Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydınlaaarrrr,
sabah:

bu sabaha cıss ıle başladım malesef.
ama dun aksamdan berı gozume kestırmıstım, sabah yerım dıye kendımı oyalıyordum. sabah da dolabı acıp gorunce dayanamadııımmmm.:18: çok lezzetlıydı, kendımı zor tuttum 1 tane yedım sadece kucuk bır taneee... ne mı yedım? BAKLAVA! kucuk bır baklava dılımı
-soğanlı yumurta (yumurta alerji yapmıstı gecen hafta , kesmıstım. bugun bı daha basladım bakalım nolcak)
-domates
-zeytın (3 tane)
- peynir
- közlenmiş soslu biber(4 tane)
-5-6 tane çilek ( bu ara canım acayip çilek çekiyor, hayır olsun inşallah )
:44:

dün akşam:
- sebzeli türlü (fırında , patlıcan biber domates sogan) ( canan arkadasımızın önerisi)
-tarhana çorbası
- salata

çanakkaledeydik dün döndük fakat
ben topiğe giremedim
kaçamak yemeklerde yapmadım ama
kızlar çanakkalenin bir dondurması var kiiii hiç sormayın:131:
külahlarını da kendileri yapıyormuş sahil kenarında bir yerde
kociş ve kızımla 3 gün üstüste onu yemeye gittik tek kaçamağım bu oldu
şehitlikleri gezdik dua ettik çok duygulu anlar yaşadım müzeleri gezdik
şehrin her yeri adeta tarih kokuyor
neyse ama antalyaya girişimiz acayıp belli oluyodu ne sıcak sanki döndüğümüzde
hava sıcaklığı dahada artmış gibiydi
rakım çok aşşada kızlar gelenleriniz bilir sanki hamamamın içine girer gibi
rutubet bi yandan çok dertlendim keşki baştan yerleşmeseydik buralara sıcağına dayanamıyorum
klimalarda hasta ediyo neyse ben dünden başlayayım yediklerimi
dün sabah

peynir zeytin domates 1 yumurta fındık ceviz çayyyy
biraz ara verdikten sonra incir çok küçük şeftali
dünkü akşam yemeğim

1 tabak barbunya
salata
henüz kahvaltımı yapmadım
şimdi çayı koyuyorum kahvaltımı hazırlayayım akşam tekrar yazarım
önceki arkadaşlardan uğrayan olmuş topimize yeni gelenler olmuş hoşgelmişler herkeze başarılar

öğle yemeği:

- yarım domates ve bir salatalıktan oluşan sirkeli mini salata
- 4 cevizli gün kurusu
- yarım bardak ayran

efenim yarım saatcik yüründü

bakalım tartı yarın da aynı yeri mi gösterecek:26::26::26:

sabah

omlet
ceviz
peynir zeytin
söğüş salata
çok az pestil

1 saat yüzdüm..

selam kızlar iki gündür missafir ağırlıyorum tabi verdiğim 1 kilocukda geri geldi ama olsun bugün fitnessa başlıyorumgünlerin yorgunluğuyla bu sabah uyuya kalmışım kahvaltım geç oldu ama güç olmadı
13.00 kahvaltı
2 pastırmalı yumyum
10 zeytin
1 avuç içi peynir
biraz badem
şekersiz çay

merhaba karatay güzelleri ,, Nasilsiniz ??
Dün gece ne güzel uzuuuuun uzuuuun yazmistim ki buraciga .. telin gazabina ugradim iletilmedi iletilmedigi gibi tum metin de gitti ..
Neyse bu son iki gün hic kacamak yapmadim.....!
iki gun gece ve gunduz olmak uzre calistim.
Dun evlerden irak .. hasta oldum.. bogaz agrisi bas agrisi kirginlik bugun evdeyim izinliyim.. keyif yapayim diyorum tv de birsey yok muzik actim .. iyicene sasirmis millet ALLAH sasirtmasin ..!

bende dedim bizim kizlara bakayim kimler neler yapmis ..

Benim yediklerim :

11 agustos :
sabah: klasik karatay kahvaltisi
aksam:tavuklu sebzeli salata
bol bol su ve bir saat tempolu yuryus..

