Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kahve candır
Çok seviyorum ben kahveyi.
Günlük büyük fincan ile Türk kahvesi, filtre kahve, bazen makine kahvesi iciyorum mutlaka.

Dün aksam da sadece 2 dal marul yemistin bugun de 30 gr tavuk nedir? 1kasik anca eder 2 kaşık salata derken cok az kalori aliyorsun bu da iyi değil metabolizman yavaşlar nacizanee

Dün aksam da sadece 2 dal marul yemistin bugun de 30 gr tavuk nedir? 1kasik anca eder 2 kaşık salata derken cok az kalori aliyorsun bu da iyi değil metabolizman yavaşlar nacizanee
Canim iki gündür akşamları iştahım yok bende anlamadim normalda ben yiyorum kalorisi az sağlıklı şeylerde yiyorum 2 kasik yiyip doymaya başladım evet kormuyorum desem yalan olur metabolizmam duracak diye. Bugün sabah yumurtayı zor tükettim mideme ne oldu anlamadim.

Dün bak bisey oldu anlatayım canim yoğurt çekmişti söylemesi ayıp kaseyi aldım önüne biraz acı kırmızıbiber ilave ettim bir kaşık aldım midem bulandı yiyemedim. Şimdi bu başladı ne yiyorsan iki kasik aldıktan sonra bulantı oluyor bende siskinlikhissedir oldum daha önce yoktu bu dün ve bugün oldu gündüz o kadar olmadı bugün ama özellikle akşam yemeğinden bir kaşık alınca şişkinlik hissediyorum bu bence hiç iyi bir durum deil.

Miden yiyecek kabul etmemeye başlamasın dikkat et doktoruna ilet istersen

nolcak bu halimiz :))))
Ay hiç bilmiyorum yaa, sanki zayıflama değil de kilo alma topiğinde gibiyim
Evet yaa dönüşümlü çalışma kesinlikle daha verimliydi. 8’den 5’e kadar tüm gün odaklanıp çalışmak mümkün mü Allah aşkına?
Ben pandemiden önce de insanların çok çalıştığını düşünen biriydim. Yani virüsle alakalı değil.
İnsan ömrü çalışmak ve dinlenmek döngüsünde geçip gidiyor. Çok çalış-çok kazan-çok harca. Sistem bunun üzerine kurulu.
Bir hobiye, sanatsal ya da sportif faaliyete, bir enstrüman çalmaya vakti olmalı değil mi insanların? Sevdiklerine ve kendilerine zaman ayırmaya? Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım.
Sütten kesmek bazıları için zorlu bir süreç olabiliyor ama illa ki kesiliyor bebeler endişe etme :)

Bendensinnnnnnnn
Beminde yazın kahveci gruba
Çok dogru dusunuyorsun hayalcim, bu sistemden bu donguden mumkun oldugunca cikmak gerektigini dusunuyorum, eskiden cok cok calisirdim sanki bana aferin deyince tatmin oluyorum gibi ruhumu hic dinlemezdim simdilerde hic boyle dusunmuyorum, en kaliteli sekilde en verimli sekilde isimi yapip kendime vakit ayirmak icin cabaliyorum bu hafta sinav haftasiydi hergun erkenden okuldaydim bir yandan canli dersler var tabii 4 gunde coktum hemen dinlenmeliyim, isin kotusu o dongude insan olmayi unuyuyor bazen insan

o kadar haklısın ki hele evliyken ne kadar da önemli bencede ya geç başlayalım ya erken gidelim ben birde cumarteside çalışıyorum artık eski düzene döndük zor oluyor 2 gün tatil üst üste ne kadar güzelmişş
haha hiç sorma aynen yaa

fıstık
çok katılıyorum .
senin gibi düşünüyordum . pandemiden önce. işler başka türlü yürümüyor gibi gelirdi. yani 8-5 olmazsa olmaz gibiydi.
gördük ki işler daha iyi yürüdü evden . hem ev ile ilgilendik . aklımız evde kalmadı. hem işe bağlandık . artık her şey bilgisayar üzerinden yapılıyor ki.
işte de bulunsak 8-5 yine bilgisayardan hallediyoruz . evde de olsak aynı sistem .
erkekler değil de kadınlarımıza yazık. bize erken emeklilik vermeliler.
evde çamaşırlar . as , topla.
yemek yap . topla yıka . kaldır .
süpür . dağınıklık ile başa çık .
her daim işler de kadında. erkek yardım etse bile nereye kadar yapabilir . her yük kadına yüklenmiş.

çok güldüm yaaa hayal cim.
zayıflama değil de kilo alma topiğiiiiiiiiiii

yaaa canım benim . cumartesi niye çalışmaya başladınız . pandemi var . kısıtlamalar var . hayret bi şey . ne kadar meraklılarmış çalışmaya patronlar böyle. anlamıyorum ki. işler mi yıkılıyor . kapıya mı dayandı müşteri . noluyor yani.

Selam kizlar ben de korumaya devam 60.3 civarinda seyrediuorum bugun, yeningelenler icin boyumu da yazayim 1.68
yani ben de senle aynı boydayım . 1.68 -169 tam bilmiyorum yani. ölçümlerimiz o yönde

kilom 53.9

korumadayım .
daha önce 50-51 kiloda kalıyordum korumada.
ama şimdi değişti.
kış modu. yağlanmak lazımdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…