tebrikler canımçok sevindim senin adına,durmak yok böyle devam
baş.kilo:91,5
geçen hafta kilo:73
bu hafta kilo:70,9
fark:2,1
yüzde:2,876
toplam fark:20,6
liste yapan arkadaşım kolay gelsin şimdiden
inşallah inşallahh :) zaten çok azimliydim şimdi daha da motive oldum :) her hafta 1-2 kilo arası versem bile yeter
maşallah canım sende çok güzel kilo vermişsinnben spor yapmıyorum şimdilik ama onu da eklicem inşallah :) sen spor yapıyo musun
böyle devam edersen haftada en az 1 kg verirsin canım kesinlikle
sağol canımşimdilik 20 dk lık yürüyüşlerle başlayıp zamanla arttırabilirisin canım
evet ben hergün yürüyorum 7-8 km....
çok iyi ya bende başlayayım yürüyüşlere en kısa zamanda o zaman :) zaten sizin gibi epey kilo verenleri görünce çok özeniyorum :)
Hileli gıdaların içinde neler yok ki...çok haklısın canım benim en çok üzüldüğüm şey bunları çocuklarımız yiyo anlatamıyoruz benim kız sabahları ekmeğinin üstüne o paket yağlardan nasıl sürüp yiyo içm gidiyoanlatamıyosun süt alıyorum pazardan onu içmiyo paket süt içiyo neymiş o kokuyomuş ilerde inşallah örnek alırda beni sağlıklı beslenir etkiliyoruz aslında etrafımızı kociş de 3 gündür şekersiz içiyor çayını ama akşam meyve yemeden duramaz çerez yer böyle yani bende ona bakıyom garibim ayran içiyorum iyice otlaştın hiçbişe yiyip içmiyon diyo bende şimdiye kadar yediklerime sayıyorum diyorum amaaan beeee çok dertli gördüm kendimi
evet canım,keşke yıllar evvel bilseymişiz ama zararın neresinden dönersek kar....kolay gelsin canım şimdiye kadar neler yedik hiç dikkat etmedin canan hoca sayesinde neyin ne oldugunu anladık daha sağlıklı beslenir olduk
valla hep böyle giderim inşallahdoğumgününe gidilmiş ve kaçamak yok..yürüyüşte tamam daha ne olsun
ah ah özlemim neler yedik ve yiyiyoruz..elimizden geldiğince koruyabiliyoruz ailemizi..
Böfstrogonof (Kremalı Et) - Nefis Yemek Tarifleri
bu tarife karar verdim tabii yanına bulgur pilavı...
sağol canım benim..sizin de kutlu olsun
hee ekistradan üstüne de parmak verebilürüzz bence..ehe ehe..
sağol canımmmNice nice sağlıklı, mutlu senelere canım
sağol canımmmnice mutlu yıldönümlerine canım sağlıklı mutlu ve fit tabisi allah mutluluğunuzu daim etsin bir ömür boyu inşallah
arkadaşlar bu sabah aç karnına tartıldım ve kendim bile hala inanamıyorum 3 günde 2.5 kilo vermişimnasıl oldu anlayamadım hala şoktayım ama çok çok çokk mutluyum.bu karatay diyeti bana çok iyi gelicek ve bu topikte arkadaşlık dayanışma çok çok çok güzel.iyiki varsınız kızlar iyiki burdayım sizinle :) aslında neden bu akdar hızlı verdiğimi biliyorum şöyle anlatim ben su hiç içmezdim su yerine hep gazlı ve şekerli içecekler içerdim ve gecesi gündüzü yoktu bunun.şimdi günde 2.5 litre su içiyorum ve akşam 8 den sonra kesinlikle bişey yemiyorum tamamen düzene girdim çok şükür
dün akşam davetliydim kayınbşraderimin dogum günü vardı ben yemeği ofiste yedim öyle gittim ama çok anaç bi eltim var insanı zorla yedirir sadece çorba içtim tokum dedim :) dogum günü faslında allahım börekler tatlılar ve o yaşpastayla burun burunaydım ama bir lokma yemedim sadece sade soda içtim.eltim misafirlerle ilgilendiginden benim yemediğimi farketmediböylece atlattım
yarın misafirim var ondada durumu idare edicem inşallah.çok mutluyum hala inanamıyorum bu kadar kilo verdiğime :) çok uzun bi yazı oldu ama paylaşmak istedimm bugunki menüm sabah klasik kahvaltı
öglen:ezogelin çorba mevsim salata
akşam:kısır ayran
sersumum sabah tartıldım 79kg yum haftada lıstedeyım hadı hayırlısı bakalım
lıste yapan arkadas kolay gelsın
ah özlemim keşke ben de o çikolatadan soğuyabilsemvalla hep böyle giderim inşallahçikolata yerken margarin yiyorum hissine kapılmıştım bi seferinde,ondan da soğudum resmen
afiyet olsun bebişimharika görünüyo
Günaydın kızlar hepinize
Sersumum evlilik yıldönümünüzü kutlarım, nice yıllara inşallah sağlık ve mutlulukla
Kızlar ben bu hafta gene artıdayım, ne olacak böyle bilmiyorum, şu boğazımı bi türlü tutamıyorum, kaçamağa başlayınca gerisi geliyor ve peşimi bırakmıyor
:
serpçim nerelere kayboldun yawww
harika canım çok sevindim..hep böyle hızlı gitmesede gidecek o kilolar ona şüphen olmasın..
ayrıca kaçamak yapmadığın için de tebrik
teşekkür ederim canımm :) azar azarda olsa gitsin yetrki artışa geçmesinde :)sıradaki hedefim her gün yarım saat yürüyüş ve yarım saat egzersiz.çalıştıgım için birden düzene sokamadım ama bi bu kaldı
sorma canım yaa resmen kayboldum . gectıgımız haftalarda hasta ıdım bı turlu yakamı kurtaramadım hastalıktan. sımdı ıyıyım sukur ki. bu defa da ısler yogun. baya bı hemdee... pek fırsatım olmuyor topıc e gırmeye . önumuzdekı haftada yogun gozukuyor ısler . ama sonrasında buralarda olurum yıne ,inşallah...
[
teşekkür ederim canımm :) azar azarda olsa gitsin yetrki artışa geçmesinde :)sıradaki hedefim her gün yarım saat yürüyüş ve yarım saat egzersiz.çalıştıgım için birden düzene sokamadım ama bi bu kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?