Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım meyveli soda yerine ben sade sodaya limon sıkıp içiyorum..tavsiye ederim..okaa kaçamak olmuş bitmiş..sonrası olmasın yeter..

handrake canm elıne saglık lıste ıcın. kılo veren ve aynı kalanları tebrık ederım efenım, ve veremeyen arkadaslar , uzulmek yok yola devammm

elıne saglık canım , ayrıca nıce yıllaraa...

kızlar ben test yaptım sanırım bebek var yinede doktora gidip netleştirmek istiyorum,bi kaçgündür pek giremedim

sabah kahvaltım

kıymalı menemen
peynir
zeytin
çay

aleynaaaaakkkk, bebısın hayırlı olsun canım. coookk sevındım. ınsallah saglıklı sıhhatlı bı bebegın olur.
ehhh darısı bana artııııkkkk

gunaydıııınnn , karatayın bolll leptınlı hatunları

bayadır ıhmal edıyrm sızlerı farkındayım. bu hafta esas durusa gecıyrm ınşallah.
sabah klasık kahvaltının yanındaaa, bır cup ıncır uyutması höpurdettım malum donemdeyım vee şekersız oldugu ıcın bır sakınca goremıyorum ıncır uyutmasında
neyseee, dun aksam , nohutlu tarhana corbasıı, barbun balıgı (fırında) ve etsız cevızlı pan cıgkofte
bu arada dun ıkındı vaktı uffacık bır kacamagım olduuu bır waffle ın ceyregını yedımmm. cok actım ıkram edıldı dayanamadım . hafta sonu ufacık bır kacamak . olur olur

bu aksam , mantar corbası , kırmızı bıber dolması (zeytınyaglı ve bulgurlu ) ve booll salata

hepınızeee guzel bır hafta dılıyorumm

Günaydın arkadaşlar bugun ki kahvaltımda yumurtalı omlet ve bikaçtane zeytin vardı.cevizim ve kayısım bittiği için yiyemedim bugün alıcam inşallah :)
öğlen 2-3 kaşık kuru fasülye 2-3 kaşık yogurt
akşam fırında sebzeli balık ve bol salata :)
zayıfladığımı hissediyorumm kıyafetlerimden cuma günü inaşşalh tartı beni mutlu eder

sağol canım...

darısı tüm isteyenlerin başına canım

günaydın kısslarherkese iyi haftalar bol bol kilo vermeler olsun

8 km yürüdüm geldim,şimdi de temizlik zamanı

sabah erken kalktım ...hava epey serinledi burada...

kahvaltım

omlet
peynir zeytin
kaymaklı cevizli 2 günkurusu

çay çayyy

günaydın kızlariyi bir hafta dilerim herkese:13:

kahvaltım 8.30 da bitti
3 ufak yumurta,10 zeytin,2 kk peynir,5 ceviz,2 kuru kayısı..kahvemi de içtim,tarçınlı karanfilli yeşil çayımda sıra

sabah erken kalktım ...hava epey serinledi burada...

kahvaltım

omlet
peynir zeytin
kaymaklı cevizli 2 günkurusu

çay çayyy

afiyet olsun datlum
günaydın kızlariyi bir hafta dilerim herkese:13:

kahvaltım 8.30 da bitti
3 ufak yumurta,10 zeytin,2 kk peynir,5 ceviz,2 kuru kayısı..kahvemi de içtim,tarçınlı karanfilli yeşil çayımda sıra

afiyet olsun canım

ozlem,leylek,sersum,ttet gunaydn kızlar guzel bır hafta dılıyorum

kahvaltım

2 yumurta
zeytın,peynır
fındık,gkrusu
omega3,cay

afiyet olsun datlum

sana da canımtemizliği de yapmışsın eline sağlıkgüle güle oturun..
sağol canım..
selam datlum haftasonu kıs ıcın bırseyler yaptım dondurucuya barbunya fasulye attım bırazda domates sos yaptım melemenlık gunluk yemeklerı yaptım yuruyus falan derken koca 2 gun uctu getti:)))
oh oh ellerine sağlık afiyetle sağlıkla yemek nasip etsin Allah
ozlem,leylek,sersum,ttet gunaydn kızlar guzel bır hafta dılıyorum

kahvaltım

2 yumurta
zeytın,peynır
fındık,gkrusu
omega3,cay

afiyet olsun bebeem..

Son düzenleme:
bayrama 3 hafta var...sıkalım dişimizi ...bayrama güzel kilolarla girelim ...varmısınızz

Arkadaşlar benim bi sorun olacak.son 1 aydır bebek istiyoruz ve doktor kontrolüne gittim.doktor herşey güzel hamile kalabilirsin dedi ve folis asit verdi akşamları yemekle birlikte bir tane içiyorum.bunun zayıflamama bi etkisi olur mu acaba bileniniz var mı:44:

Günaydın kısçeler :)
Sabah kalktım hemmencicik spora indim 50 dk yürüyüş yaptım (5 km yürümüşüm)
Kahvaltı: 2 yumurtadan sucuklu yumurta, peynir, zeytin, badem, 1 kase yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…