Kızlaaaaar napıyonuz be yawww ?
merhaba kızlar
cuma yürüyüşümü yaptım..dün ist. a gittik..kardeşlerle mangal yaptık,4 köfte,2 parça kasap sucuk,bol salata,patlıcan köz salata,balık yemedim ama 1 kk tahin helva yedimgeceyarısı döndük buraya giremedim..bugünde sabah omlet,zeytin,3 kuru kayısı ve 4 cevizle kahvaltı yaptım..bugün yürüyemem herhalde,ütü yaptım ev işleri yıka yerleştir kaldır indir...1 haftalık işim var
akşama bulgurlu ıspanak ve bol yoğurt var menümde..sayfalar çok ilerlemiş göz atabildim sadece..sersum masan çok güzeldileylakım birinci olmuşsun tebrikler..haftaya ben ne görücem bakalım
ficansım hoş geldin demiştin canım,acele çıkınca cevap yazamamıştım,hoşbulduk canım,sizleri seviyorum
görüşürüz kızlar
oh canım afiyet..sen de mangal sefası yapmışsın..merhaba kızlar
cuma yürüyüşümü yaptım..dün ist. a gittik..kardeşlerle mangal yaptık,4 köfte,2 parça kasap sucuk,bol salata,patlıcan köz salata,balık yemedim ama 1 kk tahin helva yedimgeceyarısı döndük buraya giremedim..bugünde sabah omlet,zeytin,3 kuru kayısı ve 4 cevizle kahvaltı yaptım..bugün yürüyemem herhalde,ütü yaptım ev işleri yıka yerleştir kaldır indir...1 haftalık işim var
akşama bulgurlu ıspanak ve bol yoğurt var menümde..sayfalar çok ilerlemiş göz atabildim sadece..sersum masan çok güzeldileylakım birinci olmuşsun tebrikler..haftaya ben ne görücem bakalım
ficansım hoş geldin demiştin canım,acele çıkınca cevap yazamamıştım,hoşbulduk canım,sizleri seviyorum
görüşürüz kızlar
iyiyiz be yawww..sen naapıyonKızlaaaaar napıyonuz be yawww ?
geçmiş olsun canımselam kızlar bugün belim ağrıdığı için hiç iş yapamadım. gelelim yediklerime :)
1. öğünüm pastırmalı tereyağda pişmiş yumurta,peynir,zeytin,ceviz,köy yufkası
sonrasında 1 bardak 5i bir arada çay
2. öğünüm tavuk,bol yeşil salata ve yoğurt
Aleynaakcım şimdi gördüm mesajını.Gözünüz aydın canım , sağlıkla kucağına al inşallah
saol canım daha iyiyim çok şükürgeçmiş olsun canım
kızlar yemek dengemiz bozmaya başladım yyediklerim
öğlen
kek ve çay
akşama doğru
patlıcan oturtma
mantı yoğurtlu
kızlar ben test yaptım sanırım bebek var yinede doktora gidip netleştirmek istiyorum,bi kaçgündür pek giremedim
sabah kahvaltım
kıymalı menemen
peynir
zeytin
çay
unutmadan yazayım..soframdaki patates püresi aslında tam anlamıyla patates püresi değildi. .lakinn kaneelimin paylaştığı karnıbahar püresinden yaptım ama kocişim çakmasın diye(duysa asla yemezdi.. ) 1 karnıbahar ve içine 1 küçük patatesten yaptım..
yani karataya uygun ve çook lezzetli tavsiye ederimm..patates püresini özleyenlere
kızlar ben test yaptım sanırım bebek var yinede doktora gidip netleştirmek istiyorum,bi kaçgündür pek giremedim
sabah kahvaltım
kıymalı menemen
peynir
zeytin
çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?