Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

biliyorsunuz bugün özel birgün olduğu içünn az da olsa kaçamak yaptım..arzadeyimm..

pilavı yemedim..ama diğerlerini yedim

1 volavan
barbunya pilaki
kabak salatası
1 kaşık patates püresi
kremalı bonfile
bonfile sarma
2 kadeh şarap

bu kadar..yarın düzen geri gelir

Bende listeye girmek istiyorummmm çömüm diye almıyorsunuz dimi beni ühüüüü

çiğdem arkadaşımızın ilk iş günü olduğu için bildirimini bana yazdı ..ben paylaşıyorum canım..

rumuz:cigdemklcsn
geçen hafta:62.7 kg
bu hafta:62.4 kg
yüzde:--%0.478
fark:--300 gr

Sağol sersumum

yahu makarnayı çok severim şu yanlardaki makarna reklamı canımı çektiriyoooo

leylakım süpersin canım maşallahhepinizi kutlarım kızlar eline sağlık canım

bugün baya koşturmacaydı çok yoruldum 3 de eve geldim çayın yanında peynir gün kurusu pastırma kaymak badem yedim sonrasında 8 kadar uyumuşum baygın gibi yattım evdekilere bişeyler hazırladım ben yemedim şimdide çay içiyorum

Hepinize iyi akşamlar aranıza yeni katıldım umarım kabul edersiniz ben karatay diyetine geçen hafta 88 kilo ile başladım 3 kilo verdim öncelikli hedefim 80 altına inmek her gün 1 saat yürüyüş ve tiffany yapıyorum forumda acemiyim hatalarım olursa düzeltin lütfen hepimize kolay gelsin

Menüm
Sabah :
10 zeytin
2 ad haşlanmış yumurta ( kayısı kıvamında )
1/2 domates
1 salatalık
yarım çay bardağı kavrulmamış çiğ fındık cevizli 3 kuru kayısı
2 dilim peynir
yarım demete maydanoz ve yarım demet dereotu

Öğle : 1 su bardagı süt

Akşam :

1 kase kabak ve pırasa çorbası
1 kase yoğurt
2 yem. kaş bulgur pilavı
1 kase patlıcanlı güveç

gün içinde 2 fincan yeşil çay içiyorum . 2 litre tarçınlı karanfilli limonlu su içiyorum

ayrıca her sabah 1 tatlı kaşığı çörekotu çiğniyorum ertesi sabah 1 yemek kaşığı elma sirkesi devir daim yapıyorum sevgiler hepinize

hoşgeldin aramıza kolay gelsin
Valla yaaaaaaaaa ayyy Kaynanam buraya da mı el attı ne diyetime bile bile çomak mı sokuyo ne
vayy makarnacılar sizi bak bak gelin değilmi

Günaydın kızlar iyi hafta sonları
kahvaltı 2 yumurta badem pastırma azıcık kaymak zeytin peynir omega3 ve çay çayy
birazdan ufak ergenyusu kontrole götüreceğim sonrasında pazara gidilecek akşama kadar koşturmaca yine geçenlerde spor ayakkabı istiyorum demiştim eşim sipariş etmiş geldi bakalım oda faydalı olacakmı kilo vermemde birazcık farklı bişey

haftada 3 kilo çok iyi canım tebrik ederim.bende yeniyim bakalım haftaya cuma ne kadar vermiş olucam :) henüz yiriyüş ve spora başlayamadım ama inşallah onları da eklicem listeme :) hoşgeldin aramıza tekrar

selam kızlarr günaydınnn bugün çok şükür evdeyim çalışmıyorum kocadan izin geldi
dün akşam çok erken yattım yemekten 2 saat sonra hiç iyi olmadı belki yediklerimi bile sindirememiştim daha ama bi daha olmıcak inşallah:26:
bugun kahvaltıyı geciktirdim o yüzden sadece 5 tane ceviz 3 tane kayısı yedim.
öğlen bol salata 4 adet köfte
akşam çorba yeşil bezelye kavurması...
hocamız bezelyeyi önermiyor fakat bu yeşil yaprak bezelye umarım sakıncası yoktur...

haftada 3 kilo çok iyi canım tebrik ederim.bende yeniyim bakalım haftaya cuma ne kadar vermiş olucam :) henüz yiriyüş ve spora başlayamadım ama inşallah onları da eklicem listeme :) hoşgeldin aramıza tekrar

Herkese günaydın bol leptinli günler dilerim hoşbulduk canım umarım bir an önce başlarsın yürüyüş ve spor yapmayınca kendimi suçlu hissediyorum bir haftadır darısı başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…