- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
Selam kızlar nasılsınız
Bugün tekrar karatayıma başladım,inşallah bozmam
Sabah kahvaltısı geç oldu menemen,peynir,zeytin,domates,2 lokma zeytinyağlı ekmek,badem,kuru kayısı
İkindi gibi domates,salatalık,biber,peynir,zeytin,ekmeğin köşesi
Akşam 1 saat tempolu yürüyüş,gelince 50 mekik,25 er yan mekik
Acıkır gibi oldum cacık yedim sadece,ayran olaydı daha iyiydi,az önce de sütlü türk kahvesi
Kilo çizelgemi yeniledim,bu sabah tartıldım,70.4 olmuşum,geçen cumartesi 69.2 idim,tersine döner inşallah artık
öğle yemeğim:
-yarım domates (sirkeli zeytınyaglı)
-bır bardak ayran (naneli)
-5 sıkım çiğ köfte (cevızlı bulgurlu,pan)
-4 cevızlı gun kurusu kayısı
akşama ne yemegı yapacagıma hala karar veremedım.sizler ne yemegı yapacaksınız? belkı bı fıkır olusur bana da ??:26::26::26:
Tavuk kanat , pirinç pilavı ,Yeşil salata , ezogelin çorbası, ( Cıslardan yemicem ama)
öğle yemeğim:
-yarım domates (sirkeli zeytınyaglı)
-bır bardak ayran (naneli)
-5 sıkım çiğ köfte (cevızlı bulgurlu,pan)
-4 cevızlı gun kurusu kayısı
akşama ne yemegı yapacagıma hala karar veremedım.sizler ne yemegı yapacaksınız? belkı bı fıkır olusur bana da ??:26::26::26:
ben cook kötü bişi yaptım
çeyrek tost yedim...yanında a ayran ...
ilk günden su koyverdim.
keşke sabah şu cevizler zorla yeseydim belki acıkmazdım.ya da su içseydim.
akşama telafi ederim umarım.
ben akşama patlıcan kavurucam yanında da yoğurt.yağ tuz azıcık koyucam.
İnşallah inşallah
Evet karatay ile verdim harfiyen uydugum zamanlar süper kilo verdim. Ama uygulamadığım zamanlarda duraksadım. Kaçamak yapmamak çok önemli. 5 marttan bu yana verdim canım. Ama büyük bir kısmını ilk 3 ayda verdim.Benden çoooook daha fazla kilo verenler var sen de yaparsın. Ben de geldiğimde bu soruları soruyordum Sana da soracaklar ilerde
hımmm, evet kotu bısıy yapmısın ama uzulme aksama az yersın ve 3 km yurursun telafı etmıs olursun. ben cevızlerımı son zerrecıgıne kadar tuketıyrm sabahları kııı ögleyın hıc acıkmıyorumbence sende sabahları sıkı bır kahvaltı yapmalısın. ılk gunden canını sıkma arada olur boyle seyler
patlıcan kavurması hımm... nasıl yapıyorsun? ben daha once duymamıstım :44:
:)bundan sonra yerim artık...
patlıcan kavurması hem cok basittir hem sebze seviyorsan beğenirsin.
alta soğan doğra,(ben soğanı kavurmuyorum ama kokusuna hassasiyetin varsa kavuradabilirsin.)üstüne domates,üstüne biber,en üste patlıcan.normald bol yağlı olur ,1/2 çay bardağı su koyarsın.ama ben yağını az koyacağım içinsuyunu cok koyuyorum.hiç karıştırmadan bi müddet kısık ateşte dursun.sonra braz,kırmızı biber tozu koyuyorum .karıştır.sulu yemek değil yani.koyduğun su zaten buharlaşıyor.hemen de pişiyor.yerken üstüne de bi kaşık yoğurt atarsın .afiyet olsun:)))))
yok bebişim niye düşünelim öyle..sen gelmeyince korktum bu kız mutlaka arada da olsa uğrardı dedim:44:..iyi ol sen yeterki..izmitten ve seka parktan geçerken seni andım kulakların çınladı mı
he kıss biz 70 ve altını görsek taşş gibin oluruz valla..ben iyi verdim ama alıcam diye korkuyorum:18::18::18:..herkesler ikram ikram..offff
slm fincanscım, aynı sorun bendede var. ramazanda 67.6 ya kadar dusmustum. ramazan bıttı bayram geldı bayramda kacamak yapmamama ragmen(dondurmayı saymazsak) kılo oldu bırden 68.6 :26: nıye boyle olduk nasıl olduk bılemedım:26: acaba dıyorum ramazanda ıftardan once tartılıyorduk sımdı sabahları tartılıyrz ondan mıdır kiiii:26:
hoşbulduk ficans
.ekmeği hiç sevmem zaten(beyin cok aptaldır ne dersen inanır )
ilk sayfayı okudum.meyveyi yemekten hemen önce ya da sonra yiyorsunuz sanırım.şu kuruyemişler için de zorlayacağım kendim.cok alışkın değilm yemeğe.amaaa gel bisküv yiyelim, çikolata yiyelim, tatlı,cips yiyelim dersen hiiiç zorlanmam..nasıl alışmışız onlara .bu kadar faydalı şey varken di mi???
