kıss ekşimez hemen..neyse işine karışmayayım..hep böyle oluyo zaten,akşam alıyoruz sütü kaynayıp soğuması 10 u buluyo 4 saat sonra da dolaba koymak için saati kuruyorum,ama dün gece 10 da yattım,kalkınca da nedense uyuyamadım,açtım televizyon izledim,5 buçukta az biraz uyumuşumekşimesin kıss zaten 3 günde ekşiyo
kaçamak yapana ne yapıyo sersum gördün müevet canım yaa,eşimle birer kahve içtik,onu etkilemedi nedense
hele helee bi hobbit parmağı var kaçamak yapanın ağzına o girsin diyoz valla ona göreowwwwwwwwwwwwwww
öncelikle hamile olanlara hayırlı olsun diyorum cok sevindim Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin.
benim bir tane yavrucak var oğlum oguz ata bey 6.5 aylık 5.5 yasında bir kızım var onlşarla uğraşmaktan yorgunluk feci çöküyor yorumları okuyorum ama yazacağım zaman bişey çıkıyor neyse kopmadım burdayım
klasik kahvaltı
1 kase karışık karataya uygun çerez
aksamlarıda sebze yiyorum
arada kaçamak var ama sıkıyönetimse bende uyarım artık bu cuma benide alınlisteye sevinirim
canım hatta folik asiti hamile kaldıktan sonra 12. Haftaya kadar yine içmeye devam ediyosun çok önemli bebek için.
bu saate kadar kaçamak yok eferim bana..işyerinde eti turtayı tüm ısrarlara rağmen yemedim
sabah
2 günkurusu
3-5 çekirdekli kuru üzüm
ceviz
2. öğünüm az önce
4 adet alabalık(küçüklerinden)
bol salata
1 bardak şalgam suyu
şimdi de çay demledim koyup içicem buyurun sizde
AH AHH NASIL SEVERİM BEN O TURTAYI :2::2::2: AMA ÇOK KARARLIYIM YEMİYORUM KURAL DIŞI HİÇ BİR ŞEYY
HALA İNANAMIYORUM BEN ŞEKERLİ BİRŞEY YEMEDEN NASIL DURUYORUM DİYE :) VE DE ACIKMIYORUM RESMEN YAA OHH ÇOK ŞÜKÜRR
sersumcum bi sorum olucak.tablo oluşturduktan sonra mesela kilo verdiğimizde tabloyu nasıl güncelliyoruz :44:
duymuştum bunu canım zaten o yüzden bebk düşünür düşünmez doktora gittim muayene oldum folik yazdırdım :) artık bakalım kısmetse olur inşallah
canım her seferinde yeniden yapıyoruz..sersumcum bi sorum olucak.tablo oluşturduktan sonra mesela kilo verdiğimizde tabloyu nasıl güncelliyoruz :44:
sanırım buldum her hafta çizelgeyi bugünki kilo kısmından güncelliyoruz :)
Selam kızlar
Dün akşamki salata menümden sonra bu akşam kilo almaya karar verdim :)
Henüz yemek hazır bile değil düşünün
Sabah: yumurta salatası, peynir, zeytin, biber salçasına bandırlımış bademler :) 1 kase yoğurt
Öğle: 1 kutu kakaolu süt (adet dönemindeym tatlı niyetine :)
Akşam: 1 tabak şehriye çorbası, fırında balık, salata
Birazdanda bir dilim cheesecake yiycem inşallah çayın yanına
Deme öyle zaten mutsuzum ama abim geldi yemesem yanında ayıp olurfalakaya hazırlan o zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?