Sizleri ozledim kizlar ben Hala s.boludayim. izmirin yolu eylulun son haftasi gozukuyor Kardesimin dugununden sonra.kayinvalidem daha iyi yarin servise cikcak artik.ben ise 2 ogune devam ediyorum kilomu korumaya caliscam insallah kizkardedimin evlerinin siginaginda spor aletleri var komsularinin arada yuruyus tivist ve step yapiyorum cocuklarla ve ev kalabalik olunca biraz zor oluyor ama yine firsat buldukca spora iniyorum ve disarda yuruyus yapiyorum.sanirsam ben ekimin ilk cumasina kadar izinli olayim sizleri takip ediyorum serppp tebrikler 1. Olmussun masallah
Dondurma serinletirdi ama neyse artıkEeeee Pazar'a da bişey kalmadı Allahtan , yarını da atlattın mı dondurmayı midede bil
Ulu Tanrım , ben de okurken yoruldum ve de baydım , sen bi de bu senaryoyu canlandırıcan de mi Filizim , vışşş diyorum :18::18::18:
sorma bebişim ablamlar var yine o yüzden gelemiyorum
tebrik canım daha nice birinciliklere..
bu misafirli günlerde az kaçamak yaptığın için de ayrıca tebrik
nerdesin beyaa..afiyet olsun bebişim..
ayrıca yürüyüş
canım kayınvalidene çok sevindim tekrar geçmiş olsun Allah şifa versin canımSizleri ozledim kizlar ben Hala s.boludayim. izmirin yolu eylulun son haftasi gozukuyor Kardesimin dugununden sonra.kayinvalidem daha iyi yarin servise cikcak artik.ben ise 2 ogune devam ediyorum kilomu korumaya caliscam insallah kizkardedimin evlerinin siginaginda spor aletleri var komsularinin arada yuruyus tivist ve step yapiyorum cocuklarla ve ev kalabalik olunca biraz zor oluyor ama yine firsat buldukca spora iniyorum ve disarda yuruyus yapiyorum.sanirsam ben ekimin ilk cumasina kadar izinli olayim sizleri takip ediyorum serppp tebrikler 1. Olmussun masallah
sabah kahvaltım
eşim kahvaltıya götürdü yedik artık
1 tane kırpidesi kıymalı
1 tane poğaça
çay
amanın sen bugün tam çantalık olmuşun hiç kusura kalmaakşam yemeğim
ayran
çorba
1-2 kaşık pilav
1-2 kaşık bamya
sorma bebişim ablamlar var yine o yüzden gelemiyorum
canım kayınvalidene çok sevindim tekrar geçmiş olsun Allah şifa versin canım
düğün için de kolay gelsin..Allah tamamına erdirsin
sen başarırsın kilonu korumayı hatta vermeyi üzülme ..izini düşünme iyi tatiller.
amanın sen bugün tam çantalık olmuşun hiç kusura kalma
anlaşıldı merkezzhadi kolay gelsin
e kıslarrr ben de çantalık oldum valla..önce çantalarrr
sonra 2. öğün
kısır
1 kurabiye
1 dilim sütlü tatlı
çay çay
işte böyle canlarım..spor da yapmadım hadi hayırlısı
birdy cim bizim ailenin hızına bazen bede yetişemiyorum bi ordayız bi burda bazen oluyo böyle birdy cim sonunda yedim dondurmayı
biyerlerim rahatladı he he
s
geçen haftalarda çok dikkat etmiyodum açıkcası ama 6 gündür sanırım çok dikkat etmeye çalıştım yediklerime ama kilomda hiç kıpırdama yok ,bundan 7-8 ay önce bu diyeti yapmıştım ilk hafta kilo verememiştim ikinci hafta çok güzel kilo veremeye başlamıştım acaba benm kilolar beni terketmek için ikinci haftayımı bekliyor ki??
sabah 5 te kalktım komşularım kahvaltı yapalım demişlerdi dedim ekmek koyayım makinaya kekikli zeytinli pulbiberli..sonra yine dalmışım..9 da tekrar uyandım ama 11 e kadar komşulardan tık yok uyuya kalmışlar..neyse geçte olsa kahvaltımızı yaptık..
sabah
1 dilim ekmeğimden:18:
yumurta
çingene salatası
peynir zeytin
çay çayy
sonrasında 1 bardak latte
yarın işbaşı öğlenciyim..amanın hiç çekilmez tatil dönüşü iş ama naaparsın mecburrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?