Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ev temizlendi ..çamaşırlar yıkandı kurumakta...yemek yendi..

2. öğünüm

7-8 tane mercimek köfte
çay çayy

Aleynaakcım şimdi gördüm mesajını.Gözünüz aydın canım , sağlıkla kucağına al inşallah

Kızlaaaaar napıyonuz be yawww ?

aplam sen nasılsın nerelerdesin be yaww

selam kızlar bugün belim ağrıdığı için hiç iş yapamadım. gelelim yediklerime :)
1. öğünüm pastırmalı tereyağda pişmiş yumurta,peynir,zeytin,ceviz,köy yufkası
sonrasında 1 bardak 5i bir arada çay
2. öğünüm tavuk,bol yeşil salata ve yoğurt

oh canım afiyet..sen de mangal sefası yapmışsın..
sağol cicimm

Kızlaaaaar napıyonuz be yawww ?
iyiyiz be yawww..sen naapıyon
geçmiş olsun canım

İyi akşamlar herkese sonunda oturabildim ev işlerini bititip 55 dk daha koşu bandında yürüyüş yaptım duş yemek derken bu saat oldu

bugünkü menümü de yazayım

sabah : kahvaltı öncesi 1 tatlı kaş. çörek otu
kkk

akşam :

10 ad fırında sardalya bol salata roka tere

1 litre limonlu tarçınlı karanfilli suyumu içtim gerisini yatana kadar tamamlarım inş 1 fincan yeşilçay akşam bir tane daha içerim gece 1 bardak süt içip yatarım inş

selam kızlar bugün 2-3 saat arayla birşeyler kemirdim hep...midem gurulduyor sürekli...

sabah 07.30
küçük kepekli sandviç

10.00
bir küçük kepekli sandviç daha

öğlen 13.20
mercimek çorba
2 kaşık pilav
1 fırın baget
3 kaşık yoğurt
birazcık fındık-fıstık-badem

15.30
yarım nektarin

18.00
1 mandalina

akşam 20.00
sirkeli zeytinyağlı göbek salata
gün kurusu-ceviz

halimi hiç beğenmiyorum kızlar cana hoca menümü görse beni bu sayfadan kovar

kızlar ben test yaptım sanırım bebek var yinede doktora gidip netleştirmek istiyorum,bi kaçgündür pek giremedim

sabah kahvaltım

kıymalı menemen
peynir
zeytin
çay

ayyy yavrum bak 2 hafta geçmeden sen de hamiş oldun
gözün aydın sağlıkla al kucağına

Anaammmm öldüm ya ben bütün gün turşu kurdum her yanım ağrıyo
Yine de bildirim yapmaya geldim ama
Sabah: klasik karatay kahvaltısı
Öğlen: bir kase çorba
Akşam: 1 tavuk şiş
Yarım tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
Ton balıklı yeşil salata

slm kizlar
bugun yumurtasiz kahvalti yaptim..
aksam ise bol salata ve doner yedim..
yuruys yapamadim ozel gunumun azizligi yarin devam ins..
hamisleri tebrik ederim..
kolay gecmesini dilerim...

kızlar ben test yaptım sanırım bebek var yinede doktora gidip netleştirmek istiyorum,bi kaçgündür pek giremedim

sabah kahvaltım

kıymalı menemen
peynir
zeytin
çay

sersum : guzel oluyor degil mi bence anlamazdi ama bi kucuk patatescikden de birsey olmaz .. Afiyet leptin olsun ..

aleynaak : Canim tebrik ederim. Allah tamamina erdirsin .. Darisi basima insallah

Kırmızı Biberli Fasulye Piyazı

250 gr Haşlanmış şeker fasulyesi
2 adet çarliston kırmızı biber
1 demet taze soğan
1 demet maydanoz
3 çorba kaşığı erik sosu
4 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çorba kaşığı elma sirkesi
1 tatlı kaşığı tuz
İstenirse kırmızı pul biber

Fasulyeleri iyice haşlayın. Daha sonra içine çarliston biber-taze soğan ve maydanozları doğrayın..Elma sirkesi-erik sosu-zeytinyağı ve tuz ile harmanladığınız sosu fasulyelerin üzerine dökün ve iyice karıştırıp servis yapın.

Kırmızı Biber Dolması

Malzemeler:
- 6 küçük kırmızı biber
- 200 gram keçi peyniri
- Zeytin yağı
- Tuz ve karabiber
- 1 demet fesleğen

Yapılışı:
Kırmızı biberlerin içini boşaltın ve keçi peyniriyle doldurun. Üzerine hafifçe zeytin yağı gezdirin.
Birkaç yaprak fesleğen koyun. Karabiber ve tuz serpin.

Dolmalık Biber Soslu Tavuk

2 çorba kaşığı saf zeytinyağı
1 kg’dan fazla kemiksiz, derisiz tavuk budu
1 bardak kalın doğranmış soğan
¾ bardak küp halinde doğranmış kereviz
2 bardak çekirdeği alınmış, kalın doğanmış
kırmızı dolmalık biber
2 diş sarımsak
2 bardak tavuk suyu veya su
1 çorba kaşığı doğranmış taze kekik
2 defne yaprağı
iri taneli tuz ve çekilmiş karabiber
2 çorba kaşığı soğuk tuzsuz tereyağı (isteğe bağlı)

Zeytinyağını büyük, ağır tabanlı bir tencerede orta-yüksek ateşte ısıtın. Tavuk butlarını tencereye iki posta halinde atın iki tarafı da kızarana kadar yaklaşık üçer dakika kızartın. Tencereden çıkarıp bir kenara alın. Ocağın altını kısın, soğan ve kerevizi ekleyin, saydamlaşana kadar yaklaşık 5 dakika soteleyin. Biberleri ve sarımsağı ekleyin, 2 dakika daha soteleyin. Biberli karışımın üzerine tavuk suyunu veya suyu koyun, kekik ve defne yapraklarını ekleyerek kaynatın. Tavuk butlarını tekrar suyun içine atın ve 45 dakika ila 1 saat arası pişirin, tavuk iyice pişsin, biberler yumuşasın. Tavuk butlarını ve defne yapraklarını çıkarın, sosu pürüzsüz bir püre haline getirin, bir kevgirden geçirin. Sosu ve tavuğu tekrar tencereye alın, kaynayana kadar ısıtın. Tuz ve biber ekleyin, isterseniz sosu zenginleştirmek için tereyağı da ekleyin.

arkadaşlar ancak girebildim menü bildirimini şimdi yapıcam.sabah kahvaltıyı 11 e doğru yaptım aslında 6 dan sonra hç uyumamıştım ama eşimin uyanmasını bekledim.kaşarlı sucuklu yumurtalı menemen yaptım ondan yedim ve bikaç zeytin bşr bardak çay. bir de bi kaçamak yaptım ama ufacıcıckkk eşimi sabah ekmek almaya yolladım (ben yemedim tabii :)) ) almış bi de patlamış mısır gibi krakergibi bişey almış değişik onun tadına baktım :26: aça ufacıkk bir dee dün akşam meyveli soda içtim başka hiçbir kaçamağım yokk sadece 2 gündür akşam yemeklerini çok geç yedim 8:30 gibi :26:
çok uzattım yine :) öğlen yemek yemedim bir avuç fındık yedim.akşam 2 kaşık bulgur pilavı kocacığımın ellerinden :) 2 kaşık kuru fasülye bir bardak ayrann
spor ve yürüyüşe hala başlayamadım ama evde iş yaparken kulaklıgı takıyorum deli gibi dans ediyorum en eğlenceli spor tavsiye ederimm :-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…