sabah 08:00
tereyağına 3 yumurta
3 dilim kızarmış ekmek
1 buçuk ceviz 2 gün kurusu
öğlen 12:00
2 kaşık yoğurt
yarım porsiyon tavuk sote
bir kase mercimek çorbası
akşam 18:00
ton balıklı salata
1 dilim kızarmış ekmek
2 ceviz
3 gün kurusu
2 dilim pastırma öffff ne mide varmış ben de de
kızlar belki bebiş vardır diye folik asit içiyorum acayip iştah yapıyor
hayırlısı bakalım tartıya 1 gün kaldı
arada bir bende içiyorum canım folik asit
Canım nasılsın
Aklım burada ama pek girmeye fırsatım olmuyor, bi de yüzüm de yok gelmeye:26::26:, menülerin karatayla ilgisi yok, tekrar başlamayı çok istiyorum ama olmuyor, motivasyonum hiç yok, spor konusunda da öyle, ama başlamam da şart,göbeğim çıktı iyice
ilk günüm gayet güzel geçti..iş arkadaşlarımı özlemişim onlar da beni..özlenmek sevilmek ne güzel bir duygu
dişçiye de gittim çürük değil ama diş taşlarından dolayı diş eti çekilmesi varmış onlar temizlendi..bakım yapıldı ama tabii dişetlerim kanadı biraz..tuzlu suyla gargara yapıyorum..ama dişlerim lekelerden de kurtuldu pırıl pırıl oldu valla..
işte böyle güzeller..akşam öğünüm
fırın torbasında patlıcanlı mantarlı köfte
2 kk kadar da ıspanaklı börek
bu sıralar iradem çok zayıf neden böyle oldum bilmem .:18::18:.hemen silkinip kendime gelmeliyim
Günaydın kızlar hepinize
Bugün yeni bir başlangıç olsun inşallah
Sabah kahvaltım 2 yumurtadan omlet, peynir, zeytin, domates, badem, kuru kayısı
Hepimizin günü kaçamaksız geçer umarım
slm kızlar. dun yazmak gelmedı ıcımden bılmem neden.
bu aralar bıraz keyıfsızım. mevsım gecıslerı etkısını gosterıyor sanırım.
dun ogle yemegını yememeye karar verdım ve ogun sayımı 2 ye dusurdum
bugunde oyle yapmayı dusunuyrm. bakalım nasıl olacak. tartıda etkılı olursa bundan sonra 2 öğunama sanırım bu hafta hıc kılo veremedım kacamakda yapmadım ama nıye boyle oldu bılmem. bakalım yarın sabah bellı olacak.
bugun ıkındı cayına mısafırlerım gelecek. ev gormece yınee...kendımı ıyı hıssetmedıgım ıcın hıc hazırlık yapmadım. dısardan bıseyler soyleyerek agırlamayı dusunuyrm. lahmacun ayran cay meyve vs vs...bakalım.
sabah : klasık kahvaltı
dun aksam: fırında tavuk (2 adet baget), şehriye çorbası
bugun aksam da sanırım lahmacun ve ayran olur
bende içiyorum folık asıt ,belkı gebe kalırım dıye. ama son 1-2 aydır baya duzensız ıcıyorum. aklıma estıkce gunde 1 tane alıyrm.iştah yapma olayınıda yenı duydum. gercekten oyle bır etkısı var mı?
afiyet olsun canikomyarın tartı günü:18::18:..bakalım noolcakk..ben hiiç iyi diğilimmbu hafta çok kaçamak yaptım kesin ++ olucam. .hedef haftaya kalıcak o zaman naapalım..
umarım sizz bol -- leri görürsünüz..
sabah
2 günkurusu ceviz
öğlen
nohut
tavuk çorbası
2-3 kaşık bulgur pilavı
akşam
taze fasulye
yoğurt
salata
1 bardak şalgam suyu
şimdide çayım öpüldünüzz
ilk günüm gayet güzel geçti..iş arkadaşlarımı özlemişim onlar da beni..özlenmek sevilmek ne güzel bir duygu
dişçiye de gittim çürük değil ama diş taşlarından dolayı diş eti çekilmesi varmış onlar temizlendi..bakım yapıldı ama tabii dişetlerim kanadı biraz..tuzlu suyla gargara yapıyorum..ama dişlerim lekelerden de kurtuldu pırıl pırıl oldu valla..
işte böyle güzeller..akşam öğünüm
fırın torbasında patlıcanlı mantarlı köfte
2 kk kadar da ıspanaklı börek
bu sıralar iradem çok zayıf neden böyle oldum bilmem .:18::18:.hemen silkinip kendime gelmeliyim
yarın tartı günü:18::18:..bakalım noolcakk..ben hiiç iyi diğilimmbu hafta çok kaçamak yaptım kesin ++ olucam. .hedef haftaya kalıcak o zaman naapalım..
umarım sizz bol -- leri görürsünüz..
sabah
2 günkurusu ceviz
öğlen
nohut
tavuk çorbası
2-3 kaşık bulgur pilavı
akşam
taze fasulye
yoğurt
salata
1 bardak şalgam suyu
şimdide çayım öpüldünüzz
bir şey sormak istiyorum canım
ben bugün kan tahlili sonuçlarımı aldım.doktor b 12 çok düşük dedi, 5 gün üstüste iğne vurulucam sonar da 5 hafta boyunca haftada 1 kez vurulucam.değeri bilmiyorum , doctor sonucu bana vermedi.anlamadığım nokta, ben b12 içeren gıdaları çok tüketiyorum.yumurta,peynir,yoğurtsuz günüm asla geçmez.kırmızı etle fazla aram yok .ayda bir ancak yiyorum sanırım.eşim çok zayıfladım,vitaminsiz kaldım,sağlıksız beslendim diye kızıyor.genelde Karatay a uygun beslendiğimi biliyor aslında.
birde bu kadar iğne doping etkisi yapar mı,kafama takıldı.
afiyet olsun canikom
bende de kaçamak bol bu hafta,bakalım nolucak yarın:44:
Geçmiş olsun canım
Sen halledersin canım, iraden bence süper, onun için kendini sakın üzme, önümüze bakalım
Canım artıda görsek hiç önemli değil, yola devam inşallah
Afiyet olsun
geçmiş olsun ficansım mevsim geldi hastalıklar başladıSelam kızlar
2. Öğün
Menemen, birkaç mercimekli köfte, peynir, çay, 1 çay kaşığı tahin helva, 1 kk kavun
3.öğün
Biraz kuru fasulye , yoğurt
Ben de üşütmüşüm kızlar, boğazım da kötü , öksürük var, ağzımın içinde birkaç aft, dudakta da uçuk çıktı
Aralarda ayvalı ıhlamur , adaçayı ,sütlü kahve içtim, şimdide ılık ballı limonlu su içicem, bal cıss ama gece öksürüğüne iyi gelir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?