12agustos:
sabah: salatalik,domates,hurma,peynir,fistik (is yerindeydim) ve kahve
aksam:hindi rulo yaptim firinda ondan yedim ve bol salata
film izlerken: tuzsuz cekirdek citlattim ve cay ictim.
spor: 1 saat templu yuryus
bol bol su
ve bogaz agrisi .. ses kisikligi

bugun:
sabah: 2 domatesten 2 yumurtadan hizli menemen, beyaz peynir , fistik ,sutlu kahve
simdi su iciyorum bazen de cay :) az once elmali yesil cay ictim .. birazdan yine bisiii icerim..
spor henuz yok .. ilerleyen saatlerde kendimi iyi hisedersem cikar yururum..

Aksam icin yaptiklarim :
etli ve esmer bulgurlu beyaz lahana sarmasi .. birazdan fotolarini paylasacagim.
yaninda yogurtlu birsey bitti gitti

Malzemeler

Lahana 1 küçük boy
Su 3 su bardağı
Tuz 1 1/2 tatlı kaşığı
Soğan 1 küçük boy
Maydanoz 1/2 demet
Domates 2 küçük boy
Kıyma(orta yağlı)
bulgur 1 cay b.
Salça
Pul biber 2 tatlı kaşığı
Tereyağı
Sumak
Kimyon

Yapılışı
Lahanaların yaprakları ayrılır ve yıkanır. Geniş bir tencereye 3 su bardağı su konur. Kaynayınca bir tatlı kaşığı tuz atılır. Lahana yaprakları salınır ve altüst edilerek 3-4 dakika haşlanır. Haşlama suyu atılmaz, tekrar kullanılmak üzere ayrılır. Diğer tarafta soğan soyulur, yıkanır ve ince ince doğranır. Maydanoz ayıklanıp yıkanır ve ince kıyılır. domatesler yıkanır kabuğu soyulur ve küçük küçük doğranır. Bir kapta kıyma, bulgur, doğranmış 1 domates, maydanoz,1 yemek kaşığı salça, pul biber,1/2 tatlı kaşığı tuz ve 1 su bardağı su iyice karıştırılır. Lahana yapraklarının kalın ve sert kısmı kesilir, yapraklar üç ya da dört parçaya ayrılır. Bir ucuna içten gereği kadar konup sarılır, iki ucu işaret parmağı ile içe doğru döndürülerek açıklık kapatılır ve tencereye düzgünce dizilir. Yağ eritilir, kalan salça ilave edilerek biraz çevrilir, lahananın haşlanma suyundan 1/2 su bardağı su konur, kaynayınca sarmaların üzerine dökülür. Soğan ve kalan domates sarmaların üstüne serpilir, üzerine tabak kapatılır ve kapak örtülerek ocağa konur. Kaynayınca ateş kısılır, lahana ve iç yumuşayıncaya kadar, yaklaşık 40-50 dakika pişirilir. Üzerine sumak serpilerek yenir (K.K.Özer).

Eklentiler

• $image.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 51

Sağol canım benim
Allah kabul etsin fincans , bende tutmalıyım da ne zaman işte :26:

Sağol serpcim

sabah

omlet
ceviz
peynir zeytin
söğüş salata
çok az pestil

1 saat yüzdüm..

Afiyet olsun canım

Geçmiş olsun kaneelcim

Ellerine sağlık , enfes görünüyor

12 ağustos salı :

1 .öğün : 12:00
8 zeytin
2 kk yumurta
çökelek
1 dilim kaşar
1 dilim peynir
domates
4 ceviz
10 fındık
çay

