- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.432
- 798
Kahve candırİlkindi 6 adet goji berry kuru erik 1 tane üstüne türk kahvesi ve limonlu yeşil çay akşam menüsü haşlanmış tavuk bir ben anca 30 gr yiyebildim gerisini kabul etmedi midem sanırım midem baya küçülmüş . 2 kasik salata 1 bardak ayran . Yinelemeye başladım ben artık her şeyi yaa... bir 2 lokma aldıktan sonra midem şişmeye başlıyor hemen kalkıyorum sofradan eşim benle dalga geçiyor eskiden yeme diye söylenirdim şimdide bir kaşık daha yesene diye söylemiyorum diyornerden nereye eskiden kalk artık sofradan derlerdi şimdide bune kuş gibi yiyorsun azcik daha yesene diyorlar ayy ne guzelllllll eskiden arkadaşlarımızla buluştuğumuzda 3 tane yaş pastayı mideye indiren ben koca bardak latte ,frappucino , maccihato içen ben, şimdi buluştuğumuzda ise light sütle yapılmış kahve isteyen tatlı tuzlu hiçbirşey istemiyorum diyen birine döndüm. Sırf bu yüzden ben eve kahve makinası aldırdım çeyizinde evlenirken şimdi zavallı makina öyle çalışmadan duruyor. Anca misafir gelince calistiririm artık.
BendensinnnnnnnnKahve candır
Çok seviyorum ben kahveyi.
Günlük büyük fincan ile Türk kahvesi, filtre kahve, bazen makine kahvesi iciyorum mutlaka.
Dün aksam da sadece 2 dal marul yemistin bugun de 30 gr tavuk nedir? 1kasik anca eder 2 kaşık salata derken cok az kalori aliyorsun bu da iyi değil metabolizman yavaşlar nacizaneeİlkindi 6 adet goji berry kuru erik 1 tane üstüne türk kahvesi ve limonlu yeşil çay akşam menüsü haşlanmış tavuk bir ben anca 30 gr yiyebildim gerisini kabul etmedi midem sanırım midem baya küçülmüş . 2 kasik salata 1 bardak ayran . Yinelemeye başladım ben artık her şeyi yaa... bir 2 lokma aldıktan sonra midem şişmeye başlıyor hemen kalkıyorum sofradan eşim benle dalga geçiyor eskiden yeme diye söylenirdim şimdide bir kaşık daha yesene diye söylemiyorum diyornerden nereye eskiden kalk artık sofradan derlerdi şimdide bune kuş gibi yiyorsun azcik daha yesene diyorlar ayy ne guzelllllll eskiden arkadaşlarımızla buluştuğumuzda 3 tane yaş pastayı mideye indiren ben koca bardak latte ,frappucino , maccihato içen ben, şimdi buluştuğumuzda ise light sütle yapılmış kahve isteyen tatlı tuzlu hiçbirşey istemiyorum diyen birine döndüm. Sırf bu yüzden ben eve kahve makinası aldırdım çeyizinde evlenirken şimdi zavallı makina öyle çalışmadan duruyor. Anca misafir gelince calistiririm artık.
