- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
selam kızlarr günaydınnn bugün çok şükür evdeyim çalışmıyorum kocadan izin geldi
dün akşam çok erken yattım yemekten 2 saat sonra hiç iyi olmadı belki yediklerimi bile sindirememiştim daha ama bi daha olmıcak inşallah:26:
bugun kahvaltıyı geciktirdim o yüzden sadece 5 tane ceviz 3 tane kayısı yedim.
öğlen bol salata 4 adet köfte
akşam çorba yeşil bezelye kavurması...
hocamız bezelyeyi önermiyor fakat bu yeşil yaprak bezelye umarım sakıncası yoktur...
züper hatun maşallah sanabugün baya koşturmacaydı çok yoruldum 3 de eve geldim çayın yanında peynir gün kurusu pastırma kaymak badem yedim sonrasında 8 kadar uyumuşum baygın gibi yattımevdekilere bişeyler hazırladım ben yemedim şimdide çay içiyorum
hoşgeldin aramıza.Hepinize iyi akşamlar aranıza yeni katıldım umarım kabul edersiniz ben karatay diyetine geçen hafta 88 kilo ile başladım 3 kilo verdim öncelikli hedefim 80 altına inmek her gün 1 saat yürüyüş ve tiffany yapıyorum forumda acemiyim hatalarım olursa düzeltin lütfen hepimize kolay gelsin
Menüm
Sabah :
10 zeytin
2 ad haşlanmış yumurta ( kayısı kıvamında )
1/2 domates
1 salatalık
yarım çay bardağı kavrulmamış çiğ fındık cevizli 3 kuru kayısı
2 dilim peynir
yarım demete maydanoz ve yarım demet dereotu
Öğle : 1 su bardagı süt
Akşam :
1 kase kabak ve pırasa çorbası
1 kase yoğurt
2 yem. kaş bulgur pilavı
1 kase patlıcanlı güveç
gün içinde 2 fincan yeşil çay içiyorum . 2 litre tarçınlı karanfilli limonlu su içiyorum
ayrıca her sabah 1 tatlı kaşığı çörekotu çiğniyorum ertesi sabah 1 yemek kaşığı elma sirkesi devir daim yapıyorum sevgiler hepinize
Valla yaaaaaaaaa ayyyKaynanam buraya da mı el attı ne diyetime bile bile çomak mı sokuyo ne
güle güle kullan yeni patilerini şekerimGünaydın kızlar iyi hafta sonları
kahvaltı 2 yumurta badem pastırma azıcık kaymak zeytin peynir omega3 ve çay çayy
birazdan ufak ergenyusu kontrole götüreceğim sonrasında pazara gidilecek akşama kadar koşturmaca yine geçenlerde spor ayakkabı istiyorum demiştim eşim sipariş etmiş geldi bakalım oda faydalı olacakmı kilo vermemdebirazcık farklı bişey
afiyet olsun canım.selam kızlarr günaydınnn bugün çok şükür evdeyim çalışmıyorum kocadan izin geldi
dün akşam çok erken yattım yemekten 2 saat sonra hiç iyi olmadı belki yediklerimi bile sindirememiştim daha ama bi daha olmıcak inşallah:26:
bugun kahvaltıyı geciktirdim o yüzden sadece 5 tane ceviz 3 tane kayısı yedim.
öğlen bol salata 4 adet köfte
akşam çorba yeşil bezelye kavurması...
hocamız bezelyeyi önermiyor fakat bu yeşil yaprak bezelye umarım sakıncası yoktur...
enemm 500 gr la 2. olmuşum..
öncelikle leylakımı ve tüm arkadaşlarımı kutlarım..harikayız bizz..
Handrake ellerine sağlık canım
biliyorsunuz bugün özel birgün olduğu içünn az da olsa kaçamak yaptım..arzadeyimm..
