kolay gelsin canım bende yapıcam inşallah en kısa zamanda
Kujuuum bende seni özledim , evet gerçekten büyük tesadüf hadi ben menopoz ateşinden uyuyamıyorum sana noluyo bakiim ?
Nerelerdemiyim : '' bir garip yolcuyum hayat yolundaa...durumumu seninde daha önce kullandığın ''Aaahh hayat niçün beni yoruyorsuuuun'' daha iyi anlatır!
Sen naptın iş arama konusu noldu?
Canııım , seni çıktın zannettim ben de çıktım tühhhhh...Muratlara gitmiştik , geç gelince bi bakıniiim topiğe dedim ve de seni gördüm.Canımcım üzüldüm sıkıntılı bi dönem geçirdiğine , gerçekten yawww , niye böyle oluyo hep hayatlarımızda?Neticede herşey yoluna giriyo ama insan da bi ton üzülüp-yıpranıyo.Yardımcı olabileceğim bişey var mı hayatım ? Sağlık sorunu değilmiş , ona çok sevindim.O hepten bitiriyo insanı.İnşallah tüm dertlerin toptan gitsin...Hepimiz çok özledik muhabbetlerimizi.Okullarla beraber çoğunluk dönecek sanırım.Sen de gelmiş olursun.Ben yazana kadar çıkmışsındim.Sıcaklarööh iyi geceler bi tanem öptüm seni
Muhtarım yaptı mı tam yapar , 3 kavanoz için tencere kirletmezzzzzsabah 8 de kalkıldı 8.30 servisiyle kociş nöbete ben çarşıya
evde bulunan 12 kavanoza ilaveten 10 kavanoz ve kapak alındı..domatesler beklemede
Eki Görüntüle 790495 Eki Görüntüle 790496
terlikleri mi özleyen çiğdoşuma
kahvaltım
bastırnaalı omlet
1 kabak dolma
domates
peynir zeytün
yoğurt
2 gün kurusu ceviz
çay çayy
Muhtarım yaptı mı tam yapar , 3 kavanoz için tencere kirletmezzzzz
Sempatik muhtarın sempatik terlikleri , şok tatlı şok
Selam canım ,
Daha önce giremediğim için kusura bakmayın ama epey yoğun ve stresli geçiyor günlerim, bazı problemleride çözüme kavuşturup dingin kafayla gelip yazmak istedim, ayrıca coğunluğun okullar açılınca toplanacağını düşündüm ama tahminimden erken toplanmışınız !
Problemler sağlıkla ilgili değil çok şükür, fakat keyif kaçıran cinsten ! Keyfim yokken gelip keyfinizi kaçırmak istemedim. Eylülün ikinci haftası izne çıkmayı planlıyorum inşallah o zaman sorunları halledip yeniden düzenli gelmeye başlarım
Uzun zaman geçmişide okuyamadım umarım herkesin keyfi yerinde, kilolarıda hedefe yakındır.Benim kiloda pek bi değişiklik yok ama kaçamağım çok olmasına rağmen almadığıma seviniyorum !
İlgin için çok teşekkür ediyor, tekrar kusuruma bakma diyorum herkese selam ve çok öpüyorum.
(keyfim olmayınca sarı kafalarda olmadı malesef !)
sabah
omlet
1 peynirli krep
peynir zeytin
domates
2 günkurusu ceviz
yoğurt
Muhtarım afiyet olsun , krebi iyi getirdin aklıma.Bu hafta bi krep eylemi de ben koyiiim bakalım
kızlar ben de leslie yapmak istiyorum nasıl bir program uygulamalıyım bilmiyorum, nette 2 3 5 miles gibi videoları falan var bunlar kaç kalori yaktırıyor bileniniz varsa yardımcı olur musunuz canlarım
kalori olarak değil ama km olarak hesaplıyorum ben 2 mille başla bence 3 km ediyor..
ama km olarak hesaplasam bile hız önemli kaç km hızla yürüdüğünü bilmek gerekiyor yaktığın kalori ona göre değişiyor:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?