- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
enemmm kısslarr 1000 sayfayı deviricez az kaldı..maşallah..
gerçi yaz sezonu olmasa biz çoktan 2000 sayfa yapmıştık ama..nasılsa okullar açılıyor yine bütün kısslar toplandık yapıcaz ne güzel
canım hayırlı olsun dikkat et kendine muhabbet için bizler hep burdayızselam canlarım dün menü bildiremedim misafirim vardı bir de hamiş olduğumu öğrendimkaratay diyet değil biliyorum diyat mantığıyla hiç birşey yapmak istemiyorum kıyamıyorum miniğime
bu sabah
1 simit
domates-salatalık-biber
zeytin-peynir
çay
öğlen (işteydim)
şehriye çorba
1 baget(fırın)
2 kaşık yoğurt
sebzeli pilav(ama az)
1 mandalina
akşam
ton balıklı salata
ayran
şey em kem küm.... bir dilim pastaama saat çok geç değil.....
selam canlarım dün menü bildiremedim misafirim vardı bir de hamiş olduğumu öğrendimkaratay diyet değil biliyorum diyat mantığıyla hiç birşey yapmak istemiyorum kıyamıyorum miniğime
bu sabah
1 simit
domates-salatalık-biber
zeytin-peynir
çay
öğlen (işteydim)
şehriye çorba
1 baget(fırın)
2 kaşık yoğurt
sebzeli pilav(ama az)
1 mandalina
akşam
ton balıklı salata
ayran
şey em kem küm.... bir dilim pastaama saat çok geç değil.....
Selam, aranıza yeni katılmaya çalışıyorum. Çok mantıklı bir beslenme tarzı gibi görünüyor. Kitabı okudum ve sizin yazdıklarınızla da örnek menüler oluşturabiliyorum. Güzel paylaşımlarınız ve menü bildirimleriniz için teşekkürler. Anlayamadığım tek şey omega 3 desteği şart mı, evetse hangi ürünü kullanmalıyız, ne dozda ve ve süreyle kullanmalıyız. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim. Herkese kolay gelsin, sevgiler..
A.S hoşgeldin canım,omega 3 şart değil ama takviye olarak alabilirsin,zayıflamaya yardımcı olduğu biliniyor,Omega 3 yağ asitleri başta balık,keten tohumu,semizotu,ceviz,fındık,badem, gibi besinlerde bulunabilir.
Omega 3 gıda takviyesi seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli husus üründe kullanılan kapsülün neden yapıldığıdır.Sığır ve domuz jelatininden imal edilen kapsülleri değil balık veya bitkisel jelatinden imal edilmiş olan ürünleri tercih etmelisin.
slm kızlar ,
2 gundur raporluydum evde dınlenıyordm. fena usutmusum. bugun ıs bası yaptım ama ıııhhh hıc keyfım yok halım yookk.. yatasım var. durmadan ter dokuyrm . o yuzden bu haftalık benı mazur gorun. gelıp yazabılırsem yazarım. yazamazsamda kusura bakmayın.
çok geçmiş olsun sersumum
:118::118::118:
sağol canımçok geçmiş olsun sersumcum kaza geliyorum dememiş
:119::119::119::119::119:
hoşgeldin aramıza.Selam, aranıza yeni katılmaya çalışıyorum. Çok mantıklı bir beslenme tarzı gibi görünüyor. Kitabı okudum ve sizin yazdıklarınızla da örnek menüler oluşturabiliyorum. Güzel paylaşımlarınız ve menü bildirimleriniz için teşekkürler. Anlayamadığım tek şey omega 3 desteği şart mı, evetse hangi ürünü kullanmalıyız, ne dozda ve ve süreyle kullanmalıyız. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim. Herkese kolay gelsin, sevgiler..
sağol canımcım..sana kolaylık versin Allahımgeçmiş olsun sersum sanada geçmiş olsun canım
dün tüm gün ufak ergenyusla uğraştık önce doktora sonrasında alınması gerekenleride hallettim çok şükür bitti okul işi kaçamak falan yok bugünde ev temizlemece yarın kemo günümüz koş kardelen koş
slm kızlar ,
2 gundur raporluydum evde dınlenıyordm. fena usutmusum. bugun ıs bası yaptım ama ıııhhh hıc keyfım yok halım yookk.. yatasım var. durmadan ter dokuyrm . o yuzden bu haftalık benı mazur gorun. gelıp yazabılırsem yazarım. yazamazsamda kusura bakmayın.
slm kızlar ,
sağol canım
tebrik ederim canım..hayırlısıyla sağlıkla kavuş inşallah bebişine..istersen listeden çık sadece menü paylaşımı yapıp muhabbete gel ..sen bilirsin
sağol canım
hayırlı olsun canım,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
canım hayırlı olsun dikkat et kendine muhabbet için bizler hep burdayız
teekkür ederim canlarım artık darısı aleynaak acanım çok sevindim tebrikler,darısı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?