Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar bugün kahvaltı olarak bikaç ceviz yedim
sonra 2 tane lahmacun yedim saat 2 gibi komşunun 1 ceviz büyüklüğünde irmik tatlısını reddemedim akşama yemek falan yok tabi

selam kızlar
sabah klasık karatay kahvaltısı
aksam balık salata uzum

sersumum tebrıkler nıce seneler
sofranda harıka gorunuyo

1 saatte yuruyus yapıldı

İyi akşamlar kızlaaarr
Sabah kahvaltımı yazmıştım zaten
Öğle: 1 bardak süt
Yarım saat yürüyüş bandı(3 km yürüdüm)+yarım saat jillian
Sonrada pazara gittim 1 saat de orda yürüdüm
Akşam: 1 tabak ezo gelin çorba
1 tabak barbunya yemeği
1 kase yoğurt ve yeşil salata
Birazdan da 4ü bir arada çay yapıcam (5. Malzemem yak da :))

çok şükür sonunda bugünüde atlattım kontrol sonrası anneme ugradık 3 kadar ordaydım boya işleri vardı biraz yardım ettim sonrasında eve geçtim pazara gidip geldim yemek yaptım buzdolabı temizlendi alınanlar yerleştirildi yahu robot gibi oldum artık
akşam
1 kase çorba pirzola salata şimdide çay

iyi akşamlar şu acibibere birde ben alışabilsem o zaman süper olacak

Selaaam hatunlar

Herkes sosyalleşmede tabisi hafta sonu gayet normal hepinize sevdiklerinizle mutlu hafta sonu dilyorum.

cuma listesine ancak bakabildim Leylak yine patlatmış bombayı süpersin canım yaa valla helal olsun hergün 7-8 km yürü gel evde

temizlik yap maşallah maşallah karataydan önce de böyle çok hareketlimiydin merak ettim ?

ben dün sabah 63.7 yi görmüştüm ama dün akaşamki düğünde geç saatte ve ekmek sıgara böreği biraz pilav meyva ve alkol alınca

bu sabah 64.4 çıktım tabi bugün karatay kahvaltısı ve sebze ağırlıklı akşam yemeği ile günü kapattım ve tüm gün

domates konservesi ile patlıcan közleme,taze fasulye kavurdum buzluğa attım güün yemeklerini yaptım çıkan bulaşıklar ve mutfak

temizliği derken totomun üstüne yeni oturdum umarım yarın sabah fayadasını tartıda görürüm yarın 3 günlük yemek

hazırlayıp akşam yola çıkacağım için gelemeyebilirim. inşallah pazartesiden sonra akşamları burdayım hepiniz öpüldünüz by

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar

Ben kemeraltında bulabiliyorum canım çok şükür aynı yöntemi bende uyguluyorum kavurma işlemlerini genelde su ile yapıyorum en azından yağ yanmamış oluyor

sabah 9 da uyandım ve 1 tatlı kaş. çörek otumu çiğnedim

sabah :

1 cay bardağı ceviz ve fındık
1 domates 1 salatalık 2 ad yeşil biber
3 gün kurusu kayısı
8 ad zeytin tere maydanoz roka
2 dilim peynir
2 kaşık göçmen sosu

1 şekersiz kahve

14,30 : 1 ad elma

akşam : 1 ad orta boy fırında karnıyarık

2 yem kaş. bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 kase salata

2 bardak yeşilçay içtim 1,5 lt tarçınlı karanfilli limonlu suyumu içtim

yatarken 1 bardak süt içmeyi düşünüyorum

tiffany yaptım
koşu bandında değil fakat 4 saat çarşıdaydım

yok canım yaaa,karataydan önce hareket etmeye korkardım nerdeysekarataya başladığım zaman başladı yürüyüşlerim.şimdi her yere yürüyerek giderim,annem bile sen ne kadar üşengeçtin şimdi nasıl oldun diye şaşırıyo

Son düzenleme:
selam kızlar
sabah klasık karatay kahvaltısı
aksam balık salata uzum

sersumum tebrıkler nıce seneler
sofranda harıka gorunuyo

1 saatte yuruyus yapıldı
sağol canımm...tabak çanak hep kolide olduğu için denüşük bir sofra oldu..hehe 2 kadehi zor buldum..bulamasam çay bardağında içecektik
yürüyüş de yapılmışş

evet sarfoşum bugün tam sosyalleşmedeydik..eh hafta içi görüşürüz artık

valla yeni geldim..üst komşumuz sağolsun önce mangala sonra da çaya çağırdı..ve bu gün de kaçamakla bitti

2. öğünüm

5-6 köfte
2 tavuk pirzola
kabak salatası
salata
1 bardak ayran
1 bardak şalgam suyu

buraya kadar süperr..sonrası çaya davet edildik..ve yanına 1 kase sütlaç

artık yarından tezi yok toparlanıyorum sözüm sözz

Merhaba kizlar ..

Bugün tatil günümdü ..
Dun maalesef bildirim yaptim sabah ama sonrasinda giremedim..
neyse ..

gec yattim ve gec uyandim .. Saat 12 gibi kahvaltimizi yaptik. .
klasik karatay kahvaltisiydi.. Kahvaltidan sonra kocam ile disari ciktik tempolu iki saat yuruduk .. yuruyusumuz bittikten sonra biber keyf kahvesi icip eve donduk ve sonra ,.. yemegimizi yedik ..

Aksam yemegimiz de :

kofte
soganli yumurtali mantar sote
cay

vardi .. Yemekten sonra kocami yine kandirdim ve yine yuruyuse cikardim bir saat yine yuruduk geldik simdi de metabolizma yavasladigi icin bu aralar form cay iciyorum.. ve sizleri okuyacagim .. neler olmus bakalim..

sütlaçmı cıssssss

Sersum : Canim Tarifleri de paylastin da ben mi gormedim baby ?? Eger musait olursan ve paylasmadiysan lutfen paylasi ver .. merak icindeyim fikrim zikrim olsun Sofra cok guzel gorunuyor .. eline saglik baya ugrasmissin .. canim benim mutlu huzurlu yillara hep birlikte insallah

handrake canim bu guzel liste icin eline saglik gercekten emek etmissin emegine saglik.. Bu arada kilo veren herkezi en icten dileklerim ile kutlarim .. veremeyenlerde uzulxmesin azcik toplasak kendimizi gider bu kilolar ya sabir ..

iyi akşamlar şu acibibere birde ben alışabilsem o zaman süper olacak
Ben omlette çok seviyorum az az başla bence göbek çevremin inceldiğini hissediyorum ya ondan ya yoğurttan kaynaklanıyor bu bilemiyorum

Leylakcım sen ne zaman başladın karataya? Maşallah çok güzel kilo vermişsin

iyi geceler sersum.......
selam canım görmeden çıkmışım kusura bakma
süpersin kaneelim maşallah..walk walk walk

yok şekerim paylaşmadım ama en kısa sürede paylaşırım ..iyi dileklerin ve yorumların için teşekkürler..
valla sofra olabildiği kadardı çünkü malum birçok mutfak eşyam kolili ve kullanamıyorum..şarap kadehlerimi bile zor buldum valla

unutmadan yazayım..soframdaki patates püresi aslında tam anlamıyla patates püresi değildi..lakinn kaneelimin paylaştığı karnıbahar püresinden yaptım ama kocişim çakmasın diye(duysa asla yemezdi..) 1 karnıbahar ve içine 1 küçük patatesten yaptım..
yani karataya uygun ve çook lezzetli tavsiye ederimm..patates püresini özleyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…