Sizleri cok özledim kizlar kizkardesimin düğününe sayili gunler kaldi 2 hafta sonra bugun kina gecemiz bitmis dugun heycani sarmis olacak. Kayinvalidemi sorarsaniz servise indi ama tam kendini toparlamis degil inşallah en kisa zamanda iyilesir diyoruz sık sık ziyarete gidiyorum cocuklarla biraz zor oluyor ama idare ediyoruz öptüm yine haberdar ederim sizleri dualarinizi eksik etmeyin...
bugün silkindim ve kendime geldim ...aaa ne o kaçamak kaçamak..toparlanma zamanıdır. .
zaten yapacağımı yaptım hiç gözümde kalmadı..
herkese iyi haftalar dilerim ..hafta su gibi aksın ve cuma gelsin
kahvaltım
omlet
peynir zeytin
yoğurt
2 günkurusu ceviz
çay çayy
beğeniler kalkmışş ala ala :44::44::44:
bugunku listemiz kızlar gelmeyen bayağı arkadaş var
kilo verenler
ihya-------------%2,853
handrake--------%2,482
ficans-----------%2.216
birdy------------%0,881
aleynaak--------%0.705
aynı kalanlar
kardelenn
serpp
çiğdemklcsn
filiz toprak
kilo alanlar
sersum------+100
leylak84-----+500
gelmeyenler
kaneel
güleryüz
özlemkartal
pınarr
habercice
Aleynaakcım liste için ellerine sağlık canım.Kilo veren - alan - aynı kalan herkese burada oldukları için çok çok tebriklerimi yolluyorum ve de en büyüğünden bir BRAVOS gönderiyorumMuhtarımın durumunuysa hiçbir kategoriye sokamadığımdan ayrı bir başlık altında irdelemek istiyorum ; "Zayıfladığı Halde Hacetine Kıyamayıp Kilo Almış Gibi Gözükmeyi Göze Alanlar" Muhtarım şuan kendi kategorisinde tek bir kişi olmasına rağmen mücadeleci kimliği nedeniyle yakında hepimizi peşinden sürükleyeceğine dair inancım tamdır.Gün gelecek hiçbirimiz hacetimize kıyamayacağız ve aynı başlık altında kim hacetine daha çok kıyamamış listesi şeklinde sıralanacağız
Bu vesileyle Ficansıma ve Leylakıma ve de başkaca da varsa tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum.Ayrıca da Ficansım ; O nasıl bi kilo vermektir , sırrın nedir?
Sizleri cok özledim kizlar kizkardesimin düğününe sayili gunler kaldi 2 hafta sonra bugun kina gecemiz bitmis dugun heycani sarmis olacak. Kayinvalidemi sorarsaniz servise indi ama tam kendini toparlamis degil inşallah en kisa zamanda iyilesir diyoruz sık sık ziyarete gidiyorum cocuklarla biraz zor oluyor ama idare ediyoruz öptüm yine haberdar ederim sizleri dualarinizi eksik etmeyin...
Selam kızlar hepinize,leylak,kaneel nasılsınız
Cumadan beri evde yoktum,dün geldim ve hafta sonum maalesef bol kaçamaklı geçti:26::26:,bugün anca kendime geldim sabah tartıda +++1100 gördüm:18::18:
Bugünkü menüler
Sabah omlet,peynir,zeytin,domates,fıstık
Öğlen mercimek çorba,imambayıldı(patlıcanlar fırın),çeyrek lahmacun,salata,ayran
ben de anlamadım canım..kaldırmışlar..
evet canım bende göremedim sitede tadilatmı var acaba?
ben de acayip kaçamak yaptım geçen hafta canımSelam kızlar hepinize,leylak,kaneel nasılsınız
Cumadan beri evde yoktum,dün geldim ve hafta sonum maalesef bol kaçamaklı geçti:26::26:,bugün anca kendime geldim sabah tartıda +++1100 gördüm:18::18:
Bugünkü menüler
Sabah omlet,peynir,zeytin,domates,fıstık
Öğlen mercimek çorba,imambayıldı(patlıcanlar fırın),çeyrek lahmacun,salata,ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?