Koydum yarısını dolaba kalanlar kaldı. Sanki evde çikolata yokmuş gibi eşim gitmiş küp küp çikolata getirmiş.
Yüz şekerim yüz sen kaslarını şekillendir de aldığın 1 kiloyu bir şekilde atlatırsın. Tatilde her ne kadar dikkat etsen de alınabiliyor. Sen en iyisi minimum zararla dönmeye bak
Sabah karataya yakın bi kahvaltı iki cısım var biri tereyağı sürülmüş kızarmış ekmek üzerine vişne reçelidiğeri ise patates kızartması Kaynım evde güzelce kahvaltı hazırlamazsam ayıp oluyor. E çok bişeyler yapınca da hazır irademi kaybetmişken yiyorum. Bu bayram ve regl öncesi beni mahvetti.
15.30 İkinci öğün
Aralarda da bayram çikolataları elimden düşmediYeter biri ben durdursun
selam hanımlar!!!!
böyle hiç diilse ekmeği kestim(artık keserek yiyorum deeermişim)
hem sizi okuyup motive oluyorum
.
:18::18::18:abovv açık tarih çok tehlikeliHaklısın da kaynım burda tarihin ucu açık Ne zaman gideceği belli değil. Bana bi zararı yok ama diyete dikkat edemiyorum nedense evde biri varken
canım Allah yardımcınız olsun şifalar bulsun inşallahSelam kızlar malum hastane günlerimiz başladı gelemiyorum bu hafta bu full hastanedeyiz yarında gideceğiz izinli sayın beni
bayram girdi araya sizlere bir türlü yazamadım spor, karatay,cocuklar derken tatil deniz güneş kum derken bugün oldu ama yarına bomba gibi hazırım kızlar sizleri özledim ara sıra cepten takip ettim ama yazmayınca olmuyor
aksam menümmmm
fırında tavuk pirzola
domatesli semiz salatası
az da ciğer sote yiyecem [/B]
100 dk10 km 815 kalori yakarak tempolu yürüyüş ve 200 mekik 200 tivisttt yaparak 120 dk tamamlıyorum.
bu hafta 10 km hergün yürüdüm birazda böyle devam edeyim dedim bakalım ne kadar incellcemmm
canımcım yarın liste pınarda sen 23 Ağustos.selam kizlar ..
nasilsiniz ..
ben iki gundur biraz kacamak yaptigim icin dun gece yediklerimi yazmadim..
dune keza bugun daha da iyiydi ..
bir saattte ekstra yurudum geldim ..
yarin liste olacak degill mi ?? ve listeyi ben yapacagim galiba demi bi okuyayim sizi kim var kim yok bi gorum bakalim
Canlarım hepinize merhaba ,
Her birinizi ayrı ayrı ve de tümünüzü toptan çooook ama çoook özledim.Yaz bitse de gene akşamları buraya üşüşüp geyik çevirsek...Çok duygusal gördüm kendimi bu gece
Kardelenim herşey çok güzel gitsin , tüm tedaviler maximum düzeyde iyileştirme yapsın inşallah.Dualarım sizinle ...
Kaneelim , sana da çok geçmiş olsun cicim , toparlandın mı biraz? Ben galiba listeden atılmışımdır çünkü en son ne zaman kilo bildirdim hatırlamıyorum ama yarın unutmazsam bildirim yapayım yine de çünkü pek fazla kişi yok galiba , moralin bozulmasın , o güzel gözler ıslanmasın
Muhtarım tatildesin , koyver gitsin...
Bu arada bir sürü yeni arkadaş gelmiş , herkes hoşgelmiş-sefa getirmiş ...
Hee unutuyodum az kalsın ; Çiğdemim cancağızım sen de hoşgeldin.Yeni hayatına alışabildin mi , herşey yolunda mı canikom ?
Şimdilik hepinizi çok öptüm canlarım , yarın görüşmek üzere
sersumcum ben en son bıldırım gununde bıldırım yapamamıstım
bı oncekı bıldırımı mı yoksa bu pazartesı tartıldım onu mu yazayım
canım hepimiz bayramdan önceki cuma tartıldık yüzdeleri ikiye bölüp o kilomuza göre yazıcaz..sen de 2 hafta önceki kilonu biliyorsan öyle yap ama hatırlamıyorsan 1 haftalık da yapabilirsin sen bilirsin
Canlarım hepinize merhaba ,
Her birinizi ayrı ayrı ve de tümünüzü toptan çooook ama çoook özledim.Yaz bitse de gene akşamları buraya üşüşüp geyik çevirsek...Çok duygusal gördüm kendimi bu gece
Kardelenim herşey çok güzel gitsin , tüm tedaviler maximum düzeyde iyileştirme yapsın inşallah.Dualarım sizinle ...
Kaneelim , sana da çok geçmiş olsun cicim , toparlandın mı biraz? Ben galiba listeden atılmışımdır çünkü en son ne zaman kilo bildirdim hatırlamıyorum ama yarın unutmazsam bildirim yapayım yine de çünkü pek fazla kişi yok galiba , moralin bozulmasın , o güzel gözler ıslanmasın
Muhtarım tatildesin , koyver gitsin...
Bu arada bir sürü yeni arkadaş gelmiş , herkes hoşgelmiş-sefa getirmiş ...
Hee unutuyodum az kalsın ; Çiğdemim cancağızım sen de hoşgeldin.Yeni hayatına alışabildin mi , herşey yolunda mı canikom ?
Şimdilik hepinizi çok öptüm canlarım , yarın görüşmek üzere
heryerim Türkkası olmasında tatil dönüşüü
:18::18::18:abovv açık tarih çok tehlikeli
yarına (yani bugüne) hazırmısınız:18::18::18:
amanın ben hiiiççç hazır değilim:18::18::18: noolcak bilmem..napalım önümüzdeki maçlara bakıcaz...
yarınki liste Pınar arkadaşımızda..kolay gelsin Pınarcım..
tartı yüzümüzü güldürsün:18::18::18::18:
yarınki kilo bildirimimizi 2 Ağustostaki kilomuza göre yapıcaz ..tek fark çıkan yüzdeyi ikiye bölücez..hatırlatayım dedim..
hile yapmak yokk
öpüldünüzz...
Selam kızlar heepinize,nasılsınız,herkesler iyidir inşallah
Halamı kaybettik, evde değilim,yarın tartılamıycam,haber vereyim dedim
Hepinize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?