arkadaşlar ancak girebildim menü bildirimini şimdi yapıcam.sabah kahvaltıyı 11 e doğru yaptım aslında 6 dan sonra hç uyumamıştım ama eşimin uyanmasını bekledim.kaşarlı sucuklu yumurtalı menemen yaptım ondan yedim ve bikaç zeytin bşr bardak çay. bir de bi kaçamak yaptım ama ufacıcıckkk eşimi sabah ekmek almaya yolladım (ben yemedim tabii :)) ) almış bi de patlamış mısır gibi krakergibi bişey almış değişik onun tadına baktım :26: aça ufacıkk bir dee dün akşam meyveli soda içtimbaşka hiçbir kaçamağım yokk sadece 2 gündür akşam yemeklerini çok geç yedim 8:30 gibi :26:
çok uzattım yine :) öğlen yemek yemedim bir avuç fındık yedim.akşam 2 kaşık bulgur pilavı kocacığımın ellerinden :) 2 kaşık kuru fasülye bir bardak ayrann
spor ve yürüyüşe hala başlayamadımama evde iş yaparken kulaklıgı takıyorum deli gibi dans ediyorum en eğlenceli spor tavsiye ederimm :-
kilo verenler
1.leylak84 %-2,876
2.sersum %-0,651
3.serpp %-0,599
4.çigdemlcsn %-0.478
5.kardelen %-0,406
6.aleynaak %-0,286
aynı kalanlar
1.kaneel
2.birdy
kilo alanlar
1.ficans %+1,550
2.handrake %+0,990
3.ihya %+0,837
4.filiztoprak %+0,426
umarım gözümden kaçan birşey yoktur varsa affınıza sığınırım arkadaşlar, kilo verenleri tebrik eder vermeyenleri sopalarımaynı kalanlar sopadan yırttınız
biliyorsunuz bugün özel birgün olduğu içünn az da olsa kaçamak yaptım..arzadeyimm..
Eki Görüntüle 808795 Eki Görüntüle 808796
pilavı yemedim..ama diğerlerini yedim
1 volavan
barbunya pilaki
kabak salatası
1 kaşık patates püresi
kremalı bonfile
bonfile sarma
2 kadeh şarap
bu kadar..yarın düzen geri gelir
kızlar ben test yaptım sanırım bebek var yinede doktora gidip netleştirmek istiyorum,bi kaçgündür pek giremedim
sabah kahvaltım
kıymalı menemen
peynir
zeytin
çay
[
elıne saglık canım , ayrıca nıce yıllaraa...
aleynaaaaakkkk, bebısın hayırlı olsun canım. coookk sevındım. ınsallah saglıklı sıhhatlı bı bebegın olur.
ehhh darısı bana artııııkkkk
günaydın bacım nasılsın
işe öğlen gideceksin galiba
günaydın kızlariyi bir hafta dilerim herkese:13:
kahvaltım 8.30 da bitti
3 ufak yumurta,10 zeytin,2 kk peynir,5 ceviz,2 kuru kayısı..kahvemi de içtim,tarçınlı karanfilli yeşil çayımda sıra
sabah erken kalktım ...hava epey serinledi burada...
kahvaltım
omlet
peynir zeytin
kaymaklı cevizli 2 günkurusu
çay çayyy
günaydın kızlariyi bir hafta dilerim herkese:13:
kahvaltım 8.30 da bitti
3 ufak yumurta,10 zeytin,2 kk peynir,5 ceviz,2 kuru kayısı..kahvemi de içtim,tarçınlı karanfilli yeşil çayımda sıra
sana da canımafiyet olsun bebişim..
naaptın kıss hafta sonu bakemm..
afiyet olsun datlum
sağol canım..sana da canımtemizliği de yapmışsın eline sağlık güle güle oturun..
oh oh ellerine sağlık afiyetleselam datlum haftasonu kıs ıcın bırseyler yaptım dondurucuya barbunya fasulye attım bırazda domates sos yaptım melemenlık gunluk yemeklerı yaptım yuruyus falan derken koca 2 gun uctu getti:)))
ozlem,leylek,sersum,ttet gunaydn kızlar guzel bır hafta dılıyorum
kahvaltım
2 yumurta
zeytın,peynır
fındık,gkrusu
omega3,cay
ozlem,leylek,sersum,ttet gunaydn kızlar guzel bır hafta dılıyorum
Kahvaltım
2 yumurta
zeytın,peynır
fındık,gkrusu
omega3,cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?