gelelim sabah yediklerime.
azıcık yağ, 1domates,1biber,1yumurtadan menemen(eşiml yedik.keşke biraz daha cok yapaydım.)
5 tane zeytin
4 çatalpetek bal biraz da sütkaymağı(şu balla kaymağı ekmeksiz yiyebildim ya kendime güvenim geldiyaparım ben bu işi.)
2 br çay(şekeri bırakalı cokoldu.)
kuruyemiş yemedim.canım istemedi.akşama nşallaha cevz var..
Valla verdiklerimin bir kısmını geri aldım ficansım bayramdaArtık cumaya kadar aldıklarımı versem yine yeter dicem
62.5 olmuşumKaynanamlar geldi yediğimi gözetleyip duruyo Yemesen yanlış anlıyolar Neyse öyle işte en kısa zamanda toparlıyorum.
İnşallah inşallah
Evet karatay ile verdim harfiyen uydugum zamanlar süper kilo verdim. Ama uygulamadığım zamanlarda duraksadım. Kaçamak yapmamak çok önemli. 5 marttan bu yana verdim canım. Ama büyük bir kısmını ilk 3 ayda verdim.Benden çoooook daha fazla kilo verenler var sen de yaparsın. Ben de geldiğimde bu soruları soruyordum Sana da soracaklar ilerde
Valla süpersin bozunca başlamak zor oluyor. Ben evdeki şekerleri dağıtmalıyımÇikolataları da buzluğa mı koysam bilmiyorum çok tehlikeli olmaya başladılar
sevgili topikdaşlarımbir ramazan ve bayramı daha idrak ettik,bayramda pek çoğumuz yedik içtik,ama mecburiyetten,ama zevkine...helali hoş olsun,canımıza değsin şimdi önümüze bakma zamanı benim gibi tatili daha bitirememişler için ara bir dönem gibi olacak ama bu beslenmeyi hayat tarzı yapmamız gerektiğinden kararsızlık ya da şu günü bekliyim de sıfırdan başliyim gibi bir yaklaşımda bulunmamak gerekir...diye düşünmekteyim önümüzdeki 1 ay hiç kaçamak yapmayız bayramı telafi ederiz nolucak
ben henüz tartılmıyorum ama bayramda pek kilo almadığımı giysilerden anlıyorumhaftaya memlekete gidip eylül başına kadar kalacağım,bu arada gelemem diye şimdiden yazıyorum,izin istiyorum:26:
inşallah eylülde yürüyüş ve tam disiplinle yılbaşına kadar güzel bir sonuç alma planım var
hepinizi öpüyor,sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum
Çiğ börekleri Çidem yerine sen götürüyorsun hayırdırSakın bozma canım düzenini, tatlılarını erken saatlere çekmeye çalış, bozunca dikiş tutmuyor, karşında örneği ben Bol eğlenceli bir tatilin ve bayramın olsun..
Bütün topik arkadaşlarıma iyi bayramlar diliyorum
sağol sarfoşumM
Karatayın azimli hatunları hepinizin bayramını kutlar sevdiklerinizle nice sağlıklı ve mutlu bayramlar dilerim.
