Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

tatile devam hergün yüzmeye devam ama maalesef arada kaçamaklara da devam :18::18:

offf offf..umarın 1-2 kilo ile atlatırım..

cumaya gelirim öpüldünüz...

hımmm, iyi fıkır , bende fırında tavuk yapayım tesekkurlerrrr

Geç gördüm ama afiyet olsun

güzel vermişsin tebrikler
inşallah dediğin gibi olur.bana da sorsunlar evet evet
sabahla akşam arası cok uzun değil mi.:44:
acıkmıyor musunuz.ben bugün niyetlendim ama olmadı kocaman bi "kaçamak" tostum var.

Bu ara bende cozuttum evdeki şeker tatlı vs hepsini çöpe atmalıyım ama atamıyorum da misafir var evde

:18::18::18:koy bence dolaba..ortada oldukça yiyesi geliyor insanın:26::26:

Koydum yarısını dolaba kalanlar kaldı. Sanki evde çikolata yokmuş gibi eşim gitmiş küp küp çikolata getirmiş.

Eşim sevmez pek fazla tatlı şeyleri bide bu hafta regl olucam şiştim de şiştim. Sabahları 62.5 im Çikolataya da dur diyemiyorum. Yarısını buzluğa attım şekerleri de torbaya koyup ortadan kaldırıcam

Valla iradem sıfırlandı

Öncelikle bi endokrinolojiye gözükmelisin. Bu kadar kiloyu ne kadar zamanda verdin bilmiyorum ama hormonal bir skıntı olabilir. Çok verip çok da almışsın vucut böyle durumlarda hormon salgılarında değişiklik yapailiyor.

Geçmişler olsun canım

tatile devam hergün yüzmeye devam ama maalesef arada kaçamaklara da devam :18::18:

offf offf..umarın 1-2 kilo ile atlatırım..

cumaya gelirim öpüldünüz...

Yüz şekerim yüz sen kaslarını şekillendir de aldığın 1 kiloyu bir şekilde atlatırsın. Tatilde her ne kadar dikkat etsen de alınabiliyor. Sen en iyisi minimum zararla dönmeye bak

Ne dengesiz beslendim bilseniz

11:00 Sabah

Sabah karataya yakın bi kahvaltı iki cısım var biri tereyağı sürülmüş kızarmış ekmek üzerine vişne reçeli diğeri ise patates kızartması Kaynım evde güzelce kahvaltı hazırlamazsam ayıp oluyor. E çok bişeyler yapınca da hazır irademi kaybetmişken yiyorum. Bu bayram ve regl öncesi beni mahvetti.

15.30 İkinci öğün

Ne alaka demi Eşim işe gidicekti onunla yiyim dedim

2 kaşık barbunya
2 kaşık ıspanak
3 kaşık yoğurt
3 kaşık patates salatası
2 dilim ekmek

Aralarda da bayram çikolataları elimden düşmedi Yeter biri ben durdursun

canım yaa seni çok iyi anlıyorum bi kere yedinmi gerisi geliyo onun için çok iyi tutmak lazım kendimizi misafirinde varmış normal sıkma canını zaten baya verdin çoğu gitti azı kaldı verirsin sen ben inanıyorum durmak yokvericez kiloları inan bana çikolata ,tatlı gibi şeyler devamlı yeme isteği uyandırıyo bence onlardan kurtul biran önce öptüm canımmmm

bugün sabah kahvaltım

peynir,zeytin,domates,salatalık 1 yumurta
3 dilim kavun,fındık çayyyyyyyyy
bugün arada cıs yedim malesef
neskafe şekersiz ama yanında bisküi karışık
akşam yemeğim

1 tabak tarhana çorbası
patlıcan yemeği yoğurt
3 adet köfte
limonlu su içtim bol bol
şimdide çayyyyyyyy
1 kase çerez
ben bunları hak ettim bugün bazen sapıtıyoz yavvvvvvvvvvvv:27
:

14 ağustos çarşamba ;

1 .öğün : 11:30

çökelek
peynir
domates
1 dilim börek
4 ceviz
10 fındık
8 zeytin

2.öğün : 17 : 00
taze fasulye
bulgur pialvı
badem

su: 3 lt

selam hanımlar!!!!
dün de bugün de yazamadım ne yediğimi,utandım
sizin motivasyonunuz bari bozulmasın dedim.
hiç dikkat etmedim de diyemem aslında sabah ve öğlen iyi başladım dün,ama akşam sabrım tükendi.ayrı da yemek pişremedim.yemeyecektim ama yedim.sofradan karnım tam doymadan kalktım.yani bi o kadar daha yiyebilirdim.ekmek yemiyorum ama burada istdimm gibi tuzsuz kuruyemiş de bulamadım,cevizim vardı braz kurtlanmış....herhalde o yüzden karnım çabk acıkıyor.kader ağlarını örüyordu.:2:
bugün desem sbah kahvaltım uygndu karataya.kayınvaldemi doktora götürdük , orada çoktandır görmediimiz bi tanıdığa uğradık.e ne koyduysa yedik yani.
ben en iyisi evime gidince başlıyım karataya diyorum ,bu sefer kilo alıcam iyice bacılar siz beni idare edin artık.napiim.eve gidince karataya tam gaz başlarım
böyle hiç diilse ekmeği kestim(artık keserek yiyorum deeermişim)
hem sizi okuyup motive oluyorum

70 kilo nasıl verdin bacım maşallah..
yine verirsin umarım bi kere başarmışsın.bu sefer kaç kilo vermek istiyorsun??
ben de yeni başladım karataya.aslında merakım vardı 2.kitabını almıştım.ama başlamamıştım.şimdi biraz birz başladım işte.
afiyet olsun.fırında nasıl olmuş?ben hep normal ocakta yapıyodum.

