- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
1. öğün mantarlı yumurta peynir zeytin köy yufkası
ama snrasında komşu tabağımı getirmiş içindede sıcacık dumanı üstünde poğaçalara nefsime engel olamadım bide kola içtim falakayı hak ettim:26::26::26::26::26:
fılızcım rastgele yazmadım ıkıser tane al dıye marıncaptakı epa ve dha degerı dusuk bırazda o yuzden
kaçamaklar olmuş ama epey de yürümüşsün ficanscım.telafi etmiştir bence
kaçamakları eritmişsin canımgündüz yapmakla da iyi etmişsin gece dikkat
iyi akşamlar kızlar..
2.öğün 18.30 da bitti..1 koca tabak bulgurlu ıspanak(bitti şükür) 1 kase sulu ev yoğurdu,1 ufak yumurta(sabahtan kaldıydı) 3 ceviz(daha iyi zayıflanırmış yemekten sonra yiyince)
canım kaave istiyo
kaçamaksız bir günü bitirmenin huzuruyla aranızdayım..
2. öğünüm
2 kaşık kremalı bonfile
2 kaşık tavuk sote
1 mercimek köfte
bol salata
bu öğün artıkları bitirme öğünü oldu..
üstüne de çayımız..
günaydın kızlar..dün gece mayaladığım yoğurdu dolaba koymak için 2 de kalktım bi daha da uyuyamadım
kahvaltım 08.30 da bitti
kırmızı biberli omlet,11 zeytin,avuç içim kadar peynir,2 kuru kayısı,5 ceviz,maydanoz,dereotu,marul,domat,salat azar azar...
biraz yürüyüş yaptım
kahvaltımı yaptım şu an yeşil çay içiyorum
peynir,zeytin,1 yumurta
domates,salatalık,maydonoz
3 ad.kayısı fındık
2 çatal kaymak
kızlar kaymak serbestmiydi
şimdide evi süpürücem dip köşe temizlik
kız okuldan gelene kadar bitireyim
öğlen1 lahmacun ve ayran
akşam üstü kociş gelince büyük pazara ggötürücem bizim pazar küçük
turşuluk alıcam kızlar huuuuuuuu sizde başlayın turşulara mevsimidir artık
burada da havalar baya değişti sıcak var ama akşam ve sabah soğuk oluyo
karışık lahana yapıcam birde sade salatalık küçük şişelerede cin biber 2 tane yapmıştım zaten
ergenusun da alınacakları var akşama dolma yapıcam bizimkilerde alıştı bulgurlu dolmaya pek seviyorlar
ama gecikirsem yemicem ayran içerim artık bu hafta çok dikkat ediyorum kızlar çünkü ben 1 aydır veremiyorum fazla almıyorum da bana ne oldu bilmiyorum hiç yürüyüş spor yapmıyorum ona bağlıyorum gerçi öncedende yapmıyodum ama leslie başlıcam bi de böyle deniyeyim sabah kahvaltıdan önce yapayım diyorum turşuları yapayım fotolarını koyarım inşallh öpüyorum sizlerişimdi temizlik zamanı
canım bebek düşünüyosan mutlaka folik asit iç ve ihmal etme folik asit bebeğin beyin ve omurilik gelişimi için çok önemli[yaklaşık 1 bucuk aydır içiyorum canım ama arada bazen unuttugum oluyordu.bundan sonra daha çok dikkat edicem unutmıcam inşallah :26:
:20:bunu kak etmişsin valla az sonrada sersum ne dersin falakayı hak etmiş bu kız hazırla falakayı kurban 1
[yaklaşık 1 bucuk aydır içiyorum canım ama arada bazen unuttugum oluyordu.bundan sonra daha çok dikkat edicem unutmıcam inşallah :26:
evettt...ilk falaka kurbanımız...1. öğün mantarlı yumurta peynir zeytin köy yufkası
ama snrasında komşu tabağımı getirmiş içindede sıcacık dumanı üstünde poğaçalara nefsime engel olamadım bide kola içtim falakayı hak ettim:26::26::26::26::26:
kaçar mııı...hehe:20:bunu kak etmişsin valla az sonrada sersum ne dersin falakayı hak etmiş bu kız hazırla falakayı kurban 1
afiyet olsun filizim kaymak serbest cicim..biraz yürüyüş yaptım
kızlar kaymak serbestmiydi
şimdide evi süpürücem dip köşe temizlik
kız okuldan gelene kadar bitireyim
öğlen1 lahmacun ve ayran
akşam üstü kociş gelince büyük pazara ggötürücem bizim pazar küçük
turşuluk alıcam kızlar huuuuuuuu sizde başlayın turşulara mevsimidir artık
burada da havalar baya değişti sıcak var ama akşam ve sabah soğuk oluyo
karışık lahana yapıcam birde sade salatalık küçük şişelerede cin biber 2 tane yapmıştım zaten
ergenusun da alınacakları var akşama dolma yapıcam bizimkilerde alıştı bulgurlu dolmaya pek seviyorlar
ama gecikirsem yemicem ayran içerim artık bu hafta çok dikkat ediyorum kızlar çünkü ben 1 aydır veremiyorum fazla almıyorum da bana ne oldu bilmiyorum hiç yürüyüş spor yapmıyorum ona bağlıyorum gerçi öncedende yapmıyodum ama leslie başlıcam bi de böyle deniyeyim sabah kahvaltıdan önce yapayım diyorum turşuları yapayım fotolarını koyarım inşallh öpüyorum sizlerişimdi temizlik zamanı
günaydın kızlar..dün gece mayaladığım yoğurdu dolaba koymak için 2 de kalktım bi daha da uyuyamadım
kahvaltım 08.30 da bitti
kırmızı biberli omlet,11 zeytin,avuç içim kadar peynir,2 kuru kayısı,5 ceviz,maydanoz,dereotu,marul,domat,salat azar azar...
Günaydın kızlar hepinize
Sabah çocuklarla kahvaltımı yaptım,canım pek bişey istemedi,yarım omlet,domates yedim sadece
45 dakika sonrasında yürüyüşe gittim,6 km tempolu yürüdüm geldim
Şimdi yeşil çay içeceğim
kahvaltıdan önce de 8 km yürüyüş
günaydın yavrular
bu sabah sizlere şarkı armağan emek istiyorum kuzular canlanalım
Aslan Gibi (Sıla) - YouTube
laraliralaraliralaylay
hep böyle oluyo zaten,akşam alıyoruz sütü kaynayıp soğuması 10 u buluyo 4 saat sonra da dolaba koymak için saati kuruyorum,ama dün gece 10 da yattım,kalkınca da nedense uyuyamadım,açtım televizyon izledim,5 buçukta az biraz uyumuşumkıyamam sanaaa bi yoğurt için değer mi kıss..bırak ekşiseydi
Erittim özlemim,bu haftanın son kaçamağı,kesinlikle geç saatte olanın telafisi olmuyor
Afiyet olsun canım,kaçamak yok
Kahve mi uyutmadı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?