Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

2. öğünüm

5 bulgurlu kadınbudu köfte
1 biber dolma(şükür bitti)
yoğurt
bol domates soğan salatası
1 bardak şalgam suyu

şimdi de çayımm

hey girls.....
11 deki kahvaltımdan sonra 4 te höpürttüğüm cheesecake i saymazsam harika bir gündü
akşam 6.30 da ton balıklı salata yedim

en azından kaçamak yaparken de saatlere dikkat ediyorum boncuklarım

Waaayyy muhtarım döktürmüşsün valla , ellerine-kollarına sağlık , eniştemin de ellerine sağlık tabe...24 kavanoz dedin ve de beni benden aldın.Nasıl sabrettin , tencereyi nasıl aşağıya atmadın , bana bunlarla ilgili detaylı bilgi vermen lazım.Afiyet&sağlıkla yiyin ve inşallah bir dahaki domateslerini başka bir yerde-başka bir mutfakta yap.
sağol kayınçom yap valla sabah yaptım bizimkilere yemesen olmaz demii mecbuurr..hahaha

Yane , hem yap-hem yeme olmaz.Yaptın mı yicen muhtarım Ben de makarna yaptım akşam ve de 1 tabak yedim valla.Yarına Allah kerim

merhaba KARATAYın Güzel kizlari :

ben bugün sabah 6 dan ogle 3 e kadar isteydim .. cok yorgun olarak isten geldim.. gelir gelmez yemegimi yaptim ve yedik.

firinda kiymali kabak sufle (karatay usülu yani unsuz besamelsiz, bol yumurtali)
yogurt
kahve

sabah yediklerim :
1 ananas , 1 minik kase yogurt , 1 avuc ceviz

spor : 1 saat tempolu yurudum. Yani tren ile isten geldigim icin 3 durak ileride indim eve kadar yurudum.

Ctesi gunu ise aksamdan sonra calistim saat 11 de evdeydim ondan yazmadim.. dun de bugune nazaran iyi idi .. yani kacamak yapmadim.. ekstra 2 saat yurudum kocis ilee ..

Yarin saat 2 ye kadar calisacagim Sali izinliyim .. Yarin kocis dogum gunum yaklastigi icin 7 cift ayakkabi almis evet yanlis okumadiniz 7 cift converse , adidas , nike .. her renk her model onlari alacagiz isten sonra galiba bir supriz daha bekliyor .. Benim adamcigim abartmayi cok seviyor ama bende onu cok seviyorum .. yarin resimleyip burayada koyarim.. Artik onumuzdeki 10 yili cikaracak spor ayakkabim var ne on yili belki rahat 15 yili hahhaahaaha

Son düzenleme:
[h=1]Bulgurlu Cevizli Tavuk Dolması
[/h]

Malzemeler :
* 1 bütün tavuk
* Yarım limon
* Tuz, karabiber

Pilavı için:
* 2 su b. pilavlık bulgur
* 1 çay b. ceviz
* 1 çorba k. tereyağı
* 1 çorba k. domates salçası
* 2 soğan
* Tuz, karabiber
* Su

Üzeri için:
* 1 çorba k. yoğurt
* 1 çorba k. ketçap

Hazırlanışı :
Pilavı için 2 adet soğanı yemeklik kesin.Tencereye sıvıyağı ve 1 çorba kaşığı tereyağını alın.Üzerine soğanları ilave edin ve soğanları kavurun.Üzerine 2 su bardağı pilavlık bulgur ilave edin ve kavurmaya devam edin. Kavrulduktan sonra üzerine su ilave edin ve tencerenin kapağını kapatıp 5 dakika pişirin. Pilavın içine ceviz parçaları ilave edin ve karıştırın.
1 adet bütün tavuğun içine cevizli bulgur pilavı ile doldurun.Tencereye tavuğu alın ve üzerine su ilave edip tencerenin kapağını kapatın ve tavuğu pişirin. Daha sonra tavuğu fırın tepsisine alın.Üzerine ketçap ve yoğurt sürün. Önceden ısıtılmış olan 200 derecelik fırında pişirin.

Malzemeler
• ½ kg beyaz lahana
• 1 adet limonun suyu
• 1 adet kuru soğan
• ½ demet maydanoz
• 1 yemek kaşığı sıvıyağ
• Tuz
Yapılışı
1. Lahananın kök kısmını çıkardıktan sonra kaynayan suya atıp 25 dakika haşlayın ve soğuk suya çıkartıp soğumaya bırakın.
2. Kuru soğanı soyup küçük parçalar halinde doğrayın.
3. Maydanozu kıyın ve soğanın üzerine ekleyin.
4. Soğuyan lahanayı ince julyen şeklinde doğrayın ve soğanlı karışıma ekleyin.
5. Sıvıyayağı, tuz ve limon suyunu bir kasede karıştırıp salatanın üzerine gezdirin ve karıştırın ve servis edin.

Afiyet olsun.

