hımmm, iyi fıkır , bende fırında tavuk yapayımtesekkurlerrrr
güzel vermişsin tebrikler
inşallah dediğin gibi olur.bana da sorsunlar evet evet
sabahla akşam arası cok uzun değil mi.:44:
acıkmıyor musunuz.ben bugün niyetlendim ama olmadı kocaman bi "kaçamak" tostum var.
:18::18::18:koy bence dolaba..ortada oldukça yiyesi geliyor insanın:26::26:
Çiğdem ben bi bozdum 2-3 ay olmuştur herhalde,tatil , ramazan ve bayramda da çok rahat bıraktım kendimi saldım yani iyice,inşallah şimdiden sonra da toparlanma zamanı
Dağıt ya da ortadan kaldır ya da eşine devret,bizdekileri eşim ve çocuklar hallediyor sağolsun
Selamlar,
İlk mesajım siteye.yani daha önce bi girişimin oldu yayınlandı mı hatırlamıyorum.
36yasındayım. İkiz 6yasında da kızlarım var.
Üniversitede tam 70kilo verdim. Hamilelikte 35kilo aldım. Su an tam 80kiloyum. Bukilolar bei psikopat edecek.
Ben de başlamak istiyorum kararaya.
Haydi hayırlısı
merhaba karatay güzelleri ,, Nasilsiniz ??
Dün gece ne güzel uzuuuuun uzuuuun yazmistim ki buraciga .. telin gazabina ugradim iletilmedi iletilmedigi gibi tum metin de gitti ..
Neyse bu son iki gün hic kacamak yapmadim.....!
iki gun gece ve gunduz olmak uzre calistim.
Dun evlerden irak .. hasta oldum.. bogaz agrisi bas agrisi kirginlik bugun evdeyim izinliyim.. keyif yapayim diyorum tv de birsey yok muzik actim .. iyicene sasirmis millet ALLAH sasirtmasin ..!
bende dedim bizim kizlara bakayim kimler neler yapmis ..
Benim yediklerim :
11 agustos :
sabah: klasik karatay kahvaltisi
aksam:tavuklu sebzeli salata
bol bol su ve bir saat tempolu yuryus..
12agustos:
sabah: salatalik,domates,hurma,peynir,fistik (is yerindeydim) ve kahve
aksam:hindi rulo yaptim firinda ondan yedim ve bol salata
film izlerken: tuzsuz cekirdek citlattim ve cay ictim.
spor: 1 saat templu yuryus
bol bol su
ve bogaz agrisi .. ses kisikligi
bugun:
sabah: 2 domatesten 2 yumurtadan hizli menemen, beyaz peynir , fistik ,sutlu kahve
simdi su iciyorum bazen de cay :) az once elmali yesil cay ictim .. birazdan yine bisiii icerim..
spor henuz yok .. ilerleyen saatlerde kendimi iyi hisedersem cikar yururum..
Aksam icin yaptiklarim :
etli ve esmer bulgurlu beyaz lahana sarmasi .. birazdan fotolarini paylasacagim.
yaninda yogurtlu birsey bitti gitti
tatile devam hergün yüzmeye devam ama maalesef arada kaçamaklara da devam :18::18:
offf offf..umarın 1-2 kilo ile atlatırım..
cumaya gelirim öpüldünüz...
canım yaa seni çok iyi anlıyorum bi kere yedinmi gerisi geliyo onun için çok iyi tutmak lazım kendimizi misafirinde varmış normal sıkma canını zaten baya verdin çoğu gitti azı kaldı verirsin sen ben inanıyorum durmak yokvericez kiloları inan bana çikolata ,tatlı gibi şeyler devamlı yeme isteği uyandırıyo bence onlardan kurtul biran önce öptüm canımmmmNe dengesiz beslendim bilseniz
11:00 Sabah
Sabah karataya yakın bi kahvaltı iki cısım var biri tereyağı sürülmüş kızarmış ekmek üzerine vişne reçelidiğeri ise patates kızartması Kaynım evde güzelce kahvaltı hazırlamazsam ayıp oluyor. E çok bişeyler yapınca da hazır irademi kaybetmişken yiyorum. Bu bayram ve regl öncesi beni mahvetti.
15.30 İkinci öğün
Ne alaka demiEşim işe gidicekti onunla yiyim dedim
2 kaşık barbunya
2 kaşık ıspanak
3 kaşık yoğurt
3 kaşık patates salatası
2 dilim ekmek
Aralarda da bayram çikolataları elimden düşmediYeter biri ben durdursun
70 kilo nasıl verdin bacım maşallah..Selamlar,
İlk mesajım siteye.yani daha önce bi girişimin oldu yayınlandı mı hatırlamıyorum.
36yasındayım. İkiz 6yasında da kızlarım var.
Üniversitede tam 70kilo verdim. Hamilelikte 35kilo aldım. Su an tam 80kiloyum. Bukilolar bei psikopat edecek.
Ben de başlamak istiyorum kararaya.
Haydi hayırlısı
Günaydınlaaarrrr,
sabah:
bu sabaha cıss ıle başladım malesef.ama dun aksamdan berı gozume kestırmıstım, sabah yerım dıye kendımı oyalıyordum. sabah da dolabı acıp gorunce dayanamadııımmmm.:18: çok lezzetlıydı, kendımı zor tuttum 1 tane yedım sadece kucuk bır taneee... ne mı yedım? BAKLAVA! kucuk bır baklava dılımı
-soğanlı yumurta (yumurta alerji yapmıstı gecen hafta , kesmıstım. bugun bı daha basladım bakalım nolcak)
-domates
-zeytın (3 tane)
- peynir
- közlenmiş soslu biber(4 tane)
-5-6 tane çilek ( bu ara canım acayip çilek çekiyor, hayır olsun inşallah ):44:
dün akşam:
- sebzeli türlü (fırında , patlıcan biber domates sogan) ( canan arkadasımızın önerisi)
-tarhana çorbası
- salata
selam hanımlar!!!!
afiyet olsun.fırında nasıl olmuş?ben hep normal ocakta yapıyodum.
canım yaa seni çok iyi anlıyorum bi kere yedinmi gerisi geliyo onun için çok iyi tutmak lazım kendimizi misafirinde varmış normal sıkma canını zaten baya verdin çoğu gitti azı kaldı verirsin sen ben inanıyorum durmak yokvericez kiloları inan bana çikolata ,tatlı gibi şeyler devamlı yeme isteği uyandırıyo bence onlardan kurtul biran önce öptüm canımmmm
Selam kızlar malum hastane günlerimiz başladı gelemiyorum bu hafta bu full hastanedeyiz yarında gideceğiz izinli sayın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?