canım günaydın..bu kadar övgü alan sofranı bende merak ettim , çok aradım ama göremedim.
kilo verenler
1.leylak84 %-2,876
2.sersum %-0,651
3.serpp %-0,599
4.çigdemlcsn %-0.478
5.kardelen %-0,406
6.aleynaak %-0,286
aynı kalanlar
1.kaneel
2.birdy
kilo alanlar
1.ficans %+1,550
2.handrake %+0,990
3.ihya %+0,837
4.filiztoprak %+0,426
umarım gözümden kaçan birşey yoktur varsa affınıza sığınırım arkadaşlar, kilo verenleri tebrik eder vermeyenleri sopalarımaynı kalanlar sopadan yırttınız
Hepinize iyi akşamlar aranıza yeni katıldım umarım kabul edersiniz ben karatay diyetine geçen hafta 88 kilo ile başladım 3 kilo verdim öncelikli hedefim 80 altına inmek her gün 1 saat yürüyüş ve tiffany yapıyorum forumda acemiyim hatalarım olursa düzeltin lütfen hepimize kolay gelsin
Menüm
Sabah :
10 zeytin
2 ad haşlanmış yumurta ( kayısı kıvamında )
1/2 domates
1 salatalık
yarım çay bardağı kavrulmamış çiğ fındık cevizli 3 kuru kayısı
2 dilim peynir
yarım demete maydanoz ve yarım demet dereotu
Öğle : 1 su bardagı süt
Akşam :
1 kase kabak ve pırasa çorbası
1 kase yoğurt
2 yem. kaş bulgur pilavı
1 kase patlıcanlı güveç
gün içinde 2 fincan yeşil çay içiyorum . 2 litre tarçınlı karanfilli limonlu su içiyorum
ayrıca her sabah 1 tatlı kaşığı çörekotu çiğniyorum ertesi sabah 1 yemek kaşığı elma sirkesi devir daim yapıyorum sevgiler hepinize
Ben omlette çok seviyorum az az başla bence göbek çevremin inceldiğini hissediyorum ya ondan ya yoğurttan kaynaklanıyor bu bilemiyorum
kızlar ben test yaptım sanırım bebek var yinede doktora gidip netleştirmek istiyorum,bi kaçgündür pek giremedim
sabah kahvaltım
kıymalı menemen
peynir
zeytin
çay
ben başlayalı 2 yıl oluyo canım.ilk 9-10 ayda tüm kilolardan kurtulumuştum aslında.fakat hem ilaç hem de kaçamaklardan bi kısmını geri aldım malesefLeylakcım sen ne zaman başladın karataya? Maşallah çok güzel kilo vermişsin
hayırlısı olsun canım.allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallahkızlar ben test yaptım sanırım bebek var yinede doktora gidip netleştirmek istiyorum,bi kaçgündür pek giremedim
sabah kahvaltım
kıymalı menemen
peynir
zeytin
çay
kızlar ben test yaptım sanırım bebek var yinede doktora gidip netleştirmek istiyorum,bi kaçgündür pek giremedim
sabah kahvaltım
kıymalı menemen
peynir
zeytin
çay
iyiyim bebişim sen nasılsınnaapıyon beyaa...çıkmalıyım maalesef..evi temizlemeliyimm. .sonra görüşürüz bebişş..öptüm
sabah kahvaltım
kıymalı menemen
peynir
zeytin
çay
canım hayırlı olsunnn darısı başıma artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?