Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ben yazana kadar çıkmışsındim.Sıcaklarööh iyi geceler bi tanem öptüm seni
Canııım , seni çıktın zannettim ben de çıktım tühhhhh...Muratlara gitmiştik , geç gelince bi bakıniiim topiğe dedim ve de seni gördüm.Canımcım üzüldüm sıkıntılı bi dönem geçirdiğine , gerçekten yawww , niye böyle oluyo hep hayatlarımızda?Neticede herşey yoluna giriyo ama insan da bi ton üzülüp-yıpranıyo.Yardımcı olabileceğim bişey var mı hayatım ? Sağlık sorunu değilmiş , ona çok sevindim.O hepten bitiriyo insanı.İnşallah tüm dertlerin toptan gitsin...Hepimiz çok özledik muhabbetlerimizi.Okullarla beraber çoğunluk dönecek sanırım.Sen de gelmiş olursun.
Ben hepten ipe un serdim.Sıcaklar bitirdi beni.Ama yarını milad koydum.Bir renovasyon dönemine girmek niyetindeyim , inşallah başarabilirim...
En kısa zamanda dönmeni ve tüm işlerini kolaylıkla yoluna koymanı diliyorum hayatım.Çoook öpüyorum seni tatlı yanaklarından...
sabah 8 de kalkıldı 8.30 servisiyle kociş nöbete ben çarşıya

evde bulunan 12 kavanoza ilaveten 10 kavanoz ve kapak alındı..domatesler beklemede
Muhtarım yaptı mı tam yapar , 3 kavanoz için tencere kirletmezzzzz
Eki Görüntüle 790495 Eki Görüntüle 790496

terlikleri mi özleyen çiğdoşuma

kahvaltım

bastırnaalı omlet
1 kabak dolma
domates
peynir zeytün
yoğurt
2 gün kurusu ceviz
çay çayy

Sempatik muhtarın sempatik terlikleri , şok tatlı şok

2. öğünüm

bezelye bolca maalesef nerdeyse 2 yıldır yemedim özlemişim
yoğurt
salata
1 biber dolma

ÖĞLE YEMEĞİM ASLINDA AKSAM YEMEGIMDE

komşum vardı

karışık acılı dolma
çay
domatessalatalık
1 tane elmalı pasta ayıp olmasın dıye yedım cıssss(

canım benim özlettin kendini,hoşgeldin
sağlık yerinde olsun da herşey hallolurumarım en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulursun bebişim.çok öptüm seni

selam kızlar bugün ancak girebildim hemen menü bildireyim

sabah
yarım simit
peynir-zeytin domates bal ayran(nasıl miden varmış diye düşünmeyin sabah sabah ayran içtin diye, 12.30 da oldu kahvaltı )

akşam
kaşarlı melemen-ayran biraz da ekmek

bir dee 3 top dondurma hemide fıstıklı ama olsun bu sabah yine eksilmiş uyandım

sabah kahvaltım

ufaklık erken kalkınca bende kalktım tabi anne kalk mama yap deyince kahvaltımı erken yapayım dedim
(tabi o patates kızartması istedi ona kızartma yaptım)

benim yediklerim

1 tane haşlanmış yumurta
domates
peynir(beyaz,kaşar,çökelek)
zeytin
çayyyy

sabah kahvaltım
domates-roka maydonoz-nane
1 yumurta
1 avuç içi ezine peynir
10 zeytin
şekersiz earl grey çayım

sabah

omlet
1 peynirli krep
peynir zeytin
domates
2 günkurusu ceviz
yoğurt

1. Karatay diyeti candır…
2. Yaşasın Karatay diyeti ve kkk.
3. Yaşasın Karatay Kardeşliği
4. Diyet kaçınılmazsa zevk almaya bak
5. Sabah krallar gibi, öğlen dükler gibi, akşam fakirler gibi yiyeceksin
6. 2 öğün sağlık 3. öğün hastalıktır.
7. Ağızda bir dakika ,midede bir saati göbekte / basende bir ömür boyu
8. Şeker en tatlı zehirdir
9. Nerde hareket, orda bereket
10. Walk, walk, walk
11. Yağlardan korkma; şekerden kork
12. Porsiyon küçültme antrenman gerektirir
13. Ne yemezsek kardır
14. Midemiz çöplük değildir

hakkaride inşallah son kışlık domateslerimiz hazır kısslar..bittiğinde umarım kış bitmiş biz de tayin moduna girmiş oluruz..hadi hayırlısı...

eşimle yaptık..sağolsun o doğradı ben robottan geçirip kaynattım..

24 kavanoz 3 tanesi menemenlik..

çiğdoş ayrıca bir resmin kenarında terliklerimin ucu görünüyor dikkatini çekerim..hehehe..

Son düzenleme:
kızlar ben de leslie yapmak istiyorum nasıl bir program uygulamalıyım bilmiyorum, nette 2 3 5 miles gibi videoları falan var bunlar kaç kalori yaktırıyor bileniniz varsa yardımcı olur musunuz canlarım

kızlar ben de leslie yapmak istiyorum nasıl bir program uygulamalıyım bilmiyorum, nette 2 3 5 miles gibi videoları falan var bunlar kaç kalori yaktırıyor bileniniz varsa yardımcı olur musunuz canlarım

kalori olarak değil ama km olarak hesaplıyorum ben 2 mille başla bence 3 km ediyor..

kalori olarak değil ama km olarak hesaplıyorum ben 2 mille başla bence 3 km ediyor..

ama km olarak hesaplasam bile hız önemli kaç km hızla yürüdüğünü bilmek gerekiyor yaktığın kalori ona göre değişiyor:44:

ama km olarak hesaplasam bile hız önemli kaç km hızla yürüdüğünü bilmek gerekiyor yaktığın kalori ona göre değişiyor:44:

tabii ki değişir ama işte canım onu diyorum ya bende ben kalori hesabı yapmıyorum ..hızı da süper ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…