Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Teşekkür ederim canim.yok bir dilim yedim fazlası dokunabilir diye ben çok seviyorum böyle farklı diyet yemekleri denemeyi.aslinda üzerine daha fazla peynir konuyor eriyen peynirler ben malzemeleri değiştirip dahaz kullanıyorum peynirini. Inan bak okadar hafif oluyorki yerken o tonbaliginun tadı fazla gelmiyor. Az yiyince mideme dokunmuyor dengeliyorum.3 gün yeter o bana 1 dilim bir dilim hergün idare ederim böylece.

Şükür şimdilik iyiyim bir dilim yetti bana.gerisi 3gunde ancak biter

Bu mesaj ne yediğimi merak edenler için gelsin:)

Öğlen kıymalı pide ve ayran
İkindi gibi eve gelince 2 çikolata bir kase Antep fıstığı yedim
Çocuklar acıktı makarna yaptım 5-6 kaşık ayakta makarna yemişimdir
Akşam yemeğinde fırında balık yapmıştım. Balık, patates ve bir bardak şalgam suyu içtim.
Şimdi çayla 2 dilim mozaik pasta yedim.
Şimdilik bu kadar.

Buralarda yanıyor sıcaktan bugün markete çıktım baktım kısa kollu geziyorlar tovbe tövbe dedim mart ayında montları kaldırdım ama kısa kollu olacak kadarda deil yani egede böyle alisigim ben ama mart sonu kaloriferler biter bizim buralarda.

Bal şeker olsun afiyet olsun

Canım. Başlangıç olsun insallah

Neredesin şekerim. Ege mi .akdenz mi

Baya yüksek ama hep mi öyleydi sana. Kardeşimin de hep 14 lerdedir

Bi şey yapmak gerekiyor.mu .haber ver bize de canım.gecmis olsun.

afiyet olsun

Karalahamam.var dolapta. Yarın pişireyim ben de
Karalahana güzel oluyormu ben hiç lahana yemiyorum.zaten yasakda normalde de yemiyordum. Buralarda lahanayı içine bulgur atıp yemek yapıyorlar bol sarmisakli.denemedim. üniversitedeyken trabzonlu oda arkadşım vardı onun annesi yollardı paket yapıp bir kere bile denemedim.yalan olmasin bir kere lahana tursusu tattim sevemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…