Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bugün köy yumurtam kalmamış bende yumurta yemedim fakat peynir ve zeytini artırdım biraz evet bezelye önerilmiyor bezelyeyi kavurmasan daha sağlıklı olur bence sevgiler

züper hatun maşallah sana
hoşgeldin aramıza.. kilo harika..hep böyle gitmez ama moral bozmak yok..gitsin kilolar..başarılar..
ilk sayfamızı okursan çok faydasını görürsün canım..hem kurallarımız da yazıyor..

Valla yaaaaaaaaa ayyy Kaynanam buraya da mı el attı ne diyetime bile bile çomak mı sokuyo ne

güle güle kullan yeni patilerini şekerim
afiyet olsun canım..evet nohutu da bezelyeyide fazla önermiyor nişastadan dolayı ama hepimiz arada yiyoruz..sorun değil yani ben de ayda 1-2 kere nohut ve bezelye yiyorum..
hem de seninki yapraklısıymış daha güzel ..

enemm 500 gr la 2. olmuşum..

öncelikle leylakımı ve tüm arkadaşlarımı kutlarım..harikayız bizz..

Handrake ellerine sağlık canım

ooooo ellerine sağlık bebeğem,süper görünüyo hepsi

tünaydın kısslar
kahvaltım

2 yumurtadan omlet
pastırma
sucuk
peynir
zeytin
kuruyemiş
1 elma

Bugün köy yumurtam kalmamış bende yumurta yemedim fakat peynir ve zeytini artırdım biraz evet bezelye önerilmiyor bezelyeyi kavurmasan daha sağlıklı olur bence sevgiler

günaydın..bizler köy yumurtası bulamayacağımız yerlerde yaşayınca mecbur alıyor ve yiyoruz canım..
kavurma olayı zeytin yağında ve yakmadan olursa sorun yok..hafif ateşte tabiisi..

kahvaltım..

pastırmalı omlet
1 avuç tandır ekmeği
domates soslu sucuk
peynir zeytin
kaymaklı 2 gün kurusu ve ceviz
söğüş salata
roka
2-3 kavun
çay çayy

Son düzenleme:
hoşgeldin aramıza.. kilo harika..hep böyle gitmez ama moral bozmak yok..gitsin kilolar..başarılar..
ilk sayfamızı okursan çok faydasını görürsün canım..hem kurallarımız da yazıyor..

Hoşbulduk canım acelem yok kilolarım yavaş gitsin fakat kalıcı gitsin tek amacım bu evet okuyorum ve paylaşımda bulunan tüm arakadaşlara çok tşkler

günaydın..bizler köy yumurtası bulamayacağımız yerlerde yaşayınca mecbur alıyor ve yiyoruz canım..
kavurma olayı zeytin yağında ve yakmadan olursa sorun yok..hafif ateşte tabiisi..

Ben de çok zor buluyorum İzmir de oturuyorum az sonra kemeraltına gideceğim orda bulabiliyorum ancak hmmm ben yarım çay bardağı su koyuyorum yağın yanmaması için

Tünaydın kızlar bildirim zamanı :)
Kalkar kalkmaz limonlu maydonoz suyu+suda ıslatılmış 2 incir (hoooppp tuvalete :)))
Kahvaltı: 2 yumurtadan sucuklu ve peynirli omlet ( acı biber salçası ilaveli)
10 adet zeytin
2 ince dilim dil peyniri
1 kase yoğurt
Domates-salatalık
Badem ve 1 gün kurusu

Birazdan da temizlik+spor inşallah :)

Ben de çok zor buluyorum İzmir de oturuyorum az sonra kemeraltına gideceğim orda bulabiliyorum ancak hmmm ben yarım çay bardağı su koyuyorum yağın yanmaması için

kızlar ben çok az tereyağıyla kavuruyorum tabii köy yağı o zaman yanmıyor hocamız teryagını tüketmekte sakınca yok dşyor taii sınır aşmamak şartıyla :) köy yumurtası tüketiyorum bende ama bulmak zor ben babama söylüyorum o alıyor bana canım babammm

canım limonlu maydonoz suyunu nasıl yapıyorsun ? birde inciri geceden mi koyuyorsun suya suyunu da içiyor musun.eger bagırsakları daha hızlı çalıştırıyorsa bu faydalı bir bilgi yararlanalım

canım limonlu maydonoz suyunu nasıl yapıyorsun ? birde inciri geceden mi koyuyorsun suya suyunu da içiyor musun.eger bagırsakları daha hızlı çalıştırıyorsa bu faydalı bir bilgi yararlanalım
Canımcım bir cezveye su koyuyorum kaynamaya yakın 5-6 dal maydonozu saplarıyla beraber suya koyuyorum 3-4 dakika kaynayınca kapatıyorum altını cezvenin içinde ılımasını bekliyorum bardağa koyduktan sonra da yarım limon sıkıp içiyorum
İnciri aslında akşamdan ıslatmak daha iyi olur ama ben sabah ıslatıp yarım saat sonra yedim suyunu içmedim ama içilebilirde tabi

denicem bakalım inşallah kokusu beni rahatsız etmez gerçi limon sıkınca daha iyi oluyodur

denicem bakalım inşallah kokusu beni rahatsız etmez gerçi limon sıkınca daha iyi oluyodur
Beni rahatsız etmedi hiç tiksindirici bişey değil yani benim yarın 7 gün olacak ara vericem o yüzden vücudu alıştırmak istemiyorum

Hoşbulduk canım acelem yok kilolarım yavaş gitsin fakat kalıcı gitsin tek amacım bu evet okuyorum ve paylaşımda bulunan tüm arakadaşlara çok tşkler [/COLOR][/SIZE][/SIZE]

ben de yumurtayı tereyağında yaparım..oh negüzel canım babacığın alıyormuşş
ben yarım çay bardağı su koyuyorum yağın yanmaması için
hımm iyi fikir..denemek lazım

merhaba canlar
sabah7.30
haşlanmış yumurta
yarım domates
bir salatalık
7-8 zeytin
2 kib kutusu beyaz peynir
şekersiz kuşburnu

öğlen 13.00
tarhana çorba
2 kaşık pirinç pilavı üzeri bezelye-mecburen yedim
2 kaşık yoğurt
1 şeftali

akşam da19.00 dan önce yiyemem, yeşil mercimek var yoğurtla beraber onu yerim heralde

sabah kızı dersane için durağa götürdüm
eve gelincede 1 küçük kase dondurmuş olduğum kirazlardan yedim
ve gözlerimi açamıyordum tekrar yattım saati kurmuştum 10 da kalktım
pazarıma gittim köy tereyağı aldım bi de kese yoğurdu alıyorum ben kızım onu çok seviyo
ayrıca kendim de yapıyorum yoğurdumu bize yoğurt yetmiyo kızlar
öğlen kızımla kahvaltı gibi yaptık ve çok tokum akşam belki sadece yoğurt yerim
yediklerim
1 patlıcan közleme
1 kırmızı biber közleme
1 yumurta
1 küçük dilim ekmek (tere yağını kızdırdım kızım çok sever dayanamadım bu kadarcık yedim)
az salatalık domates fındık
çayyyyyy

slm kizlar ..
iyi hafta sonlari dilerim herkese...
kahvaltim
2 yumurta bol pul biberli
ceviz,hurma
yesil zeytin
domates
yogurt
2. ogunum
1 kase mercimek corba
1 tabak patlican yemegi
1 kase yogurt
salata
3. ogun sadece kuruyemis ins:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…