1. Karatay diyeti candır
2. Yaşasın Karatay diyeti ve kkk.
3. Yaşasın Karatay Kardeşliği
4. Diyet kaçınılmazsa zevk almaya bak
5. Sabah krallar gibi, öğlen dükler gibi, akşam fakirler gibi yiyeceksin
6. 2 öğün sağlık 3. öğün hastalıktır.
7. Ağızda bir dakika ,midede bir saati göbekte / basende bir ömür boyu
8. Şeker en tatlı zehirdir
9. Nerde hareket, orda bereket
10. Walk, walk, walk
11. Yağlardan korkma; şekerden kork
12. Porsiyon küçültme antrenman gerektirir
13. Ne yemezsek kardır
14. Midemiz çöplük değildir
Waaayyy muhtarım döktürmüşsün valla , ellerine-kollarına sağlık , eniştemin de ellerine sağlık tabe...24 kavanoz dedin ve de beni benden aldın.Nasıl sabrettin , tencereyi nasıl aşağıya atmadın , bana bunlarla ilgili detaylı bilgi vermen lazım.Afiyet&sağlıkla yiyin ve inşallah bir dahaki domateslerini başka bir yerde-başka bir mutfakta yap.Eki Görüntüle 791094 Eki Görüntüle 791095 Eki Görüntüle 791096 Eki Görüntüle 791097
hakkaride inşallah son kışlık domateslerimiz hazır kısslar..bittiğinde umarım kış bitmiş biz de tayin moduna girmiş oluruz..hadi hayırlısı...
eşimle yaptık..sağolsun o doğradı ben robottan geçirip kaynattım..
24 kavanoz 3 tanesi menemenlik..
çiğdoş ayrıca bir resmin kenarında terliklerimin ucu görünüyor dikkatini çekerim..hehehe..
sağol kayınçom yap vallasabah yaptım bizimkilere yemesen olmaz demii mecbuurr. .hahaha
valla nasıı desem nasııı anlatsam bilmem kii..Waaayyy muhtarım döktürmüşsün valla , ellerine-kollarına sağlık , eniştemin de ellerine sağlık tabe...24 kavanoz dedin ve de beni benden aldın.Nasıl sabrettin , tencereyi nasıl aşağıya atmadın , bana bunlarla ilgili detaylı bilgi vermen lazım.Afiyet&sağlıkla yiyin ve inşallah bir dahaki domateslerini başka bir yerde-başka bir mutfakta yap.
Yane , hem yap-hem yeme olmaz.Yaptın mı yicen muhtarımBen de makarna yaptım akşam ve de 1 tabak yedim valla.Yarına Allah kerim
Ctesi gunu ise aksamdan sonra calistim saat 11 de evdeydim ondan yazmadim.. dun de bugune nazaran iyi idi .. yani kacamak yapmadim.. ekstra 2 saat yurudum kocis ilee ..
Yarin saat 2 ye kadar calisacagim Sali izinliyim .. Yarin kocis dogum gunum yaklastigi icin 7 cift ayakkabi almis evet yanlis okumadiniz 7 cift converse , adidas , nike .. her renk her model onlari alacagiz isten sonra galiba bir supriz daha bekliyor .. Benim adamcigim abartmayi cok seviyor ama bende onu cok seviyorum .. yarin resimleyip burayada koyarim.. Artik onumuzdeki 10 yili cikaracak spor ayakkabim var ne on yili belki rahat 15 yili hahhaahaaha
kilo verenler
1.serpp --%1.911 verilen kilo:1300gr
2.kardelenn --%0.939 verilen kilo:700gr
3.kaneel --%0.863 verilen kilo:600gr
4.aleynaak --%0.839 verilen kilo:600gr
5.sersum --%0.783 verilen kilo:600gr
6.filiztoprak --%0.566 verilen kilo:400gr
7.çiğdemklcsn --%0.477 verilen kilo:300gr
8.birdy --%0.438 verilen kilo:200gr
:44:aynı kalanlar:44:
:44:9.leylak84 %00
:44:10.ficans %00
kilo alanlar
:18:11.ihya ++%0.357 alınan kilo:300gr
:18:12.handrake ++%1.250 alınan kilo:900gr
izinli olanlar
güleryüz2011
özlemkartal
gelmeyenler
pınar
habercice
bol -- li bir liste oldu hepimizi kutluyorum.. iyiki buradayız ve bu illet kilolardan kurtuluyoruz. :13::13::13::13:.
1. Karatay diyeti candır
2. Yaşasın Karatay diyeti ve kkk.
3. Yaşasın Karatay Kardeşliği
4. Diyet kaçınılmazsa zevk almaya bak
5. Sabah krallar gibi, öğlen dükler gibi, akşam fakirler gibi yiyeceksin
6. 2 öğün sağlık 3. öğün hastalıktır.
7. Ağızda bir dakika ,midede bir saati göbekte / basende bir ömür boyu
8. Şeker en tatlı zehirdir
9. Nerde hareket, orda bereket
10. Walk, walk, walk
11. Yağlardan korkma; şekerden kork
12. Porsiyon küçültme antrenman gerektirir
13. Ne yemezsek kardır
14. Midemiz çöplük değildir
sersumcum , ellerıne saglıkkk... bırıncı olmusummm aaaa, cok sevındım . ılk defa hemdeeesevındırık oldummm (anca gırebıldım nete hafta sonu coook yogundum mısafır agırlamaca vardı , hıc dınlenemedım tabıkıııı )
süperrr
nerdesin beyaa.günaydın canlarımherkese iyi haftalar bol kilo vermeler olsun
kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
zeytin
domates
peynir
çay
kahvaltıdan önce de 7 km yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?