Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

cok haklısınız ama iste insan üzülüyor, motivasyon kaybı oluyor
bugün ananas detoksuna basladım ama yine haftasonu geliyor, esim de sagolsun seviyor yemeyi icmeyi zor dayanıyorum 6-7 kg vermek nasıl zor ya keske bi formülü olsa.

Slm kizlar ben de yazayim menuyu
Sabah 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, yumurtali omlet bir cay kasigi tahinli findik ezmesi
Oglen 2 dilim ekmek arasi yarim muz 1 tatli kasigi tahin, 1 tatli lasigi fimdik ezmesi
Aksam menemen yaptim cacik ve 1 dilim ekmekle yerim diye dusunuyorum

Hazırladım canim liste Z zeze_35 bildirim yapınca hemen yüklüyorum hemen

Safran. Zeze. Hayal
22 Ocak 59.7 60.5 60.8
29 Ocak 59.1 60.3 60.0
5 Şubat. 58.9. İzinli 59.3
12 Şubat. 58.5. -----. -----
19 Şubat 58.4. 61 60.3
26 Şubat. 58. 61.6. -----
5 Mart. 57.9. 61.6. -----

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
6 zeytin
1 kk peynir
Sucuk

Ara
Türk kahvesi, 1 gün kurusu
Espresso, 1 dilim kek

Akşam
1 tabak lahana salatası (lahana, yoğurt, haşlanmış tavuk, nohut ile yaptım)

Bu salata yerken baya çiğnemek gerekiyor, lahanalar diri oluyor tuzla ovsam da. Ondan doyma hissi güzel oluyor. Zaten tabak dolu doluydu da, doydum.

İyiki gelmişsin buraya bugün bende bir umutsuzluk vardı birden 64 kere fırlamışım bugün kilo bildiremedim birazdan yapıcam zira bu hafta 63.2 olmuşum tartıda tutarsız bi 62.8 bir 63.2 neyse sonuçta arada fark çok değil yarından itibaren şekersiz beslenmeye çalışıcam azda olsa çokta olsa bir şeker isteği var aslında iki ay önce detox yapmıştım okadar iyi gelmişti ki tekrar aynını mı yapsam yoksa sadece şekersiz beslenmeye mi geçsem diyorum neyse yazdıkların çok güzel sağolasın aslında buranın adını da eğlenerek zayıflıyoruz da biz kendimizi strese sokuyoruz sporunda eğlenerek yapsak beslenmeyi de herşey yoluna girecek umuyorum

Saat 2 de bir kase yoğurt çorbası yedim sonra kolojeni unutmuşum bir bardak sütle içine bir çay kaşığı Türk kahvesi koydum içtim pek hoşuma gitmesede peynirle daha iyiydi tablet formuna geçsem iyi olacak bugün peynir yaptım kendim sirkeyle inşallah güzel olmuştur
Bunu yedim lakin biraz aç hissettim süt pişmişti üzerinden biraz kaymak yedim taze fazla olduğunu biliyorum lakin yedim gitti birtane kıymalı biber dolma birde kızımın biberi yarım salatalık yarım domates salatalığı kızım çaldı yedi hep

Kızlar ben kilo bildiremedim unuttum sonrada canım istemedi yine kilolu hissetmek
Ama bundan kaçış yok
Geçen hafta bildirmediğim için bu ilk kilo bildirimi olacak
63.2
fazlaca ödem var atıyorum bitmiyor acaba kolojende su tuttuğu için mi fazla ödem anlamadm yeşil çayda içiyorum am su içemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…