Eki Görüntüle 808795 Eki Görüntüle 808796
pilavı yemedim..ama diğerlerini yedim
1 volavan
barbunya pilaki
kabak salatası
1 kaşık patates püresi
kremalı bonfile
bonfile sarma
2 kadeh şarap
bu kadar..yarın düzen geri gelir
Bugün köy yumurtam kalmamış bende yumurta yemedim fakat peynir ve zeytini artırdım biraz evet bezelye önerilmiyor bezelyeyi kavurmasan daha sağlıklı olur bence sevgiler
ooooo ellerine sağlık bebeğem,süper görünüyo hepsi
afiyet olsun bebişimm..tünaydın kısslar
kahvaltım
2 yumurtadan omlet
pastırma
sucuk
peynir
zeytin
kuruyemiş
1 elma
günaydın..bizler köy yumurtası bulamayacağımız yerlerde yaşayınca mecbur alıyor ve yiyoruz canım..
kavurma olayı zeytin yağında ve yakmadan olursa sorun yok..hafif ateşte tabiisi..
Ben de çok zor buluyorum İzmir de oturuyorum az sonra kemeraltına gideceğim orda bulabiliyorum ancak hmmm ben yarım çay bardağı su koyuyorum yağın yanmaması için
Tünaydın kızlar bildirim zamanı :)
Kalkar kalkmaz limonlu maydonoz suyu+suda ıslatılmış 2 incir (hoooppp tuvalete :)))
Kahvaltı: 2 yumurtadan sucuklu ve peynirli omlet ( acı biber salçası ilaveli)
10 adet zeytin
2 ince dilim dil peyniri
1 kase yoğurt
Domates-salatalık
Badem ve 1 gün kurusu
Birazdan da temizlik+spor inşallah :)
Canımcım bir cezveye su koyuyorum kaynamaya yakın 5-6 dal maydonozu saplarıyla beraber suya koyuyorum 3-4 dakika kaynayınca kapatıyorum altını cezvenin içinde ılımasını bekliyorum bardağa koyduktan sonra da yarım limon sıkıp içiyorumcanım limonlu maydonoz suyunu nasıl yapıyorsun ? birde inciri geceden mi koyuyorsun suya suyunu da içiyor musun.eger bagırsakları daha hızlı çalıştırıyorsa bu faydalı bir bilgi yararlanalım
Canımcım bir cezveye su koyuyorum kaynamaya yakın 5-6 dal maydonozu saplarıyla beraber suya koyuyorum 3-4 dakika kaynayınca kapatıyorum altını cezvenin içinde ılımasını bekliyorum bardağa koyduktan sonra da yarım limon sıkıp içiyorum
İnciri aslında akşamdan ıslatmak daha iyi olur ama ben sabah ıslatıp yarım saat sonra yedim suyunu içmedim ama içilebilirde tabi
Beni rahatsız etmedi hiç tiksindirici bişey değil yani benim yarın 7 gün olacak ara vericem o yüzden vücudu alıştırmak istemiyorumdenicem bakalım inşallah kokusu beni rahatsız etmez gerçi limon sıkınca daha iyi oluyodur
Beni rahatsız etmedi hiç tiksindirici bişey değil yani benim yarın 7 gün olacak ara vericem o yüzden vücudu alıştırmak istemiyorum
Hoşbulduk canım acelem yok kilolarım yavaş gitsin fakat kalıcı gitsin tek amacım bu evet okuyorum ve paylaşımda bulunan tüm arakadaşlara çok tşkler[/COLOR][/SIZE][/SIZE]
ben de yumurtayı tereyağında yaparım.kızlar ben çok az tereyağıyla kavuruyorum tabii köy yağı o zaman yanmıyor hocamız teryagını tüketmekte sakınca yok dşyor taii sınır aşmamak şartıyla :) köy yumurtası tüketiyorum bende ama bulmak zor ben babama söylüyorum o alıyor bana canım babammm
hımm iyi fikir..denemek lazımben yarım çay bardağı su koyuyorum yağın yanmaması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?