Arkadaşlar benim bi sorun olacak.son 1 aydır bebek istiyoruz ve doktor kontrolüne gittim.doktor herşey güzel hamile kalabilirsin dedi ve folis asit verdi akşamları yemekle birlikte bir tane içiyorum.bunun zayıflamama bi etkisi olur mu acaba bileniniz var mı:44:
kızlar doktora gittim bugün 5 hafta 3 günlük hamileyim darısı tüm isteyenlere inşallah
kızlar doktora gittim bugün 5 hafta 3 günlük hamileyim darısı tüm isteyenlere inşallah
merhaba kızlar ..
Bu gun saat 15.00 dan aksam 21.30 a kdr çalışacağım.
Sabah erkenden kalktım ve 3 günlük yemeğimi yaptım. Çünkü bu hafta 3 gün çalışacağım.
Yaptiklarim :
etli , esmer bulgurlu beyaz kelem sarması
firinda kiymali , kasar ve yumurtalı karnibahar
fasulye kavurmasi ( yiyeceğimiz aksam sadece yumurta kırıp servis edilecek)
hepsi harika ama sarma beni benden aldı..ellerine sağlık canımm
ellerine sağlık canım çokda güzel olmuşlar
Hayirli olsun canim .. Allah tamamina eerdirsin .. Darisi basima .. Tum isteyenler en kisa zamanda bebislerine kavusur insallahhhhhkızlar doktora gittim bugün 5 hafta 3 günlük hamileyim darısı tüm isteyenlere inşallah
[sıze=3]merhaba canım çç bız de bebek ıstedıgımız ıcın bende yaklasık 2 aydır folık asıt alıyorum ..
Doktor bana asla kilo yapmayacaginin garantisini vermisti ama kilo verdirdigi konusunda bir tecrubeye sahip degilim.. Yani insallah verdirtiyordur .. Benim cizelgeme baktigimda folik asitten sonra kilo vermemde bir hizlanma oldugunu goruyorum fakat bu tamamen bana da bagli olabilir yani ne desem hava da kaliyor .. Bekleyip gorecegiz canim ..
ınsallah en kisa zamanda bebislerimiz olur .. [/sıze]
canım bende kullanıyorum folik asit kimisi iştah yapıyor diyor ama bende çok değişklik olmadı
Allah razı olsun canım,inşallah rabbim sanada hayırlı bir evlat verir.
hayırlı olsun tekrar canımkızlar doktora gittim bugün 5 hafta 3 günlük hamileyim darısı tüm isteyenlere inşallah
bir şey sorucaktım marincap a tekrar başladım fakat günde 1 tanemi 2 tanemi alınacak sizler nasıl kullanıyosunuz:16:
ıkı sabah ıkı aksam alabılırsın canım
ilk sayfada tüm genel kurallar var,arkadaşların örnek menülerine de bakabilirsin fikir verir,işyerinde yemek çıkıyorsa karataya uygun olanları yiyoruz,yoksa evden getiriyoruz,dışardan söylemek de olabilir ama yağına,malzemesine güvenebildiğin bir yerse,şiş,köfte,balık salata,sebze,baklagil türü şeyler söylenebilir...bu da olmuyorsa çekmecende gün kurusu kayısı,çiğ kuruyemiş filan bulundurup öğlen yenebilir..akşam evinde unsuz şekersiz ne pişirirsen yanına salata/yoğurt koy ekmeksiz ye..Bu arada bende karatay diyetine başlayayım diyorum. Kısa bir özet istiyorum ama mümkünse..hepiniz neredeyse sabah neler yediğinizi yazmışsınız ama çalışan hanımlar için öğlen ve akşam için neler yapılabilinir yazar mısınız? (en basit haliyle)
Teşekkürler, sevgiler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?