Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

iyi aksamlar karatay guzelleri ..

Cok sukur kacamaksiz bir gunu geride biraktim..
spor : 1 saat tempolu yurudum ..

tum gun evde oldugum icin ev isi yaptim dip doruk temizledim bir de benim antika bebek tutkum var taniyanlar bilir onlari birer birer sildimm.. öldüm yani aaaaaama olsun seviyorum bebislerimi .. islerim bitti kocisimi aldim dedim hadi bir saat yuruyelim ok dedi yuruduk geldik yemegimizi yedik.

Yemegimiz :

2 parca firinda limonlu sirkeli tavuk,
beyaz kelem salatasi bol limonlu elma sirkeli
ve biraz da selanik usulu cacik ..

sonra bir kahve yapiverdim kocisim ile balkonumuzda feslegenlerimin miiiissss kokusu esliginde .. biber ,ve ceri domateslerimize karsi ictik simdi Seksenler zamani .. eger ergun plak yok ise .. bu son Seksenler olacak benim icin .... Opuldunuzzzz

[h=5]Perşembe günü Prof. Dr. Canan Karatay Hoca Oktay Usta'da konuk. CANLI
[/h]

merhaba kızancıklar
sabah kahvaltı 08:00
2 haşlanmış yumurta
domates-salatalık yeşillik salata
ezine peynir 1 kibrit kutusu
8 zeytin
yeşilçay

ikindi-akşam 17:00
çüğ köfte dürüm
ayran azıcık domates salatalık(sabah bitirememiştim)
2 zeytin
ceviz gün kurusu(son ikisini yemekten bu yana arada kemiriyorum va fazla kaçırdım galiba)
öğün aralarım biraz fazla oldu bugün
işe başladım 2 hafta boyunca akşam 4 buçukta evde olcam
normalde öğlen yemeği yemiyordum ama kahvaltımı geç yapmış oluyordum şimdi sabah 8 kahvaltı olcak
öğlene çok acıkmamış oluyorum sizce öğlende yemeli miyim 12de

Selam kızlar bir kaç gündür gelemedim misafirim var bi yandan da ufak ergenyusun okul işlerini dershanesini hallettim kaçamak falan yok kilo aynı perşembe cumada hastanedeyiz

kahvaltım saat:07:30

2 yumurta,zeytin,peynir
yarım domates,2 biber
fındık ve çayyyy
öğlen=saat:13:00

1 tane lahmacun 1 büyük ayran
akşam=saat30

tarhana çorbası
2 büyük ayran
bugün üç öğün yedim dışarlardaydım yine çok yoruldum erken yatıcam
kızımın dersanesi başladı da onunla uğraşıyorum dersanesi değişti serviste olmayınca alıştırmak için kendim
götürüyorum nasipse yarın kendi gidecek bende dip köşe evi temizliyeceğim evi mok götürüyo şöyle çamaşır suyuyla kırklıyayım
lavabolarda temizlenecek iş çok nerde hareket orda zayıflamaca öptüm hepinizi sütümü de höpürdettimherkeze bol leptinli geceler

geldi ergun plak canım..
Selam kızlar bir kaç gündür gelemedim misafirim var bi yandan da ufak ergenyusun okul işlerini dershanesini hallettim kaçamak falan yok kilo aynı perşembe cumada hastanedeyiz

kolay gelsin canım

bugün işbaşıyım.. neyse hayırlısı düzene girmenin zamanıdır

sabah

pastırmalı omlet
peynir zeytin
domates
2 günkurusu ceviz
çay çayy

ayrıca 16.30 da dişe randevum var..:18::18::18:

akşama görüşürüzz

hoşbuldum canım..bu ne acele..arada uğra kıss..öptüm

Canım nasılsın

Aklım burada ama pek girmeye fırsatım olmuyor, bi de yüzüm de yok gelmeye:26::26:, menülerin karatayla ilgisi yok, tekrar başlamayı çok istiyorum ama olmuyor, motivasyonum hiç yok, spor konusunda da öyle, ama başlamam da şart,göbeğim çıktı iyice

kolay gelsin canım ayrıca geçmiş olsun
sağol canım..

kızarım bak..ne demek yüzüm yok..gel sen hele biz seni motive ederiz bilirsin..:13::13:

ilk günüm gayet güzel geçti..iş arkadaşlarımı özlemişim onlar da beni..özlenmek sevilmek ne güzel bir duygu

dişçiye de gittim çürük değil ama diş taşlarından dolayı diş eti çekilmesi varmış onlar temizlendi..bakım yapıldı ama tabii dişetlerim kanadı biraz..tuzlu suyla gargara yapıyorum..ama dişlerim lekelerden de kurtuldu pırıl pırıl oldu valla..

işte böyle güzeller..akşam öğünüm

fırın torbasında patlıcanlı mantarlı köfte
2 kk kadar da ıspanaklı börek

bu sıralar iradem çok zayıf neden böyle oldum bilmem .:18::18:.hemen silkinip kendime gelmeliyim

sabah 08:00
tereyağına 3 yumurta
3 dilim kızarmış ekmek
1 buçuk ceviz 2 gün kurusu

öğlen 12:00
2 kaşık yoğurt
yarım porsiyon tavuk sote
bir kase mercimek çorbası

akşam 18:00
ton balıklı salata
1 dilim kızarmış ekmek
2 ceviz
3 gün kurusu
2 dilim pastırma öffff ne mide varmış ben de de

kızlar belki bebiş vardır diye folik asit içiyorum acayip iştah yapıyor

hayırlısı bakalım tartıya 1 gün kaldı

arada bir bende içiyorum canım folik asit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…