Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sağol canım tesekkur ederım. kayınvaldene Allah sıfa versın. umarım bı an once eskı duzenıne kavusursun

i gündür giremedim bu arikalar çok yoğunum koşturmaca
önce yediklerimi yazayım
cumartesi kahvaltı

2 yumurtalı kılasik karatay kahvaltı
akşam yemeğim

tavuk baget, salata, ayran
pazar kahvaltısı

1 yumurtalı kılasik kahvaltı
akşam ise

pikniğe gittik dolayısıyla mangal yaptık birde kavun yemiştim
birdyim dondurmayı sonunda yedim
gelelim pazartesi yani bugüne
sabah 7 de ayaktaydım
kahvaltı
muz fındık badem
saat 8 de otobüse bindim
annemin banka parası vardı onları yatırdım
biraz çarşı işleri
öğlen küçük kase salata yedim 1 de büyük ayran
akşam ise
1 tabak tarhana çorbası 1 tabak barbunya salata yoğurt
canlarım hepsi bu
saçlarıma gelince boyattım altın kahve diye bir renk gölge için beklemem gerekiyomuş bir kaç boyadan sonra yapılacakmış
inşallah güzel olur
öptüm kızlar

birdy cim bizim ailenin hızına bazen bede yetişemiyorum bi ordayız bi burda bazen oluyo böyle birdy cim sonunda yedim dondurmayı
biyerlerim rahatladı he he

Merhaba Karatay Güzelleri ,, Nasilsiniz ??

Okuduguma göre biraz kacamakli bir günü geride birakmisiz .. diyorum cunku bu benim icinde gecerli ..

Ben bugun saat 2 ye kadar calistim bu saate kadar hersey normal guzel bir karatay kahvaltisi yaptim hizli az ve oz saat 2 de esim is den aldi sonra birlikte yola koyulduk 1 saat gittik gittik sonra esim dedi aciktim dedim acikma yiyebilecegimiz yolda sadece iki secenek var mc veya b.king dedim ikiside hamur yemeyelim etmeleyim yooook dedi bugun kacamak gunumuz olsun Kfc ye gittik orada davik yedik neyse yemis olduk artik
:2:.. oldu yani simdi kahvemi iciyorummmm ..

Sonra ayakkabilarimi aldim .. cok guzller dedigim gibi 9 cift oldu iki supriz daha yapmis .. artik beni 15 yil idare edecek ayakkabim var .. abartiyor adamcik ne yapsin oluyor boyle olsun dogum gunum yaklasiyr diye boyle oldu insallah bir daha olmaz ..

Yarin tuuuuum gun bosum carsamba persembe cuma gece gorevim var... Allahim sana geliyorum 3 gun ust uste
:2:

canım kayınvalidene çok sevindim tekrar geçmiş olsun Allah şifa versin canım
düğün için de kolay gelsin..Allah tamamına erdirsin
sen başarırsın kilonu korumayı hatta vermeyi üzülme ..izini düşünme iyi tatiller.

sabah kahvaltım
eşim kahvaltıya götürdü yedik artık
1 tane kırpidesi kıymalı
1 tane poğaça
çay
akşam yemeğim
ayran
çorba
1-2 kaşık pilav
1-2 kaşık bamya
amanın sen bugün tam çantalık olmuşun hiç kusura kalma
sorma bebişim ablamlar var yine o yüzden gelemiyorum

anlaşıldı merkezz hadi kolay gelsin

e kıslarrr ben de çantalık oldum valla..önce çantalarrr

sonra 2. öğün

kısır
1 kurabiye
1 dilim sütlü tatlı
çay çay

işte böyle canlarım..spor da yapmadım hadi hayırlısı

selam kuzucanlar eve daha yeni girdim nasıl menü bildircem bilmiyorum ne yediğimi unuttum resmen

sabah
2 yumurtadan menemen
4 küçük ince kızarmış ekmek
zeytin peynir

akşam
1 beyaz peynirli domatesli tost

bugün iş görüşmem vardı yarın işe başlıyorum umarım diyetim ve ben kötü etkilenmeyiz bu durumdan zira kiloyu geçen sene çalışırken
sağlıksız beslenmeyle aldım:44:

günayyydıııınnnn, nasılız? fena degıl sanırım. dun herkes mı kacamak yapar yaww, yapmaazzz... şahsen ben dun kacamak yapmaddıııımmm. amma velakın bugun sabah yapmıs oldugum ufacık bır cıkolata topundan yedım. 3 catalda sutlu tatlı
neyse oldu bır kere ne yapalım. en azından sabah yedım ve aksama spora cıkıcaz esımle ,inşallahh...tabı bu tatlıların yanında klasık kahvaltımızıda yaptık efenım
işe gelırkende uzaktakı mınubuse bınmeyı tercıh ettım ve 1.5 km yurudum.az ama yedıgım tatlıları affettırır sanırım,galiba,inşallah...
dun yemege annemdeydık, fırında balık vardı ve corbaa, enfestii...
bu aksam ıse yemegım yokk. ne yapacagım bılemıyrm. kafamda bıseyler sekıllenıyor da bakalım . netlessın yazarım daha sonra.
ögle yemegıme gelınce tabıkıı 1 domates ve ayran..
şimdilik bu kadar , ilerleyen saatlerde gorusurzz

birdy cim bizim ailenin hızına bazen bede yetişemiyorum bi ordayız bi burda bazen oluyo böyle birdy cim sonunda yedim dondurmayı
biyerlerim rahatladı he he

çokda kendimiz sıkmayalım kızlar bence herzaman değil ama çok canımızın istediği bişeyi azda olsa yiyelim gözümüz kalır malır sonra:)

sabah kahvaltım

1 tane yumurtadan peynirli omlet
domates
2 tane zeytin
kaşar peyniri
çayy

geçen haftalarda çok dikkat etmiyodum açıkcası ama 6 gündür sanırım çok dikkat etmeye çalıştım yediklerime ama kilomda hiç kıpırdama yok ,bundan 7-8 ay önce bu diyeti yapmıştım ilk hafta kilo verememiştim ikinci hafta çok güzel kilo veremeye başlamıştım acaba benm kilolar beni terketmek için ikinci haftayımı bekliyor ki??

vücut herkeste ayrı tepki veriyor canım..bazen 2-3 hafta hiç oynamazken bir anda gidebiliyor..

sabah 5 te kalktım komşularım kahvaltı yapalım demişlerdi dedim ekmek koyayım makinaya kekikli zeytinli pulbiberli..sonra yine dalmışım..9 da tekrar uyandım ama 11 e kadar komşulardan tık yok uyuya kalmışlar..neyse geçte olsa kahvaltımızı yaptık..

sabah

1 dilim ekmeğimden:18:
yumurta
çingene salatası
peynir zeytin
çay çayy
sonrasında 1 bardak latte

yarın işbaşı öğlenciyim..amanın hiç çekilmez tatil dönüşü iş ama naaparsın mecburrr

Merhaba karatay güzelleri ..
Güzel ve aydin bir günden kucak dolusu öpucuklerrrr...

Dun gece gec yattim gec kalktim..

kahvaltimi saat 9 gibi yaptim .

Kahvaltimda :
maydonozlu , beyaz peynirli ,cevizli yumurta salatasi
bir fincan kahve vardi

Simdi de Limon cayi yaptim onu iciyorummm

çingene salatası nasıl oluyor acaba canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…