Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar sabah klasik kahvaltı sonrasında evi kırklamaca pazara gitmece biraz kışlık hazırlamaca akşam yemekte tarhana çorbası balık salata sonrasında cıss çantayı hakettim biri beni durdursun

Sizleri cok özledim kizlar kizkardesimin düğününe sayili gunler kaldi 2 hafta sonra bugun kina gecemiz bitmis dugun heycani sarmis olacak. Kayinvalidemi sorarsaniz servise indi ama tam kendini toparlamis degil inşallah en kisa zamanda iyilesir diyoruz sık sık ziyarete gidiyorum cocuklarla biraz zor oluyor ama idare ediyoruz öptüm yine haberdar ederim sizleri dualarinizi eksik etmeyin...

biz de seni özledik canım..kolay gelsin Allah tamamına erdirsin..kayınvaliden de çabucak iyileşsin inşallah..

Merhaba karatayin guzel kizlarii ...

Cok guzel uyudum geldimmmmmm saat gece 23.00 den saat 13.oo e kadar .. 3 gun uyuyamayinca .. hayatimin en deliksiz uykusunu uyudum.. Ayni zamanda ozel gunumde olmama ragmennnn..
Neyse yediklerim :

1 mz
1 avuc fistik , 1 avuc antep fistigi
biraz beyaz peynir
kahve
simdi de kavun cayimi yaptim onu iciyorummm .. sarki dinliyorumm.. grup yorum - ugurlama

bugün silkindim ve kendime geldim ...aaa ne o kaçamak kaçamak..toparlanma zamanıdır..
zaten yapacağımı yaptım hiç gözümde kalmadı..

herkese iyi haftalar dilerim ..hafta su gibi aksın ve cuma gelsin

kahvaltım

omlet
peynir zeytin
yoğurt
2 günkurusu ceviz
çay çayy

beğeniler kalkmışş ala ala :44::44::44:

Son düzenleme:
Selam karatayın şekerleri hafta sonu az kaçamakla geçti yok ya yedikce yiyesim geldi dün dur artık dedim o kadar emekle verdin kiloları sakın eskiye dönme dedim yapıştı bu kilo yesemde yemesemde gitmiyor tahlilde yaptırdım herşey normal anlaşılan yürümem lazım şu civcivler okullarına dönünce eski tempoya dönerim artık sabah klasik kahvaltı yaptım halende çay içmeye devam

selam kısslar ben geldimherkese iyi haftalar bol bol kilo vermeler diliyorum
sersumum gibi birkaç gündür kendime geldim ve ağzıma zinhar yasaklı şeyler sürmüyorumböyle de gidecek artıkyürüyüşleri de aksatmıyorum hiç...bu haftadan pek umutlu değilim çünkü 2 gün sonra regl olucam.haftaya görücez artık asıl kiloyubu arada akşam yemeklerini de azalttım.tek çeşit yemek yiyiyorum,yanına da salata-yoğurt yiyorum.kociş de kilo almışberaber böyle devam edicez bi süre

sabah yediklerimi yazayım

dünden kalan kavurmanın içine 1 yumurta kırdım
salatalık
peynir
zeytin
pastırma
1 küçük muz

kahvaltıdan önce de 6 km yürüyüş

Birer tane domates, salatalık, yeşil biber, şeftali, mürdüm eriği, yarım muz, biraz köy peyniri, 10 tane zeytin; 1 bardak şekersiz çay
:2: kızlar abarttım mı sizce?
12' kahvaltı yaptım şimdi ev işleri, plates sonra yürüyüş yapacağım
1000 gr gitti ve sıkılaşmaya başladım
çizelgeyi yeniden oluşturamadım. herkese kolay gelsin

evet canım bende göremedim sitede tadilatmı var acaba?

slm kızlar bende dün yediklerimi söylemek bile istemiyorum,tam bir kaos,acıkcası ne bulursam yedim,oğlumu uyuturken bende uyumuşum telefonun sesiyle kalktım,başım dönüyor vucüdumu ateş basmış resmen vucüt iflas etmiş,ne bulursam yemenin cezsı böyle işte Allahın izniyle kaçamaksız diyete devam hem kşilolarımız gidiyor,hemde sağlıgımız yerine geliyor

sabah kahvaltım tabı 13'ü buldu kahvaltı saatim

1 kase çorba
biraz sucuklu yumurta(çok az)
peynir
çiğ fındık

merhaba kizlar ..

bugun aksamci oldugum icin guzel guzel uyuyup uykumu aldiimmmm ..

yediklerim:
sabah:
yumurta salatasi , bir fincan kahve , bir avuc fistik

Ogle , ara gibi : 2 kuru kayisi bir avuc findik ve cay

Aksam icinde :
firinda tavuk kebabi yaptim.
kocam mucveri cok sever diye ona da mucver yaptim. Ben kendim tavuk ve salata yiyecegim..

Simdi de sizleri okuyayim optuuuum sizlerii...

Ellerine sağlık canım,çok güzel bi liste olmuş

Sağol birdym,kilo için de yaşasın karatay diyorum

Canım ALLAH acil şifalar versin,kız kardeşine de mutluluklar dilerim

Selam kızlar hepinize,leylak,kaneel nasılsınız

Cumadan beri evde yoktum,dün geldim ve hafta sonum maalesef bol kaçamaklı geçti:26::26:,bugün anca kendime geldim sabah tartıda +++1100 gördüm:18::18:

Bugünkü menüler

Sabah omlet,peynir,zeytin,domates,fıstık

Öğlen mercimek çorba,imambayıldı(patlıcanlar fırın),çeyrek lahmacun,salata,ayran

kaçamağı unut yola devam ficansım
afiyet olsun

evet canım bende göremedim sitede tadilatmı var acaba?
ben de anlamadım canım..kaldırmışlar..
ben de acayip kaçamak yaptım geçen hafta canım..ama bugün toparlanma günüm..hepberaber

2. öğünüm

3-4 parça tavuk pane
2 kabak mücveri
yoğurt
şalgam suyu
3 kaşık bulgur pilavı
salata

yine kaçırdım ama enazından kaçamak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…