Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Valla süpersin bozunca başlamak zor oluyor. Ben evdeki şekerleri dağıtmalıyım Çikolataları da buzluğa mı koysam bilmiyorum çok tehlikeli olmaya başladılar

Tavuk kanat , pirinç pilavı ,Yeşil salata , ezogelin çorbası, ( Cıslardan yemicem ama )

ben cook kötü bişi yaptım
çeyrek tost yedim...yanında a ayran ...
ilk günden su koyverdim.
keşke sabah şu cevizler zorla yeseydim belki acıkmazdım.ya da su içseydim.
akşama telafi ederim umarım.

ben akşama patlıcan kavurucam yanında da yoğurt.yağ tuz azıcık koyucam.

hımmm, evet kotu bısıy yapmısın ama uzulme aksama az yersın ve 3 km yurursun telafı etmıs olursun. ben cevızlerımı son zerrecıgıne kadar tuketıyrm sabahları kııı ögleyın hıc acıkmıyorum bence sende sabahları sıkı bır kahvaltı yapmalısın. ılk gunden canını sıkma arada olur boyle seyler
patlıcan kavurması hımm... nasıl yapıyorsun? ben daha once duymamıstım :44:

güzel vermişsin tebrikler
inşallah dediğin gibi olur.bana da sorsunlar evet evet
sabahla akşam arası cok uzun değil mi.:44:
acıkmıyor musunuz.ben bugün niyetlendim ama olmadı kocaman bi "kaçamak" tostum var.

:)bundan sonra yerim artık...
patlıcan kavurması hem cok basittir hem sebze seviyorsan beğenirsin.
alta soğan doğra,(ben soğanı kavurmuyorum ama kokusuna hassasiyetin varsa kavuradabilirsin.)üstüne domates,üstüne biber,en üste patlıcan.normald bol yağlı olur ,1/2 çay bardağı su koyarsın.ama ben yağını az koyacağım içinsuyunu cok koyuyorum.hiç karıştırmadan bi müddet kısık ateşte dursun.sonra braz,kırmızı biber tozu koyuyorum .karıştır.sulu yemek değil yani.koyduğun su zaten buharlaşıyor.hemen de pişiyor.yerken üstüne de bi kaşık yoğurt atarsın .afiyet olsun:)))))

hımmm, sogan ve patlıcan varsa bır yemekte lezzetlı olmaması ıcın hıc bır neden yoktur. yarın deneyecegım fırında da guzel olur sankı , ben fırında yapayım bakım nasıl olcak teşekkurlerr canancım

ne demek:)
fırında hiç denemedim.ben küçük bi tavada yapıyorum hep.neden olmasın...bu arada hepsi küp küp doğranıyor onu yazmamışım.

valla ben de seni düşünmüştüm bu kız buralarda diyeben verip verip almaya alışkınım da aman diyim sen fazla kaçırma,zaten bayramda kaçan kaçmıştır,şimdi toparlanma zamanı tatlım

sevgili topikdaşlarımbir ramazan ve bayramı daha idrak ettik,bayramda pek çoğumuz yedik içtik,ama mecburiyetten,ama zevkine...helali hoş olsun,canımıza değsinşimdi önümüze bakma zamanıbenim gibi tatili daha bitirememişler için ara bir dönem gibi olacak ama bu beslenmeyi hayat tarzı yapmamız gerektiğinden kararsızlık ya da şu günü bekliyim de sıfırdan başliyim gibi bir yaklaşımda bulunmamak gerekir...diye düşünmekteyimönümüzdeki 1 ay hiç kaçamak yapmayız bayramı telafi ederiz nolucak

ben henüz tartılmıyorum ama bayramda pek kilo almadığımı giysilerden anlıyorumhaftaya memlekete gidip eylül başına kadar kalacağım,bu arada gelemem diye şimdiden yazıyorum,izin istiyorum:26:

inşallah eylülde yürüyüş ve tam disiplinle yılbaşına kadar güzel bir sonuç alma planım var

hepinizi öpüyor,sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum

Canım hiç kaçamak yapmamışsın,bayram tatlılarına da dokunmadım diyorsun,ramazan da iftara doğru su kaybımız iyice fazlalaşıyor,dediğin gibi fark ondan olabilir,ya da şişliğin vardır belki,benimkiyse belli zaten,hem ramazan hem de bayram da gelsin tatlılar gitsin börekler,ama artık olmıycak inşallah