Canim iki gündür akşamları iştahım yok bende anlamadim normalda ben yiyorum kalorisi az sağlıklı şeylerde yiyorum 2 kasik yiyip doymaya başladım evet kormuyorum desem yalan olur metabolizmam duracak diye. Bugün sabah yumurtayı zor tükettim mideme ne oldu anlamadim.Dün aksam da sadece 2 dal marul yemistin bugun de 30 gr tavuk nedir? 1kasik anca eder 2 kaşık salata derken cok az kalori aliyorsun bu da iyi değil metabolizman yavaşlar nacizanee
Dün bak bisey oldu anlatayım canim yoğurt çekmişti söylemesi ayıp kaseyi aldım önüne biraz acı kırmızıbiber ilave ettim bir kaşık aldım midem bulandı yiyemedim. Şimdi bu başladı ne yiyorsan iki kasik aldıktan sonra bulantı oluyor bende siskinlikhissedir oldum daha önce yoktu bu dün ve bugün oldu gündüz o kadar olmadı bugün ama özellikle akşam yemeğinden bir kaşık alınca şişkinlik hissediyorum bu bence hiç iyi bir durum deil.Dün aksam da sadece 2 dal marul yemistin bugun de 30 gr tavuk nedir? 1kasik anca eder 2 kaşık salata derken cok az kalori aliyorsun bu da iyi değil metabolizman yavaşlar nacizanee
Miden yiyecek kabul etmemeye başlamasın dikkat et doktoruna ilet istersenDün bak bisey oldu anlatayım canim yoğurt çekmişti söylemesi ayıp kaseyi aldım önüne biraz acı kırmızıbiber ilave ettim bir kaşık aldım midem bulandı yiyemedim. Şimdi bu başladı ne yiyorsan iki kasik aldıktan sonra bulantı oluyor bende siskinlikhissedir oldum daha önce yoktu bu dün ve bugün oldu gündüz o kadar olmadı bugün ama özellikle akşam yemeğinden bir kaşık alınca şişkinlik hissediyorum bu bence hiç iyi bir durum deil.
Konuşcam canim bu yarında böyle devam ederse doktoruma danisicam.Miden yiyecek kabul etmemeye başlamasın dikkat et doktoruna ilet istersen
Ay hiç bilmiyorum yaa, sanki zayıflama değil de kilo alma topiğinde gibiyimnolcak bu halimiz :))))
Evet yaa dönüşümlü çalışma kesinlikle daha verimliydi. 8’den 5’e kadar tüm gün odaklanıp çalışmak mümkün mü Allah aşkına?yok kuzum yaa. iyiyiz. keşke dönüşümlü çalışma yine gelse. tam mesaiye geçildi. pert oluyorum yollarda . saçımı süpürge ediyorum evde. ne bileyim .
keşke yarı zamanlı çalışma olsa. sanki her türlü işler yürüyor . evden de çalışabiliyoruz ki biz .hep çalıştım pandemi ilk başladığında. çok da verimli çalışılıyor .
özellikle kadınlara verilmeli bu hak . bi kaç saat geç gitsek işe o bile mikemmel olurdu
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım.Kızlar yarın doktor randevum var menisküs için inşallah iyi birşeyler der doktor sizde dua edin inşallah birde erken gidersem tartılamayabilirim gelince artık yazmazsam unutmuşum demektirk2 vitamini vermişti doktor ciddi iyi geldi birde süt ve peynir vücuttan calsiyumu alıyormuş faydası olmuyormuş yoğurt yemek daha doğruymuş ama peynirden vazgeçemiyorum yakında kızı sütten kesilen diyetim daha iyi olacak ozaman en azından iştah kontrolü yapabilirim şimdiden ada çayına başlıycam sütom kesilsin diye vitaminler baya artırdı kızda iyice düşkün oldu süte ya baya yoruyor beni
Beminde yazın kahveci grubaBendensinnnnnnnn
Çok dogru dusunuyorsun hayalcim, bu sistemden bu donguden mumkun oldugunca cikmak gerektigini dusunuyorum, eskiden cok cok calisirdim sanki bana aferin deyince tatmin oluyorum gibi ruhumu hic dinlemezdim simdilerde hic boyle dusunmuyorum, en kaliteli sekilde en verimli sekilde isimi yapip kendime vakit ayirmak icin cabaliyorum bu hafta sinav haftasiydi hergun erkenden okuldaydim bir yandan canli dersler var tabii 4 gunde coktum hemen dinlenmeliyim, isin kotusu o dongude insan olmayi unuyuyor bazen insanAy hiç bilmiyorum yaa, sanki zayıflama değil de kilo alma topiğinde gibiyim
Evet yaa dönüşümlü çalışma kesinlikle daha verimliydi. 8’den 5’e kadar tüm gün odaklanıp çalışmak mümkün mü Allah aşkına?
