Bende listeye girmek istiyorummmm çömüm diye almıyorsunuz dimi beni ühüüüükilo verenler
1.leylak84 %-2,876
2.sersum %-0,651
3.serpp %-0,599
4.çigdemlcsn %-0.478
5.kardelen %-0,406
6.aleynaak %-0,286
aynı kalanlar
1.kaneel
2.birdy
kilo alanlar
1.ficans %+1,550
2.handrake %+0,990
3.ihya %+0,837
4.filiztoprak %+0,426
umarım gözümden kaçan birşey yoktur varsa affınıza sığınırım arkadaşlar, kilo verenleri tebrik eder vermeyenleri sopalarımaynı kalanlar sopadan yırttınız
biliyorsunuz bugün özel birgün olduğu içünn az da olsa kaçamak yaptım..arzadeyimm..
Eki Görüntüle 808795 Eki Görüntüle 808796
pilavı yemedim..ama diğerlerini yedim
1 volavan
barbunya pilaki
kabak salatası
1 kaşık patates püresi
kremalı bonfile
bonfile sarma
2 kadeh şarap
bu kadar..yarın düzen geri gelir
Bende listeye girmek istiyorummmm çömüm diye almıyorsunuz dimi beni ühüüüü
Kız ne kaa çok şey yapmışsınMaşallah maşallah
çok uğraştım beyaa..ama hemencecik bitti.. şu yemek ne nankör bişeydir..
O kaaa uğraşıp yürüyoruz kilocuklar da hemen gitseKeşke o da nankör olsa vucudumuza karşı maşallah çok sadık
çiğdem arkadaşımızın ilk iş günü olduğu için bildirimini bana yazdı ..ben paylaşıyorum canım..
rumuz:cigdemklcsn
geçen hafta:62.7 kg
bu hafta:62.4 kg
yüzde:--%0.478
fark:--300 gr
Hayır sülük gibi yapıştı. Bugun forma giydim ne dengesizce olmuşum ben beya. Alt 40 üst 36-38 enemm dedim bu ne yaaaav. Popoyu eritmek için her gün işe gidip gelirken yürüyeceğim
Sağol sersumum
yahu makarnayı çok severim şu yanlardaki makarna reklamı canımı çektiriyoooo
kilo verenler
1.leylak84 %-2,876
2.sersum %-0,651
3.serpp %-0,599
4.çigdemlcsn %-0.478
5.kardelen %-0,406
6.aleynaak %-0,286
aynı kalanlar
1.kaneel
2.birdy
kilo alanlar
1.ficans %+1,550
2.handrake %+0,990
3.ihya %+0,837
4.filiztoprak %+0,426
umarım gözümden kaçan birşey yoktur varsa affınıza sığınırım arkadaşlar, kilo verenleri tebrik eder vermeyenleri sopalarımaynı kalanlar sopadan yırttınız
yahu makarnayı çok severim şu yanlardaki makarna reklamı canımı çektiriyoooo
evet yaaa..inadına yapıyolar sankii
hoşgeldin aramıza kolay gelsinHepinize iyi akşamlar aranıza yeni katıldım umarım kabul edersiniz ben karatay diyetine geçen hafta 88 kilo ile başladım 3 kilo verdim öncelikli hedefim 80 altına inmek her gün 1 saat yürüyüş ve tiffany yapıyorum forumda acemiyim hatalarım olursa düzeltin lütfen hepimize kolay gelsin
Menüm
Sabah :
10 zeytin
2 ad haşlanmış yumurta ( kayısı kıvamında )
1/2 domates
1 salatalık
yarım çay bardağı kavrulmamış çiğ fındık cevizli 3 kuru kayısı
2 dilim peynir
yarım demete maydanoz ve yarım demet dereotu
Öğle : 1 su bardagı süt
Akşam :
1 kase kabak ve pırasa çorbası
1 kase yoğurt
2 yem. kaş bulgur pilavı
1 kase patlıcanlı güveç
gün içinde 2 fincan yeşil çay içiyorum . 2 litre tarçınlı karanfilli limonlu su içiyorum
ayrıca her sabah 1 tatlı kaşığı çörekotu çiğniyorum ertesi sabah 1 yemek kaşığı elma sirkesi devir daim yapıyorum sevgiler hepinize
vayy makarnacılar sizi bak bak gelin değilmiValla yaaaaaaaaa ayyyKaynanam buraya da mı el attı ne diyetime bile bile çomak mı sokuyo ne
haftada 3 kilo çok iyi canım tebrik ederim.bende yeniyim bakalım haftaya cuma ne kadar vermiş olucam :) henüz yiriyüş ve spora başlayamadım ama inşallah onları da eklicem listeme :) hoşgeldin aramıza tekrarHepinize iyi akşamlar aranıza yeni katıldım umarım kabul edersiniz ben karatay diyetine geçen hafta 88 kilo ile başladım 3 kilo verdim öncelikli hedefim 80 altına inmek her gün 1 saat yürüyüş ve tiffany yapıyorum forumda acemiyim hatalarım olursa düzeltin lütfen hepimize kolay gelsin
Menüm
Sabah :
10 zeytin
2 ad haşlanmış yumurta ( kayısı kıvamında )
1/2 domates
1 salatalık
yarım çay bardağı kavrulmamış çiğ fındık cevizli 3 kuru kayısı
2 dilim peynir
yarım demete maydanoz ve yarım demet dereotu
Öğle : 1 su bardagı süt
Akşam :
1 kase kabak ve pırasa çorbası
1 kase yoğurt
2 yem. kaş bulgur pilavı
1 kase patlıcanlı güveç
gün içinde 2 fincan yeşil çay içiyorum . 2 litre tarçınlı karanfilli limonlu su içiyorum
ayrıca her sabah 1 tatlı kaşığı çörekotu çiğniyorum ertesi sabah 1 yemek kaşığı elma sirkesi devir daim yapıyorum sevgiler hepinize
haftada 3 kilo çok iyi canım tebrik ederim.bende yeniyim bakalım haftaya cuma ne kadar vermiş olucam :) henüz yiriyüş ve spora başlayamadım ama inşallah onları da eklicem listeme :) hoşgeldin aramıza tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?