alırız tabii..hoşgeldin ve başarılar..Kızlar beni de aranıza alınçk kilo aldım özellikle evlendikten sonra.. Nasıl listelerle başlamam lazım bir an önce başlamak istiyorum 90 kiloyum 25 yaşındayım.bana başlangıç için liste önerebilir misiniz ?
oh canım güzel bi karar sevindimteekkür ederim canlarım artık darısı aleynaak a
listeden çıkmak istemiyorum amaaaa
şimdilik bir sıkıntım yok çok yeni olduğum için ama ilk aylar da kilo veren çok oluyormuş mide bulantısı falan...öyle şeyler yaşamasam bile 2 canlı psikolojisine girmek istemiyorum son aylar zaten çok kilo alınıyor...ilk zamanlar ne kadar koruyabilirsem o kadar iyi zaten bebiş ilk aylarda yemesen de ihtiyaçlarını anneden karşılıyormuş..... hocamızın listeleri zaten sağlıklı... sağlıklı besleneceğim arkadaşlar bana bebeğime faydası olmayan şeyleri yemeyerek sizlerle devam etmeyi planlıyorum
ilk 3 aydan sonra izelgeyi tersine çeviricem aldığım kiloları yazıcamcuma günleri de tartıya katılıcam tabi
afiyet olsun balımm2.öğünüm
1 kase köfteli nohutlu çorba
brokoli
geçmiş olsun sersum sanada geçmiş olsun canım
dün tüm gün ufak ergenyusla uğraştık önce doktora sonrasında alınması gerekenleride hallettim çok şükür bitti okul işi kaçamak falan yok bugünde ev temizlemece yarın kemo günümüz koş kardelen koş
sagol canımherkese selamlar canlarım
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefa getirdiniz
serppcim geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım..dinlen bol bol dikkat et kendine[/QUO
hepınıze cok teskuurler , atlatıcam ınsallah
handrake , bebısın hayırlı olsun . Rabbım kucagına saglıkla alabılmeyı nasıp etsın ınş.
e darısıda tez zamanda bıze ınşallah , dımı aleynak
serpçim geçmiş olsun
bizde kontrolden geldik kızım hapa devam edecekmiş
geçmiş olsun canım
sagol canım
geçmiş olsun canım..dinlen bol bol dikkat et kendine[/QUO
hepınıze cok teskuurler , atlatıcam ınsallah
handrake , bebısın hayırlı olsun . Rabbım kucagına saglıkla alabılmeyı nasıp etsın ınş.
e darısıda tez zamanda bıze ınşallah , dımı aleynak
inşallah canım hayırlısı
teekkür ederim canlarım artık darısı aleynaak a
listeden çıkmak istemiyorum amaaaa
şimdilik bir sıkıntım yok çok yeni olduğum için ama ilk aylar da kilo veren çok oluyormuş mide bulantısı falan...öyle şeyler yaşamasam bile 2 canlı psikolojisine girmek istemiyorum son aylar zaten çok kilo alınıyor...ilk zamanlar ne kadar koruyabilirsem o kadar iyi zaten bebiş ilk aylarda yemesen de ihtiyaçlarını anneden karşılıyormuş..... hocamızın listeleri zaten sağlıklı... sağlıklı besleneceğim arkadaşlar bana bebeğime faydası olmayan şeyleri yemeyerek sizlerle devam etmeyi planlıyorum
ilk 3 aydan sonra izelgeyi tersine çeviricem aldığım kiloları yazıcamcuma günleri de tartıya katılıcam tabi
sabah 8.10
sahanda 2 yumurtadan sucuklu yumurta
2 dilim kızarmış ekmek
öğlen 12.10
mercimek çorba
2y. kaşığı makarna
2y kaşığı yoğurt
1 tabak taze fasülye
akşam 17.45
barbunya
yoğurt
bu arada akşamdan saat 8 gibi tekrar sağlıklı atıştırma yapabilirim birden çok yiyemiyorum rahatsız ediyo
öpüldünüz muckssss
kızlar bu arada kanaael nerede? onunda bebısle ılgılı bır durumu vardı. valla sankı kendımde ımıs gıbı heyecanla beklıyordum. acaba hamıle mı dıye ? (mıde bulantıları vardı gectıgımız gunlerde ya )belkıde mutlu haberden dolayı topıcde yoktur
sabah klasık kahvaltı yapıldı.
dun aksam yemek yapamadıgım ıcın corba ve salata ıle ıdare edıldı.
bugun ınsallah oglene corba ıcmeyı planlıyrm. bogazımı yumusatır belkı umuduyla...
aksama da mantar corbası ve etlı bıber dolması ve tabı ayran, salata
dün bi ev kazası atlattım..Allah korudu..gece mutfağı toparlarken borcamı elimde yıkayıvereyim dedim..demez olaydım elimden kaydı ve lavaboda parçalandı e tabii parmağımda nasibini aldı ..baya derin bir kesik oldu. .kesiği görünce bian gözlerim karardı sonra kociş yardıma koştu..hastaneye gitsem kesin dikiş atarlardı ama neyse kapağı kapattık batikonladık kurtardık ..işte böyle canlar..
sabah
2 günkurusu
ceviz
öğlen
tavuk sote
ezogelin çorba
1 dilim karpuz
akşama da eşim menemen yapacak..bugün de bitti çok şükürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?