Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

:20:bunu kak etmişsin valla az sonrada sersum ne dersin falakayı hak etmiş bu kız hazırla falakayı kurban 1

biraz yürüyüş yaptım
kahvaltımı yaptım şu an yeşil çay içiyorum

peynir,zeytin,1 yumurta
domates,salatalık,maydonoz
3 ad.kayısı fındık
2 çatal kaymak
kızlar kaymak serbestmiydi
şimdide evi süpürücem dip köşe temizlik
kız okuldan gelene kadar bitireyim
öğlen1 lahmacun ve ayran
akşam üstü kociş gelince büyük pazara ggötürücem bizim pazar küçük
turşuluk alıcam kızlar huuuuuuuu sizde başlayın turşulara mevsimidir artık
burada da havalar baya değişti sıcak var ama akşam ve sabah soğuk oluyo
karışık lahana yapıcam birde sade salatalık küçük şişelerede cin biber 2 tane yapmıştım zaten
ergenusun da alınacakları var akşama dolma yapıcam bizimkilerde alıştı bulgurlu dolmaya pek seviyorlar
ama gecikirsem yemicem ayran içerim artık bu hafta çok dikkat ediyorum kızlar çünkü ben 1 aydır veremiyorum fazla almıyorum da bana ne oldu bilmiyorum hiç yürüyüş spor yapmıyorum ona bağlıyorum gerçi öncedende yapmıyodum ama leslie başlıcam bi de böyle deniyeyim sabah kahvaltıdan önce yapayım diyorum turşuları yapayım fotolarını koyarım inşallh öpüyorum sizleri şimdi temizlik zamanı

günaydın kızlar..dün gece mayaladığım yoğurdu dolaba koymak için 2 de kalktım bi daha da uyuyamadım
kahvaltım 08.30 da bitti
kırmızı biberli omlet,11 zeytin,avuç içim kadar peynir,2 kuru kayısı,5 ceviz,maydanoz,dereotu,marul,domat,salat azar azar...

kaçamaklar olmuş ama epey de yürümüşsün ficanscım.telafi etmiştir bence

Evet canım,yürüyüşler affettirdi ama bu hafta başka hiç kaçamak yapmamam gerekiyor

kaçamakları eritmişsin canımgündüz yapmakla da iyi etmişsin gece dikkat

Erittim özlemim,bu haftanın son kaçamağı,kesinlikle geç saatte olanın telafisi olmuyor

Afiyet olsun canım,kaçamak yok

Kahve mi uyutmadı canım

Canım vücudu şaşırtmak gerekiyor,o zaman yürümeden vermişsin ama bundan sonra yürüyüşle dene bir de

Günaydın kızlar hepinize

Sabah çocuklarla kahvaltımı yaptım,canım pek bişey istemedi,yarım omlet,domates yedim sadece

45 dakika sonrasında yürüyüşe gittim,6 km tempolu yürüdüm geldim

Şimdi yeşil çay içeceğim

günaydın arkadaşlar diyete devammm kaçamak yokk herşey yolunda çok şükür :)
sabah peynirli omlet 1 avuç fındık bir kuru incir bikaç dilm peynir 4-5 zeytin
öğlen ali nazik fasülye kavurması
akşam kuru fasülye yogurt.
herkese kaçamaksız bir gün diliyorumm

kahvaltım

1 haşlanmış yumurta
yoğurt
peynir
zeytin
domates
pastırma
kuru kayısı

günaydın yavrular
kahvaltı 10.30
5 dilim fırında patates
1 kibrit kutusu beyaz peynir
3 zeytin
1 mandalina
1 çay kaşığı pekmez
birkaç ceviz

bu sabah sizlere şarkı armağan emek istiyorum kuzular canlanalım
Aslan Gibi (Sıla) - YouTube
laraliralaraliralaylay

Son düzenleyen: Moderatör:
slmmmsss,

sabah bır cup ıncır uyutması eşlıgınde klsk kah.
öğle bılınmıyor.
aksama sardalya yapmayı planlıyrm ,öpüldünüz

Günaydin kizlar ..

Nasilsiniz ??

Bugunde akam gorevim var .. guzelce uyudum .. ve guzel karatay kahvaltimi yaptim. Dun tum yemeklerimi yaptigim icin bugun yapacak pek bir isim yok o neden ile uzun bir yuruyus yapmayi planliyorum.

Yediklerim :
Kahvaltim :

Yumurta salatasi ( maydonoz ve bol marullu ve ayni zamanda baharatli ve corek otu tohumlu )
bir avuc ceviz
bir iki dilim peynir ( iki kup seker kadar )
kahve
omega 3 , multivotamin , folik asit
su

temizliğimi bitirdim
şimdide öğlen çayı sizide beklerim
bi duş alıcam arkasından dolmamı yapıcam kadın milleti iş bitmiyo

[yaklaşık 1 bucuk aydır içiyorum canım ama arada bazen unuttugum oluyordu.bundan sonra daha çok dikkat edicem unutmıcam inşallah :26:

canım hatta folik asiti hamile kaldıktan sonra 12. haftaya kadar yine içmeye devam ediyosun çok önemli bebek için.

evettt...ilk falaka kurbanımız...

:20:bunu kak etmişsin valla az sonrada sersum ne dersin falakayı hak etmiş bu kız hazırla falakayı kurban 1
kaçar mııı...hehe
afiyet olsun filizim kaymak serbest cicim..
kolaygelsin ben de yapıciim inşallah turşu

kıyamam sanaaa bi yoğurt için değer mi kıss..bırak ekşiseydi
eferim be ficansım iyi yürüyosun maşallah
kahvaltıdan önce de 8 km yürüyüş

günaydın yavrular

bu sabah sizlere şarkı armağan emek istiyorum kuzular canlanalım
Aslan Gibi (Sıla) - YouTube
laraliralaraliralaylay

kıyamam sanaaa bi yoğurt için değer mi kıss..bırak ekşiseydi
hep böyle oluyo zaten,akşam alıyoruz sütü kaynayıp soğuması 10 u buluyo 4 saat sonra da dolaba koymak için saati kuruyorum,ama dün gece 10 da yattım,kalkınca da nedense uyuyamadım,açtım televizyon izledim,5 buçukta az biraz uyumuşumekşimesin kıss zaten 3 günde ekşiyo
Erittim özlemim,bu haftanın son kaçamağı,kesinlikle geç saatte olanın telafisi olmuyor

Kahve mi uyutmadı canım

kaçamak yapana ne yapıyo sersum gördün müevet canım yaa,eşimle birer kahve içtik,onu etkilemedi nedense

öncelikle hamile olanlara hayırlı olsun diyorum cok sevindim Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin.
benim bir tane yavrucak var oğlum oguz ata bey 6.5 aylık 5.5 yasında bir kızım var onlşarla uğraşmaktan yorgunluk feci çöküyor yorumları okuyorum ama yazacağım zaman bişey çıkıyor neyse kopmadım burdayım
klasik kahvaltı
1 kase karışık karataya uygun çerez
aksamlarıda sebze yiyorum
arada kaçamak var ama sıkıyönetimse bende uyarım artık bu cuma benide alınlisteye sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…