Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

herkese tünaydın kısslarkaçamağın sonu+500 deyim.haftaya da regl olucam allah sonumu hayretsin
inşallah herkesler kilo vermiştir.listeyi aleynaak yapıyo sanırım.kolay gelsin canım şimdiden

sersum işe gider kızlar..hadi bakalım bol --- li bir liste olsun inşallah

rumuz:cigdemklcsn
başlangıç tarihi:5 mart 2013
başlangıç kilo:72.5 kg
geçen haftaki kilo:62.5 kg
bu hafta kilo: 62.500
haftalık yüzde:0
haftalık fark: % 0
toplam fark:-- 10 kg
beden:38
spor : hiç yok

Her hafta toplanıcam diyorum üstümde bir miskinlik... Bakalım sonumuz hayrolsun...

Bu hafta kış hazırlıklarım tamamlandı sayılır kızlar. Annem gelmişti biber salçası yaptı bana. 2 kavanoz çıktı 4 kg biberden. Domates soslarımızı da yaptık. 13 şişe oldu ama ben belki 7 şişe falan daha yapabilirim... Bamyalarım da kurudu. Biberler beni uyuz etti kurudu ama biraz uzun sürdü... Haftaya tekrar bamya alıp kurutucam biter kış hazırlığım. Belki turşu falan yaparım 2 kg lik kavanoza da... Neyse bende haberler böyle işte.

11.30 Kahvaltı

2 kk beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
12 yeşil zeytin
2 bardak siyah çay
1 tane incir
5 tane ceviz
1 yumurta + 1 domatesten menemen
3 dilim ekmek

17:00 Akşam

1 tabak ıspanak
2 kase yoğurt
2 yumurtadan yumurta salatası

Şeytan işte ekmeğe tekrar alıştım. Ama artık bugun son yedim

Kararlıyım Eğer liste bildirimi yapmazsam beni listeden at sersum. 2 hafta bildirim yapmadan da alma

:18:

kızlar listede çok eksik var şimdi komşuya çıkıcam börek acıcakmış ,yardım etcem listeyi akşama bırakalım çünkü kimse yok

filiztoprak
b. tarihi= 07 mart 2013
b. kilo =78
g. hafta =70.2
bu hafta =70.2
fark = 0.0
toplam fark =7.8
boy =1.60
beden= bu aralar bişey almıyorum beden belli deyil

bu aralar kızımın dersane olayları yüzünden yemek saatlerim
düzenli deyildi bazen erken yedim bazen geç bazen üç öğün yedim bazen iki
yani karışık oldu oyüzden ancak kilomu koruyabilmişim birde tuvalete 2 gündür çıkamadım
çıksaydım eminim eksi olurdum hayırlısı artık haftaya 69 a bir türlü düşemedim
canlarım inşallah sizler eksileri görmüşsünüzdür şimdi çıkıyorum biraz işlerim var anneme gideceğim gelip
yemek yapıcağım daha sonra girerim bakalım kim 1. olacak

Selam kızlar nasılsınız

Evde misafir var,listeyi kaçırdım mı bilmiyorum ama,bi bildirim yapıp çıkayım dedim kimse gormeden

Geçen hafta 72.2

Bu hafta 70.6

Yuzdeyi hesaplayamadan çıkıyorum kızlar,akşama görüşü3ü7

bugunku listemiz kızlar gelmeyen bayağı arkadaş var

kilo verenler

ihya-------------%2,853
handrake--------%2,482
ficans-----------%2.216
birdy------------%0,881
aleynaak--------%0.705

aynı kalanlar

kardelenn
serpp
çiğdemklcsn
filiz toprak

kilo alanlar

sersum------+100
leylak84-----+500

gelmeyenler

kaneel
güleryüz
özlemkartal
pınarr
habercice

Öncelikle herkese selamlar.
benim bi sorum vardı.karatay diyetinde omega3 önemli diye biliyorum.omega3 haplarıda acaba kilo vermede yardımcı olurmu?
denemiş olan varsa cevaplayabilirmi?tşkr

saol canım haftaya inşallah kilo vermiş olarak bekliyoruz seni

inşallah canım

öncelikle birincimizi kutluyorumkilo alan ve de yerinde sayan arkadaşlarımı da haftaya depar atmaya davet ediyorum