Meyveyi yemekle beraber yiyoruz canım

Bal da cısss

Bayram fazlalığını sen hemen halledersin canım

Valla süpersin bozunca başlamak zor oluyor. Ben evdeki şekerleri dağıtmalıyım Çikolataları da buzluğa mı koysam bilmiyorum çok tehlikeli olmaya başladılar

Çiğdem ben bi bozdum 2-3 ay olmuştur herhalde,tatil , ramazan ve bayramda da çok rahat bıraktım kendimi saldım yani iyice,inşallah şimdiden sonra da toparlanma zamanı

Dağıt ya da ortadan kaldır ya da eşine devret,bizdekileri eşim ve çocuklar hallediyor sağolsun

Canım hoşgeldin,ben de senin gibiydim,bundan sonra hep beraber karatay tam gaz canım,iyi tatiller

Selam kızlar

Bugün oruçtum,sahura da kalkamadım,bütün gün iş yaptım,bir de yemek,yürüyüşe belki gidemem,iftar sonrası biraz zor oluyor,ama bütün gün hareket halindeydim

götürdüm valla

sağol sarfoşum..seninkilere de geçmiş olsun

arkadaşlar mrhaba yeni üyeyim bende aranıza katılmak istiyorum
hoşgeldin aramıza..başarılar...
senin dediğin gibi canım sabah ve akşam tartılmak farklı oluyordur..
hoşgeldin aramıza..başarılar...
:18::18::18:koy bence dolaba..ortada oldukça yiyesi geliyor insanın:26::26:
valla ben de seni düşünmüştüm bu kız buralarda diyeben verip verip almaya alışkınım da aman diyim sen fazla kaçırma,zaten bayramda kaçan kaçmıştır,şimdi toparlanma zamanı tatlım

ama kaçırdım bileee:18::18::18:

iyi tatiller olsun canım benimmm
Selam kızlar

Bugün oruçtum,sahura da kalkamadım,bütün gün iş yaptım,bir de yemek,yürüyüşe belki gidemem,iftar sonrası biraz zor oluyor,ama bütün gün hareket halindeydim

Allah kabul etsin canımcığımmm

selam karatayımın güzelleriiii.

tatilde hiiç fırsatım olmuyor kusura kalmayın...ama hep aklımdasınız..bugünden itibaren eski yeme düzenime döndüm..

bayramı hiiç söylemeyeyim..çantalar en büyüğünden..

ben sanırım dönene kadar düzenli bildirim yapamam ama cumaları mutlaka gelicem..++ dayım mutlaka bakalım cumaya kadar toparlamaya çalışıyorum..
gelmişken bugünümü yazayım
sabah

pastırmalı omlet
domates salata
peynir zeytin
cevizz

2. öğünüm

6-7 tane çiğ köfte
2 kk kadar kır pidesi(lahmacun istikakıma saydım bitti)
ayran ve sade soda

hepinizi çoook öpüyorum....

sabah
1 yumurta domates salatalık maydanoz bıraz peynır sekersız cay aksam yemegıne kadar 3 kuru kayısı yedım
aksam
kendım ıcın ozel pısırdıgım kabak yemegı yag fazla koymadım yanında ayran
şimdılık tokum yeşil cay yaptım kendıme şuan iciyorum yurume bandımda 45 dakka yurumeyı dusunuyorum caydan sonra
işallah hep boyle devam ederimm

selam kızlar
öğleden sonra leslie 3 mil yaptım.bugünümün tek tesellisi o oldu.
akşam da kendi yemeğimi yapamadım.sağolsun eltim sarma göndermiş.ondan yedim, yanında da yoğurt ,saat 6 gibi.
yarın daha iiolacak inşallah,ümitliyim kendimden:)))))

Selamlar,
İlk mesajım siteye.yani daha önce bi girişimin oldu yayınlandı mı hatırlamıyorum.
36yasındayım. İkiz 6yasında da kızlarım var.
Üniversitede tam 70kilo verdim. Hamilelikte 35kilo aldım. Su an tam 80kiloyum. Bukilolar bei psikopat edecek.
Ben de başlamak istiyorum kararaya.
Haydi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…