buralardayim tatlim fakat ugrayamiyorum topigimizeee..
bebek cikmadi idrar yollarim iltehaplandigi icinn ve bu cok ileri boyutlara ulastigi icin en son evresinde olabilecek bir durum mus .. mide bulantisi istahsizlik agri sanci hepsinin nedeni buymus hayirlisi olsun dedik artik kismet onumuzdeki aylara .. insallah en yakin zamanda gelir bebisim cok da nazlanmasin insallahh
inşallah canımbanadaaaa...
gecmis olsun tatlim .. Allah daha buyuk kazalardan belalardan korusunn.. dikkatli ol dicem ama olacak ise oluyor maalesefcanim cook cook buyuk gecmmmiis olsun ..
2.öğünüm
1 kepçe köfteli-nohutlu çorba
börülce salatası
bu saat oldu hala temizlikle uğraşıyorumbugünlük az işim kaldı,gerisi yarına artık
hehe afiyet olsun leylakım ikimizde börülce salatası yemişizz
oh tertemiz olmuşundur otur kız artık totonun üstüne..
evet canim kismet gerisi bekliyoruz artik ilk once iyi olayim bebek hayirlisi ile Allahim nasip edecektir .. Sagolgeçmiş olsun canım ,önce kendi sağlığın senin sağlığın yerine gelsin,rabbim bebeğinide kucağına verir inşallah
inşallah canımAllah isteyen herkese nasip etsin
evet kaza geliyorum demiyor bazenn..sağol tatlımmm
buralardayim tatlim fakat ugrayamiyorum topigimizeee..
bebek cikmadi idrar yollarim iltehaplandigi icinn ve bu cok ileri boyutlara ulastigi icin en son evresinde olabilecek bir durum mus .. mide bulantisi istahsizlik agri sanci hepsinin nedeni buymus hayirlisi olsun dedik artik kismet onumuzdeki aylara .. insallah en yakin zamanda gelir bebisim cok da nazlanmasin insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?