Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

alırız tabii..hoşgeldin ve başarılar..
bizde liste diye birşey yok karataya uygun menüleri menü paylaşımızda ve ilk sayfada verdiğim karatay menüleri linkinde bulabilirsin..yanii ilk sayfayı incelemek sana çok faydalı olacaktır

oh canım güzel bi karar sevindim..sağlıkla kavuşursun inşallah bebişine ..karatay bebişi olcak topiğimizin ilk bebişi hayırlı olsun darısı isteyen herkese inşallah
2.öğünüm

1 kase köfteli nohutlu çorba
brokoli
afiyet olsun balımm

slm kızlar bende geldim aranıza geçen aylarda karataya başlayıp 1 hafta yapabilmiştim çok kastım ve ilk kaçamakta bıraktım ama artık daha kararlıyım inşallah.

herkese iyi sabahlar..
kahvaltı

omlet
peynir zeytin
közlenmiş papya biber
yarım şeftali
1 kırmızı erik
ceviz

şimdide kızımla nostaljik film zamanı 'Meet Joe Black' ve çayy çayyy

herkese selamlar canlarım
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefa getirdiniz

serppcim geçmiş olsun canım
sagol canım

kızlar bu arada kanaael nerede? onunda bebısle ılgılı bır durumu vardı. valla sankı kendımde ımıs gıbı heyecanla beklıyordum. acaba hamıle mı dıye ? (mıde bulantıları vardı gectıgımız gunlerde ya )belkıde mutlu haberden dolayı topıcde yoktur

sabah klasık kahvaltı yapıldı.
dun aksam yemek yapamadıgım ıcın corba ve salata ıle ıdare edıldı.
bugun ınsallah oglene corba ıcmeyı planlıyrm. bogazımı yumusatır belkı umuduyla...
aksama da mantar corbası ve etlı bıber dolması ve tabı ayran, salata

herkese günaydın kısslar
sabah 6 km yürüyüşümü yaptımdaha kahvaltımı yapamadım.temizliği biraz kolaylayayım sonra yaparım

saol canım darısı bana ve serppe'de inşallah,9 aylık bir süreç canım kişiye göre değişiyor benim ilk bebeğimde 4,5 ay bulantılarım olmuştu hiç kilo almadım,aksine kilo bile verdim ,hamileliğim sürecinde 9-10 kilo arası kilo aldım,diyetine devam edebilirsin tabi canım ama menüne süt,yoğurt,peynir yönünden ağırlık ver

yemekten önce yine eşimle sporumuzu yaptık,

dünkü yemeğim

biraz taze fasulye
1-2 kaşık bulgur pilavı
ayran
etsiz çiğ köfte
cin biberi

kızlar bu ara canım acayip acı cekiyor,tatlıyı bırakınca acı krizlerim tutmaya başladı

kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
salatalık
lor peyniri
pastırma
antep fıstığı
kuru kayısı

selam kizlarrr ..

ben cok cok cok yogunum..
gunum gunduz hastanede gece is yerinde geciyor cok yogun ve zorlu bir donemdeyim .. idarar yollari iltehaplanmasi daha karmasik bir durum aldi.. onun ile ugrasiyorum.. ve bu sirada da diyetimi birakmamaya calisiyorum..
ama yarin kilo bildirimi yapamayacagim icin simdi yapayim dedim.

ben 68.900 um cok sukur .. durgun zamanlarim basladi ama insallah en kisa zamanda yine hizlanacagim./

Bugun yediklerime gelince

Sabah:
1 muz
1 avuc fistik
biraz beyaz peynir
sutlu turk kahvesi

aksam icin de :
bulgurlu etli beyaz kelem (lahana) dolmasi yaptim..
ve artan damarlarini patcalarini da dogan ile soteledim ustune sarimsakli yogurttt ohh is tamam olacak ..

Optum sizleri biraz sizleri okuyayim kizlarr

buralardayim tatlim fakat ugrayamiyorum topigimizeee..
bebek cikmadi idrar yollarim iltehaplandigi icinn ve bu cok ileri boyutlara ulastigi icin en son evresinde olabilecek bir durum mus .. mide bulantisi istahsizlik agri sanci hepsinin nedeni buymus hayirlisi olsun dedik artik kismet onumuzdeki aylara .. insallah en yakin zamanda gelir bebisim cok da nazlanmasin insallahh

gecmis olsun tatlim .. Allah daha buyuk kazalardan belalardan korusunn.. dikkatli ol dicem ama olacak ise oluyor maalesef canim cook cook buyuk gecmmmiis olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…