Ben yine annemin yazlıktayım ve internet bağlantı probleminden dolayı giremiyorum bilginize
Sersum gözün aydın kavuşmuşsun sevdiklerine, nazlı kuzuna geçmiş, olsun benim 7 yaşındaki yeğende boğaz enfaksiyonlu ve yüksek ateşli yazlıkta da zor be ya
Hepinizi çooooooooooook öpüyorumherşey gönlünüzce olsun
hoşgeldin aramıza..başarılar...arkadaşlar mrhaba yeni üyeyim bende aranıza katılmak istiyorum
senin dediğin gibi canım sabah ve akşam tartılmak farklı oluyordur..slm karataycı guzeelll bayanlar ;
nasılsınız bakalım?
ben pek ıyı degılım . sanırım klıma carptı benı ve esımde bende yaz nezlesı gıbı bısey oldukbogazlar kotu yani...
neyseee...bayram sukur cok guzeldı. o kadar akraba,es,dost zıyaretı yaptık. o kadar tatlı ıkram edıldı. bır tanesını bıle yemedım ye me dım ye me dııııımmmm. sukurhepsını esıme havale ettım. yazık garıbım mıde fesatı olacaktı en sonunda ,zor toparladık
kızlar sızdede aynı sorun var mı bılmıyorumda ramazandan sonra benım kılo durumu net 1 kg farklandı. artıs mevcut yaa, sınır oluyorum. sadece 2 kere dondurma yedım koca bayram tatılınde baska da bısey yokk. ama bu kılo nerden geldı onu anlayamadım ıste :26: acaba ramazanda iftardan once tartılıyorduk sımdı sabahları tartılıyoruz ondan mı dıyorum. ramazanda daha bı aç oluyorduk tartılırken ... :18:ufff neyse artık yapacak bısey yok karataya ddevammm
hoşgeldin aramıza..başarılar...merhaba hanımlar
hepinize olay gelsin.tığ gibi olasınız inşallah.
bu karatay diyeti kulağa hoş geliyor.ama denemedim.benim de fazlalıklarım coook.1.58 boyda 68 kiloyum.birşeyler yapmam lazım ama neeee.....
çiğdem sen bu kadar kiloyu karatayla mı verdin ve ne kadar zamanda?????
:18::18::18:koy bence dolaba..ortada oldukça yiyesi geliyor insanın:26::26:Valla süpersin bozunca başlamak zor oluyor. Ben evdeki şekerleri dağıtmalıyımÇikolataları da buzluğa mı koysam bilmiyorum çok tehlikeli olmaya başladılar
valla ben de seni düşünmüştüm bu kız buralarda diye ben verip verip almaya alışkınım da aman diyim sen fazla kaçırma,zaten bayramda kaçan kaçmıştır,şimdi toparlanma zamanı tatlım
iyi tatiller olsun canım benimmmsevgili topikdaşlarımbir ramazan ve bayramı daha idrak ettik,bayramda pek çoğumuz yedik içtik,ama mecburiyetten,ama zevkine...helali hoş olsun,canımıza değsin şimdi önümüze bakma zamanı benim gibi tatili daha bitirememişler için ara bir dönem gibi olacak ama bu beslenmeyi hayat tarzı yapmamız gerektiğinden kararsızlık ya da şu günü bekliyim de sıfırdan başliyim gibi bir yaklaşımda bulunmamak gerekir...diye düşünmekteyim önümüzdeki 1 ay hiç kaçamak yapmayız bayramı telafi ederiz nolucak
ben henüz tartılmıyorum ama bayramda pek kilo almadığımı giysilerden anlıyorumhaftaya memlekete gidip eylül başına kadar kalacağım,bu arada gelemem diye şimdiden yazıyorum,izin istiyorum:26:
inşallah eylülde yürüyüş ve tam disiplinle yılbaşına kadar güzel bir sonuç alma planım var
hepinizi öpüyor,sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum
Selam kızlar
Bugün oruçtum,sahura da kalkamadım,bütün gün iş yaptım,bir de yemek,yürüyüşe belki gidemem,iftar sonrası biraz zor oluyor,ama bütün gün hareket halindeydim
selam kızlar
öğleden sonra leslie 3 mil yaptım.bugünümün tek tesellisi o oldu.
akşam da kendi yemeğimi yapamadım.sağolsun eltim sarma göndermiş.ondan yedim, yanında da yoğurt ,saat 6 gibi.
yarın daha iiolacak inşallah,ümitliyim kendimden:)))))
Selam kızlar
Bugün oruçtum,sahura da kalkamadım,bütün gün iş yaptım,bir de yemek,yürüyüşe belki gidemem,iftar sonrası biraz zor oluyor,ama bütün gün hareket halindeydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?