Tünaydın kızlar bildirim zamanı :)
Kalkar kalkmaz limonlu maydonoz suyu+suda ıslatılmış 2 incir (hoooppp tuvalete :)))
Kahvaltı: 2 yumurtadan sucuklu ve peynirli omlet ( acı biber salçası ilaveli)
10 adet zeytin
2 ince dilim dil peyniri
1 kase yoğurt
Domates-salatalık
Badem ve 1 gün kurusu
Birazdan da temizlik+spor inşallah :)
kızlar ben çok az tereyağıyla kavuruyorum tabii köy yağı o zaman yanmıyor hocamız teryagını tüketmekte sakınca yok dşyor taii sınır aşmamak şartıyla :) köy yumurtası tüketiyorum bende ama bulmak zor ben babama söylüyorum o alıyor bana canım babammm
Selaaam hatunlar
Herkes sosyalleşmede tabisi hafta sonu gayet normal hepinize sevdiklerinizle mutlu hafta sonu dilyorum.
cuma listesine ancak bakabildim Leylak yine patlatmış bombayı süpersin canım yaa valla helal olsun hergün 7-8 km yürü gel evde
temizlik yap maşallah maşallahkarataydan önce de böyle çok hareketlimiydin merak ettim ?
ben dün sabah 63.7 yi görmüştüm ama dün akaşamki düğünde geç saatte ve ekmek sıgara böreği biraz pilav meyva ve alkol alınca
bu sabah 64.4 çıktımtabi bugün karatay kahvaltısı ve sebze ağırlıklı akşam yemeği ile günü kapattım ve tüm gün
domates konservesi ile patlıcan közleme,taze fasulye kavurdum buzluğa attım güün yemeklerini yaptım çıkan bulaşıklar ve mutfak
temizliği derken totomun üstüne yeni oturdumumarım yarın sabah fayadasını tartıda görürüm yarın 3 günlük yemek
hazırlayıp akşam yola çıkacağım için gelemeyebilirim. inşallah pazartesiden sonra akşamları burdayım hepiniz öpüldünüzby
sağol canımm...selam kızlar
sabah klasık karatay kahvaltısı
aksam balık salata uzum
sersumum tebrıkler nıce seneler
sofranda harıka gorunuyo
1 saatte yuruyus yapıldı
Selaaam hatunlar
Herkes sosyalleşmede tabisi hafta sonu gayet normal hepinize sevdiklerinizle mutlu hafta sonu dilyorum.
ben dün sabah 63.7 yi görmüştüm ama dün akaşamki düğünde geç saatte ve ekmek sıgara böreği biraz pilav meyva ve alkol alınca
bu sabah 64.4 çıktımtabi bugün karatay kahvaltısı ve sebze ağırlıklı akşam yemeği ile günü kapattım ve tüm gün
domates konservesi ile patlıcan közleme,taze fasulye kavurdum buzluğa attım güün yemeklerini yaptım çıkan bulaşıklar ve mutfak
temizliği derken totomun üstüne yeni oturdumumarım yarın sabah fayadasını tartıda görürüm yarın 3 günlük yemek
hazırlayıp akşam yola çıkacağım için gelemeyebilirim. inşallah pazartesiden sonra akşamları burdayım hepiniz öpüldünüzby
valla yeni geldim..üst komşumuz sağolsun önce mangala sonra da çaya çağırdı..ve bu gün de kaçamakla bitti
2. öğünüm
5-6 köfte
2 tavuk pirzola
kabak salatası
salata
1 bardak ayran
1 bardak şalgam suyu
buraya kadar süperr..sonrası çaya davet edildik..ve yanına 1 kase sütlaç
artık yarından tezi yok toparlanıyorum sözüm sözz
biliyorsunuz bugün özel birgün olduğu içünn az da olsa kaçamak yaptım..arzadeyimm..
Eki Görüntüle 808795 Eki Görüntüle 808796
pilavı yemedim..ama diğerlerini yedim
1 volavan
barbunya pilaki
kabak salatası
1 kaşık patates püresi
kremalı bonfile
bonfile sarma
2 kadeh şarap
bu kadar..yarın düzen geri gelir
kilo verenler
1.leylak84 %-2,876
2.sersum %-0,651
3.serpp %-0,599
4.çigdemlcsn %-0.478
5.kardelen %-0,406
6.aleynaak %-0,286
aynı kalanlar
1.kaneel
2.birdy
kilo alanlar
1.ficans %+1,550
2.handrake %+0,990
3.ihya %+0,837
4.filiztoprak %+0,426
umarım gözümden kaçan birşey yoktur varsa affınıza sığınırım arkadaşlar, kilo verenleri tebrik eder vermeyenleri sopalarımaynı kalanlar sopadan yırttınız
Ben omlette çok seviyorum az az başla bence göbek çevremin inceldiğini hissediyorum ya ondan ya yoğurttan kaynaklanıyor bu bilemiyorumiyi akşamlar şu acibibere birde ben alışabilsem o zaman süper olacak
Leylakcım sen ne zaman başladın karataya? Maşallah çok güzel kilo vermişsin
yok canım yaaa,karataydan önce hareket etmeye korkardım nerdeysekarataya başladığım zaman başladı yürüyüşlerim.şimdi her yere yürüyerek giderim,annem bile sen ne kadar üşengeçtin şimdi nasıl oldun diye şaşırıyo
selam canımiyi geceler sersum.......
süpersin kaneelim maşallah.Merhaba kizlar ..
gec yattim ve gec uyandim .. Saat 12 gibi kahvaltimizi yaptik. .
klasik karatay kahvaltisiydi.. Kahvaltidan sonra kocam ile disari ciktik tempolu iki saat yuruduk .. yuruyusumuz bittikten sonra biber keyf kahvesi icip eve donduk ve sonra ,.. yemegimizi yedik ..
Aksam yemegimiz de :
kofte
soganli yumurtali mantar sote
cay
vardi .. Yemekten sonra kocami yine kandirdim ve yine yuruyuse cikardim bir saat yine yuruduk geldik simdi de metabolizma yavasladigi icin bu aralar form cay iciyorum.. ve sizleri okuyacagim .. neler olmus bakalim..
Sersum : Canim Tarifleri de paylastin da ben mi gormedim baby ?? Eger musait olursan ve paylasmadiysan lutfen paylasi ver .. merak icindeyim fikrim zikrim olsunSofra cok guzel gorunuyor .. eline saglik baya ugrasmissin .. canim benim mutlu huzurlu yillara hep birlikte insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?