biraz fazla gibi geldi ama teşekkür ederim canım
öğlen arasını değerlendirip 1.5 saat yürüdüm,çayımı içtim,şimdi kaavemi içicem
Selam kızlar,nasılsınız
Ben çok çok yorgunum,bugünüm hep dışarıda geçti,telefondan yazıyorum,geçmişe de bakamadım,evdeki işleri halledebilirsem akşam gelirim belki
Sabah sadece süt içtim,kahvaltı yapamadım,9 km yürüdüm
Öğlen bi arkadaşa gittik,yarım avuç içi gözleme,2 çay kaşığı sütlü tatlı,patates salatası yedim maalesef,başka seçenek yoktu
Biraz önce de 6 km daha yürüdüm,şimdi geldim eve,yemek yapıcam,kaçamak olmayacak inşallah,yürüdüklerim boşa gitmesin
biraz fazla gibi geldi ama teşekkür ederim canım
yürüyüş için
afiyet olsun canım
Selam kızlar,nasılsınız
Ben çok çok yorgunum,bugünüm hep dışarıda geçti,telefondan yazıyorum,geçmişe de bakamadım,evdeki işleri halledebilirsem akşam gelirim belki
Sabah sadece süt içtim,kahvaltı yapamadım,9 km yürüdüm
Öğlen bi arkadaşa gittik,yarım avuç içi gözleme,2 çay kaşığı sütlü tatlı,patates salatası yedim maalesef,başka seçenek yoktu
Biraz önce de 6 km daha yürüdüm,şimdi geldim eve,yemek yapıcam,kaçamak olmayacak inşallah,yürüdüklerim boşa gitmesin
Selam
Sersum yeni girdim siteye geçmişi okuyamadım henüz yukarıdaki son menü bildiriminden kaçamaksız bir günü atlatmışsın tebriks
Ben malesef öğlen fena bozdum akşamda yemek üstüne tatlı yedim üstelik kabızım ve kilom 64.5yolculuğum yağmurlu hava
nedeniyle uzun sürdü üstüne yatak değişikliği ile uykumu alamadım o yüzden iştah tavan yapmış durumda yine yarına kaldı düzene
girme umudum :44:
selam sarfoşum iyi denkgeldik yaa:13:..sevindim..neyse artık dinlenirsin..adapte olursun 1-2 güne..
kabızlık bende de var ya 1 haftadır..hep form çay içiyorum.:26:.
bu 3 hafta kızlarla sıfır kaçamak politikası diyoruz inşallah..bayrama kadar
istersen bilgileri ver çizelgeni yapayım canım..yada cumayı beklerim yeni kiloda yap dersen sen bilirsin..
Eveet iyi denk geldikbende sevindim aslında 9:30-10 gibi gelicektim eskiden olduğu gibi ama yorgunluktan erken yatarım diye bakiim dedim seni görünce geçmişi okumadan yazdım bende beşli çay içiim bari benimki hareketsiz yolculuğun üstüne ekmekli kaçamak ve 0 spordan kaynaklanıyor :44: ben bu hafta çizelgeyi bi daha deniyim yine olmazsa tekrar yardımını isterim çizelgeyi gayet doğru hazırladım ama eski çizelgeyi silemeyince yerine yapıştıramamıştım sonrada bidaha fırsatım olmadı bu arada kabızlığım geçer inşallah da normal kilom belli olmuş olur yinede çok çok teşekkür ediyorum
Yazın ailen nasıl buldular seni merak ediyodum ama yazın sıkı takip edememiştim !
annemler çok iyi buldular ama bazıları aynısın dedi moralim bozuldu yaa 10-11 kiloanlaşılmaz mı beyaa..
annemde 1 yıldır görmüyolar onlara öyle gelmiştir dedi garibim üzülmeyeyim diye..
amaan ben takmadım önemli olun benim bilmem..ama seneye kimse aynısın diyemez 20 kilo gidince..bu yıl benim yılım diyorum inşallah canım..
senin bence de yoldan ve hava değişimindendir kabızlık..ben suyum değişse kuruyorum ya..öyle işte canım..
sen de erken yat da yorgun kalkma gene:26::26:
Her 4 kilo bir beden küçülme demek 12 kilo 3 beden demek aynısın diyenleri anlamadım :44: bencede boşver kendini nasıl hissettiğin önemli inşallah seneye hedefine ulaşıp dönersin batıya
Yarın kaç gibi gelsem denk geliriz ona göre bide işe gidenler erken kalkanlar falan var o yüzden soruyorum .44:
tamam kızımla konuşup yatcam öpüyorum iyi geceler bol leptinler
inşallah canım..
yarın çalıkuşu başlıyo onu izlerim ama gene 8-9 civarı gelirim canım..hem izlerim hem takılırım..
sana da iyi geceler bol leptinler
Okey bende 8-9 gibi gelirim öyleyseby
inşallah canım benim inşallah :) ben geçen ay çok takıntı yaptım ay olcakmı nolcak araştırdım sürekli siteden okudum ama hamile kalmadım.çok kafaya takınca insan olmuyor.bu ay çok rahatım nasılsa olcagı zaman olucak inşallah kendimi sitresse sokmanın bi anlamı yok.10 gün var regl günüme gecen ay deliriyodum heyecandan günler geçmiyodu :))) bu ay çok rahatım kısmet bu işler :) hapın bi zararı olmadıgına sevindim zayıflatma konusunda da inşallah zayıflatıyodur diyelim içmeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?