastanın
Hadi bakalım yarın güzel gidecek inşallah...Az da gitse üzülme..Devam hep beraber
Canım süpersin ne güzel verdin gelir arkası da,çok şükür atlattın
sağol canım...
Aynen evdekilerle çok zorrrO kadarcıktan bişey olmaz devam...Ben de dün tartı günüm diye kaçamak yaptımmm...Bugünden itibaren yok amaaa

Vuwww gramına kadar aynı olduk yani yarış şimdi başlıyor

Hoşgeldin kilolar aynı hadi başarılar
Canım sen dün tartılacaktın noldu

Çok zor,tabi önemli olan o kadarla kalmak
Vuwww gramına kadar aynı olduk yani yarış şimdi başlıyor

Hoşgeldin kilolar aynı hadi başarılar

Canım sen dün tartılacaktın noldu
Pazartesi canım tartı günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…