aleynaak'cım l,ste için eline emeğine sağlık canım

Öncelikle herkese selamlar.
benim bi sorum vardı.karatay diyetinde omega3 önemli diye biliyorum.omega3 haplarıda acaba kilo vermede yardımcı olurmu?
denemiş olan varsa cevaplayabilirmi?tşkr

selam canım
evet omega kilo vermeye yardımcı kesinlikle.kullandığım zamanlarda çok faydasını gördüm hem kilo verme hem de kendimi zinde hissetme açısından
aslında ne zamandır almıyorum bende hatırlattığın iyi oldu

bugün yediklerimi yazayım
sabah
2 yumurtadan peynirli omlet
salatalık
biber
az börülce salatası

akşam
2 parça biftek
salata

bugün yürüyüş yok malesef
alerjim yine kendini gösterdi birkaç gündür.mevsim geçişlerinde hep böyle oluyo.yürürken hiç nefes alamıyorum.ilaç alıyorum pazartesiye iyi olur başlarım artık

ellerine sağlık canım ama gelmeyenler de düzeltilmesi gerekenler var onlar izinliydi ilk sayfada yazıyor onlara boşuna kızmayalım değil mi ben yeniden yayınlıyorum müsadenle senin hazırladığını düzelterek

Son düzenleme:
Aleynaak arkadaşımızdan alıntıdır..

bugunku listemiz kızlar gelmeyen bayağı arkadaş var

kilo verenler

ihya-------------%2,853
handrake--------%2,482
ficans-----------%2.216
birdy------------%0,881
aleynaak--------%0.705

aynı kalanlar

kardelenn
serpp
çiğdemklcsn
filiz toprak

kilo alanlar

sersum------+100
leylak84-----+500

gelmeyenler

pınarr
habercice

özlemkartal izinli
güleryüz2011 izinli
kaneel izinli

Son düzenleme:

afiyet olsun canım
ayrıca geçmiş olsunn

selam canım
evet omega kilo vermeye yardımcı kesinlikle.kullandığım zamanlarda çok faydasını gördüm hem kilo verme hem de kendimi zinde hissetme açısından
aslında ne zamandır almıyorum bende hatırlattığın iyi oldu
[/QUOTE]

teşekkürler cevabın için.o halde bende almaya başlayabilirim.bir kutu vardı evde kilo aldırır diye hiç kullanmamıştım.
günün hangi dilimde kullandığımızın bi önemi yoktur sanırım.herkese kilo verme sürecinde başarılar bu arada.

afiyet olsun canım
ayrıca geçmiş olsunn

sağol bebeğem

önemi yok,ben ben çoğu zaman sabahları alıyodum unuttuğum zaman da akşamları

teşekkürler

liste için eline sağlık aleynakcım 1.mizi kutluyorum

bugün yediklerimi yazayım
sabah
3 yumurtadan omlet kızımla yedik
peynir,zeytin,domates salatalık
fındık badem,çayyyyy
1 adet muz,browni tartıldıktan sonra yiyiverdim bi anlık refleks
akşam
bulgurlu dolma (atık ev halkınada böyle yayorum ben)
salata ,ayran
şimdide çayyy
yatarkende 1 bardak süt içiyorum artık son süt sonunda bitirdim
herhalde tuvalet sorunuma süt sebep oldu öbür hafta sadece yoğurt için alıcam
iyi akşamlar kızlar

Aleynaakcım liste için ellerine sağlık canım.Kilo veren - alan - aynı kalan herkese burada oldukları için çok çok tebriklerimi yolluyorum ve de en büyüğünden bir BRAVOS gönderiyorum Muhtarımın durumunuysa hiçbir kategoriye sokamadığımdan ayrı bir başlık altında irdelemek istiyorum ; "Zayıfladığı Halde Hacetine Kıyamayıp Kilo Almış Gibi Gözükmeyi Göze Alanlar" Muhtarım şuan kendi kategorisinde tek bir kişi olmasına rağmen mücadeleci kimliği nedeniyle yakında hepimizi peşinden sürükleyeceğine dair inancım tamdır.Gün gelecek hiçbirimiz hacetimize kıyamayacağız ve aynı başlık altında kim hacetine daha çok kıyamamış listesi şeklinde sıralanacağız
Bu vesileyle Ficansıma ve Leylakıma ve de başkaca da varsa tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum.Ayrıca da Ficansım ; O nasıl bi kilo vermektir , sırrın nedir?

selam kızlar bır tartı gunu daha gerıde kaldı herkesı tbrk ederım.bundan sonra bende daha sık gelıcem ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…