2.öğün : 17 :30
1 kase kısır
1 dilim börek:26: ( onu yemeseydim aç kalacaktım )

su: 3 lt

günaydın hatunlarrr,

sabah:
-bir kase tarhana çorbası
-ceviz
-domates,salatalık
-3 adet zeytin
-2 adet incir

kılo sabıt duruyorrr yuruyus yapamıyrm son zamanlarda ondan mıdır yoksa regl donemıne 1 haftadan az kaldı ondan mıdır bılemıyrm. ama bu duruma canım coookk sıkılıyor beaa

geçmiş olsun kaneel cim ben de o hastalıktan yeni kurtuldum anlıyorum seni

dünkü kahvaltım
bolca peynir,zeytin bunları yoldan gelirken aldık çok güzller ezine ve edremit ten
yanında domates salatalık biber
3 çatal sucuk fındık,ceviz çayyyyyy
aralarda su
akşam yemeğim
2 adet tavuk but
küçük kase bulgur pilavı
domates salatası ayran
çayımı koydum kızımın uyanmasını bekliyom
kahvaltımı yapıcam
dün de evi temizledim kızlar baya yoruldum çamaşırlar yıkandı
duşumu aldım bugünde dinlenicem kitap okurum belki
hepinizi öpüyorum

SLM KIZLAR kaçgündür menü bildirimi yapmıyrum bayramda misafir vardı ipin ucunu kaçırdım biraz şimdi ancak yavaş yavaş toparlıyorum karataya uymaya çalılıyorum

dün sabah yedıklerım

1 tane haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
fındık

öğlen yine misafirim vardı

4 tane içli köfte
çay
1 tane milföy böreği

arada meyve yedım biraz muz ve karpuz

akşam

saat 20:30 olmuştu karnım acıktı bende cevizle kuru kayısı yedim biraz

bu sabah yediklerim

peynir zeytin
domates
fındık ,
3-4 dilim ince salam
1 tane milföy böreği

yumurta yemediğim için 1 tane börek yiyeyim dedim ben yumurtayı çok sevmıyorum mecburen yıyorum

hepimize kolay gelsin arkadaşlar

aleynaak , yumurta ıle benımde sorunum var. sevmesıne cok sevıyorum fekat , alerjı yaptı son gunlerde. durmadan kaşınıyorum. bu yuzden kahvaltıdan yumurtayı cıkardım , bazen muz yıyorum. zaten hocamızda yumurta yemıyorsanız bır tane muz yıyın dıyor. muzun da kabızlık gıbı bır yan etkısı oldugundan cok sık tuketmıyrm. muz yedıgım zamanlarda yarısını tuketmeye gayret edıyorum.

merhaba kızlar akşam menü bildremedim

düş akşam
2 ızgara kanat
meyveli tahıllı yoğurt(kendim yaptım)

sabah
peynirli omlet
şekersiz çay
badem

bu arada dünden bu sabaha 300 gr gitmiş ve su olduğunu sanmıyorum dün 3 lt içtim heralde

canım ben zaten hergün tuvalete çıkamıyorum birde hergün yumurta yerine muz yersem hiç çıkamam gibi form çayının faydası oldu sanki iki gündür ama onuda sürekli kullanamam bebek düşünüyoruz bu ay adet gördüğüm için içtim form çayı kuru kayısı felanda yiyorum ,sanırım bu diyette tuvalete çıkmakta önemli bakalım artık

hiç lavman yapan yada ingiliz tuzu kullanan oldumu?

hımmm, o zaman haklısın . bizde bebek dusunuyrz ve benımde bazen sorunum oluyor. ama kayısı uzerıne ılık su veya ıncır ıle halledıyrm.
inglız tuzunu ıse hıc duymadım
:26:

hımmm, o zaman haklısın . bizde bebek dusunuyrz ve benımde bazen sorunum oluyor. ama kayısı uzerıne ılık su veya ıncır ıle halledıyrm.
inglız tuzunu ıse hıc duymadım
:26:

ingiliz tuzu magnezyum sülfat diyede satılıyormuş eczanelerde müshil etkisi yapıyormuş

birde tarçın zencefil zerdeçal yoğurt karışımı kullanan varmı kızlar ben aktardan aldım şimdi kullanmaya başlıcam

Dun evlerden irak .. hasta oldum.. bogaz agrisi bas agrisi kirginlik bugun evdeyim izinliyim.. keyif yapayim diyorum tv de birsey yok muzik actim .. iyicene sasirmis millet ALLAH sasirtmasin ..!
geçmiş olsun balım..

biz bi ara çoğumuz kullandık canım ama bazımızı şişirdi bazımız da işe yaradı dedik kimimiz de yaramadı..açıkçası herkeste ayrı tepki verdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…