Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canim ananas çok faydalı ben bebek tedavisinde yemiştim enson bide ben ananas limon ve yesilmaydonozla smothie yapıyorum bunu detoks ananas detoks diye geçiyor inanılmaz ödem atiyor
Canim bebek tedavisi ile ilgili dunden once birdeyler sordum ama sanirim gormedin mesaj cok olunca, tedaviyi baska bir sehirde mi yuruteceksin, bir arkadasim bu ara dr degistirerek denedi simdi ikizlere hamile, insallah senin de gonlune gore olur

Canim bebek tedavisi ile ilgili dunden once birdeyler sordum ama sanirim gormedin mesaj cok olunca, tedaviyi baska bir sehirde mi yuruteceksin, bir arkadasim bu ara dr degistirerek denedi simdi ikizlere hamile, insallah senin de gonlune gore olur
Amin canim âmin bugün konuştum merkezimle sağlık ve pandemi dolayısıyla mayis sonuna ertediler çok iyi oldu şu vakalar en azından biraz biter. Amin inşallah bende anne olurum.....

54 kilo mu görüyorum ben

Canım çok geçmiş olsun yeni gördüm
Ha ha sormayın ne macera anamı ağlattı bu sene benim inşallah seneye korona belası olmazda doğru düzgün okula giderek öğrenirler bugün canlı ders vardı yine pert oldum hangisiyle uğralacağımı şaşırdım

Canim aç gezmen, açlık krizine gitmeme sebep olur ama. Çok az yemişsin sabah öğlen.

Sabahları yumurtaya yemeğe çalış, daha uzun süre tok tutar.
Canım sabah 7.30’da çıkıyorum evden. Hiç iştahım olmuyor, hele yumurta filan hiç yiyemem zaten koştur koştur çıkıyorum.
Kahvaltıyı iptal edip öğlen ve akşam yemeyi planlıyorum. Dünü sayma dün de geçiş gibiydi. Bugün öğlen balık yedim mesela
54 kilo mu görüyorum ben
Evet bu kilolu hali

Bu ay yeni mi regl oluyorsun ilk hafta olman lazımdı

hoş geldin şekerim .
evine hoş geldin

evet bu kilolu halimdir.
normalde 50-52 aralığındayımdır

Eee hepimiz sisko değiliz, aramızda korumada olanlarda var
safran bu kanalı biliyor musun.
4 yıldır takip ettiğim birileri.
daha önce kore de oturuyorlardı ama 1 yıl oldu Türkiye ye taşındılar . eşi koreli.
güzel bi kanal . Türkçe alt yazı seçeneği var.

Bunu hatırlamıyorum canim.
2 çocukla günlük vlog çeken bayanı biliyorum. Bunu da takibe aldım şimdi bakarim

Dönüp dolaşıp geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…