Malzemeler
• 2 adet domates
• 150 gr lor peyniri
• 2 adet taze soğan
• 3-4 dal maydanoz
• 10 adet siyah zeytin
• 2 çorba kaşığı zeytinyağı
• Tuz,
• Karabiber
Yapılışı
1. Domateslerin tepesini kapak şeklinde keserek içlerini kaşıkla çıkarın.
2. Servis tabağında düz durması için alt kısımlarından da biraz kesin.
3. İçlerine tuz serpip süzülmesi için ters çevirin ve 5 dk. kadar bekletin.
4. Taze soğanları temizleyip doğrayın.
5. Maydanozun birkaç dalını süslemek için ayırın ve kalanını doğrayın. Siyah zeytinlerin çekirdeklerini çıkarıp dilimleyin.
6. Lor peynirini bir kaseye alıp çatalla iyice ezin.
7. Ezdiğiniz peynire soğan, maydanoz, zeytin, zeytinyağı ve karabiber ilave edip karıştırın.
8. Hazırladığınız karışımı domateslerin içine paylaştırın.
9. Ayırdığınız maydanoz yapraklarıyla süsleyin ve servis yapın.

Afiyet olsun

Malzemeler
Bir süt kutusu,
Bir kalem
İki adet lastik
Videolu tarifi izlemek için linke tıklayınız.. http://......./T85sgy
Not : Yumurta bu işlem sırasında sıcak olmalı ..

valla nasıı desem nasııı anlatsam bilmem kii..o koku hala burnumda epeyde gitmez sanırım..öölee bi güçç öölee bii istek kapladı heryanımııı
anlatılmaz yaşanır tencereler sağlam duruyor dayandım azmettim sabrettim hehehe

sağol kuşumm amiiin hayırlısı inşallah

hiç yanii yenmez mii hehe ama söz verdim kendime cumaya kadar yapsam da yemiycem..bukaaa yeter..ben sen değilim ki karbonhidrat aldıkça zayıflayayım

afiyet olsun ve yürüyüş için de bravo

oooo 7 çifttt güle güle kullan tatlım iyi günlerde inşallah

sersumcum , ellerıne saglıkkk... bırıncı olmusummm aaaa, cok sevındım . ılk defa hemdeee sevındırık oldummm (anca gırebıldım nete hafta sonu coook yogundum mısafır agırlamaca vardı , hıc dınlenemedım tabıkıııı )

süperrr

gunaydın yoldaşlarrrr

3 gundur dogru duzgun yazamadımda yaw. mısafır mısafır mısafııırrrr...öğğ geldı yahuuu...hele kı cuma gunku mısafırlerım ,amanııınnn. ev gormeye gelmıslerdı yaa, tam anlamıylada oyle olduuu. evımden baska bıseyı gormedı gozleriiii. her koseyı, her detayı tek tek incedıler 2 kere gezdıler detaylı bır sekılde. ve en sonunda karar verdıler " çok zevklı"ymısım vs vs ...
sabah da yatılı mısafırlerımı gonderdım vee rahata kavustum ınsallahh...
hafta sonu kucucuk kacamaklarım oldu :2:
3 gunde yaptıgım kacamaklar:
- ıkı ısırık yufka boregı ( kalanını kocacım yıyor, saolsun )
-bır ısırık magnum
-sabah kahvaltı sonrası bır dılım cheese cake
3 gune yaydıgımızda cok da kacamak yapmamısım dımı amaa

neysee hemmmenn toparlanıyorum. ve yoluma devam edıyorum
hazır kılo vermeye baslamısken.
bu arada eteklerımın boyları uzadıııı, gobekcıgım erımeye basladı sanırım. bayaa bı fark ettı . eteklerımı ve ceketlerımı tamır ettırmem lazım. bı yandanda dusunuyrm acaba bıraz beklesem mı belkı bıraz daha verırım de yıne tamırat ısı cıkar
aklıma geldıkce bel basen ve gogus olculerımı tutuyrm. ve basladıgımdan berı gogus 5 cm , bel 3 cm ıncelmıs gorunuyor.
yaşasııınnnn karatayyy , yasasııınnnn kadınlar klubuuuu

günaydın canlarımherkese iyi haftalar bol kilo vermeler olsun

kahvaltım

2 haşlanmış yumurta
zeytin
domates
peynir
çay

kahvaltıdan önce de 7 km yürüyüş

tebrik canım daha nice birinciliklere..

bu misafirli günlerde az kaçamak yaptığın için de ayrıca tebrik

günaydın canlarımherkese iyi haftalar bol kilo vermeler olsun

kahvaltım

2 haşlanmış yumurta
zeytin
domates
peynir
çay

kahvaltıdan önce de 7 km yürüyüş
nerdesin beyaa..afiyet olsun bebişim..
ayrıca yürüyüş

Son düzenleme:
herkese iyi haftalar ...çalışanlara çarçabuk cuma gelir inşallah...

sabah 8.30 servisiyle çarşıya gittim ve bilimum alışverişimi bitirdim..öğlen 13.30 da komşuma davetli olduuğum içüünnn:18::18::18:

kahvaltıda sadece ceviz ve 4 çilek yedim..umarım kısır ya da mercimek köfte yapar da kaçamak yapmam:18::18::18:

Sizleri ozledim kizlar ben Hala s.boludayim. izmirin yolu eylulun son haftasi gozukuyor Kardesimin dugununden sonra.kayinvalidem daha iyi yarin servise cikcak artik.ben ise 2 ogune devam ediyorum kilomu korumaya caliscam insallah kizkardedimin evlerinin siginaginda spor aletleri var komsularinin arada yuruyus tivist ve step yapiyorum cocuklarla ve ev kalabalik olunca biraz zor oluyor ama yine firsat buldukca spora iniyorum ve disarda yuruyus yapiyorum.sanirsam ben ekimin ilk cumasina kadar izinli olayim sizleri takip ediyorum serppp tebrikler 1. Olmussun masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…