Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Merhaba canım çç bız de bebek ıstedıgımız ıcın bende yaklasık 2 aydır folık asıt alıyorum ..
Doktor bana asla kilo yapmayacaginin garantisini vermisti ama kilo verdirdigi konusunda bir tecrubeye sahip degilim.. yani insallah verdirtiyordur .. Benim cizelgeme baktigimda folik asitten sonra kilo vermemde bir hizlanma oldugunu goruyorum fakat bu tamamen bana da bagli olabilir yani ne desem hava da kaliyor .. Bekleyip gorecegiz canim ..

Insallah en kisa zamanda bebislerimiz olur ..

hepsi harika ama sarma beni benden aldı..ellerine sağlık canımm

kızlar 10.dk ya çıkıyorum..akşama görüşürüz..kaçamak yokk ona göre..akşama hesaplaşırız..falakayı unutmayın

hepsi harika ama sarma beni benden aldı..ellerine sağlık canımm

ellerine sağlık canım çokda güzel olmuşlar

Tesekkur ederim kizlar sagolunuz

kızlar doktora gittim bugün 5 hafta 3 günlük hamileyim darısı tüm isteyenlere inşallah
Hayirli olsun canim .. Allah tamamina eerdirsin .. Darisi basima .. Tum isteyenler en kisa zamanda bebislerine kavusur insallahhhhh

selamlar hanımlar,

baya bi süredir uzak kalmıştım..şimdi yeniden diyete başlama aşamasındayım, yorumları göz attım birazcık vaktim elverdiğince. harika şeyler yapmışsınız, tebrikler hepinize :)

Benim en son kan tahlilimde böbrek üstü bezlerimin fazla çalıştığı ortaya çıktı. Kortizol hormonu fazla salgılanınca kilo (özellikle bel bölgesinde yağlanma) fazla oluyormuş yarın yeniden kan vermeye gidicem, bakalım bu kez nasıl çıkacak ve sonrasında nasıl bir yol izlenecek acaba?

Bu arada bende karatay diyetine başlayayım diyorum. Kısa bir özet istiyorum ama mümkünse..hepiniz neredeyse sabah neler yediğinizi yazmışsınız ama çalışan hanımlar için öğlen ve akşam için neler yapılabilinir yazar mısınız? (en basit haliyle)

Teşekkürler, sevgiler,

inşallah canım benim inşallah :) ben geçen ay çok takıntı yaptım ay olcakmı nolcak araştırdım sürekli siteden okudum ama hamile kalmadım.çok kafaya takınca insan olmuyor.bu ay çok rahatım nasılsa olcagı zaman olucak inşallah kendimi sitresse sokmanın bi anlamı yok.10 gün var regl günüme gecen ay deliriyodum heyecandan günler geçmiyodu :))) bu ay çok rahatım kısmet bu işler :) hapın bi zararı olmadıgına sevindim zayıflatma konusunda da inşallah zayıflatıyodur diyelim içmeye devam

bir şey sorucaktım marincap a tekrar başladım fakat günde 1 tanemi 2 tanemi alınacak sizler nasıl kullanıyosunuz:16:

bugün sabah
1 muz,fındık
saat:11 de ayran
öğlen 12:30 da
klasik kahvaltı yaptım
akşama
ıspanak yemeği
ezogelin çorba
yoğurt

3 km yürüyüş cepte

ilk sayfada tüm genel kurallar var,arkadaşların örnek menülerine de bakabilirsin fikir verir,işyerinde yemek çıkıyorsa karataya uygun olanları yiyoruz,yoksa evden getiriyoruz,dışardan söylemek de olabilir ama yağına,malzemesine güvenebildiğin bir yerse,şiş,köfte,balık salata,sebze,baklagil türü şeyler söylenebilir...bu da olmuyorsa çekmecende gün kurusu kayısı,çiğ kuruyemiş filan bulundurup öğlen yenebilir..akşam evinde unsuz şekersiz ne pişirirsen yanına salata/yoğurt koy ekmeksiz ye..
kızlar doktora gittim bugün 5 hafta 3 günlük hamileyim darısı tüm isteyenlere inşallah

canım tebriklersağlıkla kucağına da alırsın inşallah...

öğlen arasını değerlendirip 1.5 saat yürüdüm,çayımı içtim,şimdi kaavemi içicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…