Ben pandemiden önce de insanların çok çalıştığını düşünen biriydim. Yani virüsle alakalı değil.
İnsan ömrü çalışmak ve dinlenmek döngüsünde geçip gidiyor. Çok çalış-çok kazan-çok harca. Sistem bunun üzerine kurulu.
Bir hobiye, sanatsal ya da sportif faaliyete, bir enstrüman çalmaya vakti olmalı değil mi insanların? Sevdiklerine ve kendilerine zaman ayırmaya? Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım.
Sütten kesmek bazıları için zorlu bir süreç olabiliyor ama illa ki kesiliyor bebeler endişe etme :)
o kadar haklısın ki hele evliyken ne kadar da önemli bencede ya geç başlayalım ya erken gidelim ben birde cumarteside çalışıyorum artık eski düzene döndük zor oluyor 2 gün tatil üst üste ne kadar güzelmişşyok kuzum yaa. iyiyiz. keşke dönüşümlü çalışma yine gelse. tam mesaiye geçildi. pert oluyorum yollarda . saçımı süpürge ediyorum evde. ne bileyim .
keşke yarı zamanlı çalışma olsa. sanki her türlü işler yürüyor . evden de çalışabiliyoruz ki biz .hep çalıştım pandemi ilk başladığında. çok da verimli çalışılıyor .
özellikle kadınlara verilmeli bu hak . bi kaç saat geç gitsek işe o bile mikemmel olurdu
haha hiç sorma aynen yaaAy hiç bilmiyorum yaa, sanki zayıflama değil de kilo alma topiğinde gibiyim
Evet yaa dönüşümlü çalışma kesinlikle daha verimliydi. 8’den 5’e kadar tüm gün odaklanıp çalışmak mümkün mü Allah aşkına?
Ben pandemiden önce de insanların çok çalıştığını düşünen biriydim. Yani virüsle alakalı değil.
İnsan ömrü çalışmak ve dinlenmek döngüsünde geçip gidiyor. Çok çalış-çok kazan-çok harca. Sistem bunun üzerine kurulu.
Bir hobiye, sanatsal ya da sportif faaliyete, bir enstrüman çalmaya vakti olmalı değil mi insanların? Sevdiklerine ve kendilerine zaman ayırmaya? Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum
Sütten kesmek bazıları için zorlu bir süreç olabiliyor ama illa ki kesiliyor bebeler endişe etme :)
çok katılıyorum .Ay hiç bilmiyorum yaa, sanki zayıflama değil de kilo alma topiğinde gibiyim
çok güldüm yaaa hayal cim.Ay hiç bilmiyorum yaa, sanki zayıflama değil de kilo alma topiğinde gibiyim
yaaa canım benim . cumartesi niye çalışmaya başladınız . pandemi var . kısıtlamalar var . hayret bi şey . ne kadar meraklılarmış çalışmaya patronlar böyle. anlamıyorum ki. işler mi yıkılıyor . kapıya mı dayandı müşteri . noluyor yani.o kadar haklısın ki hele evliyken ne kadar da önemli bencede ya geç başlayalım ya erken gidelim ben birde cumarteside çalışıyorum artık eski düzene döndük zor oluyor 2 gün tatil üst üste ne kadar güzelmişş
haha hiç sorma aynen yaa
tebrik ederim canım .gayet iyisin . midende sıkıntı mı oldu.Hayırlı cumalar bende yazayım baştan Boy: 1.85 Başlangıç kilom:104 Gecen haftaki kilom : 88.30 Bu haftaki kilom: 85 Hedef kilom: 78
yani ben de senle aynı boydayım . 1.68 -169 tam bilmiyorum yani. ölçümlerimiz o yöndeSelam kizlar ben de korumaya devam 60.3 civarinda seyrediuorum bugun, yeningelenler icin boyumu da yazayim 1.68
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?