Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kıss ekşimez hemen..neyse işine karışmayayım..

owwwwwwwwwwwwwww
hele helee bi hobbit parmağı var kaçamak yapanın ağzına o girsin diyoz valla ona göre

Allah bağışlasın canım..ikisi de minik..kolay gelsin

valla bayrama kadar sıkıyönetim cicim.ona göre uymayana falaka ve parmak

haha hah unutmuşunuzdur bunu..ayy benim kocişim hep yapar..gördüm yine paylaşayım dedim..

bu saate kadar kaçamak yok eferim bana..işyerinde eti turtayı tüm ısrarlara rağmen yemedim

sabah

2 günkurusu
3-5 çekirdekli kuru üzüm
ceviz

2. öğünüm az önce

4 adet alabalık(küçüklerinden)
bol salata
1 bardak şalgam suyu

şimdi de çay demledim koyup içicem buyurun sizde

bende bu sabah 1 muz yedim yanına bikaç tane ceviz
2. öğün bol marullu 4 tane çiğ köfte,ayran
akşamada taze fasulye var yanında yoğurtla yerim sanırım

canım hatta folik asiti hamile kaldıktan sonra 12. Haftaya kadar yine içmeye devam ediyosun çok önemli bebek için.

duymuştum bunu canım zaten o yüzden bebk düşünür düşünmez doktora gittim muayene oldum folik yazdırdım :) artık bakalım kısmetse olur inşallah

AH AHH NASIL SEVERİM BEN O TURTAYI :2::2::2: AMA ÇOK KARARLIYIM YEMİYORUM KURAL DIŞI HİÇ BİR ŞEYY
HALA İNANAMIYORUM BEN ŞEKERLİ BİRŞEY YEMEDEN NASIL DURUYORUM DİYE :) VE DE ACIKMIYORUM RESMEN YAA OHH ÇOK ŞÜKÜRR

slm kızlar sabah kahvaltım gerçi saat 13'ü buldu kahvaltım

sucuklu yumurta
peynir
domates
çay
1 tane mürdüm eriği
çeyrek şeftali
3-4 tane taze üzüm

sonra ev işi yaptım sil süpür temizle,çamaşırlar,makinaya koy çıkar as derken acıktım
1 küçük kase kuru fasulye yedım 1 bardakda meyve suyu

akşama kuru fasulyeye devam yanına bırde turşu koyarım

duymuştum bunu canım zaten o yüzden bebk düşünür düşünmez doktora gittim muayene oldum folik yazdırdım :) artık bakalım kısmetse olur inşallah

inşallah tez zamanda hayırlı güzel haberlerini alırız canım. bende düşündüğüm ilk ay dr gittim folik yazdırdım hormonlarıma baktırdım çok şükür normal dedi 6. ayda hamile kaldım. kendini sakın strese sokma gelir inşallah sağlıkla

oh bee çok şükür becerdim meğerse hakkımda bölümündeki çizelgenin sarı kalemi üzerine tıklayarak açıp silmem gerekiyormuş geçen sefer fark etmemişim

8-9 gibi gelirim yine by

Selam kızlar
Dün akşamki salata menümden sonra bu akşam kilo almaya karar verdim :)
Henüz yemek hazır bile değil düşünün
Sabah: yumurta salatası, peynir, zeytin, biber salçasına bandırlımış bademler :) 1 kase yoğurt
Öğle: 1 kutu kakaolu süt (adet dönemindeym tatlı niyetine :)
Akşam: 1 tabak şehriye çorbası, fırında balık, salata
Birazdanda bir dilim cheesecake yiycem inşallah çayın yanına

falakaya hazırlan o zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…