- 15 Şubat 2021
- 484
- 1.886
- 28
cok haklısınız ama iste insan üzülüyor, motivasyon kaybı oluyorStres olma cevrede insanlar böyle yaparaksenin motiveni düşürmesine izin verme .gül geç. böyle diyorum çok zor biliyorum benim çevremdeki insanlar bile neler dediler ağladım şimdi geriye dönüp baktığımda gülüp geçiyorum takma gül geç stres oldukça metabolizman durur er geç verirsin buaralar benimde kilonda değişiklik yok eskiden olsa takardım takma kafana kafaya taktikca metabolizman çalışmıyor bunu çok iyi anladim er geç nasılsa veririm de kendini öyle motive et. Hayatta senden değerli yok.
Bugün sabahtan regl oldum bilmiyorum ya hep bi bahane bulmak istemiyorumCanım senin regl başladı başlayacak sanırım. Bu dönemde de +1 çıkıyor mutlaka.
Hazırladım canim liste Z zeze_35 bildirim yapınca hemenCanım bozma moralini, şu an öncelikli olan sağlığın. İğnelerin bitsin hele..
İyi fikir verdin ben de ne olursa olsun yazayım buraya.Safransari listeye yaz kuzum beni. Depresyondayım diye yazmamazlık yapma, D yaz ben anlarım
Hayalin kilosunu da gorelim lutfennnSafran. Zeze. Hayal
22 Ocak 59.7 60.5 60.8
29 Ocak 59.1 60.3 60.0
5 Şubat. 58.9. İzinli 59.3
12 Şubat. 58.5. -----. -----
19 Şubat 58.4. 61 60.3
26 Şubat. 58. 61.6. -----
5 Mart. 57.9. 61.6. -----
Haftaya bildireyim bari, devamsızlıktan kalacam
Canım cuma olduğunu unutmuşum gerçekten ama 61-62 arasıyım haftaya bildireyim inşallahHayalin kilosunu da gorelim lutfennn
Bizden gizli gizli veriyor, nazar etmelelim diye paylaşmıyor mu acabaHayalin kilosunu da gorelim lutfennn
İyiki gelmişsin buraya bugün bende bir umutsuzluk vardı birden 64 kere fırlamışım bugün kilo bildiremedim birazdan yapıcam zira bu hafta 63.2 olmuşum tartıda tutarsız bi 62.8 bir 63.2 neyse sonuçta arada fark çok değil yarından itibaren şekersiz beslenmeye çalışıcam azda olsa çokta olsa bir şeker isteği var aslında iki ay önce detox yapmıştım okadar iyi gelmişti ki tekrar aynını mı yapsam yoksa sadece şekersiz beslenmeye mi geçsem diyorum neyse yazdıkların çok güzel sağolasın aslında buranın adını da eğlenerek zayıflıyoruz da biz kendimizi strese sokuyoruz sporunda eğlenerek yapsak beslenmeyi de herşey yoluna girecek umuyorumCanim benim son iki ay hiç oynamadı kilom her tartışa çıktığımda aynı kiloyu yormaktan sıkılmıştım deli gibi spor yapmama rağmen vermiyorsam vardır bir sebebi dedim ağladım sızladım ac bıraktım kendimi gitmedim yer kalmadı m en sonunda bir doktor dediki bana kendine gel motivasyonun düşerse metobolizman yavaslar hormonlarina baktir mutlaka saglik ocaginda bakiyorlar benim vitaminler eksik cikti mesala bu bile kilo vermeyi durdururmus ki ben hashimato hastasiyim o bile etkiliyodu düzenli beslenme şekline geçtim benim hesapladım 5 ay olmak üzere bak anca 17 kilo verdim pes etme üstüne git biraz. metabolizmanı sasirt yeme şeklini değiştir . Bak her gün spor yapma yapıyorsan eğer o bile metabolizmayı şaşırtıyor su miktarini arttır . eğer bunları yapıp da olmuyo diyosan lütfen bi doktordan yardım al ben online yardım aldım şu dönem hastaneye gidemedim çünkü. Adet dönemi öncesinden bile vücut kilo vermeyi durduruyor adet dönemi 20 gün önceden başlarmış vücudda bu bile durdurur ara öğünleri atlama onlar metabolizmanın çalışmasına ve kilo vermeye yardımcı oluyor ben bunları hep sonradan öğrendim. bir gün mutlaka kilo vericem de takma bak bunu karamaya takar ve stres olursan metabolizman durur. Ben bunu doktorumdan öğrendim çünkü bu saydıklarımın hepsini yapıyorum ben ağlıyorum taşıya bakıp bir sorun var deyip etrafındakileri bıktırma evresine gelmiştim iste stres en çok metabolizmayı durduran sebeb en önemli SEBEB. sen botle pes edersen vucudunda pes eder mtabolizmaya sen savas acacaksin o sana savaş açmayacak sağlıklı olan 1 ayda giden 1 kilo 1 haftada giden 1 kilo belli bir donem sonra kilo vermeyi durdurur vucud.bunu unutma lutfen yoluna devam et. Deki kendi kendine aman ben saglikli beslenmeye devam edeyimde ama bir ayda ama 3 ayda nasil olsa vericem bu kilolari deyip kendi kendini motive etmendir. Bak ben regl donemindeyim ve sisim suan eskiden olsa aglardim kilo aldim diye suan gülüp geciyorum nasıl olsa veririm metabolizmam yavaş olsada yaşım büyük olsada nasıl olsa veririm birgün. ^Yavaş olan sağlam olandır "bunu bana doktor söyledi hicbirzaman unutmadım bu lafi. STRES OLDUGUN ICIN OLUYOR HERŞEY.
Haftaya bir paylaşıyorum: 57Bizden gizli gizli veriyor, nazar etmelelim diye paylaşmıyor mu acaba
Kız senin bu tez canlılığın yokmu@Tradiaos sen de hoş geldin aramıza.
Ben böyle kendi derdimden etrafta ilgilenemem zaman zaman
Bir de uzun yazıyorsun itiraf edeyim hepsini okuyamıyorum ama benim sabırsızlığım kusura bakma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?