Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım hayırlı olsun dikkat et kendine muhabbet için bizler hep burdayız

kahvaltım

sabah sabah kısır
domates sosu
zeytin peynir
fındık 2incir arası ceviz
çayyyy
akşam

ıspanaklı yumurta
3 dolma yemesem atılacaktı kıyamadım
roka domates salatalık 6 tane cin biber
yoğurt
şimdide çayyy
yarın kızımın doktor kontrolü var saat 9 da oraya gideceğiz
görüşmek üzere kızlar

canım çok sevindim tebrikler,darısı bana

Selam, aranıza yeni katılmaya çalışıyorum. Çok mantıklı bir beslenme tarzı gibi görünüyor. Kitabı okudum ve sizin yazdıklarınızla da örnek menüler oluşturabiliyorum. Güzel paylaşımlarınız ve menü bildirimleriniz için teşekkürler. Anlayamadığım tek şey omega 3 desteği şart mı, evetse hangi ürünü kullanmalıyız, ne dozda ve ve süreyle kullanmalıyız. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim. Herkese kolay gelsin, sevgiler..

A.S hoşgeldin canım,omega 3 şart değil ama takviye olarak alabilirsin,zayıflamaya yardımcı olduğu biliniyor,Omega 3 yağ asitleri başta balık,keten tohumu,semizotu,ceviz,fındık,badem, gibi besinlerde bulunabilir.

Omega 3 gıda takviyesi seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli husus üründe kullanılan kapsülün neden yapıldığıdır.Sığır ve domuz jelatininden imal edilen kapsülleri değil balık veya bitkisel jelatinden imal edilmiş olan ürünleri tercih etmelisin.

Çok teşekkürler cevabınız için, anladığım kadarıyla kullanmasak da olur ama desteklemek amaçlı kullansam daha iyi olur. Seçim yaparken bahsettiğiniz özelliğe dikkat ederim. sevgiler..

Kızlar beni de aranıza alın çk kilo aldım özellikle evlendikten sonra.. Nasıl listelerle başlamam lazım bir an önce başlamak istiyorum 90 kiloyum 25 yaşındayım.bana başlangıç için liste önerebilir misiniz ?

slm kızlar ,
2 gundur raporluydum evde dınlenıyordm. fena usutmusum. bugun ıs bası yaptım ama ıııhhh hıc keyfım yok halım yookk.. yatasım var. durmadan ter dokuyrm . o yuzden bu haftalık benı mazur gorun. gelıp yazabılırsem yazarım. yazamazsamda kusura bakmayın.

geçmiş olsun sersum sanada geçmiş olsun canım

dün tüm gün ufak ergenyusla uğraştık önce doktora sonrasında alınması gerekenleride hallettim çok şükür bitti okul işi kaçamak falan yok bugünde ev temizlemece yarın kemo günümüz koş kardelen koş

herkese selamlar canlarım
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefa getirdiniz

serppcim geçmiş olsun canım

kahvaltım
1 yumurtadan peynirli omlet
salatalık
pastırma
kuru kayısı

kahvaltıdan önce 5 km,pazara giderken de 5 km daha yürüdüm

serpçim geçmiş olsun
bizde kontrolden geldik kızım hapa devam edecekmiş
gelirken anne hamur alda pişi yapalım dedi
çok da acıkmıştık ne kadar yedim saymadım valla
olan oldu yanındakileri saysam bile fark etmez zeytin peynir ne yapayım artık
akşamada sulu köfte yaptım yanınada ayran bu kada
kızlar bi sorunumu anlatmak isterim şöyleki
ayın 21 de adet olucam normalde ama benim miyom rahatsızlığım var ve şimdiye kadar kanama yapmamıştı
ama şu an lekelenme var ara kanama yapabilir bu kilo vermeyi yavaşatırmı içinizde bilen varmı
annemdede vardı tabi şu an adet olmadığı için menopozda erimiş dedi doktor benimde öyle olcakmış yani bu derdi çekeceğim
düşünsenize ayın büyük bi çoğunu adet gibi geçiriyorsunuz ne fenaa annem dahada zayıflatır kilo vermeyi yavaşlatmaz diyor bilmiyorum annecim zayıfcık zaten 55 kilocuk oda mutlu oluyordu benim kilo vermeme açıkcası biraz moralim bozuldu motivasyonum düştüsizce kilo vermede etkisi ne olur olumlu mu olumsuzmu canlarım öpüyorum hepinizi

çok geçmiş olsun sersumum
sağol canımm

çok geçmiş olsun sersumcum kaza geliyorum dememiş
sağol canım
sana da geçmiş olsun filizimm..zor birşey umarım dediğin gibi olmaz:26::26:..iyi düşün iyi olsun canım..herkesde aynı olacak diye birşey yok bence olumsuz düşünme..

:119::119::119::119::119:

hoşgeldin aramıza..arkadaşımız cevaplamış zaten ama kullanmak istersen çoğumuz marinc.p 500 mg kullanıyoruz canım
sağol canımcım..sana kolaylık versin Allahım

geçmiş olsun canım..dinlen bol bol dikkat et kendine

sabah

2 günkurusu ceviz

öğlen

etli nohut
2 kaşık bulgur pilavı
ezogelin çorba

kaçamak modum geçti şükür..düzeldim..akıllandım..

ama cumaya kesin ++ olcam çünkü regl gelmek üzere..ee geçen haftanın kaçamakları da eklenince şiştim beyaa

napalım önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkın..

hepinizi öpüyorum..

yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler..ilk sayfayı okumalarını tavsiye ederim başarılar..

geçmiş olsun canım

sağol canım

tebrik ederim canım..hayırlısıyla sağlıkla kavuş inşallah bebişine..istersen listeden çık sadece menü paylaşımı yapıp muhabbete gel ..sen bilirsin

sağol canım

hayırlı olsun canım,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canım hayırlı olsun dikkat et kendine muhabbet için bizler hep burdayız

canım çok sevindim tebrikler,darısı bana
teekkür ederim canlarım artık darısı aleynaak a

listeden çıkmak istemiyorum amaaaa
şimdilik bir sıkıntım yok çok yeni olduğum için ama ilk aylar da kilo veren çok oluyormuş mide bulantısı falan...öyle şeyler yaşamasam bile 2 canlı psikolojisine girmek istemiyorum son aylar zaten çok kilo alınıyor...ilk zamanlar ne kadar koruyabilirsem o kadar iyi zaten bebiş ilk aylarda yemesen de ihtiyaçlarını anneden karşılıyormuş..... hocamızın listeleri zaten sağlıklı... sağlıklı besleneceğim arkadaşlar bana bebeğime faydası olmayan şeyleri yemeyerek sizlerle devam etmeyi planlıyorum
ilk 3 aydan sonra izelgeyi tersine çeviricem aldığım kiloları yazıcam cuma günleri de tartıya katılıcam tabi

sabah 8.10
sahanda 2 yumurtadan sucuklu yumurta
2 dilim kızarmış ekmek

öğlen 12.10
mercimek çorba
2y. kaşığı makarna
2y kaşığı yoğurt
1 tabak taze fasülye

akşam 17.45
barbunya
yoğurt

bu arada akşamdan saat 8 gibi tekrar sağlıklı atıştırma yapabilirim birden çok yiyemiyorum rahatsız ediyo
öpüldünüz muckssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…