11 agustos sabah
peynir zeytin sucuklu yumurta domates salatalik

aksam
somon baligi meze ve salata

12 agustos sabah
peynir zeytin yumurta domates maydanoz

aksam
biftek saalata yogurt

13 agustos sabah
peynir zeytin domates maydanoz yumurta

aksam
tavuk salata yogurt

14 agustos sabah
peynir yogurt zeytin yumurta

aksam
hindi salata yogurt mercimek corbasi

ne zamandir menulerimi ihmal etmisim biriktirmisim cok

selam hanımlar!!!!

afiyet olsun.fırında nasıl olmuş?ben hep normal ocakta yapıyodum.

arkadasım acıkcası fırında ıı ıııhhh pek guzel olmadı.patlıcanlar çiğ olunca pişmeyi bılmedı. aslında guzeldı ama cok gec pıstı , sevemedım bende. ama sana tavsıyem yapacaksan patlıcanları tavada az yagla kavurup yaparsan super olur

günaydın kankeytalarrr

sabah: klasık kahvaltı ( kahvaltılarım cok doyurucu olmuyor artık . cunku yumurta yıyemıyrm . alerjı yaptı bacaklarım kıpkırmızı beneklerle dolu ve durmadan kaşınıyrm. :2: bu yuzden de 1 haftadır kestım yumurtayı. öglene cok acıkıyorum , zaten regle bır haftadan az kaldı , iştahım tavandaaa...kılo da aynı duruyor, ne yapıcam hıc bılemıyrm . :2::2::2: )

dün akşam :
dün annemde yemekteydık. mukemmel bır guveç yapmıs anacıgım, cok lezzetlıydı. yanında bulgur pılavı ve domates salatası ve dee ayran tabıssııı

dun uzuuunnn bır aradan sonra yuruyuse cıktık esımle. ve hergun en azından gun aşırı cıkmaya karar verdık ,inşallah

dün 3 km tempolu yuruduk, yarım saat kadar da aletlı jımnastık yaptık

selam kızlarrrr..... kahvaltımı hiç erken yapamıyorum yaa bir de canım birşey istemiyor çeşitlendirmiyorum kahvaltıyı yaşamak için yemeye başladım yanii

dün akşam
ton balıklı salata

sabah
3 yumurtadan omlet
şekersiz çay
yakında gıdaklayacağım ancak 3 günlük kilo değişimimi de yazayım size

13 ag salı sabahı 73,7
14 ag çar sabahı 73,4
15 ag per sabahı 72,8 kendimi nazar etmekten korkuyorum valla ama günlük değpişimleri görmek beni heveslendiriyor bu arada sporu hiç bırakmıyorum akşamları yemekten sonra 40 dk-1 saat yürüyorum haftada 2 gün de 2 şer saat fitness evde de pilates yoga falan....

Haklısın da kaynım burda tarihin ucu açık Ne zaman gideceği belli değil. Bana bi zararı yok ama diyete dikkat edemiyorum nedense evde biri varken

öğle yemeği:
- açık büfe salataa ( günler sonra havuç yedim , salatada vardı ve sanırım mayonezde vardı )

azıcık 2-3 catal aldım ama yedıgıme pişman oldum. keşke yemeseydım
dondurma yerken bu kadar pişmanlık duymuyorum nedenseeee

Selam kızlar malum hastane günlerimiz başladı gelemiyorum bu hafta bu full hastanedeyiz yarında gideceğiz izinli sayın beni

bayram girdi araya sizlere bir türlü yazamadım spor, karatay,cocuklar derken tatil deniz güneş kum derken bugün oldu ama yarına bomba gibi hazırım kızlar sizleri özledim ara sıra cepten takip ettim ama yazmayınca olmuyor

aksam menümmmm
fırında tavuk pirzola
domatesli semiz salatası
az da ciğer sote yiyecem [/B]

100 dk 10 km 815 kalori yakarak tempolu yürüyüş ve 200 mekik 200 tivisttt yaparak 120 dk tamamlıyorum.
bu hafta 10 km hergün yürüdüm birazda böyle devam edeyim dedim bakalım ne kadar incellcemmm

akşam
2 şeftali( spordan sonra canım çok çekti)vitamin hem
çorba -en doğalından-
salata biraz sezar sosu var

bu arada fitness hocam 2 saat spor yapmama kızdı yaa bugün 45 dk yaptık ama bundan sonra 1 saat 15 dk olcakmış
neyse ben de evde pilates yaparım yarın annemlere gidiyorum ptesi ye kadar menü bildirimi yapamayacağım inşallah daha kilo verip dönerim öpüyorum sizleriii

selam kizlar ..
nasilsiniz ..

ben iki gundur biraz kacamak yaptigim icin dun gece yediklerimi yazmadim..
dune keza bugun daha da iyiydi ..
bir saattte ekstra yurudum geldim ..

yarin liste olacak degill mi ?? ve listeyi ben yapacagim galiba demi bi okuyayim sizi kim var kim yok bi gorum bakalim

Gecmis olsun dilekleriniz icin cok cok tesekkur ederim kizlar .. sagolun .. var olun ..bugun diger gunlere nazaran daha iyi gibiydim.. ama yorgunum sabah 7 aksam 4 calistim gun icinde sadece 10 dakika mola verebildim tum gun ayaktaydim ,,,,, eve geldim yemek falan sonra dedim herseyi hazir toplamisim kocisim dedim gel dedim cikalim yuruyelim tamam dedi kociz ciktik bir de yuruduk ohhhh miss
simdi kahvemi iciyorum ve sizleri okuyorummmm
:126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…