Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

güzel bir pazar dilerimm.. hakkari de hava bulutlu ve dene soğukk..yağmırr yağsam mıı yağmasam mıı diyor...

e bugün düzelme ve toparlanma günüdür..

kahvaltım

pastırmalı omlet
peynir zeytin
3 kaymaklı cevizli günkurusu
çay çayy

artık o günüydü bugünüydü hiçbir mazeretim yokk..full karatayıma döndüm..gitsin kilolarrrr

liste için teşekkürler canım eline sağlık

hoşgeldin aramıza canım

kızlar ben test yaptım sanırım bebek var yinede doktora gidip netleştirmek istiyorum,bi kaçgündür pek giremedim

sabah kahvaltım

kıymalı menemen
peynir
zeytin
çay

naapıyon beyaa...çıkmalıyım maalesef..evi temizlemeliyimm..sonra görüşürüz bebişş..öptüm

merhaba kızlar
cuma yürüyüşümü yaptım..dün ist. a gittik..kardeşlerle mangal yaptık,4 köfte,2 parça kasap sucuk,bol salata,patlıcan köz salata,balık yemedim ama 1 kk tahin helva yedimgeceyarısı döndük buraya giremedim..bugünde sabah omlet,zeytin,3 kuru kayısı ve 4 cevizle kahvaltı yaptım..bugün yürüyemem herhalde,ütü yaptım ev işleri yıka yerleştir kaldır indir...1 haftalık işim var
akşama bulgurlu ıspanak ve bol yoğurt var menümde..sayfalar çok ilerlemiş göz atabildim sadece..sersum masan çok güzeldileylakım birinci olmuşsun tebrikler..haftaya ben ne görücem bakalım

ficansım hoş geldin demiştin canım,acele çıkınca cevap yazamamıştım,hoşbulduk canım,sizleri seviyorum
görüşürüz kızlar

iyi pazarlar hatunlar sabah klasik kahvaltı sonrasında ev temizlemece akşama bamya esmer bulgur pilavı cacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…