- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
günaydın kısslarumarım herkesler kilo vermiştir.ben yine aynı kilodayım,çünkü reglyim.haftaya bi atak bekliyorum artık.çiğdemim kolay gelsin canım benim yüzde yine koca bi 0
Herkese günaydın ve güzel Cumalar ,
Bu haftaki durumumu aşağıdaki şekliyle arzederim ;
Geçen hafta : 45
Bu hafta : 44.9
Fark : - 0.1
Yüzde : - 0.222
Boy : 1.50
Beden : 34
Spor : 5 gün yürüyüş
Çidoşum kolay gelsin ve de şimdiden ellerine sağlık canımcım.Herkese de bol şans ...
gunaydıınnn,
bugun tartı gunu dımıııı ...ve ben yıneee aynı kılomda sabıttt kaldım. veremıyrm arkadaslar yahuu...ne ınatcıymıs kılolarım. mens donemi harıççç ve re mı yo ruuumm. bırde hastalıktan dolayı sporada gıdemıyrz. zaten hasta hasta calıstırıyorlar benııııkaçamak desenız yapmadımmm hıc hemdeee 2 haftadır hıc kacamagım olmadı ama sonuc ? ıkı haftadır aynı kılodayım :2:
hafta sonları evde olamıyorum , hep dugun hep dugunnn... bıtse de dugun mevsımı kurtulsakk
neyseee... ben aynı kılodayım sonuc olarak , 66.7 . (hafta ıcı 66.1 ı de gormustumn ama, hafta içi tabiii)
lıste yapacak arkadasa kolay gelsın
afiyet olsun sersumumhe kıss börülceyle pişti olmuşuz çok seviyorum ben yaaa,bir de bol sarımsak-limonlu ohhh misss yani
şimdi oturabildim daha bacım,yarına kaldı artık diğerleri
geçmiş olsun canımmSelam kızlar
Bugünüm maalesef kaçamaklı geçti,tam da tartı öncesi,telafi eder mi bilmem ama akşam 5 km tempolu yürüdüm,şimdi de çok fena başım ağrıyor,yarın herkes bol eksi görür inşallah,benim pek umudum yok,bi de regl oluyo gibiyim ama zamansız,daha biteli 12 gün oldu oysaki:44:
Hepinize iyi geceler
oy oyy kıyamam çiğdoşum öpem de geçsinBilmediğim yollardan gitiim, muayene oldum, uf yaptılar koluma, kan verdim,eve geldim,
Hala gelmediniz mi kızçeler
Bugun saat 4 te kan sonuçlarımı almaya gidiciiim ona göre en geç 3 bıçıkta evden çıkmam lazım bilmediğim yollardan geçiciiim zira
Rumuz:ihya
Bas kilo:108
Geçen hafta :81.7
Bu hafta : 83.6
Fark : +++1.900
Yüzde : +++%2.325
Boy : 1.73
Beden : 46
Spor :YOK
oy oyy kıyamam çiğdoşum öpem de geçsin
Selam kızlar anca gelebildim kiloda değişiklik yok yine aynıyım üstelik reglimim ilk günü bu bile iyi
Evet bencede bu iyi bişi :) Haftaya kadar çeneni tutar yemezseenn haftaya büyük ödül senin. Ama hatunların çoğu regl haftasında demedi deme
Yarış var kapış var bu hafta
kan gövdeyi götürüyo desene..haha..
Eki Görüntüle 802264
Başta aleynak olmak üzere tüm kilo verenleri alkışlıyorummm
Yerinde sayanlar biraz dikkattt :18::18::18:
Başta ben olmak üzere bütün kiilo alanlara da "Allah sizi napmasın kaldırın totoları bu hafta herkes bir saat yürüyecek" diyorum. Regl megl bahane gelen kilolar şahane
Yürüyüş ve cidiyet şart diyorum
Ben kaçıyorum
Akşama gelirim şekerler
Eki Görüntüle 802264
Başta ben olmak üzere bütün kiilo alanlara da "Allah sizi napmasın kaldırın totoları bu hafta herkes bir saat yürüyecek" diyorum. Regl megl bahane gelen kilolar şahane
Ben kaçıyorum
Akşama gelirim şekerler
Eki Görüntüle 802264
Ben kaçıyorum
Akşama gelirim şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?